Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(rimute7 @ 2009 03 25, 09:26)
Aciu, LINUTUKE. Tamstytes nuopelnu mano darbeliuose irgi yra 4u.gif ! Kas mus taip graziai mokina mirksiukas.gif  4u.gif ?!
blush2.gif 4u.gif
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 25, 10:06)
LINUTUKE, man nerodo tavo nuotraukyciu su paaiskinimais sitam puslapy g.gif ? Gal ko nemoku?
Labai praverstu pasiziureti ax.gif . Juk gyveni, pini ir mokaisi blush2.gif !
4u.gif
cia nuoroda is pirmo psl
http://picasaweb.goo...apynis/PamokLS#
QUOTE(kabarksta @ 2009 03 25, 11:12)
Smagu, kad didėja pynėjų ratelis thumbup.gif  Ir aš sukurpiau dar vieną krepšiuką mažmožiams susidėti ax.gif
ir man smagu kad taip uzkreciama lotuliukas.gif ,

mirksiukas.gif grazus gavosi
Atsakyti
sveikos, o aš žiūriu žiūriu ir niekaip neįkertu, kaip jūs tas dėžes darot, kur ne ant formos pinat o tiesiog atskiras sienas ir tik tada jas sutvirtinat, nu kaip taip lygiai padsaryt? nesuprantu ar ant kokio kartono pinat ar jau taip įguduios rankelės...? g.gif blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 03 25, 18:04)
sveikos, o aš žiūriu  žiūriu ir niekaip neįkertu, kaip jūs tas dėžes darot, kur ne ant formos pinat o tiesiog atskiras sienas ir tik tada jas sutvirtinat, nu kaip taip lygiai padsaryt? nesuprantu ar ant kokio kartono pinat ar jau taip įguduios rankelės...?  g.gif  blink.gif  smile.gif
manau kiekvienas rankdarbis reikalauja igudimo, praktikos ir pajautimo kas ir kaip, as kai pasiziuriu i savo pirmuosius, tai tokie sleivi kreivi buvo lotuliukas.gif , o dabar jau pinant jauti, kur patemti ku paspausti, todel manau bandyk, na ir kas kad kelis sugadinsi, bet suprasi kokias klaidas darai ir nusipinsi, ka nors naudinga namams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 24, 14:41)
o sitas ekspermentinis ir nelabai pavykes, bet daryt buvo verta, nes supratau, kad tokia forma per daug skyleta ir man nepatinka  schmoll.gif todel net nezinau ar lakuosiu

LINUTUKE,bet tu ir darbstuole, as niekaip viena deze negaliu apipinti, a cia tiek pavarai bigsmile.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
nu ir šaunuolės visos pynėjos 4u.gif
kažkada irgi pyniau, ale dabar jau aptingau blush2.gif
Atsakyti
user posted image

labas vakaras,
noriu pasirodyti ka siandien nuveikiau
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 25, 19:28)
labas vakaras,

Na ir saunuole, pynejele thumbup.gif ! Laaabai jau fainulis tavo krepseliukas 4u.gif ! Pink pink, puosk namucius mirksiukas.gif .
Atsakyti
tikrai praktiska ir grazu
Papildyta:
QUOTE(Dunyte @ 2009 03 25, 21:38)
tikrai praktiska ir grazu

ar jos tvirtos?
Atsakyti
grazu  o kaip ta medziagele taip lygiai su krastais isiuvai?

Pasiuvau pagal dezutes didi pamusaliuka o krastelius uzkamsiau ,nes kartonines dezes neisemiau
Atsakyti
[quote=rimute7,2009 03 25, 09:40]
Sveikutes! Matau, dar snaudziat mirksiukas.gif ? O as jau noriu pasigirti ax.gif ! Pagaliau ispyniau dangti! Vargau iki pusiaunakcio, bet as ji nugalejau thumbup.gif ! Dar negrazintas, bet labai jau nesikencia neparodzius blush2.gif :

Pasirodo ne toks jau tas kipšas baisu, kaip jį piešia smile.gif Būsi stačiakampių dangtelio pynimo, užvožiamo, pionierė. Su kuo ir sveikinu 4u.gif
Papildyta:
[quote=skaidruole,2009 03 25, 20:28]labas vakaras,
[/quote]

Krepšys thumbup.gif , tik nuotrauka mažoka smile.gif
Papildyta:
[quote=kabarksta,2009 03 25, 12:12]
Smagu, kad didėja pynėjų ratelis thumbup.gif Ir aš sukurpiau dar vieną krepšiuką mažmožiams susidėti ax.gif

Idealus krepšiukas.
Nu, gera tema, moteriškės biggrin.gif .

Papildyta:
[quote=pukučiai,2009 03 25, 10:21]labutis darbstuoles  bigsmile.gif

pmociute kaip jus pynet pima krepsi galit smulkiua papasakoti kur minejot kad tvirtas nuotraukos parodyti negaliu nes moderatore istrina neleidzia cituoti  doh.gif  gal suprasit apioe koki pinima kalbu man jis labai patiko  thumbup.gif  noreciau pameginti  blush2.gif
[/quote]

pukučiai, viskas taip pat, kaip įprastai pinant, tik šiuo atveju apžergiant po dvi vyteles. Pabandyk . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 26 kovo 2009 - 00:50
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 25, 23:02)
Pasiuvau pagal dezutes didi pamusaliuka o krastelius uzkamsiau ,nes kartonines dezes neisemiau

Gera idėja, būtinai pasinaudosiu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Pati dziaugiuosi, kad iveikiau thumbup.gif ! Lekiu beicuot.
Atsakyti