QUOTE(rimute7 @ 2009 04 21, 19:16)
O as bijau skiesti akrilini laka ? Galvoju, kad gaminys gal nebus toks "kietas", tvirtas , standus ( nezinau kaip geriau issireiksti?), kai praskiesiu su vandeniu. O neskiesto lako kibiriuka 1l istepliojau laaaaaabai greitai, neskalsus !
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 21, 19:23)
skiesk drasiai, man tai skiestas dar ir labiau patinka, ne toks lipnus buna, as aisku kalbu apie stai toki senukuose pirkta laka
Aš taip pogi tokį naudoju ir per pus skiedžiu su vandeniu. Tik jei dar su beicu skiedžiu, tai du kartus dažau, kad spalva įsigertų sodriau.
Bandžiau neskiestu lakuot, tai labai klampus, ir stengiantis pripilti lako skylutes su teptuku prieina oro burbuliukų, kurie taip ir lieka. Žodžiu po tokių nesėkmingų bandymų visad skiedžiu ir jei po pirmo lakavimo netenkina rezultatas, dar kartą nulakuoju
na stai , dar vienas i mano kolekcija, o gal ir ne mano, jauciu reiks jau pradeti dovanoti , labai ta forma patiko, karta paragavus negaliu sustoti , isbandziau ta kitoki pinimo buda, nu gal ir nieko, truputi vienoje vietoje prazioplinau, bet siaip tai nesimato tas mini prazioplinimas
skepsiukas
pynimas is arciau
skepsiukas
pynimas is arciau
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 22, 08:27)
na stai , dar vienas i mano kolekcija, o gal ir ne mano, jauciu reiks jau pradeti dovanoti , labai ta forma patiko, karta paragavus negaliu sustoti , isbandziau ta kitoki pinimo buda, nu gal ir nieko, truputi vienoje vietoje prazioplinau, bet siaip tai nesimato tas mini prazioplinimas
O ne per skystas gaunasi? Kažkaip mažai vertikaliai suspausta pasirodė man
Arba aš čia kažką ne taip darau, nes spaudžiu vertikaliai kiek tik eina, kad tvirtesnis gautūsi
[quote=LINUTUKĖ,2009 04 22, 08:27]
skepsiukas
[pynimas is arciau
Kaip tavo manymu, ar kiek tvirtesnis gavosi?
Papildyta:
[quote=Kvaki,2009 04 22, 09:32]O ne per skystas gaunasi? Kažkaip mažai vertikaliai suspausta pasirodė man
Arba aš čia kažką ne taip darau, nes spaudžiu vertikaliai kiek tik eina, kad tvirtesnis gautūsi
[/quote]
tik taip atrodo, nes tas, vadinamasis ažūras(skylutės) gaunasi didesnės, kadangi perkiši per dvi vyteles. Palauk, paieškosiu vaizdo iš šono.Va, radau - , o iš priekio (čia matosi) jau atrodo, kad retoka, tačiau - ne
skepsiukas
[pynimas is arciau
Papildyta:
[quote=Kvaki,2009 04 22, 09:32]O ne per skystas gaunasi? Kažkaip mažai vertikaliai suspausta pasirodė man
[/quote]
tik taip atrodo, nes tas, vadinamasis ažūras(skylutės) gaunasi didesnės, kadangi perkiši per dvi vyteles. Palauk, paieškosiu vaizdo iš šono.Va, radau - , o iš priekio (čia matosi) jau atrodo, kad retoka, tačiau - ne
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 22, 09:32)
O ne per skystas gaunasi? Kažkaip mažai vertikaliai suspausta pasirodė man
nu dabar kol dar nenulakuoti, tai gal ir skystoki , bet, tikrai po lakavimo zinau kad bus tvirti, tai kaip ir nesuku sau galvos, o siaip tai as stengiuosi pinant nesuspausti per smarkiai, ir neverziu labai, gal dar tai prideda stabilumo ir tvirtumoQUOTE
aha , truputi tvirtesni, o ir grazesni, bent jau man, bet MB pakomentavo kad niekuo sesiskiria , pirmas bandymas kai pyniau, tai 1 ant virsaus 2 po apacia, tai taip neisryskeja tas azuras, paskui tavaja nuotrauka is arciau pastudijavau, ir sita jau pyniau kaip tavasis, tai graziau ziurisi QUOTE
Jaučiu, kad pavasario ir vasaros darbai trumpam išstums laikraštį, tačiau dar spėjau pripinti dėžių anūkų išaugtiems rūbeliams (kraitis ateisiantiesiems ). Sudėjau palėpėje - lai laukia savo eilės
o kokio jie dydzio mazdaug, labai simpatiski, as vis dar nepribrestu kaskokiam daigtui kad ir dangtis butu , bet manau kad butinai reikia ir tai isbandyti, bet gal kada veliau
laba mergytes
stoju ir as i jusu buri ...na dar su labai kukliu savo "sedevru" , nes tik pabandymui pradzioj pyniau ...bet tusinukams ant stalo susideti bus pats tas ...tik tokio sleivo kreivo parduotuveje tikrai nepirkciau ...
dar liko nudazyti ir nulakuoti
pmociute tokie krepsiai tai mano svajone ...gal kada ismoksiu
stoju ir as i jusu buri ...na dar su labai kukliu savo "sedevru" , nes tik pabandymui pradzioj pyniau ...bet tusinukams ant stalo susideti bus pats tas ...tik tokio sleivo kreivo parduotuveje tikrai nepirkciau ...
dar liko nudazyti ir nulakuoti
pmociute tokie krepsiai tai mano svajone ...gal kada ismoksiu
grazus Linutukes naujas pynimas, esu pynusi is vyteliu ivairiaiiiii, bet labai senai, reiks prisiminti
QUOTE(pmociute @ 2009 04 22, 09:39)
tik taip atrodo, nes tas, vadinamasis ažūras(skylutės) gaunasi didesnės, kadangi perkiši per dvi vyteles. Palauk, paieškosiu vaizdo iš šono.Va, radau -
aha optine apgaule tas naujas pynimas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 22, 09:45)
nu dabar kol dar nenulakuoti, tai gal ir skystoki , bet, tikrai po lakavimo zinau kad bus tvirti, tai kaip ir nesuku sau galvos, o siaip tai as stengiuosi pinant nesuspausti per smarkiai, ir neverziu labai, gal dar tai prideda stabilumo ir tvirtumoaha , truputi tvirtesni, o ir grazesni,
Matai kaip
Aš tai kartais galvoju, kad kuo tvirčiau dėžę apipinsiu, tuo ji kietesnė bus Optimiste, vis pamirštu, kad gi dėžę išimsiu
[quote=LINUTUKĖ,2009 04 22, 08:27]
klausimukai:
[i]koks dezutes dugnas?
kas kiek cm geriausi deti skersinukus?
koks bunailgiausias padarytas siaudas ?
klausimukai:
[i]koks dezutes dugnas?
kas kiek cm geriausi deti skersinukus?
koks bunailgiausias padarytas siaudas ?