Nesvarbu kokia dėžutė Visada reik nelyginio skaičiaus vytelių
pmociute ar atvažiuotumėt, jeigu už kelionę atsilygintume?
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 21:36)
Merginos gelbėkit
Nuėjau į mūsų miestelio statybinių prekių parduotuvę ir man pareiškė, kad tokio dalyko kaip "beicas" akyse nėra regėję Siūlė tik pinotexą, bet tas velnias brangus ir dar su laku iškarto.
Tokio kaip rimutės pas mus parduotuvėj nebuvo. Tikiuos šiandien prie kompo pakaboti paveiksliukų prisižiūrėt ir rytoj vėl ten po lentynas pasidairyt. Gal tie konsultantai nė velnio neišmano ir sako, kad nėra. BM jau su jais buvo susikibęs, kai nenorėjo parduot prekės, nors pas juo ji buvo
Gal galėtumėt pavadinimus parašyt savo turimų beicų, kad paveiksliukus pažiūrėt galėčiau
bena nelabai matosi tavo darbeliai,galetumei didesniu fotkiu ideti,labai knieti apziureti is arciau
QUOTE(Liorka @ 2009 03 13, 19:31)
pmociute ar atvažiuotumėt, jeigu už kelionę atsilygintume?
Reikėtų suderinti su darbu, arba išeiginę dieną. Tikrai atvažiuočiau. Tik laiką jau reikėtų paderinti.
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2009 03 13, 21:53)
Gal galėtumėt pavadinimus parašyt savo turimų beicų, kad paveiksliukus pažiūrėt galėčiau
Bandyk klausti taip: rusiškai parašyta "Морилка" ar "Марилка" [transkripcija - Marilka - taip tariama], apčioje nurodoma spalva , pvz. - moca ar kt. Būna vandens ir vaitspirito pagrindu. Jeigu negautume, tuomet gali pirkti pigmentą, dažų spalvai suteikti. Jo irgi būna įvairių spalvų: tamsiai rudo, šviesesnio ir t.t.
Papildyta:
[quote=Benice,2009 03 13, 17:29]
Vaje... Kokia as kvaile Tikiuosi, kad cia tik pirmas blynas toks prisvyles O darant kvadratine irgi reikia neporinio skaiciaus vyteliu?
Bent kokiu atveju vytelių skaičius turi būti neporinis, todėl ant vienos sienos tenka arba patankinti viena vytele, arba paretinti. Sėkmės.
LABUTIS DARBSTUOLES NA AS RODAU SAVO KREPSI KUR SUDEJAU ZIEMOS APDARUS
BUVO
NA O DABAR
DAR NE VISAI BAIGTAS NES NERA APDAILOS TA PRASME NOREJAU DAR I VIDU MEDZEGELE IDETI KAI VISISKAI BUS UZBAIGTA TADA VEL PASIRODYSIU IR DAR LAUKIA EILES PRIESKONIU DEZUTE JI JAU NUPINTA NULAKUOTA TIK LAUKIA APDAILOS TAIGI TEKS JAU LAUKTI PIRMADIENIO NES PASIRODO JOKIOS MEDZEGOA NETURIU TAI KAD LAIKAS NEPRAILKTU PINSIM DAR KLANORS NES VYTELIU TURIU PRISISUKUS I VALIAS VISUS LAIKRASCIUS SUSUKAU KIEK TUREJAU VISA GYVENIMA MANE JIE ERZINO O DABAR NET PASIGEDAU KAI MAN JU JAU REIKIA PASIRODO NETAIP JU JAU DAUG IR YRA GERAI KAD TUREJAU UZSISLEPUS
TAI GERO SAVAITGALIO DARBSTUOLES NE O AS JAU BE PIRMADIENIO NESIRODYSIU KOL NEUZBAIGSIU DARBELIU
BUVO
NA O DABAR
DAR NE VISAI BAIGTAS NES NERA APDAILOS TA PRASME NOREJAU DAR I VIDU MEDZEGELE IDETI KAI VISISKAI BUS UZBAIGTA TADA VEL PASIRODYSIU IR DAR LAUKIA EILES PRIESKONIU DEZUTE JI JAU NUPINTA NULAKUOTA TIK LAUKIA APDAILOS TAIGI TEKS JAU LAUKTI PIRMADIENIO NES PASIRODO JOKIOS MEDZEGOA NETURIU TAI KAD LAIKAS NEPRAILKTU PINSIM DAR KLANORS NES VYTELIU TURIU PRISISUKUS I VALIAS VISUS LAIKRASCIUS SUSUKAU KIEK TUREJAU VISA GYVENIMA MANE JIE ERZINO O DABAR NET PASIGEDAU KAI MAN JU JAU REIKIA PASIRODO NETAIP JU JAU DAUG IR YRA GERAI KAD TUREJAU UZSISLEPUS
TAI GERO SAVAITGALIO DARBSTUOLES NE O AS JAU BE PIRMADIENIO NESIRODYSIU KOL NEUZBAIGSIU DARBELIU
QUOTE(pukučiai @ 2009 03 14, 17:37)
Pradėjau pinti ir klausimai bedirbant kyla Gal neišvarysit skaityt vėl temų nuo pradžių
Pukučiai, kaip tą dangtį pynei? Gal gali smulkiau papasakoti?
Ir dar.. kaip pynelę pinat? po 1,2 ar 3 vyteles, ir kaip jas dėliojat? Gal aiškiai pasakiau. Šiandien bandžiau pinti, bet nelabai likau patenkinta rezultatu.
Ir dar...
Pagaliau gavau beico, tai bandžiau spalvinti. Kaip jūs rekomendavot bandžiau maišyti beicą su akriliniu laku, skiesti vandeniu ir dažyti. Dar neišdžiūvo, bet man nepatinka, kad vietomis baltuoja dėmės. T.y. ne iki galo įsigėrė spalva. Manau kad tai dėl to,kad tos vietos lipalu suteptos.... Kaip jums dažosi tos lipaluotos, klijuotos vietos? O gal čia aš tokia nizgrabaila visą dirbinį išterioju lipalu
QUOTE(Kvaki @ 2009 03 14, 21:49)
Pradėjau pinti ir klausimai bedirbant kyla Gal neišvarysit skaityt vėl temų nuo pradžių
Ir dar.. kaip pynelę pinat? po 1,2 ar 3 vyteles, ir kaip jas dėliojat? Gal aiškiai pasakiau. Šiandien bandžiau pinti, bet nelabai likau patenkinta rezultatu.
Ir dar...
Pagaliau gavau beico, tai bandžiau spalvinti. Kaip jūs rekomendavot bandžiau maišyti beicą su akriliniu laku, skiesti vandeniu ir dažyti. Dar neišdžiūvo, bet man nepatinka, kad vietomis baltuoja dėmės. T.y. ne iki galo įsigėrė spalva. Manau kad tai dėl to,kad tos vietos lipalu suteptos.... Kaip jums dažosi tos lipaluotos, klijuotos vietos? O gal čia aš tokia nizgrabaila visą dirbinį išterioju lipalu
Ir dar...
labas tikrai nevarysim kuo galesiu tuo padesiu
del dankcio
tai pasidariau toki kartonini karkasa
na bandysiu pavaizduoti ant piesinio manau bus aiskiau
vertikaliu vyteliu apie kurias pyniau apacia sutvirtinau kabemis(veliau jas nuemiau)
ir pradejau apie jas pinti bandant nenuklysti nuo kartoninio karkaso (tik virsaus horizantaliu vyteliu nereikai tvirtinti). Pinu zodziu apie tas vytelias ir viskas emiau neporini vyteliu skaiciu o kai jau tinkamo dyzio nupyniau visas vertikalias vytelias uzkaisiojau taip kad prikabintu paskutine horizantele eile tai zodziu vienos is vienos puses kitos is kitos ir uzkisdama jas priklijavau taip visiskai nesimato kur jos baigiasi poto nuveicavau nupyniau is 3 vyteliu kasyte (del pinimo kai pini stenkis nesuspausti vyteles islaikyk ja laisva ir tada kasyte bus dailesne) norejau kad ji butu siaura todel naudojau tik 3 vyteles ir ja nubeicavus isdziovinau ir su karstais klijais priklijavau
as beicuoju atskirai o poto lakuoju man taip labiau patinka o jei tos vietos ir lipaluotos nesibeizuoja nenustepk nes jos gaunasi kad nulakuotos zodziu reikia stengtis kuo maziau isterlioti vytele lipalu. (man tos bedos dar nelabai iseina isvengti )
na nezinau ar kuo padejau bet manau bent kiek palengvinau tau uzduoti (na bent tikiuosi )
QUOTE(pukučiai @ 2009 03 14, 23:29)
labas tikrai nevarysim kuo galesiu tuo padesiu
...
na nezinau ar kuo padejau bet manau bent kiek palengvinau tau uzduoti (na bent tikiuosi )
...
Viskas labai aišku
ačiū tau labai