Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

[quote=Kvaki,2009 04 03, 09:09]
Ką jūs dėstot mokiniams? darbelius? bigsmile.gif

Ne - lietuvių kalbą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 03 balandžio 2009 - 09:40
Na, kiek gi as galiu skaityt - reikia pasirodyt ax.gif Va mano pirmi pasvile blyneliai ax.gif Cia jau po dukruzeles naudojimo doh.gif

user posted image

Ypatingai nesistengiau, pabandymui dariau. Gal per daug suplojau, tarpus didokus palikau g.gif Na, praktikos dar truksta lotuliukas.gif O apie grazu uzbaigima net nesvajoju lotuliukas.gif
Atsakyti
O man atrodo dėžutės visai neblogai o kai nudažysi ir nulakuosi bus visai gerai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=fedoska,2009 04 03, 14:12
Ypatingai nesistengiau, pabandymui dariau. Gal per daug suplojau, tarpus didokus palikau g.gif Na, praktikos dar truksta lotuliukas.gif O apie grazu uzbaigima net nesvajoju lotuliukas.gif

Šaunu - tu puikiai žinai, ką dar reikia tobulinti, o tai labai svarbu.Nors tiesa pasakius, kaip pirmas blynas ir dar po mažės "prisilietimų" biggrin.gif , visai neblogas. Sėkmės įsisavinant laikraštinį meną smile.gif Bučkis tavo mergytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 03 balandžio 2009 - 19:52
QUOTE(pmociute @ 2009 04 03, 20:51)
Šaunu - tu puikiai žinai, ką dar reikia tobulinti, o tai labai svarbu.Nors tiesa pasakius, kaip pirmas blynas ir dar po mažės "prisilietimų" biggrin.gif , visai neblogas. Sėkmės įsisavinant laikraštinį meną smile.gif Bučkis tavo mergytei 4u.gif

Aciu smile.gif Uzeisiu cia dazniau ax.gif
Atsakyti
[/quote]

Tai kad visai geri darbeliai thumbup.gif ! Labai sauniai supinta! O uzbaigimui tiesiog vidinej krepselio pusej "uzkisk" tuos likusius ilgus galus ( patrumpink is pradziu) vel uz horizontaliu vyteliu, paslepk juos ir bus puiku thumbup.gif thumbup.gif ! Nupinsi dar pora krepseliu ir viska perprasi. Sekmes 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 01, 22:59)
thumbup.gif  grazus gavosi, kad mano tokie pirmieji bandymai butu buve  bigsmile.gif

Sveiki, esu naujoke, todel "kepu" zinute pirma karta.
Esu suzaveta pynimo is laikraisciu >Aciu tau Linutuke.Dekinga esu uz temele. Labai noriu pabandyti dar ir 10-ta amata . Jau kaupiu laikrascius.
Norejau paklausti ( neradau ar nepastebejau pamineta apie tai) ar tinka tokie popieriai, kaip parduotuviu reklamos, zurnalai( tarsi su celofanu ar panasiai), tokie blizgantys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jari: 05 balandžio 2009 - 11:28
QUOTE(jari @ 2009 04 05, 11:27)
Sveiki, esu naujoke, todel "kepu" zinute pirma karta.
Esu suzaveta pynimo is laikraisciu >Aciu tau Linutuke.Dekinga  esu uz temele. Labai noriu pabandyti dar ir 10-ta amata  . Jau kaupiu laikrascius.
Norejau paklausti ( neradau ar nepastebejau pamineta apie tai) ar tinka tokie popieriai, kaip parduotuviu reklamos, zurnalai( tarsi su celofanu ar panasiai), tokie blizgantys.

Sveika, susidomejus pynimu 4u.gif ! Malonu, kad musu daugeja thumbup.gif . Man tai geriausiai patinka pinti is "Miesto vitrina" thumbup.gif . Jie tokie minkstuciai, plonesni negu "Lietuvos rytas" ar "Vakaro zinios". Labai gerai klijuojasi vyteles galiukas, kai susuki, lengvai galima beicuoti ir dazyti! Sukau ir is zurnalu, bet vyteles gaunasi kietos, pinant sunkiau, o ir dazant daugiau su tokiomis vargo schmoll.gif . Gal patyre pynejos kazka geresnio patartu, bet mano tokie asmeniniai pastebejimai ax.gif . Sekmes 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 05, 17:44)
Sveika, susidomejus pynimu 4u.gif ! Malonu, kad musu daugeja thumbup.gif . Man tai geriausiai patinka pinti is "Miesto vitrina" thumbup.gif . Jie tokie minkstuciai, plonesni negu "Lietuvos rytas" ar "Vakaro zinios". Labai gerai klijuojasi vyteles galiukas, kai susuki, lengvai galima beicuoti ir dazyti!  Sukau ir is zurnalu, bet vyteles gaunasi kietos, pinant sunkiau, o ir dazant daugiau su tokiomis vargo schmoll.gif . Gal patyre pynejos kazka geresnio patartu, bet mano tokie asmeniniai pastebejimai ax.gif . Sekmes 4u.gif !

Aciu uz informacija. Teks kaupti tokius laikrastukus. Nors daugiausiai pasitaiko blizgiu.
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 04 03, 10:40)
Ne - lietuvių kalbą biggrin.gif

hihihi.gif geras pavyzdys spaudinių panaudojimo

Štai pagaliau baigiau su kiaušinių krepšeliais. Dar ir kiaušinių privėliau, bus velykinės dovanėlės ax.gif
user posted image

Spalva nudažius guašu buvo gana blanki, bet padengus laku spalva atgijo ir tapo ryški thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 06 balandžio 2009 - 14:39
Kvaki nu super kasikeliai gavosi thumbup.gif , saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kvaki,2009 04 06, 15:38]
hihihi.gif geras pavyzdys spaudinių panaudojimo

Štai pagaliau baigiau su kiaušinių krepšeliais. Dar ir kiaušinių privėliau, bus velykinės dovanėlės ax.gif

Kvaki, džiugina akį tavo spalvoti krepšeliai. Norisi šypsotis. Primena, kad Vėlykos jau čia pat. Puikumėlis thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
O aš kaip įstrigau ties krepšiais, vazonėliais - taip ir neišsikapstau: vis tai tam, tai kitam prireikia. Taip ir štampuoju lotuliukas.gif . O jau norisi kažko ir dūšiai, ir akiai pamaloninti. Todėl baltai pavydžiu Kvaki, kad kuria spalvotus, nuotaikingus darbelius mirksiukas.gif Ir laiko vis mažiau lieka. Orai gražūs, norisi lauke pabūti, aplinką pasigražinti smile.gif
Kaip įrodymaą, jog vistik "laikraštukai" man rūpi, siunčiu paskutines "štampovkes" biggrin.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(jari @ 2009 04 05, 12:27)

. Tiktų ir tavo minimi. Tačiau jie labai sunkiai dažosi, bet labai gražiai atrodo iš jų nupinti nedažyti, margi darbeliai. Lakuoti, aišku, reikia. Sėkmės. Jeigu reiks pagalbos, nesikulkink mirksiukas.gif
Atsakyti