Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(rimute7 @ 2009 03 25, 08:40)
Sveikutes! Matau, dar snaudziat mirksiukas.gif ? O as jau noriu pasigirti ax.gif !
ot ir ne snaudziam lotuliukas.gif
super grazus gavosi, saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Labas, DARBŠTUOLĖS smile.gif ,
aš vis dar netikiu, kad iš laikraščių tokių gražių dėžučių galima nusipinti, kol pati nenusipinsiu, nepatikesiu turbūt smile.gif . Vyteles jau 2 dienas sukau, vienos gaunas labai gražios, ilgos, o kitos nuo vidurio sukant dingsta kampas sukimo, pradeda suktis ant vietos, ir gaunas vytele trumpa g.gif . Pirmą dieną netgi gražiau sukosi, nei antrą.
O dabar prašau jūsų pagalbos, noriu nusipinti stačiakampę dėžutę, (pabandymui labai mažutę), bet kai ant jos pagrindo priklijuoti nelyginį skaičių vytelių?
Jei aš dėlioju vienoj pusėj tarkim 5 vyteles, priešingoj vėl 5, o ant trumpųjų kraštinių po 3, išdėlioju kad tarpai gražiai lygūs būtų, bet jų gaunas lyginis skaičius. Ir pagalvojau, kad visada taip gausis, jei dėliosiu ant priešingų kraštinių po lygiai. Auksiarankės, kaip Jūs darot? Labai dėkoju už ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2009 03 25, 09:04)
O dabar prašau jūsų pagalbos, noriu nusipinti stačiakampę dėžutę, (pabandymui labai mažutę), bet kai ant jos pagrindo priklijuoti nelyginį skaičių vytelių?
Jei aš dėlioju vienoj pusėj tarkim 5 vyteles, priešingoj vėl 5, o ant trumpųjų kraštinių po 3, išdėlioju kad tarpai gražiai lygūs būtų, bet jų gaunas lyginis skaičius. Ir pagalvojau, kad visada taip gausis, jei dėliosiu ant priešingų kraštinių po lygiai. Auksiarankės, kaip Jūs darot? Labai dėkoju už ats. 4u.gif
jai pabandymui mazesni nori, tai pradek nuo apvalaus, tada tolygiai galesi paskirstyti ta nelygini vyteliu skaiciu, o kvadratinius tai geriau didesnius pinti, ne taip matosi, kai ant vienos puses tankiau vyteles i kotoje puseje reciau,

arba daryk kaip cia parodyta
user posted image
user posted image
ir krastus sujunk su papildoma vytele
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 25 kovo 2009 - 09:20
Pasirodau ir as ax.gif Jau senokai susidomejau, skaitau ka rasot, esu padarius pora dezeliu. Labai faina, nesunku, is pirmo karto puikiai gavosi thumbup.gif Pradzioj dariau apvalia ant majonezo indelio, o antra kvadratine nedidele, kai nudazysiu, imesiu foto jusu vertinimui smile.gif
Atsakyti
labutis darbstuoles bigsmile.gif
QUOTE(pmociute @ 2009 03 23, 16:12)
Pabandžiau pinti ankstesnėje temoje rodytu būdu. Gaunasi labai (labai) tvirti krepšiai. Pabandžiau nufotografuoti iš tokios pozicijos, kur geriausiai matosi pynimas. Ir dar: su vaikais mokykloje pynėm dėžutes su dangčiais. Parsinešiau nudažyti. Įmetu, gal kam tiks pati stačiakampio dangčio prijungimo technika smile.gif

pmociute kaip jus pynet pima krepsi galit smulkiua papasakoti kur minejot kad tvirtas nuotraukos parodyti negaliu nes moderatore istrina neleidzia cituoti doh.gif gal suprasit apioe koki pinima kalbu man jis labai patiko thumbup.gif noreciau pameginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 25, 09:55)
ot ir ne snaudziam  lotuliukas.gif
super grazus gavosi, saunuole thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu, LINUTUKE. Tamstytes nuopelnu mano darbeliuose irgi yra 4u.gif ! Kas mus taip graziai mokina mirksiukas.gif 4u.gif ?!
Atsakyti
[quote=paurelija,2009 03 25, 10:04]
aš vis dar netikiu, kad iš laikraščių tokių gražių dėžučių galima nusipinti, kol pati nenusipinsiu, nepatikesiu turbūt smile.gif . Vyteles jau 2 dienas sukau, vienos gaunas labai gražios, ilgos, o kitos nuo vidurio sukant dingsta kampas sukimo, pradeda suktis ant vietos, ir gaunas vytele trumpa g.gif . Pirmą dieną netgi gražiau sukosi, nei antrą.
Pabandyk virbala ( ar ant ko ten suki?) deti statesniu kampu pries pradedant sukti juostele. Tada gaunasi ilgesne, plonesne vytele. Bent jau taip as darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2009 03 25, 10:04)

Man irgi taip gaudavosi ir dabar kartais gaunasi. Tiesiog pastebėjau, kad jei darau statesnį kampą, tada mažiau išsitiesina kampas ir susiuka iki galo normaliai. maždaug 45 laipsnių kampas turi būti, jei darau smailesnį, tada lengviau nukrypstu nuo kampo ir pabaigoje susisuka viskas į vieną vietą.
Atsakyti
LINUTUKE, man nerodo tavo nuotraukyciu su paaiskinimais sitam puslapy g.gif ? Gal ko nemoku?
Labai praverstu pasiziureti ax.gif . Juk gyveni, pini ir mokaisi blush2.gif !
4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad didėja pynėjų ratelis thumbup.gif Ir aš sukurpiau dar vieną krepšiuką mažmožiams susidėti ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=kabarksta,2009 03 25, 11:12]
Smagu, kad didėja pynėjų ratelis thumbup.gif Ir aš sukurpiau dar vieną krepšiuką mažmožiams susidėti ax.gif

Saunuole thumbup.gif ! Kaip gerai, kai sugebi tokius dalykus "tverti" mirksiukas.gif 4u.gif ! O kokiu laku lakuota? Atrodo, kazkoks matinis? Man patinka, kad neblizga thumbup.gif .
Atsakyti
[ O kokiu laku lakuota? Atrodo, kazkoks matinis? Man patinka, kad neblizga thumbup.gif .
[/quote]

Tai kad blizga šiek tiek ax.gif Lakavau Ekoakva laku vieną kartą, jis lyg tai pusiau blizgus g.gif
Atsakyti