vestuves organizuoja jaunieji, kaip jie norės taip ir bus, tik man tokia va mintis toptelėjo
jie tai tokie "baliovni" tikrai oš su visais iki paskutinių gaidžių
bet ir vėl jei vestuvės dviejų dienų, tai kam verstis per galvą kišant viską į vieną, aj suliepsnojo man fix idėja, lai ir užgęsta, nieko aš jiem nesakysiu ir nesiūlysiu, jie ir patys neapsisprendžia pirtis ne pirtis....gal gamta, kaip sugalvos taip ir bus, o aš jau derinsiuos, tik va žaidimukų reik prisirinkt, jei ką kad turėtume kas veikia
Papildyta:
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 26, 20:20)
norejau klausimeli , o ta loterija , kaip su ja zasti , kiekvienas traukia lapeli ? ar kitaip?
merginos nebezinau kas man darosi jau sapnuoju vestuves , zinok antra nakti nealiu uzmigti normalei vis man sukasi idejos , kaip viskas turi buti , gal visiems taip yra pirma karta, galvuoju reikia padaryti pertrauka
praeis tie sapnai, susigulės pirmosios emocijos ir viskas čiki bus
aš žadu loterijos bilietukus dalint su tortu, bet kažkaip man kūrybiniai smūgiai reiškias, generuoju kiekvienos pasisakymą, tai dar visko gali būt, kad persigalvosiu dėl tos krizės ir taupysiu savo finansus, o ką jau turiu susipirkus, tai panaudosiu ala IQ testo prizam už klausimus