Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

[Rodos, pmociute su LINUTUKE išbandė šį būdą, tai merginos jei nesunku, pakomentuokite 4u.gif bigsmile.gif
[/quote]

Niekaip nesugalvojau, kaip pademonstruoti dėžės tvirtumą. Diedulis atnešė krosnelei šamotinių plytų, tai nutariau pasinaudoti lotuliukas.gif Viena plyta sveria 3,5 kg, 14 kg per visas keturias.. Nuėmus plytas, neliko nei ženklo, kad jos ten buvo. Nesijuok bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 24 balandžio 2009 - 19:19
QUOTE(Inska @ 2009 04 24, 15:40)
Vat man irgi įdomu, ar tokia skalbinių dėžė bus užtenktinai standi, nes prikrovus daugiau skalbinių, dėžės turinys pasidarys gana sunkus ir ar neišgrius kaip nors sienelės?

Dėl tvirtumo, tai neabejočiau, bet va dėl drėgmės mastau.gif gali kilti problemų.
Gal kuri bandė ir pavyko, laiko bigsmile.gif Aš nerizikuočiau, bent pas mus vonioj skalbiniai būna sukrauti, o ten drėgmė nuolat laikosi smile.gif

Pmočiute ir Linutuke, tas dvigubas pynimas tik apvaliom dėžėm tinka? Ar nebandėt su stačiakampėm?

blush2.gif mano darbai apstojo ties 1 dėže su dangčiu :)nors vytelių sukimas vis juda, vis prisėdu prie kokio filmo ir pasuku rolleyes.gif tikiuos kada vienu prisėdimu dėžę ar dvi nupint (optimistė) hihihi.gif
Atsakyti
o ka galetumete pasiulyti kaip pagrinda kampinei skalbiniu dezei?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 24, 22:16)
Dėl tvirtumo, tai neabejočiau, bet va dėl drėgmės mastau.gif gali kilti problemų.
Gal kuri bandė ir pavyko, laiko  bigsmile.gif Aš nerizikuočiau, bent pas mus vonioj skalbiniai būna sukrauti, o ten drėgmė nuolat laikosi smile.gif

Pmočiute ir Linutuke, tas dvigubas pynimas tik apvaliom dėžėm tinka? Ar nebandėt su stačiakampėm?

blush2.gif mano darbai apstojo ties 1 dėže su dangčiu :)nors vytelių sukimas vis juda, vis prisėdu prie kokio filmo ir pasuku  rolleyes.gif tikiuos kada vienu prisėdimu dėžę ar dvi nupint (optimistė) hihihi.gif

Šiaip lakuojama ne tik dėl tvirtumo, bet, kad ir nuo drėgmės apsaugotų. Nežinau ką patarti. Tai, kad skalbinių svorį atlaikys - neabejoju, sienelės tikrai neišgrius mirksiukas.gif . Nors labai sunku ką nors sakyti nečiupinėjus tavo darbų. Mano nemažai darbų yra virtuvėje. Kol kas gerai išsilaikę. Gal ten mažiau drėgmės?... Nepyk, nežinau ką patarti bigsmile.gif bigsmile.gif Esu pynusi ir stačiakampę, bet man neprigijo.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 24, 22:16)
Gal kuri bandė ir pavyko, laiko  bigsmile.gif Aš nerizikuočiau, bent pas mus vonioj skalbiniai būna sukrauti, o ten drėgmė nuolat laikosi smile.gif

aš net ir nesusimąsčiau dėl skalbinių dėžės tvirtumo, nesiruošiu ten krauti daug skalbinių ir tuo labiau jos nešioti, tai nemanau, kad turėtų išgriūti sienelės ir pan, tuo labiau, kad dėžė bus nulakuota, galima ir kelis kartus nulakuot, jei reikia. Man tai tiesiog daiktas paslėpt kelis rūbelius, laukiančius skalbimo, kad nesimėtytų nei spintoj, nei vonioj ant skalbiankės smile.gif o pas mane vonioj drėgmės nelabai būna, gal dėl to, kad yra gyvatukas?

jei jau labai reikia stipraus krepšio, gal tada geriau nusipirkt rimtą? smile.gif
bet jei jau vonioj taip drėgna, tai ir iš tikrų vytelių krepšys kažkada neatlaikys smile.gif
Atsakyti
Panos, kas bijote dėl drėgmės, tai pintus dirbinius nulakuokite laku jachtoms mirksiukas.gif Kaip tik Senukuose užmačiau - yra tokio pirkti - štai - lakas jachtoms - viskas bus ok, pamatysite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 balandžio 2009 - 15:18
[quote=pmociute,2009 04 24, 20:17]
[Rodos, pmociute su LINUTUKE išbandė šį būdą, tai merginos jei nesunku, pakomentuokite 4u.gif bigsmile.gif
[/quote]

Niekaip nesugalvojau, kaip pademonstruoti dėžės tvirtumą. Diedulis atnešė krosnelei šamotinių plytų, tai nutariau pasinaudoti lotuliukas.gif Viena plyta sveria 3,5 kg, 14 kg per visas keturias.. Nuėmus plytas, neliko nei ženklo, kad jos ten buvo. Nesijuok bigsmile.gif
user posted image
[/quote]

Oi, pmociute, prajuokinai lotuliukas.gif ! Taigi sugalvojai, ir dar kaip linksmai thumbup.gif !
As pyniau paprastu pynimu, bet 2 kartus nulakavus gavosi irgi tvirti krepsiai.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 25, 22:29)
Niekaip nesugalvojau, kaip pademonstruoti dėžės tvirtumą. Diedulis atnešė krosnelei šamotinių plytų, tai nutariau pasinaudoti lotuliukas.gif 
Oi, pmociute, prajuokinai lotuliukas.gif ! Taigi sugalvojai, ir dar kaip linksmai thumbup.gif !
As pyniau paprastu pynimu, bet 2 kartus nulakavus gavosi irgi tvirti krepsiai.

Aišku, ir paprastai pinant gaunasi tvirti darbeliai.O matei, kokį laką Irmulia matė "Senukuose"?. LAKAS JACHTOMS. Mes tuoj su savo krepšiais ežeruose plaukiosim biggrin.gif Į jūrą nerizikuosim - vanduo sūrus, odai kenkia biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 26 balandžio 2009 - 07:29
QUOTE(pmociute @ 2009 04 26, 08:16)
Aišku, ir paprastai pinant gaunasi tvirti darbeliai.O matei, kokį laką Irmulia matė "Senukuose"?. LAKAS JACHTOMS.  Mes tuoj su savo krepšias ežeruose plaukiosim:D Į jūrą nerizikuosim - vanduo , odai kenkia:D

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif super ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 04 25, 00:59)
Šiaip lakuojama ne tik dėl tvirtumo, bet, kad ir nuo drėgmės apsaugotų. Nežinau ką patarti. Tai, kad skalbinių svorį atlaikys - neabejoju, sienelės tikrai neišgrius mirksiukas.gif . Nors labai sunku ką nors sakyti nečiupinėjus tavo darbų. Mano nemažai darbų yra virtuvėje. Kol kas gerai išsilaikę. Gal ten mažiau drėgmės?... Nepyk, nežinau ką patarti bigsmile.gif  bigsmile.gif Esu pynusi ir stačiakampę, bet man neprigijo.

Kažkaip suabejojau drėgme, nes kartą krepšiukas mažei į nagus papuolė, o tiksliau burnon, tai nelabai išbandymą atlaiktė ax.gif
ir praplėšė porą vytelių, ir dažų paragavo unsure.gif Tada net nesusimąsčiau, kad gal lako mažai buvo. O daba jau tikiu, kad per silpnai nulakavu buvau blush2.gif

QUOTE(pmociute @ 2009 04 26, 08:16)
Aišku, ir paprastai pinant gaunasi tvirti darbeliai.O matei, kokį laką Irmulia matė "Senukuose"?. LAKAS JACHTOMS.  Mes tuoj su savo krepšiais ežeruose plaukiosim biggrin.gif Į jūrą nerizikuosim - vanduo sūrus, odai kenkia biggrin.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nemirtinga ta mūsų močiutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, panos smile.gif . Tikriausiai visos isleket i gamta, kad tylu cia pas mus g.gif . Na, as pasigirsiu ax.gif . Perdaziau dezeles, nes nepatiko spalva pries tai ( buvau daziusi akrilinio lako, beico ir vandens skiediniu). Dabar dar ant virsaus tepiau 2 beico sluoksnius, po to dar 2 lako. Man vis delto patinka tamsesnes ax.gif .
http://www.foto.lt/i.../good/16866.JPG
Papildyta:
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 27, 15:15)
Sveikos, panos smile.gif . Tikriausiai visos isleket i gamta, kad tylu cia pas mus g.gif . Na, as pasigirsiu ax.gif . Perdaziau dezeles, nes nepatiko spalva pries tai ( buvau daziusi akrilinio lako, beico ir vandens skiediniu). Dabar dar ant virsaus tepiau 2 beico sluoksnius, po to dar 2 lako. Man vis delto patinka tamsesnes ax.gif .
http://www.foto.lt/i.../good/16866.JPG

P.s. neturiu medziagytes, todel dar nepasiuvau "pamusaliuku" ax.gif . Bet pasigirti tai norisi blush2.gif
Papildyta:
Ot, ziopla, adresas negeras doh.gif :
http://www.foto.lt/i...goods/16866.JPG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 27, 15:20)
Sveikos, panos smile.gif . Tikriausiai visos isleket i gamta, kad tylu cia pas mus g.gif .

As irgi pastebejau kad kazkaip ramu.Labai puikios tavo dezutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Man irgi keturkampes labiau prie sirdies 4u.gif tik gaila kad nebera laiko pinti atejo pavasaris rupi ilgiau gamtoj pabuti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti