Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(cika69 @ 2009 03 24, 19:01)
o gal galit kas padeti ir pasakyti kas ten per zaidimas ir kaip jis zaidziams,vadinas lygtais braskes ir agrastai ar kazkas panasaus blush2.gif  4u.gif

"Agrastų ir braškių" žaidimas:
Musu mergaites buvo braskes , berniukai - agrastai
Davus starta visi issiskirsto ir iesko vienos spalvos lapuku. Kai kuris nors komandos narys randa lapuka, turi garsiai saukti savo komandos pavadinima, ta komanda bega prie starto linijos ir daro 10 pritupimu, turi susirinkti visa komanda. Po pritupimo gali toliau ieskoti lapuku. tarkim vienas is berniuku randa lapuka, garsiai rekia AGRASTAI, visi agrasteliai lekia prie pirslio, jam atiduoda rastaji lapuka ir daro 10 pritupimu ir ttt. Kai visi lapukai rasti reikia greitai sudelioti grazu sakini, laimi greiciausia komanda. Ant mergaiciu lapuku buvau uzkodavusi sakini: As tau atidaviau tai, ko negalima isgirsti, kas niekada neatiduodama- atidaviau savo plakancia sirdi....
Pas berniukus buvo parasyta: "Tegu visiems laikams jusu rankos draugiskai susikabina, o jusu sirdis amziams tesujungia meile"
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 24, 18:10)
"Agrastų ir braškių" žaidimas:
Musu mergaites buvo braskes , berniukai - agrastai
Davus starta visi issiskirsto ir iesko vienos spalvos lapuku. Kai kuris nors komandos narys randa lapuka, turi garsiai saukti savo komandos pavadinima, ta komanda bega prie starto linijos ir daro 10 pritupimu, turi susirinkti visa komanda. Po pritupimo gali toliau ieskoti lapuku. tarkim vienas is berniuku randa lapuka, garsiai rekia AGRASTAI, visi agrasteliai lekia prie pirslio, jam atiduoda rastaji lapuka ir daro 10 pritupimu ir ttt. Kai visi lapukai rasti reikia greitai sudelioti grazu sakini, laimi greiciausia komanda. Ant mergaiciu lapuku buvau uzkodavusi sakini: As tau atidaviau tai, ko negalima isgirsti, kas niekada neatiduodama- atidaviau savo plakancia sirdi....
Pas berniukus buvo parasyta: "Tegu visiems laikams jusu rankos draugiskai susikabina, o jusu sirdis amziams tesujungia meile"

didelis dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 24, 10:31)
galvoju kuo pakeisti tas sirdeles, kurias spyna surakina.. norisi kazko originalesnio, tik dar originali mintis neaplanke mano smegenu pusrutulio smile.gif

Aš tai darysiu tas širdutes užrakintas dėžutėje. Nusipirkau jau dvi gražias stiklines širdeles, tik dar gražios ir nelabai brangios užrakinamos skrynutės nerandu. Ir ant tilto kai bus jaunieji, sakysiu tokius žodžius:

Širdis širdžiai širdį duoda,
Širdis širdžiai atsiduoda.
Širdis širdį prašė šito,
Kad širdis širdį širdyje laikytų...

Štai dėžutė. Joje sudėtos jūsų abiejų širdys, kad jos visą likusį gyvenimą būtų kartu, neišskiriamos. O kad kas nors blogo nepadarytų, ir neišskirtų jūsų širdelių, užrakinkite dėžutę raktu. O raktą išmeskite į <....> upelį, kad srovė jį nuneštų, ir niekas jo nerastų.

O man tai košmarai prasidėjo, jau savaitė kaip normaliai neturiu laiko prisėst ką nors pasidaryt, nes vaiką jau taip dantukai kankina, kad ir pati naktim beveik be miego doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 24, 21:10)
O man tai košmarai prasidėjo, jau savaitė kaip normaliai neturiu laiko prisėst ką nors pasidaryt, nes vaiką jau taip dantukai kankina, kad ir pati naktim beveik be miego doh.gif

užjaučiu dėl dantukų mirksiukas.gif aš tai vis laukiu dar pirmųjų ax.gif

Labai gražiai sugalvojai su širdelėm bigsmile.gif aš tai jau turiu klumpeles rolleyes.gif

aš pasiskaičiavau, kad gamtoj mes ne tiek jau daug to laiko turėsim, tai dabar jau vėl mintis kaip suspėt svarbiausia ką sumąsčius g.gif jaučiu kuo arčiau viskas tuo neramesnės anktys prasidės, panašiai kaip prieš egzaminus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 03 23, 11:26)
Sveikos 4u.gif vis paskaitau kiek jūs jau visko prisidarėt,o aš tai tik paskaitau ir visokiausias mintis į kompą persikeliu ir deliojuosi.Vis kažkaip viską atidėlioju g.gif Reikia pagaliau ir man susiimt blush2.gif 
user posted image

Sveika manilla 4u.gif, as irgi viska kraunuos i aplanką, atrodo labai daug ka noriu padaryti, bet realiai tiek daug nereiks, kaip sako MB, per tuos musu linksminimus kad žmonės neliktų alkani, pikti, negerę lotuliukas.gif >Bet as jau pradėjau daryt  torčiuką (vestuvė birželio 13 d.), turiu keletą smulkmenų. Tai po truputi per 3 mėnesiukus ir prisikaups „gausybės ragas “ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 24, 10:14)
Sveikutes, na ir aš vakar atsispausdinau saldainių popieriukus, pažadų korteles, bet dar trūksta, bet taip lengviau bus kurti.Šiandien vakare pradėsiu spausdinti torto gabaliukus(o jūs spausdinot ar braižetės?)

[QUOTE]Sveika smile.gif , as tai braiziausi torto gabaliukus, man taip paprasčiau ax.gif . Turiu prasymuką, as jums rasiau i gmail,ą del pazadų kortelių, gal galetumet kaip nors pagelbėti. Niekaip man nesikuria unsure.gif , gal koki pvz. galetumėt paprotint. labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
[quote=marimur,2009 03 25, 12:24]
[QUOTE]Sveika smile.gif , as tai braiziausi torto gabaliukus, man taip paprasčiau ax.gif . Turiu prasymuką, as jums rasiau i gmail,ą del pazadų kortelių, gal galetumet kaip nors pagelbėti. Niekaip man nesikuria unsure.gif , gal koki pvz. galetumėt paprotint. labai aciu is anksto 4u.gif [/quote]

sveikute smile.gif as jau turiu 4u.gif
parasyk savo e-mail adresa atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cajole: 25 kovo 2009 - 11:28
sveiki merginos (svocios)
pirma karta uzejau i jusu puslapi ir labai patiko perskaiciau temeli, bet dar ne visos temos nes labai jau daug jus priraset idomiu dalykeliu ir ideju mirksiukas.gif
pas mane situacija tokia drauge paprase organizuoti vestuves tai va nedariau dar tokiu dalyku nekarta ir bijau labai , ideju turiu daug , bet nezinau nuo ko pradeti , gal patarkyt ir padekyt visus takus sudelioti , laiko turiu dar daug iki rugpjucio menesio, bet kol viska surasysiu sudeliosiu tai manau praeis nemazai laiko, tai bus mano debiutas ir kaip draugei nenoriu jos pavesti noresi padaryti viskas kad butu ciki,
turiu pira klausimeliu
ar galesit man po truputi redaguoti ir padeti su scenariju?
nuo ko reikia pradeti ruosti ?
ir gal dar kas sutiktu mano scenariju koreguoti arba bendrom jegomis ka nors padarysim
is anksto dekoju
ir manau priimsit i savo rata naujoke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 13:25)
sveiki merginos (svocios)
pirma karta uzejau i jusu puslapi ir labai patiko perskaiciau temeli, bet dar ne visos temos nes labai jau daug jus priraset idomiu dalykeliu ir ideju mirksiukas.gif
pas mane situacija tokia drauge paprase organizuoti vestuves tai va nedariau dar tokiu dalyku nekarta ir bijau labai , ideju turiu daug , bet nezinau nuo ko pradeti , gal patarkyt ir padekyt visus takus sudelioti , laiko turiu dar daug iki rugpjucio menesio, bet kol viska surasysiu sudeliosiu tai manau praeis nemazai laiko, tai bus mano debiutas ir kaip draugei nenoriu jos pavesti noresi padaryti viskas kad butu ciki,
turiu pira klausimeliu
ar galesit man po truputi redaguoti ir padeti su scenariju?
nuo ko reikia pradeti ruosti ?
ir gal dar kas sutiktu mano scenariju koreguoti arba bendrom jegomis ka nors padarysim
is anksto dekoju
ir manau priimsit i savo rata naujoke blush2.gif

sveika prisijungus smile.gif

na patarti tikrai galesim, bet kitoms mes cia scenariju nerasom ir nekoreguojam..pacios rasomes, kuriame, dalijames info, patarinejame...
taip kad manau tau paciia reikes daugiau padirbeti ir savo laiko paaukoti, o mes jau tau patarsim kaip galesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 25, 15:02)
sveika prisijungus smile.gif

na patarti tikrai galesim, bet kitoms mes cia scenariju nerasom ir nekoreguojam..pacios rasomes, kuriame, dalijames info, patarinejame...
taip kad manau tau paciia reikes daugiau padirbeti ir savo laiko paaukoti, o mes jau tau patarsim kaip galesim smile.gif

tai kad scenariju pati sugalvuojau ( beveik) bet tik va nelabai dar sudeliojau i vetas aisku cia tik pradzia o su jumis patarimus gauti noreciau ko daugiau , nes daugiau galvu daugiau ideju ir minciu
tai va toki klausimeli noriu turiu 3 variantus pradzios
1 standrtinis (atpazinti pagal koja panele ir t.t.)
2 pasaka ( prie jiemo bus 3 akmenukai 3 kelei kuri pasirinks ir kiekvianas laiptas ar aukstis uzduotis lengavas ( kaip pasakoj) ir t.t.)
3 kaip nusikaltelis ( atejus bus teisejas ir skaitis jam nuosprindi ir baudos jokingis formos niu ir paskuj skaitomas protokolas ir t.t.)

kuris jums patiko?
bet cia tik pradzia blush2.gif
dar va klausimelis visai neturiu ideju del mergvakario , gal patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2009 03 25, 13:20)
tai kad scenariju pati sugalvuojau ( beveik) bet tik va nelabai dar sudeliojau i vetas aisku cia tik pradzia o su jumis patarimus gauti noreciau ko daugiau , nes daugiau galvu daugiau ideju ir minciu
tai va toki klausimeli noriu turiu 3 variantus pradzios
1 standrtinis (atpazinti pagal koja panele ir t.t.)
2 pasaka ( prie jiemo bus 3 akmenukai 3 kelei kuri pasirinks ir kiekvianas laiptas ar aukstis uzduotis lengavas ( kaip pasakoj) ir t.t.)
3 kaip nusikaltelis ( atejus bus teisejas ir skaitis jam nuosprindi ir baudos jokingis formos niu ir paskuj skaitomas protokolas ir t.t.)

kuris jums patiko?
bet cia tik pradzia  blush2.gif
dar va klausimelis visai neturiu ideju del mergvakario , gal patarkit  blush2.gif

Man 2 variantas
Atsakyti
Man ir 2 variantas smile.gif
Atsakyti