grazios tos komodikes, gera mintis
QUOTE(jari @ 2009 04 09, 20:17)
Ir as vis pavarvinus seile i tokias grozybes zadu sau apsipinti dezes.Visa laika norejau,kad ant spintos pintos dezes stovetu, bet pirkti vis per brangu budavo, nes ne vienos reikia. Turiu prisirinkusi vienodu kartoniniu deziu. Iki siol apklijuodavau lipnia plevele su pynimo motyvu. Tai kai ant spintos stovi, is toliau tos apklijuotos dezes atrodo kaip pintos. Bet man malonesni tikrai pinti daiktai.
Kokia gera mintis Apklijuoti dėžes
Geriau nei paprastos kartoninės, o kai bus ūpo ir apipinti galėsi
ne į temą, bet... iš kur jūs vienodo dydžio dėžių imat? Man vyras parnešė, bet visos skirtingos, tai tik taikau, karpau, kad bent dugnus sumuštiniui padaryčiau
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 09, 21:49)
ne į temą, bet... iš kur jūs vienodo dydžio dėžių imat? Man vyras parnešė, bet visos skirtingos, tai tik taikau, karpau, kad bent dugnus sumuštiniui padaryčiau
Aš tai viena deze turiu kai baigiu pinti išėmu kita pinu bet reikia prieš imant nu
dažyti tada pinta kietesne buna.Vidu nudažau kai išemu.
Man irgi tokia komodike ne pro šali būtu
QUOTE(skaidruole @ 2009 04 10, 09:53)
Aš tai viena deze turiu kai baigiu pinti išėmu kita pinu bet reikia prieš imant nu
Nu baigsis velykos, tai raitosiuos rankoves ir bandysiu kažką tokio gaminti.
Vyras pasiūlė iš bambukų karkasą daryti. Turim namie kelis ilgus pagalius, reik pabandyt kas gausis. Tik šventes reik pirmiau atšvęst
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 09, 17:13)
Kaži kaip geriau karkasą tokiem krepšeliam pasidaryt? Vielų tikrai nevirinsiu Medis geresne atrodo išeitis tik reik pražvalgyt statybinių prekių parduotuves kokių formų būna ir išmėginti. Jau seniai į tokias komodžiukes seiles varvinu, o dabar sumislyjau savo spintas susitvarkyt ir ant viršaus jų tokias dėžutes sudėti.
Tik va vis mastau ar bandyt su karkasu, ar kažkokiu būdu vienodų kartoninių dėžių prisirinkti
Tik va vis mastau ar bandyt su karkasu, ar kažkokiu būdu vienodų kartoninių dėžių prisirinkti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 09, 22:49)
as tai apipinu kartonines ir tvirtesnes ir vidaus nebereikia dazyti i vidu isiuni maiseli ir fsio o ta komoda ir as rezgu rezgu minti kaip padaryti bet vis nesurezgu
o del vienodu deziu jei kuri zinot toki oriflame tai va jei jei jusu mieste yra tokia atsatovybe nueikite pas tas moteriskes tu deziu gausiye i valias na bent as gaunnu ir man jos tinkamo dydzio nei per dideles nei permazos man asmeniskai pacios tos
Na, prisisukau šiandien šiek tiek vytelių. bandžiau pinti stačiakampį, kur ir dugnas pintas, tai nepavyko Dabar bandysiu apvalų, gal kas išeis
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 09, 22:49)
as nueinu i RIMI ar NORFA darzoviu skyriu, paziuriu kurios tustesnes dezes,iskraustau obuolius, isidedu deze i vezimeli. Apsiprekinu ir -namo su visa deze.. Viena, antra, trecia...karta.Kadangi imu tu lenkisku obuoliu dezes(man jos tvirciausios ir dydis labiausiai patinka), tai kiekviena karta parsinesu vienodas.
Tiesa, jei per auksta deze, tai lygiai su liniuote apsibrezusi nupjaunu tokiustatybiniu ar kanceliariniupeiliu (ivairiai ji vadina, kur geleztes keiciamos)
QUOTE(jari @ 2009 04 10, 22:17)
as nueinu i RIMI ar NORFA darzoviu skyriu, paziuriu kurios tustesnes dezes,iskraustau obuolius, isidedu deze i vezimeli. Apsiprekinu ir -namo su visa deze.. Viena, antra, trecia...karta.Kadangi imu tu lenkisku obuoliu dezes(man jos tvirciausios ir dydis labiausiai patinka), tai kiekviena karta parsinesu vienodas.
Tiesa, jei per auksta deze, tai lygiai su liniuote apsibrezusi nupjaunu tokiustatybiniu ar kanceliariniupeiliu (ivairiai ji vadina, kur geleztes keiciamos)
Paskutiniu metu pduotuvės pavyzdingai dirba ir tuščių dėžių mažai matos. IKInet mineralinio pakuotėmis negaunu
Vienas aliejaus dėžes labai jau nusižiūrėjus esu, reiks bandyt perkrastinėt ten prekes
pyniau apvalų, maniau, gal išsisuksiu be formos. klurį laiką gerai buvo, best pastebėjau, kad ėmė siaurėti, o aš to nenoriu. teks ryt ardyti ir dėti formą.
ar pinat iš jau pintų vytelių, na kai nesigauna, išardai ir vėl pini?
Ar klijuojat vyteles, kai sudurti reikia ar tik įkišat vieną i kita?
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 10, 23:29)
pyniau apvalų, maniau, gal išsisuksiu be formos. klurį laiką gerai buvo, best pastebėjau, kad ėmė siaurėti, o aš to nenoriu. teks ryt ardyti ir dėti formą.
Iš ardytos vyteles jau nebetinka pynimui. Neardyk, palik kaip yra,turėsi pirmą darbą, kad ir šleivą kreivą, bet pirmą. Matysi kokį progresą pasarei
Aš klijuoju, nes tempiant ir toliau pinans neklijuotos linkusios iširti
O čia mano paskutinis priešvelykinis darbelis
Užbaigimą dariau kaip pmočiutė pamokė, tai visai neblogai gavos
Užbaigimą dariau kaip pmočiutė pamokė, tai visai neblogai gavos
Streikuoja SM