Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(ingiena @ 2009 03 04, 22:06)
ai na tau gerai tada ax.gif
o pas mus gali po to per gimine plaaaaaaaaaaciai nuskambet blink.gif
nzn pasitarsiu su mb...
bet minti tai superine mirksiukas.gif

Tarkis. Šiaip dabar galvoju, kad nu jei ruošies rimtai ir originaliai (ką mes ir darom), tai paprasta polkutė jau yra kaip ir nuvalkiota. Ką įdomaus esu mačius, taikad piršliai šoko tą polką įsilipę į tokius superdydelius pantalonus, specialiai pasiųtus, kur į vieną kalaškę svočia, į kitą piršlys įtilpo. O čia vis kažkas kitaip.
O tuo labiau, kad TB buvo šokėjas, tai gal supras ir nepletkins, o kaip tik sakys kaip jūs pasiruošę šauniai rolleyes.gif
Atsakyti
nu jus cia ir priplepejot biggrin.gif saunuoles
as tai galvoju -jei jau vestuves tradicines - darysim tradiciskai - kas kaip moka tas taip soka thumbup.gif as jau nesimokinsiu. Jei aisku yra galimybiu - grazu, bet as i pamokas specialias tai neisiu schmoll.gif ir ziuresiu kaip ten ir ka ten - kai atesi laikas lotuliukas.gif ot bus visiems juoko kai pirsliai polkos nemokes thumbup.gif o del to kad apsnekes... nu as to tai nebijau, nes zmones savi. Jei butu tokia baime tai net neiciau i tokias vestuves pirsliais.... man kazkaip atrodo kad mes nu jau taip idialiai visko norim... bent jau mes tai ne uz pinigus einam ir manau reikia buti savimi. Jei moki sokt - puiku, jei ne, tai ... irgi nieko blogo drinks_cheers.gif

kazkas buvo seniau uzsimines apie vysniukus - jei kam reikia, parasykit az. manokompas buvo nuluzes tai nejo nieko doronuveikt. bet jei reikia - paveiksliuka galiu atsiust smile.gif

gerai pleputes, as einu miegot - pilna savaite darbo ner kada nei pagalvot apie vestuves verysad.gif jau baugu daros, nors laiko daug dar tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 04 kovo 2009 - 23:38
lipdžiau suvenyrus, tiksliau bandžiau lipdyti iš modelino, bet nepavyko, nes pirkau vaikišką tai prastas matyt, viskas skilinėja...reikės man gero modelino užsisakyti
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 03 05, 00:36)
nu jus cia ir priplepejot  biggrin.gif  saunuoles
as tai galvoju -jei jau vestuves tradicines - darysim tradiciskai - kas kaip moka tas taip soka  thumbup.gif  as jau nesimokinsiu. Jei aisku yra galimybiu - grazu, bet as i pamokas specialias tai neisiu  schmoll.gif  ir ziuresiu kaip ten ir ka ten - kai atesi laikas  lotuliukas.gif  ot bus visiems juoko kai pirsliai polkos nemokes thumbup.gif  o del to kad apsnekes... nu as to tai nebijau, nes zmones savi. Jei butu tokia baime tai net neiciau i tokias vestuves pirsliais.... man kazkaip atrodo kad mes nu jau taip idialiai visko norim... bent jau mes tai ne uz pinigus einam ir manau reikia buti savimi. Jei moki sokt - puiku, jei ne, tai ... irgi nieko blogo  drinks_cheers.gif
kazkas buvo seniau uzsimines apie vysniukus - jei kam reikia, parasykit az. manokompas buvo nuluzes tai nejo nieko doronuveikt. bet jei reikia - paveiksliuka galiu atsiust smile.gif

gerai pleputes, as einu miegot - pilna savaite darbo ner kada nei pagalvot apie vestuves  verysad.gif  jau baugu daros, nors laiko daug dar  tongue.gif

as norejau vysniuku, ax.gif
mano emailas akunickyte@gmail.com

aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na sveikos smile.gif prisistatau ir as po visu baliu smile.gif i ketvirta diena siaip ne taip atsipaipaliojusi smile.gif
Tai va ispudziai: buvo linksma, smagu, visiems patiko, visi norejo DAR, isvada darau kad pavyko neblogai svociaut.

O dabar apie viska trumpai smile.gif
jaudinausi beprotiskai nes svociavau pirma karta gyvenime, ir atbuvus visa svente galiu pasakyti, kad kita karta gal kiek kitaip viska organizuociau, bet nzn as ta diena kazkokiam mazam pasimetime buvau ...
Tai va. Visos ceremonijso praejo puikiai, po to vaziavome i Trakus, Traku pily, daremes foto sesijas ir vaziavom i sventimo vieta. Ten tradiciskai stalo ispirkimas ir visa kita...

Visos oficialios kalbos pavyko gerai, kazkaip sunkiau sekesi su zaidimais, zmones gal nelabai norejo, o as tuo tarou nelabai ir organizavau... taigi teko visiems daug sokti smile.gif
Be to zaidimu dalim tikejausi kad muzikantas uzsiims, bet ... jis tik antra diena 1 zaidimuka suzaide. Siaip labai reik susiderinti viska su muzikantais, kad nebutu jokiu nesusipratimu. Pvz mane ismusdavo is veziu tylos pauzes, as jam sakau tu bent tyliai koki graju palik pauzese ... nu bendrai smile.gif
Ka cia dar papasakot, jaunuosius miegot islydejom apdalinom pirmosios nakties aksesuarais smile.gif
antra diena pirtele buva, tada prisedimas, laikrascio pristatymas, medaliu isdalinimas, pirslio korimas ir FIN smile.gif

Aj ryte buvo suuuris smile.gif pati dariau ta suri, desertini, skanu, tai visi sveciai skaniai suvalge smile.gif tai va smile.gif
na jei kas idomu klauskit, rasykit az.
Kadangi auginu dvynius tai ne visada sekasi uzbegt cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsil: 05 kovo 2009 - 09:03
marsil, faina kad mūsų nepamiršai, oj kaip įspūdžių laukėm.
Smagu, kad šventė pavyko ir visiems patiko thumbup.gif
Na žodžiu, subalamutinai šiek tiek mane dėl muzikantų, kad turėjo daryt žaidimus, ale nedarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 05, 11:21)
marsil, faina kad mūsų nepamiršai, oj kaip įspūdžių laukėm.
Smagu, kad šventė pavyko ir visiems patiko thumbup.gif
Na žodžiu, subalamutinai šiek tiek mane dėl muzikantų, kad turėjo daryt žaidimus, ale nedarė g.gif

as tai jau i atsarga zaidimus renku nes jei kokie muzikantai nekokie reiks kazkaip zmones uzimti smile.gif
Atsakyti
va kokį suvenyrą bandžiau nulipdyti . čia būtų magnetukas ant šaldytuvouser posted image
tik modelinas prastas, vaikiškas. išsiunčiau vyrą pirkti geresnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 05 kovo 2009 - 11:46
Marsil, aciu uz pasakojima smile.gif smagu, kad viskas pavyko smile.gif

o del muzikantu tai as ruosiuosi jais nepasikliauti, ir tureti daug ko atsargoj smile.gif ir nesvarbu, kad sako, jog visk praveda, ir zaidimus suorganizuoja, juk nezinai kas bus ta vakara,.. gal cia tik reklamines kalbos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 05, 12:46)
va kokį suvenyrą bandžiau nulipdyti . čia būtų magnetukas ant šaldytuvouser posted image
tik modelinas prastas, vaikiškas. išsiunčiau vyrą pirkti geresnio

vau kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif nu tu tikra auksaranke 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif dėkui, nesimato vaizdo, viskas suskile....as pasiryžus daug ir graziai iš gero-fimo-modelino padaryti, nulakuoti, kitoj pusej magnetuka priklijuoti ir dar vardus+data užrašyti kad butu prisiminimas. ikelsiu veliau kai jau pasidarbuosiu. pagalvojau, kad tai originalus bus suvenyrai, ne pirktiniai. aštsiprašau už klaidas, rašau 1 ranka, ank keliu kita vaioka laikau
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 05, 11:53)
biggrin.gif dėkui, nesimato vaizdo, viskas suskile....as pasiryžus daug ir graziai iš gero-fimo-modelino padaryti, nulakuoti, kitoj pusej magnetuka priklijuoti ir dar vardus+data užrašyti kad butu prisiminimas. ikelsiu veliau kai jau pasidarbuosiu. pagalvojau, kad tai originalus bus suvenyrai, ne pirktiniai. aštsiprašau už klaidas, rašau 1 ranka, ank keliu kita vaioka laikau

Tikrai labai originalu. Fainai gaunasi thumbup.gif

Bet žiūriu kiek daug svočiučių su mažais leliais... Toks klausimas - ką su vaikais darysit šventės dieną? Aš žadu visam savaitgaliui pas savo mamą palikti (tikiuos problemų nebus, ir mama su broliu susitvarkys)
Atsakyti
aš pas uošvius. nes mano brolis tuokiasi, mano tėvai tai niekaip negalėtų prižiūrėti, nes juk dalyviai bus biggrin.gif
Atsakyti