Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(loretita2 @ 2009 03 28, 19:21)
biggrin.gif man tai patiko si mintys , gal kada jei nepries ir as panaudosiu

be abejo, juk tam ir viešinu mirksiukas.gif beto tie paveikslų tapymai nėra naujiena, per gimtadienius dažnai svečiams duoda, linksma būna. tik čia dar priedo gražų gaus (tikiuosi) ax.gif

QUOTE(naktele @ 2009 03 29, 18:55)
Labas viesiems, man teks garbė būti svočia gegužės devintą dieną. Pirmą kartą, tai šita temelė manau pravers, tai nuo dabar jau kažkaip reikia pradėti rūpintis ir viską apgalvoti

ui, kartu darbuosimės

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 29, 20:35)
tai nelabai jua daug laiko liko.....

ui, kaip perbėgo šurpulys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 03 29, 21:26)
be abejo, juk tam ir viešinu  mirksiukas.gif  beto tie paveikslų tapymai nėra naujiena, per gimtadienius dažnai svečiams duoda, linksma būna. tik čia dar priedo gražų gaus (tikiuosi)  ax.gif
ui, kartu darbuosimės
ui, kaip perbėgo šurpulys  doh.gif

tikiu kad nubego smile.gif man truputi daugiau laiko liko bet jau pradeda siurpuliukai ir man begiot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 29, 16:35)
jie apmokyti, moka sugrizti namo - pas seimininka  mirksiukas.gif

deja, neapmokyti, vienose vestuvėse jie taip ir pasiliko prie bažnyčios g.gif
Atsakyti
dėl balandziu..as girdejau..kad jie zusta jei negrista namo.. o negrista daugelis sad.gif ir kaip jie gris ? kaip jie apmokyti grizti, jei juos nuveza kazkur i kita Lietuvos gala ? nu netikiu kazkaip...
del to man tu balandizu gaila, zuti vien tam, kad kazkam grazu butu kelias minutes.. smile.gif
be to, cia ne Lietuviska tradicija..kokia cia simbolika tu balandziu ? smile.gif
Jei norit lietuviskos tradicijos tai po ceremonijos jaunieji lai susikabine medi apeina, tuomet tai simbolizuos poros draugyste, vienybe ir sutarima. O jei apies jie koki sulini su vandeniu, tai sau ir vaisingumo pasilinkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 30, 09:11)
dėl balandziu..as girdejau..kad jie zusta jei negrista namo.. o negrista daugelis sad.gif ir kaip jie gris ? kaip jie apmokyti grizti, jei juos nuveza kazkur i kita Lietuvos gala ?  nu netikiu kazkaip...
del to man tu balandizu gaila, zuti vien tam, kad kazkam grazu butu kelias minutes.. smile.gif
be to, cia ne Lietuviska tradicija..kokia cia simbolika tu balandziu ? smile.gif
Jei norit lietuviskos tradicijos tai po ceremonijos jaunieji lai susikabine medi apeina, tuomet tai simbolizuos poros draugyste, vienybe ir sutarima. O jei apies jie koki sulini su vandeniu, tai sau ir vaisingumo pasilinkes smile.gif

turim giminėj kunigą, tai jis pasakojo, kad balandžiai po vestuvių aplink bažnyčią būriuojas, laukia, kad kas palesintų, dėl to man irgi nepriimtina ši tradicija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 03 29, 21:26)
ui, kaip perbėgo šurpulys  doh.gif

Uj, o aš dar sapnavau visai neseniai, kad jau vestuvės, mano mama paskambina, kad vaikui isterijos priepuolis prasidėjo, ir prašo būtinai atvažiuot, aš išlekiu pas vaiką, jaunieji be mūsų išvažiuoja, jaunoji tokia pikta pikta, kad ka tau vaikas svarbiau nei mano veselė..
Nu žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 30, 11:38)
Uj, o aš dar sapnavau visai neseniai, kad jau vestuvės, mano mama paskambina, kad vaikui isterijos priepuolis prasidėjo, ir prašo būtinai atvažiuot, aš išlekiu pas vaiką, jaunieji be mūsų išvažiuoja, jaunoji tokia pikta pikta, kad ka tau vaikas svarbiau nei mano veselė..
Nu žodžiu...

nu jo, mums iš vienos pusės geriau, nėra šito rūpesčio. Lelių dar neturime, tai nereikia sukti galvos.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 29, 20:40)
Labai faina idėja, gal ir man taip padaryt, nes kažkaip balandžiai - jau nuvalkiota

as isivaizduoju,kad dar graziau ir idomiau butu paleist i dangu baltus balionus drinks_cheers.gif o gal buna balionu-balandziu ? lotuliukas.gif

va as irg viena nakti sapnavau,kad kazkaip anksciau nei planuota buvo vestuves ... sapnuoju,kad griztam...o uzsestas stalas... ir galvoju...na va.... kaip taip... nepasiruose.... nei pieno bonkos nei baranku.... tik dainuot << karti karti pradejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif >> o seip tikroveje...planuojam visi sveciai (30) vaziuot i pajuri...taj turbut niekas to stalo mum ir neuzses...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 03 30, 11:47)
as isivaizduoju,kad dar graziau ir idomiau butu paleist i dangu baltus balionus  drinks_cheers.gif  o gal buna balionu-balandziu ?  lotuliukas.gif

Eisiu į balionų šalį, pažiūrėsiu ką gražaus ir įdomaus turi. Dar galvoju, kad reikia paimti du didelius balionus, juos pririšti prie vieno lapo, duoti jauniesiems išnykstančio rašalo parkeriukus, tegu užrašo savo svajonę.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 30, 12:08)
Eisiu į balionų šalį, pažiūrėsiu ką gražaus ir įdomaus turi. Dar galvoju, kad reikia paimti du didelius balionus, juos pririšti prie vieno lapo, duoti jauniesiems išnykstančio rašalo parkeriukus, tegu užrašo savo svajonę.

as tai zadu 24val jauniesiem duot sirdeles formos dangaus zibinta ir prie jo priristi lapa su bendra svajone..... 4u.gif
Atsakyti
anksčiau juk balandžiai būdavo paštininkai ax.gif
jie turi puikią orientaciją, o be to jei šeimininkas atveža balandžius į reikiamą vietą, tai kaip jie gali klaidžioti ir likti prie bažnyčios g.gif
jei jau balandžius paleistų ir paliktų nežiniai, manau, tada nebūtų jų paleidimo apribojimų

Balandžių paleidimo apribojimai:

* Esant stipriam lietui ar audrai, mes galime atsisakyti leisti balandžius ir grąžinti Jūsų sumokėtus pinigus;

* Balandžiai yra leidžiami lauke, o ne uždarose patalpose;

* Balandžiai nėra leidžiami tamsiu paros metu.
(www.baltibalandziai.lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 30 kovo 2009 - 14:01
QUOTE(airara* @ 2009 03 30, 14:58)
anksčiau juk balandžiai būdavo paštininkai  ax.gif
jie turi puikią orientaciją, o be to jei šeimininkas atveža balandžius į reikiamą vietą, tai kaip jie gali klaidžioti ir likti prie bažnyčios  g.gif

tai po to gi ju niekas nepasiima, nesugaudo.. jie sau ir skrenda kur nori... netikiu, kad visi balandeliai vargseliai isaukleti taip, kad parskristu namo sad.gif
Atsakyti