Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

[quote=Dunyte,2009 04 22, 15:42]
[quote=LINUTUKĖ,2009 04 22, 08:27]
klausimukai:

[i]koks dezutes dugnas?
kas kiek cm geriausi deti skersinukus?
koks bunailgiausias padarytas siaudas ? blush2.gif

[/quote]

Mano ilgiausias šiaudas - 45 cm (iš "Lietuvos ryto"), o skersinius dedu apie 3-3,5cm
Papildyta:
QUOTE(kariatide @ 2009 04 22, 10:47)
pmociute  wub.gif  tokie krepsiai tai mano svajone wub.gif ...gal kada ismoksiu blush2.gif

Būtinai išmoksi, net neabejok mirksiukas.gif
Atsakyti
mano siaudeliai apie 60cm
o skersinukus ir kas 3.5-4cm dedu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kariatide,2009 04 22, 10:47]
laba mergytes 4u.gif
stoju ir as i jusu buri ax.gif ...na dar su labai kukliu savo "sedevru" hihihi.gif , nes tik pabandymui pradzioj pyniau smile.gif ...bet tusinukams ant stalo susideti bus pats tas thumbup.gif ...tik tokio sleivo kreivo parduotuveje tikrai nepirkciau lotuliukas.gif ...

dar liko nudazyti ir nulakuoti rolleyes.gif

Oi, mergyt, gerai tau gavosi thumbup.gif ! Mano pirmi tai buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif ... Bet vistiek pasidejau, negaliu ismesti! Buk tikra, kad ismoksi geriau ir greiciau negu tikiesi thumbup.gif ! Tik turek noro ir kantrybes! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Senokai pasižvalgydavau po jūsų temukę,pagaliau pabandžiau ir pati kažką panarpliot.
Štai pirmas mano vazonėlis:

user posted image
Atsakyti
[quote=Lady Dy,2009 04 22, 21:30]
Senokai pasižvalgydavau po jūsų temukę,pagaliau pabandžiau ir pati kažką panarpliot.

super thumbup.gif , reiks ir man pafotkinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dunyte: 23 balandžio 2009 - 06:57
Sveikos merginos smile.gif 4u.gif
Jau nuo seno užeinu pas jus į svečius ir grožiuosi visais darbeliais smile.gif
Pas mane stovi didelės krūvos žurnalų, nes laikraščių neperku visai. Jau ruošiausi mesti ir atsiminiau, kad galima iš jų kažką gražaus nupinti ir dar gamtą apsaugoti smile.gif Tai va, sakykit, ar įmanoma iš žurnalų nupint didesnį daiktą, norėčiau dėžės skalbiniams, bet kaip suprantat žurnalų lapai mažesni nei laikraščių ir tos vytelės gaunasi tik 30-40cm smile.gif
O vakar tai iš vis, nesisekė sukti tų vytelių, rėkavau visą vakarą, kodėl man neišeina, nes gaunasi labai trumpos arba labai storos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
OwReLee, ne visada, tarkim, ir man gaunasi tas vyteles sukti, kazkaip nuo nuotaikos priklauso. Man, tarkim, mieliau dirbasi su zarnalais nei su laikrasciais, su laikrastinem vytelem esu apipynus tik viena dezele svogunams, o visas likes turtas is zurnalu...
Lady Dy, Jusu darbas man labai primena mano daryta vazona is keramikos, galbut todel ir atrodo toks mielas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas vazonikėlis pats pirmas toks šleivas,kreivas rolleyes.gif blush-anim-cl.gif Dabar jau geresni gaunasi,noriu visas savo kvietkas į vienodus sudėti.
Atsakyti
[quote=Lady Dy,2009 04 22, 21:30]

Man viskas miela, ką pati pasidarai. biggrin.gif Svarbu "pagaut kampą". o visa - kita technikos dalykai lotuliukas.gif Va taip protingai sušnekėjau biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz tema ir entuziazma kuri cia radau 4u.gif . prisisukau siaudeliu tik is puses laikrascio daugiau neturejau. jais apipyniau stikline - ir jau turiu pirma savo pintinele:). smagus uzsiemimas. nors kaip owrelee minejo, taip ir man - kai kurios vyteles sukamos norejo storeti ir trumpeti doh.gif

aciu ir sekmes visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvepia liepos: 23 balandžio 2009 - 17:39
Vau, koks begalinis žmonių išradingumas ir fantazija... Visai atsitiktinai užsukau į šitą temą ir negalėjau atsitraukti kol neapžiūrėjau visų jūsų čia parodytų darbelių thumbup.gif
Buvau kažkur mačiusi apie panašių dalykų nėrimą vąšeliu iš juostelėmis sukarpytų polietileninių parduotuvinių maišelių, bet jei kas nors būtų pasakęs kad iš laikraščių galima daryti tokius gražius ir funkcionalius (kas man labai patinka ax.gif ) daiktelius, nebūčiau niekaip patikėjusi doh.gif . Bet čia prisižiūrėjau vaizdinės medžiagos, ir man jau niežti rankos pačiai pabandyti drinks_cheers.gif

QUOTE(OwReLee @ 2009 04 23, 13:43)
Sveikos merginos smile.gif  4u.gif
Tai va, sakykit, ar įmanoma iš žurnalų nupint didesnį daiktą, norėčiau dėžės skalbiniams, bet kaip suprantat žurnalų lapai mažesni nei laikraščių ir tos vytelės gaunasi tik 30-40cm smile.gif

Vat man irgi įdomu, ar tokia skalbinių dėžė bus užtenktinai standi, nes prikrovus daugiau skalbinių, dėžės turinys pasidarys gana sunkus ir ar neišgrius kaip nors sienelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inska: 24 balandžio 2009 - 14:42
Va va lotuliukas.gif aš internsyviai renku visus maximinius lankstinukus ir pan,. kas po ranka papuola, nes jau senokai (prieš gerus metelius doh.gif blush2.gif ) buvau susiplanavusi dėžę skalbiniams nusipinti, bet taip ir užmečiau doh.gif Na, manau, kad skalbinių dėžę pinant reiktų naudoti tą "susuktą" pynimo būdą, bent man jis atrodo patvaresnis kaip skalbinių dėžei thumbup.gif
Rodos, pmociute su LINUTUKE išbandė šį būdą, tai merginos jei nesunku, pakomentuokite 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti