Kol kas nieko nenupynėm bet pabandymui juosteles sukom iš žurnalinio popieriaus todėl jo nedažėm ir Kaziuko mugei nusižiūrėją padarėm tokius darbelius čia rėmeliai nuotraukoms ir dėžutė iš puzlės čia ne į temą bet kad atskirai nenufotkinau
sveikos mielosios darbstuoles, esu labai dekinga Linutukei, uz laida kuria pamaciau per TV, todel puolusi ieskoti informacijos internete dar labiau nustebau tą pačią mergaičiukę išvydusi čia. Kadangi buvau nutarusi tyliai išmėginti savo jėgas pynime (galvojau gal neužteks kantrybės) jau turiu siokių tokių darbelių. Beje atradau nuostabu ir nebrangų dalyka tai karštus klijus, tai dabar klijuoju viską.. Bet man neiseina išgauti tokios tamsios kaip medžio spalvos su akriliniais ir rudu pigmentu, norisi to sodraus kaip medžio rudumo..
P@nter@ super pasidarbuota, geros Kaziuko muges jums
o del spalvos sodrumo, su pigmentu nelabi ir gausis, ir su akriliniais nelabai, tau reikia ieskoti beico, manau kuo tamsiasnio, senukuose ar dar kur paklausinek
QUOTE(redsunrise @ 2009 03 05, 10:08)
sveikos mielosios darbstuoles, esu labai dekinga Linutukei, uz laida kuria pamaciau per TV, todel puolusi ieskoti informacijos internete dar labiau nustebau tą pačią mergaičiukę išvydusi čia. Kadangi buvau nutarusi tyliai išmėginti savo jėgas pynime (galvojau gal neužteks kantrybės) jau turiu siokių tokių darbelių. Beje atradau nuostabu ir nebrangų dalyka tai karštus klijus, tai dabar klijuoju viską.. Bet man neiseina išgauti tokios tamsios kaip medžio spalvos su akriliniais ir rudu pigmentu, norisi to sodraus kaip medžio rudumo..
malonu kad patiko tai ka as parodziau , nesu super duper profas, bet man pats tas faktas kad "as galiu ir pati", visada nuveda mane i yvairius ekspermentavimus , o del spalvos sodrumo, su pigmentu nelabi ir gausis, ir su akriliniais nelabai, tau reikia ieskoti beico, manau kuo tamsiasnio, senukuose ar dar kur paklausinek
QUOTE(redsunrise @ 2009 03 05, 11:08)
Bet man neiseina išgauti tokios tamsios kaip medžio spalvos su akriliniais ir rudu pigmentu, norisi to sodraus kaip medžio rudumo..
Su "Moca" spalvos beicu galima išgauti tamsiai rudą spalvą. Tik, jeigu beicą iš karto maišysi su laku, tai akrilinį laką maišyk su beicu vandens pagrindu. Beico būna ir vandens ir vaitspirito pagrindu. Būna dar ir beico miltelių, tik aš jų niekur neužeinu
aciu merginos uz patarimus, esu labai maloniai pakyleta, kai i taip rupima klausima atsako mano pacios paciausios profesionales sioj srity. Zaviuosi jusu darbais ir linkiu daug kurybines energijos ir smagiu darbeliu kurie dziugina musu aki.
mąstau kaip cia nusipynus trikampini krepsi gelems pakabinti maciau senukuose, oj susirgau situo.. vaikstau po parduotuves ir ieskau ideju ka cia dar nusipynus.
mąstau kaip cia nusipynus trikampini krepsi gelems pakabinti maciau senukuose, oj susirgau situo.. vaikstau po parduotuves ir ieskau ideju ka cia dar nusipynus.
Eina sau... , pmociute, nu bet ir auksarankė tamstytė
QUOTE(edinka @ 2009 03 07, 15:46)
Ačiū, ačiū
pmociute aukstasis pilotazas as suzaveta
kokia puiki mintis dangti padaryti , man vis dar sunkiai ta viduriuka graziai nupinti gaunasi, tai meciau ta reikala ir darau kartoninius dabar visada