Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(inrinke @ 2009 03 04, 21:15)
As esu dalyvavusi vestuvese, kur jaunasis nemokejo valso sokti, tai visi sustojo aplink jaunuosius rateliu, jie graziai let soko, o visi rateliu susikibe rankomis soko.  bigsmile.gif Visai gerai gavosi ir issisuko is keblios situacijos. ax.gif

na taip-ratelis iseitis, bet as dar ji pagasdinsiu smile.gif sakysiu isegzaminuosim kai atvaziuosi su pirsliu ir nuotakos negausi i baznycia veztis smile.gif nes piktybiskai nesimoko. nusiunciau toki super paprasta grazu pvz is youtube -labai lengvai ir elegantiskai-taip net meska ismoktu
Atsakyti
[quote=rrauzi,2009 03 04, 20:21]
[quote=mergaiciuke_ee,2009 03 04, 19:58]
o dar beda turiu-jaunikis valso nesimoko sokti-bet jo juk nuokuo pakeisti negalima. gal kas susidure su tokia situacija. gal koki kita jaunieji soka , o ne valsa? nors man paciai, tai girdeti neteko
[/quote]
Tai gal tegul soka paprasta leta soki, o ne valsa, juk daug kas taip daro, ne visi ir moka ta valsa sokti, o be to kiti pasirenka tokia muzika kad as net neisivaizduoju kaip pagal ja reiktu sokti valsa, tai tiesiog pakvieskit jaunuosius pirmajam sokiui, o jie susoks leta soki, nepristatyk kad tai bus valsas.

[quote=rrauzi,2009 03 04, 20:35]
dar klausimas, gal kas is kaunieciu zino kur graziai graviruoja g.gif , nes prisiskaiciau neigiamu atsiliepimu, o teigiami kazkaip praslydo
[/quote]
As kelis kart graviravau, centre prie pesciuju tilto i Nemuno sala yra juvelyrine nezinau tikslaus adreso, bet einant nuo fontano link pesciuju tilto, prie pat tilto po desine puse yra juvelyrine, ten yra iskaba kad juvelyrine, toks senukas dirba.Mes ten graviravomes ir savo vestuvines taures ir dovanu nesiau taures irgi ten graviravom ir savo vestuvinius ziedus graviravom. Tai labai man patiko. Tik viena kart mane jis nuvyle, kai MB per vestuves dovanojau tokius balandzius stiklinius ir ant ju graviravau, tai ten man biski nepatiko, bet seip visa kita ka isgraviravo tai patiko. Jei noresi galesiu pabandyti nufotkint ir ideti nuotrauka kaip isgraviruota.
Dar esu nesus graviruoti i Hyper maxima, tai gal ir neblogai bet kaina didele ir ilgokai daro, ir viena kart nuvyle ir pareiske jei nepatinka nesk kitur. Tai i Hyper maxima daugiau nenesiu niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 04, 21:21)
nemazai km susidaro o jei dar jaunieji uzsakines transporta tai dar reiks galvot kaip viska nusivest....

lotuliukas.gif mess su autobusu ...
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 03 04, 21:24)
Tai gal tegul soka paprasta leta soki, o ne valsa, juk daug kas taip daro, ne visi ir moka ta valsa sokti, o be to kiti pasirenka tokia muzika kad as net neisivaizduoju kaip pagal ja reiktu sokti valsa, tai tiesiog pakvieskit jaunuosius pirmajam sokiui, o jie susoks leta soki, nepristatyk kad tai bus valsas.
As kelis kart graviravau, centre prie pesciuju tilto i Nemuno sala yra juvelyrine nezinau tikslaus adreso, bet einant nuo fontano link pesciuju tilto, prie pat tilto po desine puse yra juvelyrine, ten yra iskaba kad juvelyrine, toks senukas dirba.Mes ten graviravomes ir savo vestuvines taures ir dovanu nesiau taures irgi ten graviravom ir savo vestuvinius ziedus graviravom. Tai labai man patiko. Tik viena kart mane jis nuvyle, kai MB per vestuves dovanojau tokius balandzius stiklinius ir ant ju graviravau, tai ten man biski nepatiko, bet seip visa kita ka isgraviravo tai patiko. Jei noresi galesiu pabandyti nufotkint ir ideti nuotrauka kaip isgraviruota.
Dar esu nesus graviruoti i Hyper maxima, tai gal ir neblogai bet kaina didele ir ilgokai daro, ir viena kart nuvyle ir pareiske jei nepatinka nesk kitur. Tai i Hyper maxima daugiau nenesiu niekada  schmoll.gif

dekui uz info
va va apie hyper maxima ir as girdejau
Atsakyti
O gal turit patarimą kaip išsisukt nuo piršlių polkos?
Nes man ragai nemoku, ir tik pradedu trepsėt iškart galva susisuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 04, 19:21)
o dar beda turiu-jaunikis valso nesimoko sokti-bet jo juk nuokuo pakeisti negalima. gal kas susidure su tokia situacija. gal koki kita jaunieji soka , o ne valsa? nors man paciai, tai girdeti neteko

Šiandien kaip tik pas draugę žiūrėjom jos draugų vestuves, tai jaunieji šoko ne valsą, o šiaip pasisukiojo salės vidury per Kerbedžio dainą.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 04, 19:29)
na as taures graviruosiu bet nepuosiu nes jei puost tai gyvom gelem o mum labai daug vazinejimo iki kol jas iteikti zadu nes zadu prie juros kai busim jiem iteikti.
nes po baznycios skubesim i palanga smile.gif

Aš graviruotas pas tėvus paduosiu, kai po palaiminimo tėvai pakvies šampano išgert kelionei, kad diena lengvesnė būtų. Mano jau graviruoja. Bus po pusę vardo ant taurių išgraviruota, o sudėjus jas vieną šalia kitos persiskaitys vardai. Ir data po jais bus. Pasirodysiu kai jau turėsiu padarytas, tik nežinau kada tas bus.

Gamtoj papuošiu taures vienkartines. Aš buvau sugalvojus jaunosios taurei uždėt veliumiuką, o jaunikio - varlytę. Ten kur šiandien žiūrėjau, tai buvo papuošta apsukus zylką, ir ant jos suverus tokių karoliukų kaip perliukių, labai gražiai atrodė.

Dar žadėjau jei ką įdomaus pamatysiu, su jum pasidalinsiu. Tai nežinau ar jūs kur turit tokį dalyką. Jaunieji šoko vieni patys šokių aikštelėj (būna gi tokių situacijų, kad ištaikoma). Ir svočia rišo jų rankas su kaspinais visokių spalvų, ir skaitė ką kiekviena spalva reiškia. Kai buvo geltona, tai sakė kad tai neapykantos spalva, todėl ją reikia numesti žemėn ir sutrypti, kad neapykantos būtų mažiau. Bet aš kur turiu spalvų reikšmes, tai geltona kaip tik ištikimybės spalva g.gif
Aš žadu daryti šitą su spalvotais kaspinukais, tik spalvų reikšmes dar pasitikslinsiu. O spalvos buvo: balta, žydra, geltona, raudona, žalia, juoda. Juodo kaspino nebuvo, nes linkėjo, kad to juodo jaunųjų gyvenime iš vis nebūtų.
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 04, 20:29)
O gal turit patarimą kaip išsisukt nuo piršlių polkos?
Nes man ragai nemoku, ir tik pradedu trepsėt iškart galva susisuka doh.gif

Šoka klumpakojį, galit pravedžiot polką su ragučiais. O mes bandysim šokt tango kaip aistros šokį, kad jaunųjų gyvenime netrūktų aistros.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 04, 19:32)
Šiandien kaip tik pas draugę žiūrėjom jos draugų vestuves, tai jaunieji šoko ne valsą, o šiaip pasisukiojo salės vidury per Kerbedžio dainą.
Aš graviruotas pas tėvus paduosiu, kai po palaiminimo tėvai pakvies šampano išgert kelionei, kad diena lengvesnė būtų. Mano jau graviruoja. Bus po pusę vardo ant taurių išgraviruota, o sudėjus jas vieną šalia kitos persiskaitys vardai. Ir data po jais bus. Pasirodysiu kai jau turėsiu padarytas, tik nežinau kada tas bus.

Gamtoj papuošiu taures vienkartines. Aš buvau sugalvojus jaunosios taurei uždėt veliumiuką, o jaunikio - varlytę. Ten kur šiandien žiūrėjau, tai buvo papuošta apsukus zylką, ir ant jos suverus tokių karoliukų kaip perliukių, labai gražiai atrodė.

Dar žadėjau jei ką įdomaus pamatysiu, su jum pasidalinsiu. Tai nežinau ar jūs kur turit tokį dalyką. Jaunieji šoko vieni patys šokių aikštelėj (būna gi tokių situacijų, kad ištaikoma). Ir svočia rišo jų rankas su kaspinais visokių spalvų, ir skaitė ką kiekviena spalva reiškia. Kai buvo geltona, tai sakė kad tai neapykantos spalva, todėl ją reikia numesti žemėn ir sutrypti, kad neapykantos būtų mažiau. Bet aš kur turiu spalvų reikšmes, tai geltona kaip tik ištikimybės spalva g.gif
Aš žadu daryti šitą su spalvotais kaspinukais, tik spalvų reikšmes dar pasitikslinsiu. O spalvos buvo: balta, žydra, geltona, raudona, žalia, juoda. Juodo kaspino nebuvo, nes linkėjo, kad to juodo jaunųjų gyvenime iš vis nebūtų.
Papildyta:

Šoka klumpakojį, galit pravedžiot polką su ragučiais. O mes bandysim šokt tango kaip aistros šokį, kad jaunųjų gyvenime netrūktų aistros.

kaip fainai bigsmile.gif tango o jus mokat abu?
gal reik ir man eit su vyreliu pasimokyti g.gif nebloga mintis visai...
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 04, 21:32)

o gera mintis letas pasisukiojimas su kaspinais tikrai tiktu

o tango , jei mokat graziai-tai tikrai puiku..saunuoliai
Atsakyti
Gal kuriai teko eiti i paprastas vestuves, nes tiesiog pabusime liudininkais ir namuose bus 16 sveciu, na tai jauniejo tiesiog nori kad paragintume isgerti ir pan tai nelabai tai isivaizduoju... tradicinese vestuvese viskas buvo paprasta o tokiose neteko buti ir nelabai zinau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
Aš - buvus šokėja, tai man ne problema, o va SB tai mokau, tik jis pindukas, biški pritingi unsure.gif
Mes tokią neilgą kompoziciją pagal va šitą sceną http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 04, 20:40)
o gera mintis letas pasisukiojimas su kaspinais tikrai tiktu

o tango , jei mokat graziai-tai tikrai puiku..saunuoliai

as ir su kaspinais darysiu smile.gif
o del polkos iskart muzikantam pasakysiu kad jokiu po;ku nes mes liudininkai o ne pirsliai ir jokiu cia man polkiu nereikia, nes jau isivaizduoju kas liktu is mano pustos suknios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2009 03 04, 20:46)
Gal kuriai teko eiti i paprastas vestuves, nes tiesiog pabusime liudininkais ir namuose bus 16 sveciu, na tai jauniejo tiesiog nori kad paragintume isgerti ir pan tai nelabai tai isivaizduoju... tradicinese vestuvese viskas buvo paprasta o tokiose neteko buti ir nelabai zinau ka daryti unsure.gif

Mano galim sakyt buvo netradicinės, iš vis buvo 20 žmonių, buvo liudininkai, bet mažai kalbūs, tai restorane, kur vyko balius, buvom užsisakę programą. Tai įėjo - jaunųjų sutikimas pagal senąsias tradicijas su simbolių reikšmių paaiškinimu - kas duona, kas druska, ėjom pro iškeltas juostas ir mėtė ant mūsų grūdus, kad gyvenimas sotus ir prasmingas būtų, du kartus mane nešė per tiltą - pirmas kartas vyro pasižadėjimas rūpintis žmona, o antras - vaikais.
Kai davė karštus, skaitė poeziją ir tostus, grojo su gitara romansus (čia galima bandys muzikėlės pasirankiot kokios)
Buvo keli žaidimukai, jaunųjų valsas, karti karti labai originaliai buvo pravesta. Piršliai kai mokė, taidar ir jiem aiškino kaip reik mokyt. Žodžiu vaikinas apsikabina merginą tvirtai per liemenį, moteris ranką vieną vyrui ant juosmens, kita - ant krūtinės, ir bučiajasi, o visas stalas skaičiuoja iki 9 - laimės skaičiaus. Bet skaičiavimas buvo ne toks,akd viens du trys, o su nutraukimais ir svečių pakalbinimais. PO mini interviu grįžtama skaičiuoti ne ten kur sustojo, o keli skaičiai atgal. Pasibučiavus, mergina turi parodyti ką rado vyro kišenėse. Jauniesiems skaičiavo iki 16 - vaikų pilnametsytės. Žodžiu, viesiems buvo labai linksma.
12 val ant tilto sprogdinom balionus, kuriuos išdalino per šokius, ir skaitėm iškritusius popierėlius koks bus rytojaus rytas.
Paskui supjaustėm tortą ir dingom į miegamąjį.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 04, 21:48)
Aš - buvus šokėja, tai man ne problema, o va SB tai mokau, tik jis pindukas, biški pritingi unsure.gif
Mes tokią neilgą kompoziciją pagal va šitą sceną http://www.youtube.c...feature=related

GRAZU
Atsakyti