Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

Sveikutes, pynejeles, 4u.gif
noreciau ir as pasigirti savo pirmuoju darbeliu ax.gif blush2.gif
tik mano zinuciu skaicius kol kas nesiekia 100, tad negaliu pasirodyti jums
Siaip tai nepyniau, o tiesiog gaminau stendukus 5, kuriu ismatavimai kiekvieno 2.5X0.9 m. Viename tokiame stenduke tilpo vid. po 1200 siaudinuku. Tad toks jau tas mano darbelis, as nepyniau, o tiesiog klijavau.
Pasisekimas buvo. Mano stenda ciupinejo, studijavo is ko cia padaryta. Ir pan. smagiu komentaru sulaukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2009 04 27, 22:14)
noreciau ir as pasigirti savo pirmuoju darbeliu ax.gif  blush2.gif
tik mano zinuciu skaicius kol kas nesiekia 100,

Tai kad mano irgi nera 100 zinuciu o nuotraukas rodo.Tu pamegink ieti i www.radikal.ru ten sukelk savo foto poto zinutes langeli paspaudus IMG migtukaislend lentele i ja nukopijuoji adresa is RADIKAL ir zinutes langeli atsiras foto >nezinau ar ka supratai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
[quote=rimute7,2009 04 27, 15:20]
Sveikos, panos smile.gif . Tikriausiai visos isleket i gamta, kad tylu cia pas mus g.gif . Na, as pasigirsiu ax.gif . Perdaziau dezeles, nes nepatiko spalva pries tai ( buvau daziusi akrilinio lako, beico ir vandens skiediniu). Dabar dar ant virsaus tepiau 2 beico sluoksnius, po to dar 2 lako. Man vis delto patinka tamsesnes ax.gif .

Smagu, kad dar yra laikančių frontą biggrin.gif puikios tavo dėžės thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mok123 @ 2009 04 27, 22:14)
noreciau ir as pasigirti savo pirmuoju darbeliu ax.gif  blush2.gif
tik mano zinuciu skaicius kol kas nesiekia 100, tad negaliu pasirodyti jums
Siaip tai nepyniau, o tiesiog gaminau stendukus 5, kuriu ismatavimai kiekvieno 2.5X0.9 m. Viename tokiame stenduke tilpo vid. po 1200 siaudinuku. Tad toks jau tas mano darbelis, as nepyniau, o tiesiog klijavau.
Pasisekimas buvo. Mano stenda ciupinejo, studijavo is ko cia padaryta. Ir pan. smagiu komentaru sulaukiau thumbup.gif

Per " radikal" tikrai leidžia talpinti nuotraukas neturint 100 žinučių. Kalbu iš praktikos. Taip, kad gali drąsiai rodytis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif jusu darbeliai be galo grazus ir kai suzinojau jog jie is laikrasciunet issiziojau
susidomejau ir as taip kad bandau daryti tik nezinau ar pavyks
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na bandau pasirodyti savo darbeli ax.gif

http://i029.radikal....9bd7410a6dc.jpg
http://i052.radikal....9ca4becf723.jpg
http://s57.radikal.r...000231b746a.jpg
http://s41.radikal.r...99bc69d172a.jpg

Aciu merginos uz pagalba ikeliant nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mok123: 30 balandžio 2009 - 07:49
QUOTE(mok123 @ 2009 04 30, 08:48)

Aciu merginos uz  pagalba ikeliant nuotraukytes thumbup.gif

oho bigsmile.gif , va cia tai darbelis nudirbtas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2009 04 30, 08:48)

Super idėja thumbup.gif Gerai ir originaliai atrodo thumbup.gif
P.S. kokia čia paroda? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mok123,2009 04 30, 08:48]

Nu, brangenybe, tu ir kukli mergaitė smile.gif "Dabelį..." - čia grand. darbas ir idėja superinė, ir laikraščio, kaip "statybinės medžiagos", reprezentacija lotuliukas.gif Smagu!
Atsakyti
mok123 super ideja,kaip grazei atrodo,super super,100balu clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Ohoho thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ! Na, mok123, ir darbelis!!! Cia ne viena desimtis krepseliu gautusi nupinti! Sitiek vyteliu prisukta thumbup.gif ! Saunuole 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 30, 21:05)
Ohoho  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ! Na, mok123, ir darbelis!!! Cia ne viena desimtis krepseliu gautusi nupinti! Sitiek vyteliu prisukta thumbup.gif ! Saunuole 4u.gif

Aciu blush2.gif sesuo baresi, sake tikrai butu pripynusi visiems tu krepseliu, nes i viena stenda vid. suejo po 1200 siaudeliu susuktu.
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Taciau as savo darbu nebuvau visiskai patenkinta. As norejau dazyti visus tuos stendukus, bet kolegos neleido, sake sugadinsiu vaizda. Ir galutiniame rezultate man musu stendas buvo per pilkas, per blankus.
Aisku, neatmetu, kad gal as tais siaudukais ir persisotinau siek tiek. Vistik visa mensiuka intensyviai darbavausi.
Atsakyti