Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 15:20)
tai kad scenariju pati sugalvuojau ( beveik) bet tik va nelabai dar sudeliojau i vetas aisku cia tik pradzia o su jumis patarimus gauti noreciau ko daugiau , nes daugiau galvu daugiau ideju ir minciu
tai va toki klausimeli noriu turiu 3 variantus pradzios
1 standrtinis (atpazinti pagal koja panele ir t.t.)
2 pasaka ( prie jiemo bus 3 akmenukai 3 kelei kuri pasirinks ir kiekvianas laiptas ar aukstis uzduotis lengavas ( kaip pasakoj) ir t.t.)
3 kaip nusikaltelis ( atejus bus teisejas ir skaitis jam nuosprindi ir baudos jokingis formos niu ir paskuj skaitomas protokolas ir t.t.)

kuris jums patiko?
bet cia tik pradzia  blush2.gif
dar va klausimelis visai neturiu ideju del mergvakario , gal patarkit  blush2.gif

man patiko 2 variantukas thumbup.gif
pas mane irgi bus pasakyte...jaunikis atvyks su bateliu, sakys kad buvo susitikes nuostabia panele ir netiketai laikrodziui ismusus 12 ji dingo ir liko tik jos batelis...matuos ta bateli visoms pamergems aisku nei vienai netiks, veliau sakysiu kad uz duru turiu dar viena panele,bet durys uzrakintos o raktas paskendo tamsaus vyno stiklinej, tai isgers ta vyna atrakins durys, ir pamataves bateli pabuciuos clap.gif wub.gif
Atsakyti
zinuok ir dabar sedziu ir rasau antra
trumpai aliu aprasyti
3 kelei
2 is ju uzdaryti tik vienas atidarytas jei pasirinka neteisingai moka bauda
paskuj atsiduria miske ten kasejus visokiu spastu pastete turi praeti, pagaliau praeina atsiduria prie duru su uzrasu kuriame turi rasti klaida<( eisme uzraso neteisingai parasyti spava akiu jaunuosios)
paskuj atidaro duris ten surista miega jaunuoji reikia pabucioti , jinai atsibunda bet be batu
batu reikia rasti, kokius 3,4 dezes ir ten guli valenki, tapkes suplisusios , batelei ir dar ka nors, reikia atspeti

nu va cia tik pradzia reikia dabar toliau galvuoti
laukiu ivertinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 03 24, 17:23)
o kaspinukus ant torto pati darei irgi? o kuom klijuoti juos? paprastais klijais?

Labukas visoms, tortą dariau iš spalvoto vatmano, o kaspinukus dariau pati ir klijavau su dvipuse lipnia juosta tongue.gif
Atsakyti
man irgi antras variantas patiko thumbup.gif saunuole
kada didzioji tavo diena Natalja_B itrauktume i sarasiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 03 25, 17:47)
man irgi antras variantas patiko thumbup.gif saunuole
kada didzioji tavo diena Natalja_B itrauktume i sarasiuka mirksiukas.gif

2009 08 15, bandysiu dar drauges klausti, gal kiti sutiks vesti , as parasysiu visko ir duosiu, nes pati baimes turiu nes didele vestuves 60 zmoniu , o jei man nepavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 17:20)
2009 08 15, bandysiu dar drauges klausti, gal kiti sutiks vesti , as parasysiu visko ir duosiu, nes pati baimes turiu nes didele vestuves 60 zmoniu , o jei man nepavyks blush2.gif

bigsmile.gif Kokios šaunios idėjos, šaunuole thumbup.gif .
O tu nebijok, čia mum daugumai turbūt pirmas kartas ir dauguma bijo, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, kas des i tuos torciukus loterija. Kas bus laimejimai? Ar bus tusciu bilietu, ar loterija be pralaimejimo?
Papildyta:
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 16:20)

As irgi tave noriu padrasint thumbup.gif Tavo idejos man padejo nusprest, kaip padaryt pradzia vestuviu, kai nebus isleidimo is namu ir pamergiu. Dabar jau zinau ka darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 03 25, 18:09)
Norejau paklaust, kas des i tuos torciukus loterija. Kas bus laimejimai? Ar bus tusciu bilietu, ar loterija be pralaimejimo?

aš dar svarstau dėl tuščių bilietų ax.gif jei bus visi planuojami svečiai tai labai daug jau man tų smulkmenų susišaudyti reikis, tada žadu daryt, ala dalyvaukite kitose vestuvese, gal nusišypsos laimė bigsmile.gif bet jei nubirės sąrašėlis, tai gal visi laimingi.
o laimėjimai tai smulkmenėlės įvairios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 15:20)

na pirma karta ir as bijojau blush2.gif bet paciose vestuvese kaskaip isivaziavom su MB ir viskas puikiai pavyko thumbup.gif
galiu pasakyt net patiko biggrin.gif
pavyks ir tau viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingiena: 25 kovo 2009 - 18:53
QUOTE(airara* @ 2009 03 25, 18:00)
aš dar svarstau dėl tuščių bilietų  ax.gif  jei bus visi planuojami svečiai tai labai daug jau man tų smulkmenų susišaudyti reikis, tada žadu daryt, ala dalyvaukite kitose vestuvese, gal nusišypsos laimė  bigsmile.gif  bet jei nubirės sąrašėlis, tai gal visi laimingi.
o laimėjimai tai smulkmenėlės įvairios  ax.gif

Bet gi vistiek galvoji jau apie tas smulkmeneles... Tai gali nors kelis pavyzdzius. Kaip bus irasyta biliete ir kas laimejimas.
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 24, 12:52)
na, akropoli mačiau šokoladinis medalis  1-mai, 2-ai, 3-čiai vietom kaina -6,80Lt/vnt, o medalis su zodiako ženklais - 2Lt, o aš molinukus  Kaziuke pirkau po 5,5Lt ir dar tiesiogiai pas meistrą užsisakiau tai bus kažkur apie 2Lt, tai, manau, kad  šokoladinis brangu
o dėl sertifikatų jau baigiu persigalvot, nes rėmeliai brangūs dideli ir  galvoju, kad  nelabai kas kabins juos namuose  g.gif
aš darysiu iš balto, po to perrišiu raudonu kaspinu, gal dar širdelę kokią užklijuosiu, jei rasiu, nes kažkaip neužmatau dabar jų
bandau išlaikyt tokį stilių  raudona-balta, o nesenai su jaunąją apšnekėjom, kad ji irgi būtent taip puoš salę, tai galvoju, kad gražu bus kai viskas derės  ax.gif

Tai remelius gali nusipirkt parduotuvei uz eura, as ten pirkau, ivairiu dydziu yra.

Medalius dovanojau visiems, bet nusipirkau siutus su idomiais paveiksliukais.
O sirdeliu klijojamu paziurek kur geles prekiauja arba laikrasciu kioskose, gal liko is po meiles dienos.smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 24, 17:29)
cia radau zenklus tokius, ar ne sitie kur kaip gyvenimo zenklus naudojot?
user posted image

zenklai
Papildyta:

zenklai sitie, bet as naudojau ne visus ir zodzius kitus. Jau paprasiau jaunosios kad man nufotkintu ir atsiustu jums visoms norincioms
Papildyta:
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 14:20)
tai kad scenariju pati sugalvuojau ( beveik) bet tik va nelabai dar sudeliojau i vetas aisku cia tik pradzia o su jumis patarimus gauti noreciau ko daugiau , nes daugiau galvu daugiau ideju ir minciu
tai va toki klausimeli noriu turiu 3 variantus pradzios
1 standrtinis (atpazinti pagal koja panele ir t.t.)
2 pasaka ( prie jiemo bus 3 akmenukai 3 kelei kuri pasirinks ir kiekvianas laiptas ar aukstis uzduotis lengavas ( kaip pasakoj) ir t.t.)
3 kaip nusikaltelis ( atejus bus teisejas ir skaitis jam nuosprindi ir baudos jokingis formos niu ir paskuj skaitomas protokolas ir t.t.)

kuris jums patiko?
bet cia tik pradzia  blush2.gif
dar va klausimelis visai neturiu ideju del mergvakario , gal patarkit  blush2.gif

Manau 2 geriausias. O del mergvakario tai jau esu siuntusi, bet jei nori atsiusiu, parasyk adresa kur.
Atsakyti
Aciu merginos uz padrasinima , su drauge kalbejom tai sako jei vyras nenores tai kito paprasys koki vyruko pirsliu pabuti , nes jinai nori kad buciau liudininke ir pirsliene smile.gif
zinokit pradzia parasia ir sustojau , kaip dabar prieiti prie stalo? ir kada tevu palaiminimas>? blush2.gif niekaip negaliu susiderinti doh.gif

ar pries stalo ar po stalo tevai palaimino/?
susipainijo man verysad.gif
Atsakyti