Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Anyta mano tai susitvarkytų, ale jos dukra išteka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis! hi.gif
Smagu, Marsil, kad viskas gerai pasiseke. thumbup.gif O jaudulys turbut visas tokia akimirka aplanko flirt.gif
Linarte, labai patiko, kai pasakojai apie savo vastuves. wub.gif Labai grazi svente buvo. wub.gif
Mandra Sandra, labai originalu, miela. didis.gif Nuotraukoj ir tas sutrukinejimas neblogai atrodo, lyg taip ir turetu buti. mastau.gif As tai tokiems darbeliams negabi... verysad.gif
Savo vaikucius galvoju anytai palikti, tik nezinau, ar su trim susitvarkys? hihihi.gif Kazka mastysim, nes su tokiais dalyviais nieko negaleciau daryti. schmoll.gif
Atsakyti
na maniskis tai pas mano tevus lieka bigsmile.gif nes pirsliausim pas uosviu kriksto vaika ax.gif tai busiu labai rami biggrin.gif
Atsakyti
O as neturiu dar vaiku tad viena problema man atkrenta smile.gif
Atsakyti
O as, zinokit, visiskai pasitikiu muzikantais. Pazistu siuos zmones, ne viena svente jie mus muzikavo, labai puikus zmones. wub.gif Ivairiausiu zaidimu pasiruose buna, moka graziai vakara vesti, kad nebutu nepatogiu pauziu. ax.gif Daug vilciu i juos dedu. flirt.gif
Atsakyti
Mūsiškiai muzikantai irgi iš kažkokio baliaus pagauti, kur labai patiko. Tik deja, ne aš juos mačiau, o jaunojo tėvai. Tai net neįsivaizduoju ko tikėtis. O jie į Šiaulius nevažiuoja, tai nesulaukiu skambučio, kad bent pasimatyt ir pasikalbėt
Atsakyti
Labas Merginos, o as niekaip nerandu sokoladiniu medaliu. Kazkada buvau uzmaciusi kazkur, o dabar nerandu verysad.gif
Ir nerandu netikro santuokos liudijimo, kad normaliai uzsisakyti galima butu. Gal zinot kanors is SM kas daro tokius dalykus. Dar klausymas, gal kas siuva grazias skareles. Na tokias kur kiekviename kamputyje kazkas ideta.
Atsakyti
as tai muzikantus maciau grojant tik oficialiuose renginiuose, o kaip bus vestuvese, tai neisivaizduoju net. ko gero teks pasinaudot visu patarimais, kad butina susiderinti su jais, kad linksmumo nepritruktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 05, 16:08)
as tai muzikantus maciau grojant tik oficialiuose renginiuose, o kaip bus vestuvese, tai neisivaizduoju net. ko gero teks pasinaudot visu patarimais, kad butina susiderinti su jais, kad linksmumo nepritruktu smile.gif

Mes tai butinai susitiksim su muzikantais. As sakiau padarysiu jiems atskira scenariju, kad jie galetu zinoti kada mes ka noresim sakyti, kad paskui nebutu taip, jog jie pasakys tai ka mes buvom pasiruose. Manau jie yra profesionalai ir prisiderins prie musu.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 16:13)
Mes tai butinai susitiksim su muzikantais. As sakiau padarysiu jiems atskira scenariju, kad jie galetu zinoti kada mes ka noresim sakyti, kad paskui nebutu taip, jog jie pasakys tai ka mes buvom pasiruose. Manau jie yra profesionalai ir prisiderins prie musu.

tiksliai taip ir man reikes padaryti. bet pirma su pirsliu susipazinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 15:02)
Labas Merginos, o as niekaip nerandu sokoladiniu medaliu. Kazkada buvau uzmaciusi kazkur, o dabar nerandu  verysad.gif
Ir nerandu netikro  santuokos liudijimo, kad normaliai uzsisakyti galima butu. Gal zinot kanors is SM kas daro tokius dalykus. Dar klausymas, gal kas siuva grazias skareles. Na tokias kur kiekviename kamputyje kazkas ideta.

Šokoladinių medalių esu mačius "Saldžiuose majuose", tik nežinau ar kituose miestuose jų parduotuvių yra.
O jei neklystu, liudijim1 tai siūlė VIII ar IX temoj, kažkur arčiau temos pradžios
Atsakyti
na musu jaunieji dar neturi muzikantu unsure.gif kaune sake labai brangei nori uz dvii dienas tai dabar iesko pas mus marijampolej tai kainos per puse bet reik zinot ar jie geri ar ne na ilgas kelias...... g.gif
Atsakyti