Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(Kotita @ 2009 04 01, 13:29)
Sveikos  4u.gif  vakas ir as pagaliau isbandziau siu groziu kurimo buda  ax.gif
Stai rodausi savo pirmuosius blynus, nesu visiskai patenkinta, bet tikiuosi su laiku pavyks vis geriau  blush2.gif  biggrin.gif
thumbup.gif grazus gavosi, kad mano tokie pirmieji bandymai butu buve bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Pagaliau prisiruosiau nufotkinti baigtas dezes!
http://www.foto.lt/i...goods/16277.JPG
http://www.foto.lt/i...goods/16276.JPG
O man visdelto labiau patinka pinti staciakampes mirksiukas.gif .
Atsakyti
ooo super labai grazus ir dailus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rimute7
Atsakyti
Kokie faini darbeliai bigsmile.gif
Ir naujai pradėjusių pint pirmieji blynai, ir jau patyrusių meistrų darbai thumbup.gif thumbup.gif

O man vis nesiseka kraštelio užbaigimo gražaus padaryt doh.gif
Papasakokit kuri nors kaip darot, nes jai keliais būdais išbandžiau ir vis man nepatinka.
Jei suku kaip pas Linutuke parodyta (uzlenkti, ir kelis kartus pynimo kryptim papinti), tai gražiai gaunasi, bet iki tos vietos, kur baigiasi vytrelės už kurių reikia užpinti. Žodžiu viskas būtų gerai, bet paskutines tris-keturias vertikalias vyteles nebeturiu už ko užkišti ir tas kraštas gaunas kreivas šleivas. Trūksta jam aukščio ir dailumo blush2.gif

Tiesa bandžiau dangtį stačiakampei dėžutei pinti. Bet gavos labai ne koks, nes per didelį pagrindą nusipyniau ir po to visas iškrivo nes neturėjau ant ko pinti lotuliukas.gif Žodžiu blynas totaliai prisvilo. Kai bus energijos vėl apie dangčius galvot, tai gal pavyks. rolleyes.gif

Šiandien sėdam savo kiaušininių su guašu dažyt, vaikis jau spirga kaip laukia nesulaukia. Kai bus su kiaušiniais, tai pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 02, 18:16)

Tiesa bandžiau dangtį stačiakampei dėžutei pinti. Bet gavos labai ne koks, nes per didelį pagrindą nusipyniau ir po to visas iškrivo nes neturėjau ant ko pinti  lotuliukas.gif Žodžiu blynas totaliai prisvilo. Kai bus energijos vėl apie dangčius galvot, tai gal pavyks.  rolleyes.gif

As irgi meginau pinti keturkampi dangti toki kaip rimute7 nupine tai gavosi ovalas vienu zodziu kazkokia nesamone blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ruošiamės su mokiniais Motinos dienai smile.gif user posted image. Negalėjau apseiti be laikraštukų biggrin.gif
Papildyta:
[quote=rimute7,2009 04 02, 16:22]

Šauniai padirbėjai thumbup.gif . O ar nesinori šiek tiek siauresnių audeklo atvartų? O gal čia nuotraukoj tokiu rakursu nufotografuota?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 04 02, 16:22)
O man visdelto labiau patinka pinti staciakampes mirksiukas.gif .
thumbup.gif tikri grazuoliukai gavosi mirksiukas.gif
QUOTE(Kvaki @ 2009 04 02, 18:16)
O man vis nesiseka kraštelio užbaigimo gražaus padaryt  doh.gif
Papasakokit kuri nors kaip darot, nes jai keliais būdais išbandžiau ir vis man nepatinka.
Jei suku kaip pas Linutuke parodyta (uzlenkti, ir kelis kartus pynimo kryptim papinti), tai gražiai gaunasi, bet iki tos vietos, kur baigiasi vytrelės už kurių reikia užpinti. Žodžiu viskas būtų gerai, bet paskutines tris-keturias vertikalias vyteles nebeturiu už ko užkišti ir tas kraštas gaunas kreivas šleivas. Trūksta jam aukščio ir dailumo  blush2.gif
nu zinok deliojau deliojau zodzius, niekaip nesudeliojau, nu nemoku paaiskinti nors tuka doh.gif ,gal kada nors pafilmuosiu ar pafotkinsiu, kaip daryti, bet neprizadu, kad bus greitai ax.gif , nes siuo metu tik vyteliu sukimo stadijoje ax.gif , jau daug turiu, bet gi vis pamirstu is parduotuves kartoniniu deziu parsinesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif , vienu zodziu, pavasaris uz langu ir mano susikaupimo likuciai isgaravo bigsmile.gif blush2.gif pasidariau visiska issiblaskele rolleyes.gif
QUOTE(pmociute @ 2009 04 02, 20:10)
Ruošiamės su mokiniais Motinos dienai smile.gif
, nu koks grozis, ir kodel mano dukters mokytoja nemoka niekaip pigiai prasisukti, amzinai reikia kosko brangaus ir prabangaus, kad kaska grazaus padarytu doh.gif tai kokiu mini skalbiniu segtuku su boruzelemis prisiperka, tai kokio popieriaus kur 5 lapai 10lt kainuoja, o naudos tai kaip cia pasakius g.gif tai vaikams liepe nusipirkti butinai tokios zalios spalvos popieriaus koki ji liepe doh.gif , nu jai rimtai pradedu kartais nesuprasti ko ji is musu nori, o gal as viena tokia nesusipratus ir tai normalu g.gif ,
4u.gif atrodo isijauciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 04 02, 18:07)
As irgi meginau pinti keturkampi dangti toki kaip rimute7 nupine tai gavosi ovalas vienu zodziu kazkokia nesamone blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aciu, merginos uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ! As irgi esu patenkinta ax.gif
skaidruole, nebijok bandyt! Kai nupyniau norimo dydzio pagrinda, tada ji uzdejau ant apverstos dezes dugno, uzlenkiau vyteles, kad uzsipintu ant sonu ir laisvai, kad lengvai dangstytusi, pyniau krastelius. Pagrinda pink kokiu 1 cm didesni negu deze. Ir viskas ax.gif . Sekmes!
Pmociute, tikrai, per daug "istempiau ant virsaus" blush2.gif ! Dabar "istaciau" pamusala i vieta, gavosi graziau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 04 02, 21:00)
, nu koks grozis, ir kodel mano dukters mokytoja nemoka niekaip pigiai prasisukti, amzinai reikia kosko brangaus ir prabangaus, kad kaska grazaus padarytu doh.gif tai kokiu mini skalbiniu segtuku  su boruzelemis prisiperka, tai kokio popieriaus kur 5 lapai 10lt kainuoja, o naudos tai kaip cia pasakius g.gif tai vaikams liepe nusipirkti butinai tokios zalios spalvos popieriaus koki ji liepe doh.gif , nu jai rimtai pradedu kartais nesuprasti ko ji is musu nori, o gal as viena tokia nesusipratus ir tai normalu  g.gif ,
4u.gif atrodo isijauciau blush2.gif

Man paprasčiau, nes manęs neįpareigoja jokie planai ir programos, kadangi aš nedėstau technologijų ir neturiu darbščiųjų rankų būrelio. Mes, su norinčiais ką nors pasigaminti mokiniais, susinešam kas ką turim ir aš padedu apsispręsti, ką galima iš turimų resursų pasigaminti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 balandžio 2009 - 23:48
QUOTE(pmociute @ 2009 04 02, 19:10)
Negalėjau apseiti be laikraštukų biggrin.gif

Spėju, kad vaikams iš vis turėtų patikti toks užsėmimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tuo lab kad tai greičiausiai yra paprasčiau nei pinti iš vytelių thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kvaki,2009 04 02, 18:16]
O man vis nesiseka kraštelio užbaigimo gražaus padaryt doh.gif
Jei suku kaip pas Linutuke parodyta (uzlenkti, ir kelis kartus pynimo kryptim papinti), tai gražiai gaunasi, bet iki tos vietos, kur baigiasi vytrelės už kurių reikia užpinti.

Kvaki, bandyk taip: prededama lenkti 2-3 vyteles (priklausomai nuo to, per kiek vytelių pernarstai), jas užlenk ne prie pat ktrašo, o tokiame aukštyje, kad paskui tilptų po jomis užkaišioti tas vyteles, kurių tu dabar, baigdama, neturi kur užkišti. Orienuokis į tai, kiek kartų tu užkaišioji. Jeigu 2-3 tai ir palik tokio aukščio, kad baigiant tilptų užkišti 2-3 vyteles. Nu nežinau, ar pasidarė aiškiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 04 02, 20:10)

Ką jūs dėstot mokiniams? darbelius? bigsmile.gif

QUOTE(pmociute @ 2009 04 03, 08:49)
Kvaki, bandyk taip: prededama lenkti 2-3 vyteles (priklausomai nuo to, per kiek vytelių pernarstai), jas  užlenk ne prie pat ktrašo, o tokiame aukštyje, kad paskui tilptų po jomis užkaišioti tas vyteles, kurių tu dabar, baigdama, neturi kur užkišti. Orienuokis į tai, kiek kartų tu užkaišioji. Jeigu 2-3 tai ir palik tokio aukščio, kad baigiant tilptų užkišti 2-3 vyteles. Nu nežinau, ar pasidarė aiškiau bigsmile.gif

aciuks.gif bandysiu būtinai.

Vakar su guašu dažėm, tai tikrai šauniai gavosi thumbup.gif Spalvos ryškios, laikraščio faktūrą pilnai uždengia ir nieko nesimato (tik geltona kažkiek praleidžia). Šiandien nulakuosiu ir jau parodyt galėsim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 03 balandžio 2009 - 08:09