Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(Kvaki @ 2009 03 18, 07:56)
Kokio tu ieškojai? Aš irgi ieškojau užsimušdama, bet radom. Tik iekur ant pakuotės neparašta "beicas" .
Pirkom "pinotex" - vandeninė priemonė dekoratyvinei medienos apdailai. spalvų buvo keletas, tai išsirinkom "palisander" - ką reiškia, net nzn biggrin.gif
Reiktų su guašu pabandyt, juk vis vien po to lakuojama.

O kaži ar yra matinių lakų? Nupyniau dėžutę, bet MB neleidžia lakuot, jam labai gražu tik nubeicuota, kad matinė  ax.gif
Pasikraus fotiko baterija, nufotkinsiu parodyt savo blyną  blush2.gif

nėra ten mes jau ir per kompą žiūrėjom tik bespalvis a tokio aš nenoriu. nu bet nieko sesė ant velykų gryš parveš kokio reikia ana senukuos kaune dirba blush2.gif
Atsakyti
Sveikos pynėjos smile.gif

Aš prieš porą savaičių nusipirkau medienai skirto impregnatoriaus, (ruda spalva) tai visai toks nieko, bet tik kad neparašyta, ar galima jį dar skiesti vandeniu, nes jo konsistencija tokia pat kaip ir lako, grietinės tirštumo... na pabandysiu pati skiest truputį, gal nieko nenutiks smile.gif

Prisisukau daug vytelių, dabar mąstau ką čia nupynus g.gif
Atsakyti
[Q
UOTE]Reiktų su guašu pabandyt, juk vis vien po to lakuojama.[/QUOTE]
Guasas gerai atskiedi lipala per puse vandeniu ipili guaso ir lakuoti nereikia
Atsakyti
[quote=skaidruole,2009 03 18, 19:57]
[Q
UOTE]Reiktų su guašu pabandyt, juk vis vien po to lakuojama.[/QUOTE]
Guasas gerai atskiedi lipala per puse vandeniu ipili guaso ir lakuoti nereikia
[/quote]

Jūs čia rimtai? Labai geras variatas thumbup.gif Reiks pabandyt. Visokių spalvų būtų galima išgaut ir daiktas matinis gautusi.
Atsakyti
Nesigaus matinis truputi blizga
Atsakyti
o man kaip tik norisi,kad blizgetu.daziau su guasu ir lakavau gal du kartus ir gavosi matinis :blink:Rodau;
Papildyta:

user posted image
cia pats pirmas blush2.gif lotuliukas.gif todel labai baisus darbas :lotuliukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 19 kovo 2009 - 11:37
Jau klausiau vieną kartą, bet gal ne visos matė:
galbūt kas nors norėtų ir galėtų pamokyti Kauno vaikų namų auklėtinius šitos technikos? Būtų puikus jiems užsiėmimas, ko ten iš tiesų trūksta.
Atsakyti
buciau kauniete,tikrai sutikciau mirksiukas.gif gaila,net ne teviskej siuo metu unsure.gif

d-oncek- sudėtumėm visos čia savo pirmuosius darbelius,tai tikrai būtų iš ko pasijuokti biggrin.gif mano pirmas irgi žiaurus buvo doh.gif

šįvakar,jei nebūsiu pavargus,įdėsiu savo paskutinius pynimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2009 03 19, 11:45)
Jau klausiau vieną kartą, bet gal ne visos matė:
galbūt kas nors norėtų ir galėtų pamokyti Kauno vaikų namų auklėtinius šitos technikos? Būtų puikus jiems užsiėmimas, ko ten iš tiesų trūksta.
maciau, bet man sudetinga iki Kauno siuo metu nusigauti ax.gif
Atsakyti
kad butu siauliuose sutikciau 4u.gif
Atsakyti
Oi panos, biggrin.gif vakar Europoje esančioje "Aprangos" parduotuvės vitrinose išvydau.... dekoracijas iš laikškraščių vytelių biggrin.gif biggrin.gif tiesiog dėžutės apklijuotos vytelėmis biggrin.gif Žodžiu, virusiukas pasklido tikrai toli thumbup.gif , kad net parduotuvių stilistai vitrinų puošimui panaudoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 kovo 2009 - 07:50
QUOTE(irmulia @ 2009 03 20, 08:50)
Oi panos,  biggrin.gif  vakar Europoje esančioje "Aprangos" parduotuvės vitrinose išvydau.... dekoracijas iš laikškraščių vytelių  biggrin.gif  biggrin.gif tiesiog dėžutės apklijuotos vytelėmis  biggrin.gif  Žodžiu, virusiukas pasklido tikrai toli  thumbup.gif  , kad net parduotuvių stilistai vitrinų puošimui panaudoja  lotuliukas.gif

Tai nufotografuok prie progos smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal imkim ir susiorganizuokim kokį savaitgalį pas tuos vaikelius iš Kauno. Kai nuvyktume kelios, tai ir darbas kitaip eitų. Aš esu mokykloje mokiusi vaikus šios technikos- jiems reikia daug padėti, todėl vienam sudėtingiau. Norėtųsi, kad jie galėtų pirmąjį darbelį padaryti iki galo, tuomet gal kuris ir "užsikabins".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 20 kovo 2009 - 08:12