Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

user posted image

Čia mano paskutinis darbelis truputi kreivokas doh.gif
Atsakyti
skaidruole-jokio kreivumo bent jau mano akis neiziuri thumbup.gif toks pavasariskas,gaivus darbelis .su kokiais cia dazais dazei? bigsmile.gif as turiu baltus akrilinius,bet niekaip graziai nenusidazo,tokiom demem...vietom visai lieka nedazyta... doh.gif snd ieskosiu beico
Atsakyti
skaidruole-jokio kreivumo bent jau mano akis neiziuri  toks pavasariskas,gaivus darbelis .su kokiais cia dazais dazei?  as turiu baltus akrilinius,bet niekaip graziai nenusidazo,tokiom demem...vietom visai lieka nedazyta...  snd ieskosiu beico

Daziau su akriliniai dazais du kartus po to lakavau
Atsakyti
irmulia, nesigauna iš arti nufotk.(susilieja į blyną). Bet čia paprasta: 4 vyteles pernėriau per krepšio vyteles - iš išorės pusės- suspaudžiau į kruvą, dar truputį klijų papyliau biggrin.gif , pėmiau kitą vytelę, paterlūzijau klijai ir apsukau tas 4 ir pernertus kraštus , baigiant irgi priklijavau. Nežinau, ar aišku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dunyte @ 2009 03 25, 21:39)
tikrai praktiska ir grazu
Papildyta:

ar jos tvirtos?

Tvirtos, tvirtos. Pas mane kai kurios jau antri metai ir kaip šiandien nupintos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 27, 13:11)
Čia mano paskutinis darbelis truputi kreivokas  doh.gif

Liuks darbelis.Šauniai padirbėjai smile.gif Aš irgi bandžiau su dekupažu derinti. Pirmame šios temos puslapyje yra dėžutė su dangteliu (balta) ir butelius esu dariusi. Visai smagu, spalvinga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 27 kovo 2009 - 16:38
Na siandiena ir as pabandziau toki krepsiuka nupinti, tas pinimas, tai man zinomas, nes is vyteliu mokiausi ir kazkada pyniau, tik prisimint reikia, be to zaliava pas mane nekokybiska si karta buvo, nes sunaudojau visa reklamini slamsta, tai ilgiai nevienodi lotuliukas.gif
bet svarbu pradzia
Atsakyti
Labukas mergaiciukes darbstuoliukes bigsmile.gif
na stai mano pameginimas blush2.gif
user posted image
"vazike" ruosemes velykom vaikai ramybes nedave tai sukabinau pernykscius kiausinius siemet vel laukia darbas marginti kiausinukus bigsmile.gif
user posted image
"lakraistine dezute" manau gavosi gana idomiai ax.gif
user posted image
sekmes darpstuoles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 29 kovo 2009 - 00:56
QUOTE(pukučiai @ 2009 03 29, 01:52)
Labukas mergaiciukes darbstuoliukes  bigsmile.gif
na stai mano pameginimas  blush2.gif

"lakraistine dezute" manau gavosi gana idomiai  ax.gif

Pukučiai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Super darbeliai,

Kaip tą dėžutę darei? Gal galima plačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 03 29, 01:52)
"lakraistine dezute" manau gavosi gana idomiai  ax.gif

sekmes darpstuoles  mirksiukas.gif

ooo..taip taip..prasom placiau apie dezute. Labai idomus variantas 4u.gif

O cia katik ziurejau Mados reida. Ten dabar irgi pradejo kiekvienoje laidoje skyreli "Pasidaryk pats" smile.gif Dazniausiai visokius aksesuarus daro. Siandien dare is zurnalo popieriaus susukta sage smile.gif

Siaip gan idomiai atrodo. Pagalvojau gal kurioms is jusu darbsciarankems bus idomu pabandyti pasidaryti tokia mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Cia esme tokia, kad pasidarai pagrinda is kartono skrituliuko aptraukto medziagele (kaip paprastai sage jei darytum). Susirenki kokiu nori spalvu zurnalu puslapiu ir padarai tas "tuteles". Kokio nori ilgio ir storio ir spalvu (niu fantazijos reikalas smile.gif) Tada su siulu duri per medziaga, kisi per tuteles vidu, virsuje praveri kokinors karoliuka, kisi siula atgal ir prisiuvi sita "vamzdeli visiskai prie pagrindo.

Sitoj laidoj tuos "vamzdelius" popierinius tiesiog permatomu nagu laku nulakavo ir viskas mirksiukas.gif

user posted image

Sekmiu bandant 4u.gif

! 
GreenLady, perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2009 - 11:31
[quote=pukučiai,2009 03 29, 01:52]
Labukas mergaiciukes darbstuoliukes bigsmile.gif
na stai mano pameginimas blush2.gif

pukučiai, tavo "pamėginimas" - thumbup.gif . Ir daiktai labai reikalingi. Ypač man patiko tas dėklas. Man irgi maga kažką prie kompiuterio popieriams susidėti nusipint. Tik, kad , idėjos nepagimdau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 03 29, 11:28)
Pukučiai  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Super darbeliai,
Kaip tą dėžutę darei? Gal galima plačiau  ax.gif

QUOTE(GreenLady @ 2009 03 29, 12:26)
ooo..taip taip..prasom placiau apie dezute. Labai idomus variantas  4u.gif
O cia katik ziurejau Mados reida. Ten dabar irgi pradejo kiekvienoje laidoje skyreli "Pasidaryk pats" smile.gif Dazniausiai visokius aksesuarus daro. Siandien dare is zurnalo popieriaus susukta sage smile.gif
Siaip gan idomiai atrodo. Pagalvojau gal kurioms is jusu darbsciarankems bus idomu pabandyti pasidaryti tokia  mirksiukas.gif
Cia esme tokia, kad pasidarai pagrinda is kartono skrituliuko aptraukto medziagele (kaip paprastai sage jei darytum). Susirenki kokiu nori spalvu zurnalu puslapiu ir padarai tas "tuteles". Kokio nori ilgio ir storio ir spalvu (niu fantazijos reikalas smile.gif) Tada su siulu duri per medziaga, kisi per tuteles vidu, virsuje praveri kokinors karoliuka, kisi siula atgal ir prisiuvi sita "vamzdeli visiskai prie pagrindo.
Sitoj laidoj tuos "vamzdelius" popierinius tiesiog permatomu nagu laku nulakavo ir viskas  mirksiukas.gif
Sekmiu bandant  4u.gif

ta laidele ir as ziurejau bigsmile.gif kaip as saku seget okia "kreizine" bigsmile.gif
QUOTE(pmociute @ 2009 03 29, 12:51)
Labukas mergaiciukes darbstuoliukes  bigsmile.gif
na stai mano pameginimas  blush2.gif
pukučiai, tavo "pamėginimas" -  thumbup.gif . Ir daiktai labai reikalingi. Ypač man patiko tas dėklas. Man irgi maga kažką prie kompiuterio popieriams susidėti nusipint. Tik, kad ,  idėjos nepagimdau biggrin.gif

nu labai aciu uz pagirima o ypac is pmociutes isvis malonumas gauti komplimentus tai vat ir as sukau galva ka cia tokio reikalingo pasidarus ir pas vaikus uzmaciau dekla kartonini sakau reikia pameginti nupinti vat ir rezultatas gana sunkiai gavosi padaryti tuos krastus bet jau kai sumanysiu antra daryti gal jau gausis dailiau

o kas del dezutes kam smalsu kaip dariau tai tikrai nesudetinga
zodziu turejau karkasa dezutes planavau daryti medziagine bet labai jau sunkiai zodziu isvis nesigavo jos aptraukti medziaga tai pameginau suzaisti laikrasciu taigi suglamziau laikrasti ir gerai istepiau klijais dezute klijavau kiekviena sienele atskirai seikia stengtis kuo maziau palikti oro tarpu nes tada nelabai graziai atrodo poto kai isdziuvo viska nudaziau kokiais turejau spalvais tokia kaip dramblio kaulo spalva zodziu ne visiskai balta kai vewl isdziuvo tada tepiau gausiai beicu kelis kartus ir kai istepi vieta kuria tepu turi buti horizontaliai kol isdziuna kad beicas nenuteketu ir taip daug graziau issiryskina faktura kai jau viskas isdziuvo nupurskiau sintetiniu laku nes kaip supratau (o gal dar gerai nebuvo isdziuve kai tepiua seu teptuku nenupurskus pradejo valytis beicas) todel pirma nupurskiau o tada jau drasiai tepiau pora sluoksniu laku ir vel nupurskiua sintetiniu kad maziau blizgetu tai vat ir gavosi toks rezultatas mirksiukas.gif tikiuosi kanors supratote is to ka parasiau na jei kils dar neaiskumu tada sakykit meginsiu padeti seip ta dezute pati labai patenkinta net nesitikejau tokio rezultatto man ta faktura begalo grazi blush2.gif
dar karta aciu uz pagirimus sekmes besidarbuojanciom ir uzgime nauja ideja reikia lekt igivendinti kol neprapuole upas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 29 kovo 2009 - 12:00

GreenLady, perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !

Irmulia ne per didelis formatas cia tikrai mirksiukas.gif Deda mergaites penkiagubai didesnius ir "sunkesnius" failus. Cia tik 43-68 KB. Noriu gi kad mergaites gerai matytu viska smile.gif

Neskriausk darbstuoliu ir neatimk is ju vaizdu mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
skaidruole, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2009 - 15:06