labas rytas as kai pamaciau ta spalvota komoda kazkuriam zurnale tai ir uzsimaniau tokios ilgai cia paisciau kas kaip....o ji jau stovi vonioj nusipyniau stalcius ir istaciau i sena komoda(tokia suluzus be stalciu buvo) veliau galesiu nufotkinti
QUOTE(bukasacka @ 2009 04 11, 09:24)
labas rytas as kai pamaciau ta spalvota komoda kazkuriam zurnale tai ir uzsimaniau tokios ilgai cia paisciau kas kaip....o ji jau stovi vonioj nusipyniau stalcius ir istaciau i sena komoda(tokia suluzus be stalciu buvo) veliau galesiu nufotkinti
o, labai įdomu. laukiam
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 10, 23:52)
Paskutiniu metu pduotuvės pavyzdingai dirba ir tuščių dėžių mažai matos. IKInet mineralinio pakuotėmis negaunu
Vienas aliejaus dėžes labai jau nusižiūrėjus esu, reiks bandyt perkrastinėt ten prekes
Vienas aliejaus dėžes labai jau nusižiūrėjus esu, reiks bandyt perkrastinėt ten prekes
Taip, IKI parduotuvese kazkaip nera deziu. Geriusiai NORFOJE darzoviu skyriuje. As pati atitustinu deze ir pasiimu.
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 11, 07:32)
O čia mano paskutinis priešvelykinis darbelis
nu gi super , graziai pasidarbavai QUOTE(bukasacka @ 2009 04 11, 08:24)
labai suintrigavai , lauksiu su nekantrumu o as tik viena dar nupyniau, bet kol kas nerodysiu , nes pradziai prisizadejau sau, kad keturis nusipinti, dabar jau manau, kad reikia penkiu tokiu paciu krepseliu , tai kol kad iki skaiciaus 5 truksta dar dvieju krepsiu , nusprendziau, kad visus vienoje kruvoje nofotkinsiu ir tada jau girsiuosi
Linksmų šv. Velykų
Pynėjos, nuo ko pradedat apipinti kartoninęs dėžę? kokia eiga toliau? Gal kas galėtų paaiškinti, būčiau dėkinga
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 13, 22:30)
Pynėjos, nuo ko pradedat apipinti kartoninęs dėžę? kokia eiga toliau? Gal kas galėtų paaiškinti, būčiau dėkinga
Paieškok senesnėse temukėse,eik į pirmą puslapį rasi praėjusių temukių nuorodas paskaitinėsi ir suprasi.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 13, 22:30)
Jeigu tu apipintą dėžę paliksi viduj, tai priklijuok prie dugno vyteles (maždaug kas 3 - 3,5 cm atstumu) atlenk vyteles į viršų ir pink. Vytelių skaičius turi būti neporinis. Reikės dar priklijuoti ir antrą dugną, kad nesimatytų priklijuotų vytelių galai. Ar pasidarė aiškiau? Aš, jeigu į vidų dedu audėklinį maišelį, pabaigos ypatingai nedailinu. Priešingu atveju - pasistengiu padaryti dailesnį užbaigimą. Tiek žinių . Sėkmės
dėkui
QUOTE(pmociute @ 2009 04 14, 16:48)
Jeigu tu apipintą dėžę paliksi viduj, tai priklijuok prie dugno vyteles (maždaug kas 3 - 3,5 cm atstumu) atlenk vyteles į viršų ir pink. Vytelių skaičius turi būti neporinis. Reikės dar priklijuoti ir antrą dugną, kad nesimatytų priklijuotų vytelių galai. Ar pasidarė aiškiau? Aš, jeigu į vidų dedu audėklinį maišelį, pabaigos ypatingai nedailinu. Priešingu atveju - pasistengiu padaryti dailesnį užbaigimą. Tiek žinių . Sėkmės
Aciu. tikrai geras patarimas paklijuoti dugna. Man tikrai aiskiau pasidare.