Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(rrauzi @ 2009 03 04, 20:57)

Ačiukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 04, 21:51)
as ir su kaspinais darysiu smile.gif
o del polkos iskart muzikantam pasakysiu kad jokiu po;ku nes mes liudininkai o ne pirsliai ir jokiu cia man polkiu nereikia, nes jau isivaizduoju kas liktu is mano pustos suknios biggrin.gif

man kaip tik poska smagu ir suknia galu gale nelabai pusta issirinkau, kad lengvai strikinetusi biggrin.gif tik sake nei vieno sm nepastoreti, nes tikrai nebetilpsiu i ja lotuliukas.gif tai teks nevalgyt kuri laika biggrin.gif
Atsakyti
Kokio ilgio turi būti kaspinai, ir riša abiejų rankas?
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 03 04, 17:26)
tikiuosi pades... 4u.gif

dekuj mirksiukas.gif kraunu i apkele viska, veliau sijosiu visa info smile.gif

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 04, 21:29)
O gal turit patarimą kaip išsisukt nuo piršlių polkos?
Nes man ragai nemoku, ir tik pradedu trepsėt iškart galva susisuka doh.gif

mes planuojam polka su raguciais - primytyviausia varianta, nes nei as nei MB nesokejai, tai kazi ko nepristriksesim doh.gif o mokytis tai MB nepavyks priremt ax.gif
Linarte ideja labai grazi drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 04, 21:40)
Kokio ilgio turi būti kaspinai, ir riša abiejų rankas?

Ilgis netoli metro, aš imsiu po metrą. Riša abiejų rankas, tas, kuriom susikabinę.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 04, 13:42)
Tai as tortui irgi galvoju nusipirkti storesni popieriu, o kazin vatmanas ne per storas? g.gif Net neisivaizduoju is kokio popieriaus geriausia torta butu daryti.

Dabar darau krikstynoms toki torta, tai darau is storesnio popieriaus kur pardavineja A4 formato.. Pirma auksta pasidariau, liko antras, tai kai pabaigsiu galesiu ikelti foto. Lengvai visai lankstosi wink.gif

QUOTE(Linarte @ 2009 03 04, 18:57)
12 val ant tilto sprogdinom balionus, kuriuos išdalino per šokius, ir skaitėm iškritusius popierėlius koks bus rytojaus rytas.

O tas parasymas apie rytojaus ryta jumoristinis? Gal nors viena prisimenat? ax.gif
Atsakyti
Pagooglinau apie spalvų reikšmes:

Balta - Tylos, ramybės, susikaupimo ir vidinės harmonijos spalva
Juoda - Nakties, mirties, nuodėmės, pykčio, destrukcijos, chaoso, tylos ir tuštumos spalva
Mėlyna - Reiškia ir aukštį, ir gylį. Ji taip pat simbolizuoja pastovumą, ištikimybę, teisingumą, tobulumą, apsisprendimą ir taiką
Žalia - Pavasario, augimo, vaisingumo, gamtos, laisvės, džiaugsmo, vilties, atgimimo spalva. Ši spalva simbolizuoja ir nemirtingumą, perteklių, klestėjimą, stabilumą. Taip pat pagiežos ir pavydo spalva. Dar ji jaunystės simbolis reiškia nesubrendimą, nepilnametystę, nepatyrimą ir naivumą.
Geltona - asocijuojasi su šiluma, šviesa, galingumu, auksu ir simbolizuoja šlovę ir dievišką valdžią. Europoje geltona - pavydo, bailumo ir melo spalva. Tai ryškiausia, lengviausia, simbolizuojanti optimizmą, bendravimą, pakelianti tonusą spalva
Raudona - Pati agresyviausia spalva. Simbolizuoja kraują, pyktį, ugnį, aistras, žaizdas, karą, kraujo praliejimą, pavojų, grėsmę, jėgą, anarchiją, mirtį, didvyriškumą, taip pat sveikatą ir brandą. Tai - gyvybės spalva
Ruda - Patikima ir sodri žemės spalva. Šviesiai ruda žymi natūralumą, o tamsi panaši į medį ir odą
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2009 03 04, 21:54)
O tas parasymas apie rytojaus ryta jumoristinis? Gal nors viena prisimenat? ax.gif

Jo, jumoristis, nu a lia- pažadinkit mane iš po stalo. Kiauksiu su katinais.
Šiaip pažiūrėsiu filmuotą medžiagą, jei buvo filmuota, tai bandysiu surašyt ką ten mes prisitraukėm ir ką skaitėm.
Atsakyti
nu linarte tu cia mane uzvedei su tuo tango biggrin.gif mano mb moka sokti lankes sokius as tai tik seip tokia lotuliukas.gif
reik i mokyklelia uzsirasyti ismokins grazei tango soktuser posted image
beja o kazin nesnekes visi aplinkui kad pursliai sumane jaunuosius uzstelbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 03 04, 22:00)
nu linarte tu cia mane uzvedei su tuo tango biggrin.gif mano mb moka sokti lankes sokius as tai tik seip tokia lotuliukas.gif
reik i mokyklelia uzsirasyti ismokins grazei tango soktuser posted image
beja o kazin nesnekes visi aplinkui kad pursliai sumane jaunuosius uzstelbti g.gif

Nu nemuškit tik labai kąąą bigsmile.gif
Pas mus mokyklėlės nėra, o ka ir būtų, nežinau kur vakarais beibį palikt,, tai mokysimės savarankiškai.
O dėl užstelbimo, tai jau jauniesiems reik užsimint,kad su valsu nepasišiukšlintų - ką nors gražaus susiderintų. Tai kai aš jaunuosius valso mokysiu, tai ir sustatysiu kažkokią kompoziciją.

Ir dar mokymuisi jei įmanoma rast Šok su žvaigžde įrašus, tai Starošaitė vienoj laidoj šoko visai nesudėtingą tango, irgi galima pasiimt kaip atskaitos tašką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 04 kovo 2009 - 22:08
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 04, 21:28)
man kaip tik poska smagu ir suknia galu gale nelabai pusta issirinkau, kad lengvai strikinetusi  biggrin.gif tik sake nei vieno sm nepastoreti, nes tikrai nebetilpsiu i ja  lotuliukas.gif tai teks nevalgyt kuri laika  biggrin.gif

man kazkaip nelimpa ta polka:) o juolab kad mes kaip liudininkai tai tikrai nelipsiu per save kad ten pastrikinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 04, 21:04)
Nu nemuškit tik labai kąąą  bigsmile.gif
Pas mus mokyklėlės nėra, o ka ir būtų, nežinau kur vakarais beibį palikt,, tai mokysimės savarankiškai.
O dėl užstelbimo, tai jau jauniesiems reik užsimint,kad su valsu nepasišiukšlintų - ką nors gražaus susiderintų. Tai kai aš jaunuosius valso mokysiu, tai ir sustatysiu kažkokią kompoziciją.

ai na tau gerai tada ax.gif
o pas mus gali po to per gimine plaaaaaaaaaaciai nuskambet blink.gif
nzn pasitarsiu su mb...
bet minti tai superine mirksiukas.gif
Atsakyti
cia dar su kaspinais kas darysit valsa :
1. SKAMBĖKIT VESTUVINĖS TAURĖS
SKAMBĖKIT STIKLAI KELIAMI
Į KELIĄ, Į TOLIMĄ , NAUJĄ
IŠEINATE GRAŽŪS, JAUNI.

ŽĖRĖKI VESTUVIŲ ŽIEDE
IR DIDELĮ DŽIAUGSMĄ ATNEŠK