Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

O kam tas tortas apskritai?
Atsakyti
Sveikos,

as jungiuosi prie jusu. Liepos 4 d. teks pabut liudininkais, bet kaip supratau su visa programa bigsmile.gif Tik kad netradicines siek tiek vestuves bus, bet tikiuos rasiu idomiu minciu.

QUOTE(LeKrista @ 2009 03 24, 15:36)
Aš tai spausdinau. Va mano tortas 

bigsmile.gif thumbup.gif Fainas torciukas. Galvoju jau kad ir man reikia... Butu svociutes tortas g.gif

O dar galiu pasiulyti tokia ideja. Galit duot jauniesiem paskaityt:
JIS : Valio, pagaliau! Jau galvojau nebesulauksiu!
Jinai: Gal man išeiti?
JIS: Net negalvok apie tai!
JINAI : o tu mane myli?
JIS: Aišku
JINAI: O tu man buvai kada nors neištikimas?
JIS: Kaip tau tai į galvą galėjo ateiti?
JINAI: Tu mane bučiuosi?
JIS : Taip.
JINAI O tu mane muši?
JIS: Nieku gyvu !
JINAI : Aš galiu tavim tikėt?

Jei nori žinoti kaip būna po vestuvių skaityk nuo apačios į viršų

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 24 kovo 2009 - 17:58
o jus kai sakot kad ant storesnio popieriaus spausdinat to tortuko iskarpas tai per printeri normaliai praejna storesnis popierius? ech nepykit bet blondine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 03 24, 18:43)
O kam tas tortas apskritai?

atrakcijai bigsmile.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 03 24, 18:56)
Sveikos,
(...)
JINAI : Aš galiu tavim tikėt?
Jei nori žinoti kaip būna po vestuvių skaityk nuo apačios į viršų
doh.gif

labai smagiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 19:02)
o jus kai sakot kad ant storesnio popieriaus spausdinat to tortuko iskarpas tai per printeri normaliai praejna storesnis popierius? ech nepykit bet blondine blush2.gif

As kelis pasibandymui dariau ant vatmano, jis storesnis nei paprastas popierius, bet gerai lankstosi. Printeris normaliai paeme ir labai gerai is jo issilankste, normaliai tie gabaliukai gavosi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma ir man toki reiks is kart bandyt kad pinigeliai i ora nebutu ismesti biggrin.gif kieno viena diena vestuves,kelinta valanda baigiasi jusu programa?
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 19:02)

aš spausdinaus visokias maklias vestuvėm ant diplominių popieriaus, jis storesnis, tai viskas čiki mirksiukas.gif nuotraukų juk popierius ir storesnis, o praeina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 24 kovo 2009 - 18:41
QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 18:02)

Jei turi, pabandyk atspausdint viena lapa. Kai kurie printeriai buna ir nepaima. Bet siaip turetu.
Atsakyti
Dekui svociutes uz patarimus,mano printeris 100 metu senumo tai del to ir klausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 24, 19:03)
atrakcijai  bigsmile.gif

gal galit placiau apsviest kas tai per atrakcija - akcija (kas, kada, kodel ir pan) smile.gif teveliai pirsliaus rugpjuti, o man viska sudeliot reik biggrin.gif

beje gal dar kas nors daret jauniesiems ale linkejimus ir ju meiles istorija, kadangi truputuka esu meniskos prigimties, noriu padaryti video - tevu linkejimus - meiles istorija - vaikystes isdaigos - ju linkejimus vienas kitam - tevu linkejimus jiems.... ir pan. idejini varianta turiu, bet nesugalvoju kaip geriau sudeliot, gal kas ideju turit ar toki dalyka daret, matet? zinau kad daroma su foto, mes gyviau su pabroliuku noretume... ax.gif
Atsakyti
na, SM'e rašė, kad susipažinimui giminių darė, nešė tortą kaip vaišę kalbino svečią, mes su jaunaja sutarėm, kad kai juos sveikins tada tą torčiuką padalins, ten bus saldainiai su jų foto ir loterijos bilietukas ax.gif gal kuri pratęs, nes kažkaip nepamenu ką ten dar su torčiuku g.gif

mes su operatorium kipsu tarsimės dėl palinkėjimų bigsmile.gif kol jaunuosius fotkins mes jiems nežinant palinkėsim visko, o po to jie žiūrės savo filmą ir ras staigmeną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 24 kovo 2009 - 19:02
o gal galit kas padeti ir pasakyti kas ten per zaidimas ir kaip jis zaidziams,vadinas lygtais braskes ir agrastai ar kazkas panasaus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti