Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 16:02)
Labas Merginos, o as niekaip nerandu sokoladiniu medaliu. Kazkada buvau uzmaciusi kazkur, o dabar nerandu  verysad.gif
Ir nerandu netikro  santuokos liudijimo, kad normaliai uzsisakyti galima butu. Gal zinot kanors is SM kas daro tokius dalykus. Dar klausymas, gal kas siuva grazias skareles. Na tokias kur kiekviename kamputyje kazkas ideta.

galima cia paziureti - daug visko siulo
http://public.fotki....vin-atributika/
Atsakyti
mano vaikučius žada pagloboti mano mama, kadangi vestuvės MB pusėje, vis ramiau man bus ax.gif

man tai vis ramybės nedavė tas piršlių šokis, kai rugsti_uoga užrodė doh.gif bet dabar jau rimstu po truputi biggrin.gif pagalvojau jei jaunieji valsą gražiai sušoks, dar piršliai kokį avangardą pavarys, tai svečiai gali labai jau nenoriai eit šokt, o juk piršliai išjudint turi, tai va. bus tradiciškai polka su ragučiais ir pastriksėdami kviesim svečius į ratelį ax.gif gal kaip nors neįprastai sugalvosim, bet ritmo muzikos nekeisim rolleyes.gif apsisprendėm ir daabar ramu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 05, 16:32)
Šokoladinių medalių esu mačius "Saldžiuose majuose", tik nežinau ar kituose miestuose jų parduotuvių yra.
O jei neklystu, liudijim1 tai siūlė VIII ar IX temoj, kažkur arčiau temos pradžios

Paieskosiu Saldziuose Majuose, kai grisiu i Lietuva.
Liudijimo nuorodele turiu, tik nelabai suprantu kaip ten jis bus pagamintas. Ar i vidine jo puse bus irasyti duomenys apie santuoka ar paciam tai reikes padaryti.

QUOTE(rrauzi @ 2009 03 05, 16:35)
galima cia paziureti - daug visko siulo
http://public.fotki....vin-atributika/

Siulo nemazai, bet ko reikia ir nera verysad.gif
Man dabar labai aktualus klausymas ta skarele. Iesjau kas galetu pasiuti kokia labai grazia.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 17:24)
Paieskosiu Saldziuose Majuose, kai grisiu i Lietuva.
Liudijimo nuorodele turiu, tik nelabai suprantu kaip ten jis bus pagamintas. Ar i vidine jo puse bus irasyti duomenys apie santuoka ar paciam tai reikes padaryti.
Siulo nemazai, bet ko reikia ir nera  verysad.gif
Man dabar labai aktualus klausymas ta skarele. Iesjau kas galetu pasiuti kokia labai grazia.

Gal pasiziurek rankdarbiu temoj ten daug merginu yra kurios graziai siuva ir siuvineja, ir tikrai manau tikrai rasi ksa tau pasiutu. As ir pati galvoju ten pasieskoti nes i man reikia kad graziai pasiutu ir issiuvinetu.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 05, 17:26)
Gal pasiziurek rankdarbiu temoj ten daug merginu yra kurios graziai siuva ir siuvineja, ir tikrai manau tikrai rasi ksa tau pasiutu. As ir pati galvoju ten pasieskoti nes i man reikia kad graziai pasiutu ir issiuvinetu.

Teks tada ieskot ko nors. Pamaniau paklausiu pas Jus, galvojau gal kuri jau uzsisakiusi ir gales rekomentuot.

As nusipirkau dvi labai dideles taures. Padarytos jos is skaldyto veidrodzio gabaliuku, labai zvilga. Jaunosios suknele bus su sidabriniu pagrazinimu, tai manau labai deres, Tik labai jau neilgai pasidziaugs tomis tauremis, nes jos skirtos dauzymui ant tilto.
Atsakyti
svočiūtės, o gal kuri turit tekstą, į kurį rašomi svečių budvardžiai, kažkaip skaičiau daug apie tai, bet teksto lyg neužmaciau lens.gif

Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 05, 17:10)
svočiūtės, o gal kuri turit tekstą, į kurį rašomi svečių budvardžiai, kažkaip skaičiau daug apie tai, bet teksto lyg neužmaciau  lens.gif

as kazkur turiu tuoj paieskosu smile.gif
Atsakyti
Jaunoji ir Jaunasis,
Šį _________________ ir ________________ vakarą, kai _________________ danguje įsižiebė ______________ žvaigždės, prie šio ____________ stalo šioje ____________ salėje susirinko _________ damos ir _____________ ponai, kad pagerbtų ir pasveikintų mūsų _________________ jaunavedžius.
Linkime mūsų _____________ jaunavedžiams _____________ meilės, ____________ šypsenų, _____________draugų, ____________laimės ir _______________vaikučių.
Šių _______________ vestuvių metu mes _________ juokausime, _____________ išdykausime, šoksime, valgysime, gersime į mūsų _____________ jaunavedžių sveikatą. Tebunie ši diena kaip ir visas jaunosios šeimos gyvenimas ________________, _________________, __________________ ir ___________________.

Nuoširdžiai jūsų šventės dalyviai

Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 16:24)

Susisiek su www.kasiulai.lt savininke Aušrine, pasakyk ko reikia, gal ji ką nors rekomenduos.
O kada tau vestuvės? Pažiūrėsiu kaip man saviškę seksis pasidaryt, jei nesidubliuos kokie baliai, tai gal ir apsiimčiau tau pagelbėt. Gal susitartume ką nors wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 05, 18:43)
Susisiek su www.kasiulai.lt savininke Aušrine, pasakyk ko reikia, gal ji ką nors rekomenduos.
O kada tau vestuvės? Pažiūrėsiu kaip man saviškę seksis pasidaryt, jei nesidubliuos kokie baliai, tai gal ir apsiimčiau tau pagelbėt. Gal susitartume ką nors wink.gif

Man vestuviu svente birzelio 27d.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 17:55)
Man vestuviu svente birzelio 27d.

Parašyk man į ąž kaip tą skarelę įsivaizduotum. Biški pertrauka tarp balių bus (liepos gale beibį krikštysim) tai pasėdėčiau kelias dienas ir padaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 05, 19:15)
Parašyk man į ąž kaip tą skarelę įsivaizduotum. Biški pertrauka tarp balių bus (liepos gale beibį krikštysim) tai pasėdėčiau kelias dienas ir padaryčiau.

Va cia ir blogiausia, kad as nezinau kaip jinai turi atrodyti. As turiu pamatyti ir man turi patikti, tada jau zinau ko tiksliai noriu. Jei ka sumastysiu parasysiu.
Atsakyti