Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(cajole @ 2009 03 25, 13:55)
man patiko 2 variantukas  thumbup.gif
pas mane irgi bus pasakyte...jaunikis atvyks su bateliu, sakys kad buvo susitikes nuostabia panele ir netiketai laikrodziui ismusus 12 ji dingo ir liko tik jos batelis...matuos ta bateli visoms pamergems aisku nei vienai netiks, veliau sakysiu kad uz duru turiu dar viena panele,bet durys uzrakintos o raktas paskendo tamsaus vyno stiklinej, tai isgers ta vyna atrakins durys, ir pamataves bateli pabuciuos  clap.gif  wub.gif

Aš vietoj vyno pilsiu vyšnių kompoto (jei dar sklepe bus), arba vynuogių sulčių, bet sakysiu kad vynas. Kažkaip man sąžinė neleidžia nuo pat ryto jaunikį girdyt, kad ir vynu.... Taurė bus apie pusę litro, tai kad ir pusę vis tiek daug rolleyes.gif

Vietoj loterijos aš darysiu aukcioną antrą rytą. Jau turiu pinigėlius.
Atsakyti
Pirksiu misliu knyga. Vestuvese bus 25 (atmetus mus, tai 23 bilietai) zmones, tai galvoju, gal idomiau butu, kad loterijos bilietas butu su misle, o atsakymas prizas g.gif Jei iseis taip padaryt... Atsakyma galetu spet visi sveciai, o priza gaus loterijos savininkas. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 03 26, 12:11)
Dar norejau pasitart su jumis del tokios idejos. Kadangi pas mus nebus jokio jaunuju isleidimo is namu... Visi lauks prie baznycios. Ar grazu butu, jei tevai vaikus palaimintu pries ieinant i baznycia?

va mums tas pats. as pasiuliau jauniesiems irgi tokia ideja, akd tevai banzycioj palaimintu. kol aks nieko neatsake, tai ziuresiu, gal visai nereiks.

klausimas jums del darbu pasidalijimo jauniesiems. Noriu sugalvoti panasiu principu kaip ramunes ziedlapiu plesymas, bet ne ramune ir nesugalvoju, ka idomiau. kaip jus darysite? su sakute ir peiliu arba lelemis kazkaip nenoriu. Nes galvoju kad darbus dalinsis kazkada šokių metu, ne prie stalo. sakau gal koki maisa paimti, uzrasyti "bendro gyvenimo ypatumai" ir trauktų jie darbus. pasakyti, kad jie turi susitarti, kas ka darys prie liudininku, kad veliau nereiktu pyktis.
Gal jus kaip įdomiau dalinsit jaunųjų darbus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 26 kovo 2009 - 17:52
QUOTE(leliukazz @ 2009 03 26, 17:40)
Pirksiu misliu knyga. Vestuvese bus 25 (atmetus mus, tai 23 bilietai) zmones, tai galvoju, gal idomiau butu, kad loterijos bilietas butu su misle, o atsakymas prizas g.gif Jei iseis taip padaryt... Atsakyma galetu spet visi sveciai, o priza gaus loterijos savininkas. Kaip manot?

visia smagei thumbup.gif pas mumis tai 40 zmoniu bus, todel taupumo sumetimais nedarysm jokiu loteriju...
Atsakyti
aš galvoju, kad iš piršlio skrybelės ims ir išsitrauks prie liudininkų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 03 26, 17:47)
va mums tas pats. as pasiuliau jauniesiems irgi tokia ideja, akd tevai banzycioj palaimintu. kol aks nieko neatsake, tai ziuresiu, gal visai nereiks.

klausimas jums del darbu pasidalijimo jauniesiems. Noriu sugalvoti panasiu principu kaip ramunes ziedlapiu plesymas, bet ne ramune ir nesugalvoju, ka idomiau.  kaip jus darysite? su sakute ir peiliu arba lelemis kazkaip nenoriu. Nes galvoju kad darbus dalinsis kazkada sokiu metu, ne prie stalo. sakau gal koki maisa paimti, uzrasyti "bendro gyvenimo ypatumai" ir pasakyti, kad jie turi susitarti, kas ka darys prie liudininku, kad veliau nereiktu pyktis.
Gal jus kaip idomiau dalinsit jaunuju darbus?

as tai zadu i kinderiu burbuliukus tuos kur zaisliukas buna sudet lapelius su darbais o paskui is pintines isitrauks gamtoj arba per sokius nezinau kais spesim....
dar zadejaum i vandens bonbu balionukus sudet ir tokia puokste padaryt...
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 26, 17:50)
aš galvoju, kad iš piršlio skrybelės ims ir išsitrauks prie liudininkų  biggrin.gif

o. tai su skrybėle rimtas piršlys bus thumbup.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 26, 17:51)
as tai zadu i kinderiu burbuliukus tuos kur zaisliukas buna sudet lapelius su darbais o paskui is pintines isitrauks gamtoj arba per sokius nezinau kais spesim....
dar zadejaum i vandens bonbu balionukus sudet ir tokia puokste padaryt...

o su kinderiais gal ir įdomiai, bet man dabar mintis kilo, kad reiktų į tikrus kinderių saldainius sukišti doh.gif lotuliukas.gif reik pagalvoti
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 03 26, 17:47)

klausimas jums del darbu pasidalijimo jauniesiems. Noriu sugalvoti panasiu principu kaip ramunes ziedlapiu plesymas, bet ne ramune ir nesugalvoju, ka idomiau.  kaip jus darysite? su sakute ir peiliu arba lelemis kazkaip nenoriu. Nes galvoju kad darbus dalinsis kazkada šokių metu, ne prie stalo. sakau gal koki maisa paimti, uzrasyti "bendro gyvenimo ypatumai" ir trauktų jie darbus. pasakyti, kad jie turi susitarti, kas ka darys prie liudininku, kad veliau nereiktu pyktis.
Gal jus kaip įdomiau dalinsit jaunųjų darbus?

Kažkas loterijos principu darys, kad trauks "laimingus" bilietėlius. Aš dar iki galo nesugalvojau kaip darysiu. Jei išsiaiškinsiu kaip techniškai padaryti, visai norėčiau kinietiškuose laimės sausainėliuose padaryti, ir duoti jauniesiems juos sulaužyti.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 26, 17:49)
visia smagei thumbup.gif  pas mumis tai 40 zmoniu bus, todel taupumo sumetimais nedarysm jokiu loteriju...

Pas mus virš 50 doh.gif Tai kiek man tų bilietų reiks prisiruošt, todėl darysiu aukcioną - kas norės turėt prisiminimą, galės pirkt, kas nenorės - pasiliks pinigėlius.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 03 26, 17:54)
o. tai su skrybėle rimtas piršlys bus thumbup.gif
o su kinderiais gal ir įdomiai, bet man dabar mintis kilo, kad reiktų į tikrus kinderių saldainius sukišti  doh.gif  lotuliukas.gif reik pagalvoti

kad kazi kaip ten juos ikisti i paciu kinderius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 26, 17:54)
Kažkas loterijos principu darys, kad trauks "laimingus" bilietėlius. Aš dar iki galo nesugalvojau kaip darysiu. Jei išsiaiškinsiu kaip techniškai padaryti, visai norėčiau kinietiškuose laimės sausainėliuose padaryti, ir duoti jauniesiems juos sulaužyti.
Pas mus virš 50 doh.gif Tai kiek man tų bilietų reiks prisiruošt, todėl darysiu aukcioną - kas norės turėt prisiminimą, galės pirkt, kas nenorės - pasiliks pinigėlius.

va dėl laimės sausainėlių man tai mintis kirba vietoj to torto. galvoju tokius sausainėlius pagaminus siunti svečiams, jie prisistato ir pagarsina, kokia laimė atiteko jiems prisidėti prie jaunos šeimos gerovės. ta prasme, kad į sausainius sudedi darbelius svečių.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 26, 17:55)
kad kazi kaip ten juos ikisti i paciu kinderius smile.gif

tai va, už tai ir dedu doh.gif nes suprantu, kad absurdas gaunasi su tokiais norais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 26 kovo 2009 - 17:59
o kaip jūūms minti tokia - jei vestuvės 2 dienu, bet antrą dieną pirtį organizuoja, nebus nei filmuotojų , nei muzikantų, o visas atrakcijas sukišt į pirmą dieną ( rutu nuėmimas, įšventinimas i šeimininkus ir t.t) g.gif jauniesiems dar nesiūliau tokios minties, gal visai aš čia į pievas cool.gif tiesiog galvoju, kad lekstučių žvangesį be jokio muziakvimo ir dainelių kaip ten kitą dieną viskas bus g.gif
nebus man nuo jaunuju už tokias mintis fool.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 26, 19:34)
o kaip jūūms minti tokia - jei vestuvės 2 dienu, bet antrą dieną pirtį organizuoja, nebus nei filmuotojų , nei muzikantų, o visas atrakcijas sukišt į pirmą dieną ( rutu nuėmimas, įšventinimas i šeimininkus ir t.t)  g.gif  jauniesiems dar nesiūliau tokios minties, gal visai aš čia į pievas  cool.gif tiesiog galvoju, kad lekstučių žvangesį be jokio muziakvimo ir dainelių kaip ten kitą dieną  viskas bus  g.gif
nebus man nuo jaunuju už tokias mintis  fool.gif

Mūsų variantas tas pats ir aš net kitaip negalvojau,tik pirmą dieną viską padaryt unsure.gif nes mus kaip ir vienai dienai "pavadovaut" kvietė ,tai antrą dieną nebent kokį sūrį suorganizuosiu ir dar žaidimukų pasigalvosiu,kad netektų liūdėt rolleyes.gif ns jei nebus filmuotojo,tai tas vainikėlio nuėmimas ir visa kita nebus įamžinta g.gif
Atsakyti