Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

va mane sitas klausimas irgi labai domina ar braizetes ar spausdinot???
Atsakyti
as dar nenusprendziau ar naudosiu ta tortuka ir kam ji panaudosiu, bet tikrai ne pazadu kortelem, ai gaila man laiko, ir taip galvoju kaip viska suspeti.. padarysiu sveciu prisistatyma, ir tiek.

nebent koki zaidima sugalvosiu ar pateiksiu kaip zaidimu nugaletojams, kad azartas butu. Tik tuomet reikes kokias staigmeneles ideti i ta tortuka smile.gif + saldainiukus 2 vestuvinius smile.gif
Tai tuomet aisku kad spausdinsiu, taigi daug greiciau rolleyes.gif

o jei kuri jau padarysit tortuka, tai imeskit mums paziureti smile.gif
as dar nieko neturiu atsispaudusi, tik rastus visus kompu pasidariau, priesaikas grazias, dar etiketes ant buteliu ir saldainiu popierelius.
Nu ir aisku scenariju jau visa turiu, nebent kokia geniali mintis dar ateity kils smile.gif

galvoju kuo pakeisti tas sirdeles, kurias spyna surakina.. norisi kazko originalesnio, tik dar originali mintis neaplanke mano smegenu pusrutulio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 24, 11:31)

galvoju kuo pakeisti tas sirdeles, kurias spyna surakina.. norisi kazko originalesnio, tik dar originali mintis neaplanke mano smegenu pusrutulio smile.gif

As per Kaziuko muge maciau du batus molinius:vienas vyris kas kitas moteriskas ir virsui sirdele tik kad jie nesurakinti, dar ten reiktu kazkaip surakinti, galvojau gal tuos reiktu pirkti, na bet nezinau, seip idomiai labai atrode.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 24, 11:37)
As per Kaziuko muge maciau du batus molinius:vienas vyris kas kitas moteriskas ir virsui sirdele tik kad jie nesurakinti, dar ten reiktu kazkaip surakinti, galvojau gal tuos reiktu pirkti, na bet nezinau, seip idomiai labai atrode.

aha tikrai labai idomiai 4u.gif manau labai sauni tavo ideja 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o man mano vyrelis pasiule padaryti arba is kazkur gauti du simbolinius ziedus (gal is kokios vielos islansktyti ir nudazyti auksine spalva?), juos surakinti mini spynele ir kazkaip ireminti lotuliukas.gif neisivaizduoju kaip tai padaroma realybeje, bet man sita ideja patiko...

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 24, 11:31)
as dar nenusprendziau ar naudosiu ta tortuka ir kam ji panaudosiu, bet tikrai ne pazadu kortelem, ai gaila man laiko, ir taip galvoju kaip viska
(...)
priesaikas grazias, dar etiketes ant buteliu ir saldainiu popierelius.
Nu ir aisku scenariju jau visa turiu, nebent kokia geniali mintis dar ateity kils smile.gif

tortą su jaunąja sutarėm, kad padalins kai juos sveikins, tai ten bus saldainiai 2 ir loto kortelė ax.gif

svečių prisitatymą irgi galvoju daryt, nes visgi giminiuosis chebra iš skirtingu Lt kraštų, tai čia SM patiko mintis, kad atsistoja svečias pasako kas yra jaunajam ar jaunajai ir palinki ko nors, kas prasideda jo vardo raide, ir pasakysiu, kad nebijotų, kad kartotusi, juk gražių žodžių iš širdies pasakytų niekada nebūna per daug rolleyes.gif pradėsim nuo piršlių prisitatymo ax.gif

o vietoj širdelių surakinsim klumpes bigsmile.gif Kaziuke nupirkau pakabukus, bet perdarysim su grandinėle ir spynele surakinsim, kadangi jau senai klumpes sumetę gyvena cool.gif tai nuo šiol tegu ir žygiuoja koja kojon, vat

man tokį kaip tortą pasidaryt, dar apsunkina nežinojimas tikslaus svečių skaičiaus, tik kažkur po mėn žinosiu ir gulbinam aprėdų siūt tuo pačiu negaliu, nes del porų dar irgi neaiųku kiek

aš tai pirkimo nepalieku ateičiai, kažkaip kur einu ten ir žvalgausi, tai beveik jau ir apsipirkus, liko šnapsas gal iš stambesnių pirkinių ir apranga doh.gif

tik va, man dar ramybės neduoda mintis, kas geriau - gražus prisiminimas balandžiai ar materialus dalykas rėmelis (stiklainis) su pinigais - ta pati pinigų suma beveik g.gif
Papildyta:
dar klausimėlis :

ar dovanosit ką nors jaunavedžiams per apdovanojimus? kalba prasideda juk, kad ačiū jauniesiems, nes be jų nebūtų šios puotos, juk nemažai jau jiems per vestuvių eiga visko padovanota bus g.gif
pas man gan nemažas sąrašėlis ką reiks apdovanot - 18 be jaunuju, o iš jų kai kurie apdovanojimai- jam ir jai - dubliuojami, tai dar padaugėja dovanų skaičius. Dar galvojau apie sertifikatus išskiriant atskirus šokius, ar pasisakymus, bet dabar jau galvoju ar reikia g.gif
tai, gi mergaitės kiek pas jum apdovanojimų?
o muzikantus ir operatorius apdovanosit? jie bus tik vieną dieną, apdovanojimai antrąją vyksta, bet jei pasikeis viskas į vienos dienos šventę kaip tada su šiom personom? ir pvz šeimininkių jau kaip ir neapdovanoja, nes ne namie švenčia, bet gal gražu būtų jei kokį medalį įteikt už vaišes restorano šefui g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 24 kovo 2009 - 11:04
QUOTE(airara* @ 2009 03 24, 12:00)
1.tik va, man dar ramybės neduoda mintis, kas geriau - gražus prisiminimas balandžiai ar materialus dalykas rėmelis (stiklainis) su pinigais - ta pati pinigų suma beveik

2.ar dovanosit ką nors jaunavedžiams per apdovanojimus? kalba prasideda juk, kad ačiū jauniesiems, nes be jų nebūtų šios puotos, juk nemažai jau jiems per vestuvių eiga visko padovanota bus  g.gif
pas man gan nemažas sąrašėlis ką reiks apdovanot - 18 be jaunuju, o iš jų kai kurie apdovanojimai- jam ir jai - dubliuojami. Dar galvojau apie sertifikatus išskiriant atskirus šokius, ar pasisakymus, bet dabar jau galvoju ar reikia  g.gif
tai, gi mergaitės kiek pas jum apdovanojimų?

1. As tai uz balandzius, nepakartojamas jausmas kai juos laikai rankose ir paleidi wub.gif , dar dabar per kuna siurpuliukai bega kai tai prismenu, mum ju nieks nedovanojo, patys uzsisakem, bet mum labai patiko, gal ir banalu ir nuobodu, bet man nesvarbu uz tat kad labai grazu ir tik geri prisiminimai wub.gif
2. As dovanosiu medalius arba zenkliukus darysiu, tai jauniesiems ir bus medalis skirtas.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 24, 12:05)
As dovanosiu medalius arba zenkliukus darysiu, tai jauniesiems ir bus medalis skirtas.

1 dviem ar kiekvienam po 1?
Atsakyti
as apdovanosiu ir jaunuosiuss ir svecius:) ir plius muzikantus su seimininkem:)o del operatoriu net nzn,gal ir juos reiktu? g.gif taip pat noriu padaryti sertifikatus ar diplomus ir juos kazkaip grziai ireminti. apytikslaii zinau kiek bus vestuvese zmoniu, tad tortuka jau pradesiu daryti,ir dar pliuso 2 gabalelius padarysiu jei ka,jei kokie netiketi sweciai pasirodytu ax.gif o jus torta kas darot ar galvojat daryt tai is balto popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 24, 12:10)
1 dviem ar kiekvienam po 1?

1 dviem, buna medalis jauniesiems, mes toki gavom per savo vestuves. Galvoju gal pirksiu sokoladinius medalius ir ant ju darysiu popierelius, bet cia brangiai gali gautis g.gif . Nenoriu dovanoti nereikalingu daiktu, jokiu figureliu ar seip kokiu rakandu kurie metytusi, turiu as tokiu namie ir neprisimenu kas is kur, o medaliu atsimenu kurie is kokiu vestuviu, tai man jie ir patinka. Bet cia kiekvienam savaip.
Muzikantams, seimininkems ir operatoriui nedovanosiu, nebent sokoladinius.
Atsakyti
Aš tai darau vienai porai torto gabaliukas, tai skaičiuoju apie 30, tiek pat laikraščio kopijų galvoju atsispausdinti.
Aš nuspirkau tokią gražią žvakę į židinį, o ji netelpa, tai teks iš naujo ieškoti ir pirkti doh.gif
Atsakyti
na, akropoli mačiau šokoladinis medalis 1-mai, 2-ai, 3-čiai vietom kaina -6,80Lt/vnt, o medalis su zodiako ženklais - 2Lt, o aš molinukus Kaziuke pirkau po 5,5Lt ir dar tiesiogiai pas meistrą užsisakiau tai bus kažkur apie 2Lt, tai, manau, kad šokoladinis brangu
o dėl sertifikatų jau baigiu persigalvot, nes rėmeliai brangūs dideli ir galvoju, kad nelabai kas kabins juos namuose g.gif

QUOTE(salibaba @ 2009 03 24, 12:11)
  o jus torta kas darot ar galvojat daryt tai is balto popieriaus?

aš darysiu iš balto, po to perrišiu raudonu kaspinu, gal dar širdelę kokią užklijuosiu, jei rasiu, nes kažkaip neužmatau dabar jų
bandau išlaikyt tokį stilių raudona-balta, o nesenai su jaunąją apšnekėjom, kad ji irgi būtent taip puoš salę, tai galvoju, kad gražu bus kai viskas derės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 24 kovo 2009 - 11:53
o as apdovanojimu jokiu sikart nedarysiu, nes jaunieji to patys nenori.. tai man ramu.. nei medaliu, nei visokiu smulkmenu smile.gif tuo labiau, kad viena diena..
muzikantam gal atsidekojimui padovanosiu toki laukneseli - buteliuka su etikete, saldainiu, gal dar ka idomaus idesiu smile.gif

seimininkem nieko, nes ten jauciu bus kokie padavejai, juk uzsakyta sodyba, tai net nezinau, kam ten reiktu ka ir kiek dovanoti smile.gif

as planuoju per daug su dovanom sikart neissiplesti.. nebent zaidimu nugaletojams, kaip jau minejau, kad azartas butu didesnis..

o del padekos dovaneliu nuo jaunuju, tai suruosim tokias saldzias dovaneles is anksto, seimai po 1. pridesim ten vestuviniu saldainiu, banchuhino, dar ko nors sugalvosim, idesim viska i popierinius maiselius, ir uzklijuosim kaip lipduka - padeka su jaunuju foto.. as pernai taip dariau, labai pasiteisino smile.gif

Papildyta:
o jauniesiems pernai medali teikiau - meiliausia pora ar tai saldziausia pora smile.gif ir dar zaidima viena laimejo, tai ir medali gavo smile.gif

o pas mane kyribiniu darbeliu stilius bus geltona -melyna.. pagal pamerigu sukneles... ir darau viska ta spalvine gama smile.gif man graziau, kai visur viskas dera, o ne margumynai visokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 24 kovo 2009 - 12:06