QUOTE(rrauzi @ 2009 03 04, 19:21)
o dar beda turiu-jaunikis valso nesimoko sokti-bet jo juk nuokuo pakeisti negalima. gal kas susidure su tokia situacija. gal koki kita jaunieji soka , o ne valsa? nors man paciai, tai girdeti neteko
Šiandien kaip tik pas draugę žiūrėjom jos draugų vestuves, tai jaunieji šoko ne valsą, o šiaip pasisukiojo salės vidury per Kerbedžio dainą.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 04, 19:29)
na as taures graviruosiu bet nepuosiu nes jei puost tai gyvom gelem o mum labai daug vazinejimo iki kol jas iteikti zadu nes zadu prie juros kai busim jiem iteikti.
nes po baznycios skubesim i palanga
Aš graviruotas pas tėvus paduosiu, kai po palaiminimo tėvai pakvies šampano išgert kelionei, kad diena lengvesnė būtų. Mano jau graviruoja. Bus po pusę vardo ant taurių išgraviruota, o sudėjus jas vieną šalia kitos persiskaitys vardai. Ir data po jais bus. Pasirodysiu kai jau turėsiu padarytas, tik nežinau kada tas bus.
Gamtoj papuošiu taures vienkartines. Aš buvau sugalvojus jaunosios taurei uždėt veliumiuką, o jaunikio - varlytę. Ten kur šiandien žiūrėjau, tai buvo papuošta apsukus zylką, ir ant jos suverus tokių karoliukų kaip perliukių, labai gražiai atrodė.
Dar žadėjau jei ką įdomaus pamatysiu, su jum pasidalinsiu. Tai nežinau ar jūs kur turit tokį dalyką. Jaunieji šoko vieni patys šokių aikštelėj (būna gi tokių situacijų, kad ištaikoma). Ir svočia rišo jų rankas su kaspinais visokių spalvų, ir skaitė ką kiekviena spalva reiškia. Kai buvo geltona, tai sakė kad tai neapykantos spalva, todėl ją reikia numesti žemėn ir sutrypti, kad neapykantos būtų mažiau. Bet aš kur turiu spalvų reikšmes, tai geltona kaip tik ištikimybės spalva
Aš žadu daryti šitą su spalvotais kaspinukais, tik spalvų reikšmes dar pasitikslinsiu. O spalvos buvo: balta, žydra, geltona, raudona, žalia, juoda. Juodo kaspino nebuvo, nes linkėjo, kad to juodo jaunųjų gyvenime iš vis nebūtų.
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 04, 20:29)
O gal turit patarimą kaip išsisukt nuo piršlių polkos?
Nes man ragai nemoku, ir tik pradedu trepsėt iškart galva susisuka
Šoka klumpakojį, galit pravedžiot polką su ragučiais. O mes bandysim šokt tango kaip aistros šokį, kad jaunųjų gyvenime netrūktų aistros.