Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 23, 13:23)
O tu nebijai kad persigers, nes visos kurios vyniojo, tai sakė, tik prieš kelias dienas reik daryt, nes popierius riebalinas pasidaro

ne nebijau jei ka i nrusi nunesiu beto k\jie su folija yra. EXTROS saldainiu i kg telpa 60-70 vienetu mazdaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2009 03 14, 17:05)
Ir tikrai jei žinot kad nors vienas pabrolys pasirašys tam, būtinai darykit, nes nerealiai smagi atrakcija  lotuliukas.gif
user posted image

Kuuur aš juos mačiau? nail.gif Pas kai ką veselioj tik vienas nepasirašė irnesakyk.gif Ale įtariu, kad paskum gailėjosi laugh.gif
Atsakyti
Laba,

Dar noriu pasiteiraauti, gal yra kokio spec,. popierio saldainiu etiketėms atspausdint? Turiu spalvotą lazerinį printerį, tai ne problema bus.
Ir ar Jūs darote etikėtes ant butelių? Labai norėčiau tokių, tik kad nėr iš kur gauti sad.gif

Mes vakar su vyru beveik visą scenarijų pasidarėm smile.gif Liko dar tik gamtoj žaidimus pasiruošti ir bent kažką turėti antrai dienai. Nes jeigu eksprontu sugalvotų kur nors vykti, tai kad nebūtų mum šoko.
Ir tada jau laukia didieji rūpesčiai. Viską supirkti.

Dar planuojame su vyru įrašyti kokią dainą ir padainuoti per vestuves po 12 val. Bus mūsų graži dovana. Ir visiem didele staigmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 23, 13:23)
O tu nebijai kad persigers, nes visos kurios vyniojo, tai sakė, tik prieš kelias dienas reik daryt, nes popierius riebalinas pasidaro

zinok as turiu likusiu saldainiu is 08.08.16. tie patys ekstra, ivynioti su folija. tai nieko jiems neatsitiko, nera susiriegalave. O popierius paprastas printinimui.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2009 03 23, 21:55)
Laba,

Dar noriu pasiteiraauti, gal yra kokio spec,. popierio saldainiu etiketėms atspausdint? Turiu spalvotą lazerinį printerį, tai ne problema bus.
Ir ar Jūs darote etikėtes ant butelių? Labai norėčiau tokių, tik kad nėr iš kur gauti  sad.gif

Labutis, parasyk adresa kur siusti, turiu nemazai.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 20, 23:35)
svociutes, paaiskinkit man kas yra tie gyvenimo zenklai, jau kelintoj vietoj perskaitau ir niekaip nerandu kas tie zenklai yra  g.gif

blush-anim-cl.gif tai cia as visas sugundziau tais zenklais ir niekaip neatsiunciu. Truputi sirgau , tai nebuvau ilgai pas jus cia. O jaunuju nepaprasiau kad atsviestu ir man atsiustu i pasta. Pasistengsiu pasitaisyti smile.gif . Cia buvo paimti tikri kelio zenklai ir po kiekvienu sukurti zodziai, tai labai saunu ir juokinga buvo.
Atsakyti
Labas visoms, aš tai kaip ir atidirbau, jei taip galima išsireikšti, nes pas mane vestuves buvo ale vakarienė, nu mažos, bet vistiek biški buvau pasiruošusi. Tai galiu pasakyti, kad geriausiai visi švytejo pamatę popierinį tortą, ir niekas nebuvo girdėjęs to dalykiuko kaip pavardės konservavimas. Tai ovacijų sulaukiau thumbup.gif . Dar ką galiu pasakyti, kai jaunieji šoka savo šoki tai geriau nedaryti su šaltosiom ugnelėm, nes fotografas sakė, kad foto gerą sunkiai pagauti, nes daug dūmų gaunasi. Tai jau geriau būčiau burbulus muilo naudojusi. Jei kas dar įdomu klauskit. Turiu ir foto savo dirbinių, bet jau šiandien nebegaliu einu liulia.
Atsakyti
o kas per pavardes koncervavimas? g.gif ax.gif
Atsakyti
Mane taip pat pavardes koncervavimas domina????smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 03 23, 14:39)
o ten Ciurlionio gatvej spausdina spalvotai? mirksiukas.gif

spausdina mirksiukas.gif

surišau 4metrus saldainių ax.gif
dar liko "gintaro" karoliai netikrai jaunajai ir "koralų" apyrankė netikrai svočiūtei hihihi.gif bei pervynioti saldainius su atvaizdėliais jaunųjų ir su saldainiais bus baigta rolleyes.gif

su scenarijum vargstu doh.gif ir labai sviečia, kad ir pas man iš 2 liks tik 1 diena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 24 kovo 2009 - 09:06
aciu uz info tai reiks lekt ten ieskoti to biuro biggrin.gif bo jau 3 menesiukai iki vestuviu liko nenoriu visko paskutinei minutei atideti g.gif AIRARA o tu saunuole kad darbuojiesi,as dar kazkaip nieko nedarau tik prie scenarijaus sedziu ir po truputi perkuosi ko man reiks:)
Atsakyti
Sveikutes, na ir aš vakar atsispausdinau saldainių popieriukus, pažadų korteles, bet dar trūksta, bet taip lengviau bus kurti.Šiandien vakare pradėsiu spausdinti torto gabaliukus(o jūs spausdinot ar braižetės?)
Atsakyti