d-oncek, šilti tavo darbeliai, gal todėl, kad gamindama jau žinojai, kam bus naudojami. Ir pakankamai tvarkingi, o visa kita - laiko ir įgūdžių klausimas. Sėkmės.
Aciu Iki jusu lygio man dar laaaabai toli .Vat uztai ,kad nezinau kam jie bus skirti,iskyrus ta piestukine prie kompo.Dar reiks visus beicuot,lakuot...
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 12, 22:45)
Graziausiai gausis, jei apipinsi keturkampe dezute. Gali jos ir neisimti is nupinto daikto, dar tvirtesne dezute bus ir kampai status!
Gal ne taip supratai mane. Aš pyniau apie dėžutę, ir net neišėmiau dar jos (bet žadu). Tiesiogg tos vertikalios kampų vytelės, tokios... na ne į vyteles panašios likos, susiplojos, ir atrodo, kad vertikalios apie horizontalias apipintos, o ne atvirkščiai.
QUOTE(pmociute @ 2009 03 13, 01:06)
Manau, kad stačiakampėms išeitis- paliki viduje apipinamą dėžę. Arba karkasas. Tokia jau tai geometrinė figūra, kurią reikia tvirtinti įvairiais kryžiavojimais, kad būtų stabili. Turiu vieną, tokio tvirtinimo, idėją, tačiau reikėtų praktiškai patikrinti.Bet tai jau vėliau
Reiks praktikuotis daugiau
O jūsų patarimų ir naujų atradimų idėjų lauksime su nekantrumu.
vakar pyniau apvaliai dezei dangti, tai tragedija...nesigauna, tiek nervavau, keikiaus nupinu didesni nei pati deze, o tada kai jau noriu uzlenkinet pradet, man tie kiti pradeda skestis, tarpai dideli atsiranda...ir nezinau, ka blogai darau. va dabar stovi padeta ir bijau vel pradet pint, nes nesigaus ir vel nervuosiuos
va cia mano darbeliai
o cia, pyniau apvalu dugna dezei, bet pradejo riestis, tai indas gavosi
va cia mano darbeliai
o cia, pyniau apvalu dugna dezei, bet pradejo riestis, tai indas gavosi
Mielos darbšuoltės,
labai gražūs ir įdomūs darbeliai. Sunku patikėti, kad tai vis laikraščiai.
Neseniai apsilankiau vienuose vaikų globos namuose. Bitė iš SM pravedė jiems dekupažo pamokėles, padovanojom šiek tiek priemonių pirmai pradžiai. Buvau nustebinta kaip tiems vaikams labai labai labai trūksta kažkokios veiklos. Bitei kilo mintis, kad būtų puiku juos išmokyti ir šitos technikos, pynimo iš laikraščių. Esu visiškai tikra, kad nuo vienokių ar kitokių užsiėmimų priklauso tų vaikų ateitis, nes neturėdami ką veikti jie trinasi kolidoriuose, kur yra ir cigarečių, ir alkoholio, ir net narkotikų. Vyresnių mregaičių atvažiuoja "draugai" su mašinom išsivežti.. Tai būčiau dėkinga, jeigu kuri kaunietė galėtų ir rastų laiką susitikti su vaikais ir pamokinti šito pynimo iš laikraščių. Priemonės tikrai paprastos, o darbai - ir gražūs, ir kitokie, gal vaikams patiktų?
Galėtume susitarti ir dėl kokio atlygio už vargą Jeigu kuriai būtų įdomu, prašau man parašyti arba čia, arba į info@creativa.lt. Dėkui už dėmesį
labai gražūs ir įdomūs darbeliai. Sunku patikėti, kad tai vis laikraščiai.
Neseniai apsilankiau vienuose vaikų globos namuose. Bitė iš SM pravedė jiems dekupažo pamokėles, padovanojom šiek tiek priemonių pirmai pradžiai. Buvau nustebinta kaip tiems vaikams labai labai labai trūksta kažkokios veiklos. Bitei kilo mintis, kad būtų puiku juos išmokyti ir šitos technikos, pynimo iš laikraščių. Esu visiškai tikra, kad nuo vienokių ar kitokių užsiėmimų priklauso tų vaikų ateitis, nes neturėdami ką veikti jie trinasi kolidoriuose, kur yra ir cigarečių, ir alkoholio, ir net narkotikų. Vyresnių mregaičių atvažiuoja "draugai" su mašinom išsivežti.. Tai būčiau dėkinga, jeigu kuri kaunietė galėtų ir rastų laiką susitikti su vaikais ir pamokinti šito pynimo iš laikraščių. Priemonės tikrai paprastos, o darbai - ir gražūs, ir kitokie, gal vaikams patiktų?
Galėtume susitarti ir dėl kokio atlygio už vargą Jeigu kuriai būtų įdomu, prašau man parašyti arba čia, arba į info@creativa.lt. Dėkui už dėmesį
[quote=kabarksta,2009 03 13, 10:58]
Po tokių grožių nesmagu rodyt savo pirmuosius bandymus, bet Maskva statėsi ne iš karto:
Nu, kabarksta, nesikuklink... Va ir susidėjai visą grožį į vieną vietą. Ar nesmagu? Lai pavydi tie, kurie nieko nedaro, o tu tik rodykis su savo naujais darbeliais. Mes būtinai paplosime, kur galėsime - patarsime
Papildyta:
Tai būčiau dėkinga, jeigu kuri kaunietė galėtų ir rastų laiką susitikti su vaikais ir pamokinti šito pynimo iš laikraščių. Priemonės tikrai paprastos, o darbai - ir gražūs, ir kitokie, gal vaikams patiktų?
Kad būčiau arčiau, pamokyčiau tuos likomo nuskriaustuosius ir be atlygio. Man iki Kauno apie 120 km.
Papildyta:
[quote=Bena,2009 03 13, 11:20]
vakar pyniau apvaliai dezei dangti, tai tragedija...nesigauna, tiek nervavau, keikiaus nupinu didesni nei pati deze, o tada kai jau noriu uzlenkinet pradet, man tie kiti pradeda skestis, tarpai dideli atsiranda...ir nezinau, ka blogai darau. va dabar stovi padeta ir bijau vel pradet pint, nes nesigaus ir vel nervuosiuos
va cia mano darbeliai
Labai gražūs tavo darbeliai. Nesinervink. Paimk tą patį dangtį, kurį jau pynei. nuardyk iki krepšio diametro ir nupink dar vieną eilę , tada uždėk ant krepšio ir gražiai užlenk vyteles. Lenkdama gali užkišti pieštuką, ar kt., kad išlaikytumei tarpelį tarp atbrailos ir krepšio (dangtis turi būti laisvesnis. Ir pink ant pačios dėžės, taip nenusiaurinsi. Turėk omeny, kad tavo dėžė irgi nupjautinio kūgio formos ,siaurėja į apačią , ir jeigu nusiaurinsi - neužmausi.Bandyk. Gi kvadratinis dangtis liux.
Po tokių grožių nesmagu rodyt savo pirmuosius bandymus, bet Maskva statėsi ne iš karto:
Nu, kabarksta, nesikuklink... Va ir susidėjai visą grožį į vieną vietą. Ar nesmagu? Lai pavydi tie, kurie nieko nedaro, o tu tik rodykis su savo naujais darbeliais. Mes būtinai paplosime, kur galėsime - patarsime
Papildyta:
QUOTE(Liorka @ 2009 03 13, 12:44)
Tai būčiau dėkinga, jeigu kuri kaunietė galėtų ir rastų laiką susitikti su vaikais ir pamokinti šito pynimo iš laikraščių. Priemonės tikrai paprastos, o darbai - ir gražūs, ir kitokie, gal vaikams patiktų?
Kad būčiau arčiau, pamokyčiau tuos likomo nuskriaustuosius ir be atlygio. Man iki Kauno apie 120 km.
Papildyta:
[quote=Bena,2009 03 13, 11:20]
va cia mano darbeliai
Labai gražūs tavo darbeliai. Nesinervink. Paimk tą patį dangtį, kurį jau pynei. nuardyk iki krepšio diametro ir nupink dar vieną eilę , tada uždėk ant krepšio ir gražiai užlenk vyteles. Lenkdama gali užkišti pieštuką, ar kt., kad išlaikytumei tarpelį tarp atbrailos ir krepšio (dangtis turi būti laisvesnis. Ir pink ant pačios dėžės, taip nenusiaurinsi. Turėk omeny, kad tavo dėžė irgi nupjautinio kūgio formos ,siaurėja į apačią , ir jeigu nusiaurinsi - neužmausi.Bandyk. Gi kvadratinis dangtis liux.
QUOTE(pmociute @ 2009 03 13, 13:42)
kvadratinis kazkaip be didesniu cirku nusipyne ir karta jau mazesni apvalu dandti buvau nupynus, nu bet sitas neklauso manes, reiks susiimti. gal sakau ta paskutine eile, pries vyteliu uzdengima, reik priklijuot
QUOTE(Benice @ 2009 03 13, 15:44)
Žmonės help Ar aš tokia kvaiša, ar ką... Pradedu pinti apvalu pintinuką ir kai asuku tarkim ratą ir baigiasi vytelė, ką daryti? reikia į ją įklijuoti sekančią ar kaip? Nu atleiskite už kvailius klausimus, bet norisi taisyklingai daryti
jei tos pasibaigusios vyteles galas storas, i ji ispausk truputi kliju ir ikist plonesniu galu kita vytele, kai si pasibaigs, vel ta pati daryk
QUOTE(Bena @ 2009 03 13, 16:50)
jei tos pasibaigusios vyteles galas storas, i ji ispausk truputi kliju ir ikist plonesniu galu kita vytele, kai si pasibaigs, vel ta pati daryk
Labai dėkoju už atsakymą
Bet dar vienas klausimas: apypinus tarkim ratą išeina, kad reikia kažką keisti, nes kitaip kas antra vytelė pastoviai liktų atsikišusi ir neįpinta?
Na nežinau, kaip paaiškinti, gal kas supras
QUOTE(laurechka @ 2009 03 13, 17:27)
reikėjo nelygį skaičių vytelių dėt
Vaje... Kokia as kvaile Tikiuosi, kad cia tik pirmas blynas toks prisvyles O darant kvadratine irgi reikia neporinio skaiciaus vyteliu?
Kaip smagu, kad cia visos tokios geranoriskos ir padeda man, nevekslai