QUOTE(rimute7 @ 2009 04 02, 16:22)
Sveikos. Pagaliau prisiruosiau nufotkinti baigtas dezes!
O man visdelto labiau patinka pinti staciakampes
.
tikri grazuoliukai gavosi
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 02, 18:16)
O man vis nesiseka kraštelio užbaigimo gražaus padaryt
Papasakokit kuri nors kaip darot, nes jai keliais būdais išbandžiau ir vis man nepatinka.
Jei suku kaip pas Linutuke parodyta (uzlenkti, ir kelis kartus pynimo kryptim papinti), tai gražiai gaunasi, bet iki tos vietos, kur baigiasi vytrelės už kurių reikia užpinti. Žodžiu viskas būtų gerai, bet paskutines tris-keturias vertikalias vyteles nebeturiu už ko užkišti ir tas kraštas gaunas kreivas šleivas. Trūksta jam aukščio ir dailumo
nu zinok deliojau deliojau zodzius, niekaip nesudeliojau, nu nemoku paaiskinti nors tuka
,gal kada nors pafilmuosiu ar pafotkinsiu, kaip daryti, bet neprizadu, kad bus greitai
, nes siuo metu tik vyteliu sukimo stadijoje
, jau daug turiu, bet gi vis pamirstu is parduotuves kartoniniu deziu parsinesti
, vienu zodziu, pavasaris uz langu ir mano susikaupimo likuciai isgaravo
pasidariau visiska issiblaskele
QUOTE(pmociute @ 2009 04 02, 20:10)
Ruošiamės su mokiniais Motinos dienai
, nu koks grozis, ir kodel mano dukters mokytoja nemoka niekaip pigiai prasisukti, amzinai reikia kosko brangaus ir prabangaus, kad kaska grazaus padarytu
tai kokiu mini skalbiniu segtuku su boruzelemis prisiperka, tai kokio popieriaus kur 5 lapai 10lt kainuoja, o naudos tai kaip cia pasakius
tai vaikams liepe nusipirkti butinai tokios zalios spalvos popieriaus koki ji liepe
, nu jai rimtai pradedu kartais nesuprasti ko ji is musu nori, o gal as viena tokia nesusipratus ir tai normalu
,
atrodo isijauciau