Sveikos,
as jungiuosi prie jusu. Liepos 4 d. teks pabut liudininkais, bet kaip supratau su visa programa Tik kad netradicines siek tiek vestuves bus, bet tikiuos rasiu idomiu minciu.
Fainas torciukas. Galvoju jau kad ir man reikia... Butu svociutes tortas
O dar galiu pasiulyti tokia ideja. Galit duot jauniesiem paskaityt:
JIS : Valio, pagaliau! Jau galvojau nebesulauksiu!
Jinai: Gal man išeiti?
JIS: Net negalvok apie tai!
JINAI : o tu mane myli?
JIS: Aišku
JINAI: O tu man buvai kada nors neištikimas?
JIS: Kaip tau tai į galvą galėjo ateiti?
JINAI: Tu mane bučiuosi?
JIS : Taip.
JINAI O tu mane muši?
JIS: Nieku gyvu !
JINAI : Aš galiu tavim tikėt?
Jei nori žinoti kaip būna po vestuvių skaityk nuo apačios į viršų
as jungiuosi prie jusu. Liepos 4 d. teks pabut liudininkais, bet kaip supratau su visa programa Tik kad netradicines siek tiek vestuves bus, bet tikiuos rasiu idomiu minciu.
QUOTE(LeKrista @ 2009 03 24, 15:36)
Aš tai spausdinau. Va mano tortas
Fainas torciukas. Galvoju jau kad ir man reikia... Butu svociutes tortas
O dar galiu pasiulyti tokia ideja. Galit duot jauniesiem paskaityt:
JIS : Valio, pagaliau! Jau galvojau nebesulauksiu!
Jinai: Gal man išeiti?
JIS: Net negalvok apie tai!
JINAI : o tu mane myli?
JIS: Aišku
JINAI: O tu man buvai kada nors neištikimas?
JIS: Kaip tau tai į galvą galėjo ateiti?
JINAI: Tu mane bučiuosi?
JIS : Taip.
JINAI O tu mane muši?
JIS: Nieku gyvu !
QUOTE(pelika @ 2009 03 24, 18:43)
O kam tas tortas apskritai?
atrakcijai
QUOTE(leliukazz @ 2009 03 24, 18:56)
Sveikos,
(...)
(...)
labai smagiai
QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 19:02)
o jus kai sakot kad ant storesnio popieriaus spausdinat to tortuko iskarpas tai per printeri normaliai praejna storesnis popierius? ech nepykit bet blondine
As kelis pasibandymui dariau ant vatmano, jis storesnis nei paprastas popierius, bet gerai lankstosi. Printeris normaliai paeme ir labai gerai is jo issilankste, normaliai tie gabaliukai gavosi .
QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 19:02)
o jus kai sakot kad ant storesnio popieriaus spausdinat to tortuko iskarpas tai per printeri normaliai praejna storesnis popierius? ech nepykit bet blondine
aš spausdinaus visokias maklias vestuvėm ant diplominių popieriaus, jis storesnis, tai viskas čiki nuotraukų juk popierius ir storesnis, o praeina
QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 18:02)
Jei turi, pabandyk atspausdint viena lapa. Kai kurie printeriai buna ir nepaima. Bet siaip turetu.
QUOTE(airara* @ 2009 03 24, 19:03)
atrakcijai
gal galit placiau apsviest kas tai per atrakcija - akcija (kas, kada, kodel ir pan) teveliai pirsliaus rugpjuti, o man viska sudeliot reik
beje gal dar kas nors daret jauniesiems ale linkejimus ir ju meiles istorija, kadangi truputuka esu meniskos prigimties, noriu padaryti video - tevu linkejimus - meiles istorija - vaikystes isdaigos - ju linkejimus vienas kitam - tevu linkejimus jiems.... ir pan. idejini varianta turiu, bet nesugalvoju kaip geriau sudeliot, gal kas ideju turit ar toki dalyka daret, matet? zinau kad daroma su foto, mes gyviau su pabroliuku noretume...
na, SM'e rašė, kad susipažinimui giminių darė, nešė tortą kaip vaišę kalbino svečią, mes su jaunaja sutarėm, kad kai juos sveikins tada tą torčiuką padalins, ten bus saldainiai su jų foto ir loterijos bilietukas gal kuri pratęs, nes kažkaip nepamenu ką ten dar su torčiuku
mes su operatorium kipsu tarsimės dėl palinkėjimų kol jaunuosius fotkins mes jiems nežinant palinkėsim visko, o po to jie žiūrės savo filmą ir ras staigmeną
mes su operatorium kipsu tarsimės dėl palinkėjimų kol jaunuosius fotkins mes jiems nežinant palinkėsim visko, o po to jie žiūrės savo filmą ir ras staigmeną
o gal galit kas padeti ir pasakyti kas ten per zaidimas ir kaip jis zaidziams,vadinas lygtais braskes ir agrastai ar kazkas panasaus