Anyta mano tai susitvarkytų, ale jos dukra išteka
Labutis!
Smagu, Marsil, kad viskas gerai pasiseke. O jaudulys turbut visas tokia akimirka aplanko
Linarte, labai patiko, kai pasakojai apie savo vastuves. Labai grazi svente buvo.
Mandra Sandra, labai originalu, miela. Nuotraukoj ir tas sutrukinejimas neblogai atrodo, lyg taip ir turetu buti. As tai tokiems darbeliams negabi...
Savo vaikucius galvoju anytai palikti, tik nezinau, ar su trim susitvarkys? Kazka mastysim, nes su tokiais dalyviais nieko negaleciau daryti.
Smagu, Marsil, kad viskas gerai pasiseke. O jaudulys turbut visas tokia akimirka aplanko
Linarte, labai patiko, kai pasakojai apie savo vastuves. Labai grazi svente buvo.
Mandra Sandra, labai originalu, miela. Nuotraukoj ir tas sutrukinejimas neblogai atrodo, lyg taip ir turetu buti. As tai tokiems darbeliams negabi...
Savo vaikucius galvoju anytai palikti, tik nezinau, ar su trim susitvarkys? Kazka mastysim, nes su tokiais dalyviais nieko negaleciau daryti.
na maniskis tai pas mano tevus lieka nes pirsliausim pas uosviu kriksto vaika tai busiu labai rami
O as neturiu dar vaiku tad viena problema man atkrenta
O as, zinokit, visiskai pasitikiu muzikantais. Pazistu siuos zmones, ne viena svente jie mus muzikavo, labai puikus zmones. Ivairiausiu zaidimu pasiruose buna, moka graziai vakara vesti, kad nebutu nepatogiu pauziu. Daug vilciu i juos dedu.
Mūsiškiai muzikantai irgi iš kažkokio baliaus pagauti, kur labai patiko. Tik deja, ne aš juos mačiau, o jaunojo tėvai. Tai net neįsivaizduoju ko tikėtis. O jie į Šiaulius nevažiuoja, tai nesulaukiu skambučio, kad bent pasimatyt ir pasikalbėt
Labas Merginos, o as niekaip nerandu sokoladiniu medaliu. Kazkada buvau uzmaciusi kazkur, o dabar nerandu
Ir nerandu netikro santuokos liudijimo, kad normaliai uzsisakyti galima butu. Gal zinot kanors is SM kas daro tokius dalykus. Dar klausymas, gal kas siuva grazias skareles. Na tokias kur kiekviename kamputyje kazkas ideta.
Ir nerandu netikro santuokos liudijimo, kad normaliai uzsisakyti galima butu. Gal zinot kanors is SM kas daro tokius dalykus. Dar klausymas, gal kas siuva grazias skareles. Na tokias kur kiekviename kamputyje kazkas ideta.
as tai muzikantus maciau grojant tik oficialiuose renginiuose, o kaip bus vestuvese, tai neisivaizduoju net. ko gero teks pasinaudot visu patarimais, kad butina susiderinti su jais, kad linksmumo nepritruktu
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 05, 16:08)
as tai muzikantus maciau grojant tik oficialiuose renginiuose, o kaip bus vestuvese, tai neisivaizduoju net. ko gero teks pasinaudot visu patarimais, kad butina susiderinti su jais, kad linksmumo nepritruktu
Mes tai butinai susitiksim su muzikantais. As sakiau padarysiu jiems atskira scenariju, kad jie galetu zinoti kada mes ka noresim sakyti, kad paskui nebutu taip, jog jie pasakys tai ka mes buvom pasiruose. Manau jie yra profesionalai ir prisiderins prie musu.
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 16:13)
Mes tai butinai susitiksim su muzikantais. As sakiau padarysiu jiems atskira scenariju, kad jie galetu zinoti kada mes ka noresim sakyti, kad paskui nebutu taip, jog jie pasakys tai ka mes buvom pasiruose. Manau jie yra profesionalai ir prisiderins prie musu.
tiksliai taip ir man reikes padaryti. bet pirma su pirsliu susipazinsiu
QUOTE(Ledietė @ 2009 03 05, 15:02)
Labas Merginos, o as niekaip nerandu sokoladiniu medaliu. Kazkada buvau uzmaciusi kazkur, o dabar nerandu
Šokoladinių medalių esu mačius "Saldžiuose majuose", tik nežinau ar kituose miestuose jų parduotuvių yra.
O jei neklystu, liudijim1 tai siūlė VIII ar IX temoj, kažkur arčiau temos pradžios
na musu jaunieji dar neturi muzikantu kaune sake labai brangei nori uz dvii dienas tai dabar iesko pas mus marijampolej tai kainos per puse bet reik zinot ar jie geri ar ne na ilgas kelias......