[Rodos, pmociute su LINUTUKE išbandė šį būdą, tai merginos jei nesunku, pakomentuokite
[/quote]
Niekaip nesugalvojau, kaip pademonstruoti dėžės tvirtumą. Diedulis atnešė krosnelei šamotinių plytų, tai nutariau pasinaudoti Viena plyta sveria 3,5 kg, 14 kg per visas keturias.. Nuėmus plytas, neliko nei ženklo, kad jos ten buvo. Nesijuok
QUOTE(Inska @ 2009 04 24, 15:40)
Vat man irgi įdomu, ar tokia skalbinių dėžė bus užtenktinai standi, nes prikrovus daugiau skalbinių, dėžės turinys pasidarys gana sunkus ir ar neišgrius kaip nors sienelės?
Dėl tvirtumo, tai neabejočiau, bet va dėl drėgmės gali kilti problemų.
Gal kuri bandė ir pavyko, laiko Aš nerizikuočiau, bent pas mus vonioj skalbiniai būna sukrauti, o ten drėgmė nuolat laikosi
Pmočiute ir Linutuke, tas dvigubas pynimas tik apvaliom dėžėm tinka? Ar nebandėt su stačiakampėm?
mano darbai apstojo ties 1 dėže su dangčiu :)nors vytelių sukimas vis juda, vis prisėdu prie kokio filmo ir pasuku tikiuos kada vienu prisėdimu dėžę ar dvi nupint (optimistė)
o ka galetumete pasiulyti kaip pagrinda kampinei skalbiniu dezei?
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 24, 22:16)
Gal kuri bandė ir pavyko, laiko Aš nerizikuočiau, bent pas mus vonioj skalbiniai būna sukrauti, o ten drėgmė nuolat laikosi
Pmočiute ir Linutuke, tas dvigubas pynimas tik apvaliom dėžėm tinka? Ar nebandėt su stačiakampėm?
mano darbai apstojo ties 1 dėže su dangčiu :)nors vytelių sukimas vis juda, vis prisėdu prie kokio filmo ir pasuku tikiuos kada vienu prisėdimu dėžę ar dvi nupint (optimistė)
Šiaip lakuojama ne tik dėl tvirtumo, bet, kad ir nuo drėgmės apsaugotų. Nežinau ką patarti. Tai, kad skalbinių svorį atlaikys - neabejoju, sienelės tikrai neišgrius . Nors labai sunku ką nors sakyti nečiupinėjus tavo darbų. Mano nemažai darbų yra virtuvėje. Kol kas gerai išsilaikę. Gal ten mažiau drėgmės?... Nepyk, nežinau ką patarti Esu pynusi ir stačiakampę, bet man neprigijo.
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 24, 22:16)
aš net ir nesusimąsčiau dėl skalbinių dėžės tvirtumo, nesiruošiu ten krauti daug skalbinių ir tuo labiau jos nešioti, tai nemanau, kad turėtų išgriūti sienelės ir pan, tuo labiau, kad dėžė bus nulakuota, galima ir kelis kartus nulakuot, jei reikia. Man tai tiesiog daiktas paslėpt kelis rūbelius, laukiančius skalbimo, kad nesimėtytų nei spintoj, nei vonioj ant skalbiankės o pas mane vonioj drėgmės nelabai būna, gal dėl to, kad yra gyvatukas?
jei jau labai reikia stipraus krepšio, gal tada geriau nusipirkt rimtą?
bet jei jau vonioj taip drėgna, tai ir iš tikrų vytelių krepšys kažkada neatlaikys
Panos, kas bijote dėl drėgmės, tai pintus dirbinius nulakuokite laku jachtoms Kaip tik Senukuose užmačiau - yra tokio pirkti - štai - lakas jachtoms - viskas bus ok, pamatysite
[quote=pmociute,2009 04 24, 20:17]
[Rodos, pmociute su LINUTUKE išbandė šį būdą, tai merginos jei nesunku, pakomentuokite
[/quote]
Niekaip nesugalvojau, kaip pademonstruoti dėžės tvirtumą. Diedulis atnešė krosnelei šamotinių plytų, tai nutariau pasinaudoti Viena plyta sveria 3,5 kg, 14 kg per visas keturias.. Nuėmus plytas, neliko nei ženklo, kad jos ten buvo. Nesijuok
[/quote]
Oi, pmociute, prajuokinai ! Taigi sugalvojai, ir dar kaip linksmai !
As pyniau paprastu pynimu, bet 2 kartus nulakavus gavosi irgi tvirti krepsiai.
[/quote]
[/quote]
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 25, 22:29)
Niekaip nesugalvojau, kaip pademonstruoti dėžės tvirtumą. Diedulis atnešė krosnelei šamotinių plytų, tai nutariau pasinaudoti
Aišku, ir paprastai pinant gaunasi tvirti darbeliai.O matei, kokį laką Irmulia matė "Senukuose"?. LAKAS JACHTOMS. Mes tuoj su savo krepšiais ežeruose plaukiosim Į jūrą nerizikuosim - vanduo sūrus, odai kenkia
QUOTE(pmociute @ 2009 04 26, 08:16)
Aišku, ir paprastai pinant gaunasi tvirti darbeliai.O matei, kokį laką Irmulia matė "Senukuose"?. LAKAS JACHTOMS. Mes tuoj su savo krepšias ežeruose plaukiosim:D Į jūrą nerizikuosim - vanduo , odai kenkia:D
super ideja
QUOTE(pmociute @ 2009 04 25, 00:59)
Šiaip lakuojama ne tik dėl tvirtumo, bet, kad ir nuo drėgmės apsaugotų. Nežinau ką patarti. Tai, kad skalbinių svorį atlaikys - neabejoju, sienelės tikrai neišgrius . Nors labai sunku ką nors sakyti nečiupinėjus tavo darbų. Mano nemažai darbų yra virtuvėje. Kol kas gerai išsilaikę. Gal ten mažiau drėgmės?... Nepyk, nežinau ką patarti Esu pynusi ir stačiakampę, bet man neprigijo.
Kažkaip suabejojau drėgme, nes kartą krepšiukas mažei į nagus papuolė, o tiksliau burnon, tai nelabai išbandymą atlaiktė
ir praplėšė porą vytelių, ir dažų paragavo Tada net nesusimąsčiau, kad gal lako mažai buvo. O daba jau tikiu, kad per silpnai nulakavu buvau
QUOTE(pmociute @ 2009 04 26, 08:16)
Aišku, ir paprastai pinant gaunasi tvirti darbeliai.O matei, kokį laką Irmulia matė "Senukuose"?. LAKAS JACHTOMS. Mes tuoj su savo krepšiais ežeruose plaukiosim Į jūrą nerizikuosim - vanduo sūrus, odai kenkia
Nemirtinga ta mūsų močiutė
Sveikos, panos . Tikriausiai visos isleket i gamta, kad tylu cia pas mus . Na, as pasigirsiu . Perdaziau dezeles, nes nepatiko spalva pries tai ( buvau daziusi akrilinio lako, beico ir vandens skiediniu). Dabar dar ant virsaus tepiau 2 beico sluoksnius, po to dar 2 lako. Man vis delto patinka tamsesnes .
http://www.foto.lt/i.../good/16866.JPG
Papildyta:
P.s. neturiu medziagytes, todel dar nepasiuvau "pamusaliuku" . Bet pasigirti tai norisi
Papildyta:
Ot, ziopla, adresas negeras :
http://www.foto.lt/i...goods/16866.JPG
Papildyta:
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 27, 15:15)
Sveikos, panos . Tikriausiai visos isleket i gamta, kad tylu cia pas mus . Na, as pasigirsiu . Perdaziau dezeles, nes nepatiko spalva pries tai ( buvau daziusi akrilinio lako, beico ir vandens skiediniu). Dabar dar ant virsaus tepiau 2 beico sluoksnius, po to dar 2 lako. Man vis delto patinka tamsesnes .
P.s. neturiu medziagytes, todel dar nepasiuvau "pamusaliuku" . Bet pasigirti tai norisi
Papildyta:
Ot, ziopla, adresas negeras :
http://www.foto.lt/i...goods/16866.JPG