Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(pmociute @ 2009 03 20, 08:21)
Mergaitės, gal imkim ir susiorganizuokim kokį savaitgalį pas tuos vaikelius iš Kauno. Kai nuvyktume kelios, tai ir darbas kitaip eitų. Aš esu mokykloje mokiusi vaikus šios technikos- jiems reikia daug padėti, todėl vienam sudėtingiau. Norėtųsi, kad jie galėtų pirmąjį darbelį padaryti iki galo, tuomet gal kuris ir "užsikabins".

pmociute, tikrai palaikyčiau kompaniją pačiai, juolab, kad pas tuos vaikus jau buvau, mokėmės dekupažo...
Vyteles suku, pinti šiek tiek bandžiau, visiška naujiena man tai nebūtų...
O, beje...Man kilo tokia mintis. O kas, jei pamokyčiau juos prisisukti vytelių ir tada jau - į darbelius kibtume? Gal taip produktyviau išnaudotume Jūsų, meistrės, laiką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 20 kovo 2009 - 10:22
Rodau savo pirmuosius "sedevrus" lotuliukas.gif
Svarbiausia gerai praleistas laikas thumbup.gif
user posted image

ir dar nesimato klijuota dėžutė kiaušiniams
user posted image
Atsakyti
oooo fantastika,puikei isejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 03 20, 08:21)
Tai nufotografuok prie progos smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal imkim ir susiorganizuokim kokį savaitgalį pas tuos vaikelius iš Kauno. Kai nuvyktume kelios, tai ir darbas kitaip eitų. Aš esu mokykloje mokiusi vaikus šios technikos- jiems reikia daug padėti, todėl vienam sudėtingiau. Norėtųsi, kad jie galėtų pirmąjį darbelį padaryti iki galo, tuomet gal kuris ir "užsikabins".

Tie vaikeliai labai apsidžiaugtų smile.gif
Bet skambino man kažkuri iš šios temos dalyvių (vardas Vilma, sorry, nežinau kuri konkrečiai ax.gif ), sakė, kad per vieną susitikimą nieko neišeitų - pirma reikia tų vytelių prisivyti daug. g.gif ar vistik realus variantas viską padaryti per kartą?
Atsakyti
manau reiktu paciai prisisukut ir atsivesti,kad ilgiau neuztruktu,o vaikucius tik pamokyti kaip sukti aisku patys pasisuks truputi bet ir savo tureti prisuktu.nes matote pvz muziejuose kai buna edukacines prorgamas,tai visokios produkcijos turi,ir gatavu ir pamoko kaip tai pasidaryti visa technika,bet manau reiktu tikrai ne viena karta atvaziuoti pakartotinai,nes nevisi greit isisavina.pati pagrinda ismokyti galima per viena diena,bet visko nelabai manau.

blink.gif a supratote ka cia parasiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 20 kovo 2009 - 17:37
Va ką radau pasižiūrėjimui
http://picasaweb.goo...pierowaWiklina#
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2009 03 20, 19:39)

INGRIDŽIUK, SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . JAU KAD PRISIDARYSIM GROŽIŲ. TOS ROŽYTĖS LABAI ĮDOMIAI SURAITYTOS. NIEKO, IŠMOKSIM. VELYKAS TURĖSIM GRAŽIAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 12, 11:00)
Nuorodos neber, tiesiog pasiskaiciau forume (cia), kaip daromos ir dariau...Smulkiai suplesiau laikrasti ir dejau ant kliju sluoksniais, laiko uzima nemazai, kantrybes reikia...per diena nepasidarysi, nes sudejus daug sluoksniu reikia palikti nakciai, kad apdziutu..  blink.gif Mamytes rase, kad deda ant 3litriniu sloiku, kad butu forma. Man pasiseke, as turiu manekeno galva namie (tokia su plaukais, kazkada mokiausi ant jos sukuosenu  biggrin.gif ), tai ant tos galvos padejau maiseli ir ant jos dejau tuos sluoksnius...forma, aisku, kokia nori galima pasidaryti.Po to nudaziau guasu, nulakavau (nagu laku  lotuliukas.gif ), padariau sonuose skylutes ir irisau ten "sniureliu", atrodo tikrai gerai ir patogu  4u.gif
Papildyta:
Vaje, tai ir man gali tas gresti  lotuliukas.gif

Nesupratau apie ką jūs čia verysad.gif Įdomu,bet ...
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2009 03 20, 17:16)
Tie vaikeliai labai apsidžiaugtų smile.gif
Bet skambino man kažkuri iš šios temos dalyvių (vardas Vilma, sorry, nežinau kuri konkrečiai  ax.gif ), sakė, kad per vieną susitikimą nieko neišeitų - pirma reikia tų vytelių prisivyti daug. g.gif ar vistik realus variantas viską padaryti per kartą?

Ar praeitam savo poste nepasiūliau išeities?
Atsakyti
o kaip jus padarot rankenas krepseliams?
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 03 20, 22:11)
Ar praeitam savo poste nepasiūliau išeities?

nemačiau, kad paredaguota 4u.gif
Tai tada taip ir padarysim smile.gif Jau pasakiau vaikams, kad jau turime mokytojų, prisižadėjo kaupti 15min laikraščius biggrin.gif Susitariau, kad balandžio pradžioje atvažiuosim, o kai prisivys vytelių - kviesime pmociute 4u.gif į svečius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2009 03 21, 14:14)
nemačiau, kad paredaguota  4u.gif
Tai tada taip ir padarysim  smile.gif Jau pasakiau vaikams, kad jau turime mokytojų, prisižadėjo kaupti 15min laikraščius biggrin.gif Susitariau, kad balandžio pradžioje atvažiuosim, o kai prisivys vytelių - kviesime pmociute  4u.gif į svečius smile.gif

Sutarta smile.gif
Atsakyti