Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

Sveikos, darbštuolės smile.gif

kaip pamačiau, kaip prisireikė. Vis ieškojau pirkti pintų dėžių į drabužinę, visokiom kojinėm ir šiaip smulkiem dalykam susidėt. Bet kai krizė, tai vis brangu viskas atrodo, o čia - laikraščiai thumbup.gif einu skaityt visų temų ir kibsiu į darbą smile.gif
Atsakyti
Na stai ir as pameginau kazkokios kreivos mas tas pintines gavosi.Gal kas patars kaip kampus keturkampem pintinelem tiesiai ispinti.
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 08, 15:17)
Na stai ir as pameginau kazkokios kreivos mas tas pintines gavosi.Gal kas patars kaip kampus keturkampem pintinelem tiesiai ispinti.

O tu ar kažką apipini, ar šiaip, "iš rankos" pini?

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 08, 12:20)
kokia puiki mintis dangti padaryti  thumbup.gif bigsmile.gif , man vis dar sunkiai ta viduriuka graziai nupinti gaunasi, tai meciau ta reikala ir darau kartoninius dabar visada blush2.gif

LINUTUKE, aš dar tau nepadėkojau už gražius naujus "namelius". Taigi - ačiū 4u.gif
Atsakyti
siaip tai jokiu remu nedariau tik pagrindaus keturkampis
Atsakyti
Dar tiesa meginau ant dezutes pinti bet kai dezute isemiau kampai tapo apvalus
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 08, 19:53)
Dar tiesa meginau ant dezutes pinti bet kai dezute isemiau kampai tapo apvalus

Sveika, istojus i pyneju rateli drinks_cheers.gif ! Gal tos dezutes visai nereikia isimti? As jas palieku, tvirtesnis pynimas, o kai idedu pasiuta "pamusaliuka", tai dezutes ir nesimato mirksiukas.gif
Papildyta:
LINUTUKE, aciu uz naujus namus 4u.gif . Net issiziojau, kai savo "baltaji" pamaciau bigsmile.gif blush2.gif ! ACIU ACIU!
O jau pmociute kokia auksaranke thumbup.gif ! O dar maloniau, kad musu, mociuciu "marke" pakyleta! Ne tokios jau mes, mociutes, prastos mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif ! Labai smagu su jumis pasibendrauti 4u.gif
Atsakyti
mociutes darbai tai super thumbup.gif idomu butu suzinot ant kokio pagrindo pynei, nes atrodo nemazos dezutes
Atsakyti
Sveika, istojus i pyneju rateli  ! Gal tos dezutes visai nereikia isimti? As jas palieku, tvirtesnis pynimas, o kai idedu pasiuta "pamusaliuka", tai dezutes ir nesimato

Labai aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 03 08, 22:43)
mociutes darbai tai super  thumbup.gif  idomu butu suzinot ant kokio pagrindo pynei, nes atrodo nemazos dezutes

Ačiū už gerą žodį. O pyniau apie plastmasinį kibirą nuo statybinio glaisto (ar kažko panašaus) biggrin.gif , žentas atidavė. Jo talpa apie 16-18 litrų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 kovo 2009 - 23:52
Labnas rytas
Senokai bebuvau, o jūs jau ir į kitus nemučius persikėlėt o kiek grožybių prisižiūrėjau aš jau turiu du nedidelius darbelius tik kad kažko man vis laiko tai veiklai pritrūksta dukriukui mano nepatinka kai pinu o namie viena retai būnu, taigi po mažą žingniuką judu į priekį na manau iki pensijos įgyvendinsiu visus planus tongue.gif
Atsakyti
[quote=arabele,2009 03 09, 10:03]
Labnas rytas
Senokai bebuvau, o jūs jau ir į kitus nemučius persikėlėt o kiek grožybių prisižiūrėjau <...>

O tu nesibridyk, užeik dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU LINUTUKEI UZ NAUJUS NAMUCIUS !!!!!
Labai grazei mus ikurei,ir visa informacija sukeliai, bigsmile.gif ,labai naujokems gerai nereikia narsysi knistis per visas temas viskas is karto patiekta, bigsmile.gif 4u.gif
na as senai besilankiau cia ,mat nelabai laiko turiu ir priemoniu reikia dar nusipirkt blush2.gif
labiausiai noriu pagirt pmociute,labai KRUOPSCIAI jos darbeliai atlikti,na bet ir naujokems neblogai sekasi kaip matau,saunuoles taip ir toliau,naudokime makulatura,nei ja ismesdamos 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 09 kovo 2009 - 15:20