sveikutes, simtas metu jau nieko as cia nepasisakau
tai kad vaikai ir mokslai su darbais uzpuole, o dar poavasaris, tai skubam kiema savo susitvarkyti, kad galetume galu gale dziaugtis juo
man tai ir kazkaip labai nemalonu skaityt kad viskas vestuvese nuvalkiota... nu jus man pasakykit, kaip tie balandziai ar sirdeles ant tilto gali butio nuvalkiotos, jei dar pries 5 metus beveik niekas apie tokius dalykus lietuvoj negalvojo
gal ir buvo, nesakau, bet tikrai ne visur, tai negi per tuos kelis metus ir balandziai ir roziu ziedlapiai nusivalkiojo
o tai ka tada jau sakyti apie rutu vainikeli???
nu tas tai jau turetu isvis but geda uzsidet
as tai galvoju kad kaip viskas pasmus ateina is vakaru - va, zinau gera posaki : rusenom rusenom sitiek metu o galu gale suanglejom
nutai tinka cia mum labai, ispradziu priverstinai viskas buvo kaip ir rusiska, o dabar tai tiek jau viska peremem is vakaru, kad kartais baisu
bet tai cia galvoju naturalu, nereikia pamirst ir ignoruoti tu tarybiniu laiku, nes vistik tai musu istorija ir kad ir kaip ten butu, nuo jos nepasislepsim.
Tai gal visos tos tradicijos, atrakcijos ar kaip jes bepavadinsi tegu buna, o zmones atsirenka kas ka nori. Amerikoj tuos roziu ziedlapius kazi ar ne koki 100 metu barsto, bet nieks nesako kad tai nuvalkiota - kam patinka, tas barsto, kam ne, tas pasirenka kazka kita
As visoms linkiu kuo daugiau teigiamu minciu ir emociju
vestuves vistik yra labai labai grazi svente, tikekimes tik viena tokia gyvenime
tad ir dziaukimes kiekviena akimirka
saunuole pelze, as tau pritariu. O musu svociuciu reikalas pasirinkti geriausius variantus ir graziai, ir smagiai pravesti svente.
oi mergaiciuke-ee kaip graziai pasakei - man patinka paprasti dalykai
zinot ka - as ir jau pradejau bijoti, bet nutaip graziai
toksvirpuliukas pilve kaip pries koki egzamina
galvoju, oi kad tik geras oras butu ir kaip cia visi pasipuos, kaip grazu bus, vaikai kleges... oi kaip man patinka tokios sventes, man tik reikia su savo aukstakulniais ismokt vaiksciot
dabar tai suku galva kaip cia idomiau tuos jaunuosius aprengt nakciai. ieskojau idomesnes medziagos, bet nieko gero
gal kokia vaikiska medziaga? su buteliukais kokiais? nors jei zinociau kur gaut medziagos kokios nelabai grazios ta prasme seksovos kokios
ar matet kas kur?
ko arciau ta diena tai ir siurpuliukai laksto, bet manau cia visoms taip. O tu zadi siuti pati kazka jauniesiems, jei nori atsiusiu foto su naktinukais , koius as uzmaciau. parasyk pastuka savo i az