Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(pmociute @ 2009 04 06, 17:02)
. Tiktų ir tavo minimi. Tačiau jie labai sunkiai dažosi, bet  labai gražiai atrodo iš jų nupinti nedažyti, margi darbeliai. Lakuoti, aišku, reikia. Sėkmės. Jeigu reiks pagalbos, nesikulkink mirksiukas.gif

Dekui uz informacija. Vis atidedu pynimo (vyteliu paruosimo)pradzia. Namuose uzsikasusi ivairiais darbais. Vienam to, kitam kito...
Taip norisi pradeti pinti. Toks darbas tiktu mano dusiai.Kai pasiziuriu jau atliktus darbus, tai rankos is karto niezti...Man visu darbeliai
thumbup.gif .
Atsakyti
Pabandžiau sukti tas vyteles. Žvėriškai sunku...Ir vyras net pabandė kelias nusukti smile.gif Tikrai daug reikės smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 06, 18:23)
Pabandžiau sukti tas vyteles. Žvėriškai sunku...Ir vyras net pabandė kelias nusukti smile.gif Tikrai daug reikės smile.gif tongue.gif

Tik neissigask be reikalo mirksiukas.gif ! Sukti vyteles ne tiek sunku, kiek nuobodoka. Bet uztat pinti kaip smagu thumbup.gif ! Sekmes 4u.gif !
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyras flirt.gif
Spalvoti gavos, nes vaikis mano labai jau norėjo su guašu piešti lotuliukas.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 06, 18:23)

Nėra taip jau sunku, kiek priprasti reikia. Aš iš pradžių labai stengiaus ir net mozolius ant pirštų nutrynus buvau, bet po to supratau, kad nebūtina taip spausti ir stengtis, tai dabar jau lengviau suku smile.gif
kantrybės 4u.gif

QUOTE(rimute7 @ 2009 04 06, 21:13)
Tik neissigask be reikalo mirksiukas.gif ! Sukti vyteles ne tiek sunku, kiek nuobodoka. Bet uztat pinti kaip smagu thumbup.gif ! Sekmes 4u.gif !

O man visai patinka jas sukti, sėdžiu sau ir suku rolleyes.gif
Tiesa pasakius, man sunkiausia šiame darbe yra laikraščių karpymas ir pasiruošimas pynimui, o vytelės ir pats pynimas, tai patys lengviausi ir įdomiausi etapai ax.gif
Atsakyti
dėkui už palaikymą. sukarpytų tai vyras sakė taip: pasideda krūvą laikraščių ant kietos lentos ir su aštriu peiliu džr...ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 06, 23:43)
dėkui už palaikymą. sukarpytų tai vyras sakė taip: pasideda krūvą laikraščių ant kietos lentos ir su aštriu peiliu džr...ir viskas smile.gif

Na, matai, turi toki palaikyma, tai visai nesunkiai eisis dirbti thumbup.gif ! Maniskis tai is pradziu net baresi, kai nesuprato ka tokio naktimis darau su laikrasciu kruva ir virbalu lotuliukas.gif ( jam nieko neaiskinau, nemaniau, kad pavyks ismokti pint ) Tik kai parodziau galutini varianta, krepselius, neiskarto patikejo, kad tai tu naktu darbas ax.gif . Sekmes, bandykit 4u.gif !
Atsakyti
o man tai grazus ir balti, super galima su dezuciu dydziais pakomponuoti,, o jei dar kokius grazius audinukus isiuvus, tai is viso balta stiliu galima susikurti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Mane taip pat sužavėjo ši technika thumbup.gif Iš niekam nebereikalingų laikraščių tokie grožiai gaunasi.. smile.gif Man irgi malonus labai procesas sukti juosteles biggrin.gif Tik va, prisidariau krepšelių visokių, ir niekaip neprisiruošiu dažiukų kokių nusipirkti dažymui.. unsure.gif Kokie dažiukai jums tinkamiausi?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s&ra @ 2009 04 08, 15:26)
Sveiki 4u.gif Mane taip pat sužavėjo ši technika thumbup.gif  Iš niekam nebereikalingų laikraščių tokie grožiai gaunasi.. smile.gif Man irgi malonus labai procesas sukti juosteles biggrin.gif Tik va, prisidariau krepšelių visokių, ir niekaip neprisiruošiu dažiukų kokių nusipirkti dažymui..  unsure.gif  Kokie dažiukai jums tinkamiausi?? 4u.gif

Labas smile.gif . Man tai labiausiai patinka su beicu dazyti. Tada krepseliai kaip is mediniu vyteliu pinti atrodo. Na, o lakas tai akrilinis.
Atsakyti
QUOTE(Dunyte @ 2009 04 08, 10:39)
o man tai grazus ir balti, super galima su dezuciu dydziais pakomponuoti,, o jei dar kokius grazius audinukus isiuvus, tai is viso balta stiliu galima susikurti thumbup.gif

visiskai su tavimi sutinku as asmeniskai nesu labai megeja baltu dezuciu krepseliu bet kai pamaciau toki kambareli pakeiciau nuomone visia graziai atrodo thumbup.gif
user posted image
mielai mas save priglausciau tokia pintu krepsu lentinele (seipo beja pati panasia planuoju daryti tik nezinau kaip pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 04 08, 23:10)
mielai mas save priglausciau tokia pintu krepsu lentinele (seipo beja pati panasia planuoju daryti tik nezinau kaip pavyks  blush2.gif

Kaži kaip geriau karkasą tokiem krepšeliam pasidaryt? Vielų tikrai nevirinsiu schmoll.gif Medis geresne atrodo išeitis tik reik pražvalgyt statybinių prekių parduotuves kokių formų būna ir išmėginti. Jau seniai į tokias komodžiukes seiles varvinu, o dabar sumislyjau savo spintas susitvarkyt ir ant viršaus jų tokias dėžutes sudėti.
Tik va vis mastau ar bandyt su karkasu, ar kažkokiu būdu vienodų kartoninių dėžių prisirinkti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 09, 17:13)
Kaži kaip geriau karkasą tokiem krepšeliam pasidaryt? Vielų tikrai nevirinsiu  schmoll.gif Medis geresne atrodo išeitis tik reik pražvalgyt statybinių prekių parduotuves kokių formų būna ir išmėginti. Jau seniai į tokias komodžiukes seiles varvinu, o dabar sumislyjau savo spintas susitvarkyt ir ant viršaus jų tokias dėžutes sudėti.
Tik va vis mastau ar bandyt su karkasu, ar kažkokiu būdu vienodų kartoninių dėžių prisirinkti mastau.gif

Ir as vis pavarvinus seile i tokias grozybes zadu sau apsipinti dezes.Visa laika norejau,kad ant spintos pintos dezes stovetu, bet pirkti vis per brangu budavo, nes ne vienos reikia. Turiu prisirinkusi vienodu kartoniniu deziu. Iki siol apklijuodavau lipnia plevele su pynimo motyvu. Tai kai ant spintos stovi, is toliau tos apklijuotos dezes atrodo kaip pintos. Bet man malonesni tikrai pinti daiktai.
Atsakyti