gryzau pasigirti ir as, savo nebaigtais turtais
[quote=bukasacka,2009 04 19, 17:15]
cia komoda apie kuria kalbejau.tik dar ve visai uzbaigta,truksta medziageles i stalciukus isiuti .
visa komoda[/url] ji buvo sena,ruda,suluzus komoda be stalciu,o patapo visai neblogu naudojamu daiktu aisku,su tikrom pintom komodom ner ko lygint,bet turint omeny kad cia is zurnalu tai manau visai liux
Mes čia visos tik svaigstam apie komodas, o tu - braukšt ir turi Galima tik pasveikinti
Papildyta:
[quote=LINUTUKĖ,2009 04 19, 17:56]
Su tokiu kraičiu ir grįžti smagu. Nu tu ir pavarei . Per kiek laiko pagaminai visus šiuos laikraštinukus?Tai dabar - tiesiai į turgų
Papildyta:
[quote=Kvaki,2009 04 19, 08:07]
Sveikos merginos, reikia jūsų patarimo
Kaip jūs padarot dėžėms rankenas, kaip parodyta šitam paveiksliuke: (pasiskolinau iš pmočiutės albumo)
Kvaki, tiesiog nežinau, kaip paaiškinti, kad būtų aiškiau: pyniau palikdama iškirpimą - skylutes, kad būtų už ko paimti(jas išpink kaip sugalvosi), jeigu skyliu dėžėje nėra - galima iškirpti, kai jau nupyniau dėžės aukščio, papyniau dar kiekvieną sieną kokius 2-3 cm į viršų, užlenkiau vyteles ir viską, kas aukščiau dėžės, užlenkiau į vidų ir karštais klijais prikabinau prie dėžės, o pabaigoj apsukau rankenas vytelėmis.Na, viduje apklijavau skylių šonus, bet tai jau tik dėl "pogrožio" - kosmetika:D
cia komoda apie kuria kalbejau.tik dar ve visai uzbaigta,truksta medziageles i stalciukus isiuti .
visa komoda[/url] ji buvo sena,ruda,suluzus komoda be stalciu,o patapo visai neblogu naudojamu daiktu aisku,su tikrom pintom komodom ner ko lygint,bet turint omeny kad cia is zurnalu tai manau visai liux
Mes čia visos tik svaigstam apie komodas, o tu - braukšt ir turi Galima tik pasveikinti
Papildyta:
[quote=LINUTUKĖ,2009 04 19, 17:56]
Su tokiu kraičiu ir grįžti smagu. Nu tu ir pavarei . Per kiek laiko pagaminai visus šiuos laikraštinukus?Tai dabar - tiesiai į turgų
Papildyta:
[quote=Kvaki,2009 04 19, 08:07]
Sveikos merginos, reikia jūsų patarimo
Kaip jūs padarot dėžėms rankenas, kaip parodyta šitam paveiksliuke: (pasiskolinau iš pmočiutės albumo)
Kvaki, tiesiog nežinau, kaip paaiškinti, kad būtų aiškiau: pyniau palikdama iškirpimą - skylutes, kad būtų už ko paimti(jas išpink kaip sugalvosi), jeigu skyliu dėžėje nėra - galima iškirpti, kai jau nupyniau dėžės aukščio, papyniau dar kiekvieną sieną kokius 2-3 cm į viršų, užlenkiau vyteles ir viską, kas aukščiau dėžės, užlenkiau į vidų ir karštais klijais prikabinau prie dėžės, o pabaigoj apsukau rankenas vytelėmis.Na, viduje apklijavau skylių šonus, bet tai jau tik dėl "pogrožio" - kosmetika:D
QUOTE(pmociute @ 2009 04 19, 19:24)
Aciu , nu siaip tai ten 2 staciakampiai + 1 apvalus jau nuo seniau nupinti , tiesiog sudejau visus i viena kruva kad ispudingiau atrodytu , o siaip jai prisedu, tai viena apvalu , nes jis nedidukas, tai nupinu per kokia 1-1.5 valanda, na tuos kasikelius po truputi vis papindavau, dar teko darbine pertraukele padaryti, nes mano karstu kliju aparatukas supleskejo , tai teko laukti kol MB nupirks nauja, dabar vis dar mastau ir neapsisprendziu del rankenu, man patiko tokios kaip tu pagaminai , tai dar galvoju daryti jas ar ne , todel niekas dar nedazyta ir nelakuota QUOTE(bukasacka @ 2009 04 19, 17:15)
Nu super komoda
Pafotošopink foną, ir į žurnalą dėt gali
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 19, 17:56)
wow, čia tai turtai, tikrai kaziukui jau ruoštis gali
Aš ir jau pinu dideles, ale mano procesas lėtesnis viena su dangčiu jau stovi ant spintos ir laukia porininkių
QUOTE(pmociute @ 2009 04 19, 19:24)
Iki tiek nesugalvojau Vis sukau galvą kaip tą viršų toliau nupinti
Net galvojau, kad pirma reik išpinti ir po to skylę atardyt
Reiks išmėgint rankenas, labai jau viliojančiai atrodo
bukasacka išduok paslaptį, su kuo dažei dėžes Gražiai balta gavosi
su baltais akriliniais dazais,reikia kruopsciai pritepti tarpelius,uzima nemazai laiko.
Ir as baigiau dezute, reiks bandyti dazyti, gal kas patartu del beico, koks butu geriau ir kiek daug maz kainuoja?
QUOTE(Dunyte @ 2009 04 21, 10:12)
Ir as baigiau dezute, reiks bandyti dazyti, gal kas patartu del beico, koks butu geriau ir kiek daug maz kainuoja?
niekada beico nenaudojau, bet per paieska stai ka radau, pasiskaityk
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 21, 10:20)
LINUTUKE, O ka patyrusios pynejos naudoja? kas tau prei sirdies?
balta spalva -tai akriliniai, o po to lakuojat?
man kazkaip irgi beicas nelabai, naudoju dazus, o po to lakuoju...kazkaip man graziau kai su spalva...tik pirma deze bedarant padariau klaida, kurios dabar nekartoju, jeigu apipindineju deze, tai visuomet pries pradedant pynima nudazau ta deze tokia pat spalva, kad po to jokie uzrasai irkita spalva nepersimusinetu...
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 04 21, 11:15)
man kazkaip irgi beicas nelabai, naudoju dazus, o po to lakuoju...kazkaip man graziau kai su spalva...tik pirma deze bedarant padariau klaida, kurios dabar nekartoju, jeigu apipindineju deze, tai visuomet pries pradedant pynima nudazau ta deze tokia pat spalva, kad po to jokie uzrasai irkita spalva nepersimusinetu...
Aciu uz patarima