Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

na va skaitau skaitau...vis renkuosi patikusias idejas..uzsirasau... bet iki rugpjucio turbut tiek prisirinksiu,kad reiks issirinkt tik pacias pacias...
va musu jaunoji svajoja apie balandzius...bet musu mieste ju nerastumem... Balionai paleisti i dangu po baznycios geras sumanymas... manau bus grazu baltos spalvos... (i balandzius panasiau) va tiks ir apvalus muilo burbulai...vaikuciam isdalinsiu puuusti...
o ir seip vestuves zada but kuklios...vienos dienos... pagrindinis tikslas prisiekt amzinai meilei,apsikeist ziedais... nuvaziuot i pajuri...nusifotografuot su balta suknia..
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 03 28, 22:46)
na va skaitau skaitau...vis renkuosi patikusias idejas..uzsirasau...  bet iki rugpjucio turbut tiek prisirinksiu,kad reiks issirinkt tik pacias pacias...
va musu jaunoji svajoja apie balandzius...bet musu mieste ju nerastumem... Balionai paleisti i dangu po baznycios geras sumanymas... manau bus grazu baltos spalvos...  (i balandzius panasiau)    va tiks ir apvalus muilo burbulai...vaikuciam isdalinsiu puuusti...
o ir seip vestuves zada but kuklios...vienos dienos... pagrindinis tikslas prisiekt amzinai meilei,apsikeist ziedais... nuvaziuot i pajuri...nusifotografuot su balta suknia..

na paiekokit internete tikrai yra kas blandzius visur pristato....
is kokio jus miesto?
Atsakyti
aš su vienais susirašinėjau el.paštu, tai tikrai pristato visur, tik kaina skirias tada ax.gif o jei yra galimybė patiems pasiimt iš vakaro tai ir nuolaida yra 4u.gif
man irgi balandžių reikia truputį į užkampį Lt biggrin.gif
Atsakyti
mes kai tuokemes tai balandzius i kauna butu pristate uz 120 lt,bet mes norejom prie baznycios o kadangi baznycia buvo kernaveje tai uz tai kad atveze ten sumokejom 180 lt 4u.gif taip kad jie vezioja o kaina mano nuomone tai gan normali blush2.gif nu aisku musu vestuves buvo rugpjuti praita tai gal labai kainos nepakile,o manau ir neturetu buti pakile g.gif antraip nieks neuzsisakinetu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 28, 23:00)
na paiekokit internete tikrai yra kas blandzius  visur pristato....
is kokio jus miesto?

mes is mzk... bet manau apsieisim... o ir idomiau kitaip nei visi...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 03 29, 11:44)
mes is mzk...  bet manau apsieisim...  o ir idomiau kitaip nei visi...

aisku galima ir pakeist kuo idomesniui vietoj balandziu... musu jaunieji tai ju net nenorejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 03 29, 12:44)
mes is mzk...  bet manau apsieisim...  o ir idomiau kitaip nei visi...

į Mažekiu manu iš kokios Klp veža wub.gif jei noras yra mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kur paskui tie balandziai skrenda? Jie atgal randa kelia pas seimininkus ar lieka gamtoj g.gif Gaila man kazkaip tu padareliu unsure.gif

Bet siaip jus tikrai cia sauniu ideju pametejat vis thumbup.gif Tik as niekaip negaliu nuo pradziu perskaityt. Pradedu skaityt ir vaikai atsikelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 03 29, 14:54)
O tai kur paskui tie balandziai skrenda? Jie atgal randa kelia pas seimininkus ar lieka gamtoj g.gif Gaila man kazkaip tu padareliu unsure.gif

jie apmokyti, moka sugrizti namo - pas seimininka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas viesiems, man teks garbė būti svočia gegužės devintą dieną. Pirmą kartą, tai šita temelė manau pravers, tai nuo dabar jau kažkaip reikia pradėti rūpintis ir viską apgalvoti
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2009 03 29, 18:55)
Labas viesiems, man teks garbė būti svočia gegužės devintą dieną. Pirmą kartą, tai šita temelė manau pravers, tai nuo dabar jau kažkaip reikia pradėti rūpintis ir viską apgalvoti

tai nelabai jua daug laiko liko.....
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 03 28, 21:05)
galvoju pon baznycios jauniesiems padaryti stai taip: bus nupirkta daug raudonu sirdeles formos balionu su heliu,tada kai jie iseis as pasakysiu kazka panasaus i tai  kad jus jau seima ir paleiskite savo pirma bendra nora aukstai  i dangu ar kazka. ax.gif  nu panasiai kaip su balandziais bet  jie nenori tai vis kitaip biski  4u.gif

Labai faina idėja, gal ir man taip padaryt, nes kažkaip balandžiai - jau nuvalkiota
Atsakyti