Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 26, 16:58)
prasom smile.gif negaila gi smile.gif

norejau klausimeli , o ta loterija , kaip su ja zasti , kiekvienas traukia lapeli ? ar kitaip? blush2.gif

merginos nebezinau kas man darosi jau sapnuoju vestuves , zinok antra nakti nealiu uzmigti normalei vis man sukasi idejos , kaip viskas turi buti , gal visiems taip yra pirma karta, galvuoju reikia padaryti pertrauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 26, 19:20)
norejau klausimeli , o ta loterija , kaip su ja zasti , kiekvienas traukia lapeli ? ar kitaip? blush2.gif

merginos nebezinau kas man darosi  jau sapnuoju vestuves , zinok antra nakti nealiu uzmigti normalei vis man sukasi idejos , kaip viskas turi buti , gal visiems taip yra pirma karta, galvuoju reikia padaryti pertrauka  doh.gif

visos cia isgyvena ir pirma ir ne pirma karta smile.gif

o loterija tai isitraukia lapuka paskaito ka isitrauk eo tu paduodi priza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 26, 18:34)
o kaip jūūms minti tokia - jei vestuvės 2 dienu, bet antrą dieną pirtį organizuoja, nebus nei filmuotojų , nei muzikantų, o visas atrakcijas sukišt į pirmą dieną ( rutu nuėmimas, įšventinimas i šeimininkus ir t.t)  g.gif  jauniesiems dar nesiūliau tokios minties, gal visai aš čia į pievas  cool.gif tiesiog galvoju, kad lekstučių žvangesį be jokio muziakvimo ir dainelių kaip ten kitą dieną  viskas bus  g.gif
nebus man nuo jaunuju už tokias mintis  fool.gif

Šiaip nemanau kad gera mintis viską grūst į vieną dieną vien dėl filmavimo. Mes antrą dieną ko nors iš giminaičių paprašysim su savo kamera pafilmuot, ir liks prisiminimui, aišku ne taip gražiai kaip filmuotojas kad padarys, bet vis šis tas.
O kad siūlyt tokį dalyką jauniesiems, pirma paklaust kiek jie nusiteikę būt pirmą dieną su svečiais.
Savo vestuves kai atsimenu, tai tik sulaukėm torto pjaustymo ir degė rūra lėkt į savo kambariuką pasidžiaugt ta vienintele tokia vestuvine naktim blush2.gif
Atsakyti
vestuves organizuoja jaunieji, kaip jie norės taip ir bus, tik man tokia va mintis toptelėjo ax.gif jie tai tokie "baliovni" tikrai oš su visais iki paskutinių gaidžių biggrin.gif
bet ir vėl jei vestuvės dviejų dienų, tai kam verstis per galvą kišant viską į vieną, aj suliepsnojo man fix idėja, lai ir užgęsta, nieko aš jiem nesakysiu ir nesiūlysiu, jie ir patys neapsisprendžia pirtis ne pirtis....gal gamta, kaip sugalvos taip ir bus, o aš jau derinsiuos, tik va žaidimukų reik prisirinkt, jei ką kad turėtume kas veikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 26, 20:20)

merginos nebezinau kas man darosi  jau sapnuoju vestuves , zinok antra nakti nealiu uzmigti normalei vis man sukasi idejos , kaip viskas turi buti , gal visiems taip yra pirma karta, galvuoju reikia padaryti pertrauka  doh.gif

praeis tie sapnai, susigulės pirmosios emocijos ir viskas čiki bus mirksiukas.gif

aš žadu loterijos bilietukus dalint su tortu, bet kažkaip man kūrybiniai smūgiai reiškias, generuoju kiekvienos pasisakymą, tai dar visko gali būt, kad persigalvosiu dėl tos krizės ir taupysiu savo finansus, o ką jau turiu susipirkus, tai panaudosiu ala IQ testo prizam už klausimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 26, 19:20)

Dar nesumasciau, bet galvoju kad trauks prie stalo. Su kinderiu dekliukais thumbup.gif Dabar reiks pirkt doh.gif Na prasysiu visu pazistamu kad kauptu lotuliukas.gif

As irgi sapnuoju, ka bedarau galvoju... Net nakti maitindama vaika apie tai vis mastau doh.gif
Atsakyti
vaj, man tokia sklerozė, kad nebepamenu kuri kontaktavo su "Rūtos" saldainių fabriku dėl gamykliškai darytų saldainių popierėlių užskaytu paveiksliuku.
Gal galit man ar tai až ar tai meilu linarte@gmail.com atsiųst ką pasiūlė ax.gif
Galvoju gal vis tik apsimoka pas juos užsakinėt, o dar kai netoli fabriko gyvenu, tai ir pasiimčiau pati iš jų, jei kaina negąsdins. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 26, 20:21)
vestuves organizuoja jaunieji, kaip jie norės taip ir bus, tik man tokia va mintis toptelėjo  ax.gif  jie tai tokie "baliovni" tikrai oš su visais iki paskutinių gaidžių  biggrin.gif
bet ir vėl jei vestuvės dviejų dienų, tai kam verstis per galvą kišant viską į vieną, aj suliepsnojo man fix idėja, lai ir užgęsta, nieko aš jiem nesakysiu ir nesiūlysiu, jie ir  patys neapsisprendžia pirtis ne pirtis....gal gamta, kaip sugalvos taip ir bus, o aš jau derinsiuos, tik va žaidimukų reik prisirinkt, jei ką kad turėtume kas veikia  rolleyes.gif
Papildyta:
praeis tie sapnai, susigulės pirmosios emocijos ir viskas čiki bus  mirksiukas.gif

aš žadu loterijos bilietukus dalint su tortu, bet kažkaip man kūrybiniai smūgiai reiškias, generuoju kiekvienos pasisakymą, tai dar visko gali būt, kad persigalvosiu dėl tos krizės ir taupysiu savo finansus, o ką jau turiu susipirkus, tai panaudosiu ala IQ testo prizam už klausimus  cool.gif

pas mus tas pat 2 dienos bent antra diena laisvu stilium tai tik suriui, gandro kraiteliu ir zaidimais pasirupoinsiu antrai dienai smile.gif
Atsakyti
Kam ten reikėjo mergvakario plano? Parašykit az, atsiusiu. Turiu patikrintą net du kartus super planą smile.gif
O man dar galvos skausmas su tom piršlybom vestuvese...
Net du lapus prisirasiau ko reikia pirkt. Ir tai dar ne viskas doh.gif Nors ir stengiames minimalai, nes vestuves nedidelės ir tarp kitko. Jaunikis išvis dėmesio nenori ir taupyt nori. Bet kad reikalas prispyrė, tai jaunoji su uošvene jaunikį prie sienos prirėmė balių daryt thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

as tai nesuprantu, kaip galima nuometa nuimineti antra diena? Tai ka nuotaka jau su visai kitais drabuziai ateina su juo prie stalo? Sitas procesas man visai nelogiskas schmoll.gif

Mes sita procedura talpinsim i pirmos dienos vakara, jau po 12os valandos atrakciju.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 26, 14:12)
Gal galetum ir man atsiusti ka mergvakariams turi i :sk.greta(eta)yahoo.com  blush2.gif

nusiunciau smile.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,
pasidariau torciuka dvieju aukstu, dar liko viena padaryt, nes sveciu pas mus 65 blink.gif blink.gif doh.gif na ir darbelio, negalvojau, kad tiek knisalynes doh.gif
taip pat siandien ipusejau buteli bibo saldainiais klijuot, tik kad lipni juostele baigesi, buciau ir pribaigus ta buteli, kol ikvepimas nenuslobo.
oi, reiktu dar scenariju perziuret, nes jis iki galo nedabaigtas, bet kad jau jegu nebeturiu. Nusipirkau medziagos sijonams (agro plevele thumbup.gif ), anyta zadejo pasiut ax.gif , ai, ir siaip dovaneles pas mane jau nebetelpa sandeliuke lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 03 26, 21:16)
Laba,

as tai nesuprantu, kaip galima nuometa nuimineti antra diena? Tai ka nuotaka jau su visai kitais drabuziai ateina su juo prie stalo? Sitas procesas man visai nelogiskas  schmoll.gif

Mes sita procedura talpinsim i pirmos dienos vakara, jau po 12os valandos atrakciju.

Taip nuotaka su kitais drabužiais, bet turi prisisegti nuometa.
Mano Jaunoji tai vis vien baliuje nebus jau su nuometu tai kita diena prisisegs ir nuimsim.
O aš jaučiu peršalau, akis ,galva skauda, nosis bėga, čiaudau
Atsakyti