Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 23, 12:28)
as jau susivyniojau saldainius. emiau extra ir kazkur apie 2,5 kg. aisku ap0ie puse ju dar i torta sudesiu tai jei mazokai liks dar darysiu.

O tu nebijai kad persigers, nes visos kurios vyniojo, tai sakė, tik prieš kelias dienas reik daryt, nes popierius riebalinas pasidaro
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 23, 13:28)
as jau susivyniojau saldainius. emiau extra ir kazkur apie 2,5 kg. aisku ap0ie puse ju dar i torta sudesiu tai jei mazokai liks dar darysiu.

o gal zinai kiek mazdaug vnt ieina i ta kg ? jauciu reiks nusipirkti pilna maisa ir skiaciuoti vientus, kad zinociau, kiek tu lapu man atsispausti su popiereliais smile.gif pasidariau 4 skirtingus popierelius su pamergiu sukniu tematika, t.y. figuruos geltona + mėlynais akcentais spalva.. jauciu tos geltons bus daug, nes jaunoji net kelis tortus geltonai melynas ta tema uzsake smile.gif aisku pagrindinis bus baltas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 23, 12:04)
atsiprasau, o gal galima tiksliau, kur tas medicinos universitetas ? cia gal kaune ?  o mat man reiktu zinoti kur vilniuje spausdina pigiau  biggrin.gif 

Vilniuje, Čiurlionio g.medicinos univeras, jo kieme yra studentų bendrabučiai, vat viename iš jų yra biuro paslaugos, dar ir albumus-knygas nuotraukų dar daro ir pigiau nei nete ax.gif pareklaminau biškiuką blush2.gif bet tikrai, pigiau niekur neradau
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 23, 14:33)
Vilniuje, Čiurlionio g.medicinos univeras, jo kieme yra studentų bendrabučiai, vat viename iš jų yra biuro paslaugos, dar ir albumus-knygas nuotraukų dar daro ir pigiau nei nete  ax.gif pareklaminau biškiuką  blush2.gif  bet tikrai, pigiau niekur neradau

aciu kad pareklamavai 4u.gif mes cia ir esam tam, kad dalintumemes gera info thumbup.gif
Atsakyti
As kiek girdejau tai tie EXTROS saldainiai yra dar su folija apvynioti?ar as klystu? blush2.gif tai labai gerai tas nes saldainiams tada neleis karstis taip greitai pasileisti ir popierelis neisiriebaluos taip greitai. o ten Ciurlionio gatvej spausdina spalvotai? mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, is dvieju dienu vestuviu liko tik viena.. krize.. smile.gif
Zodziu, merginos, kada jus darote perrengima i seimininkus, jei vestuves 1 diena ?

As galvoju kad po 12 val. ceremoniju ir pavalgius torto vestuvinio, padarysiu zaidimu, po to perrrengsui jaunuosius, tuomet pasakysiu, kad nauju seimininku atvyko pasveikinti garsus sokiu kolektyvas..ir iplaukia mano gulbes smile.gif... tuomet vel sokiai pokiai, ir i pabaiga, puokstes metimas bei islydejimas miegoti...
kazkaip kitaip man neisipaiso tie visi dalykai i viena diena..
o kokia jusiske patirtis?
Atsakyti
As tai berots isventinima i seimininkus darau pries palydint miegoti:)
Atsakyti
Laba diena. Gal galit pasidalinti informacija, kur Kaune butu galima pigiausiai atsispausdinti saldainiu popierelius? blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 23, 14:23)
O tu nebijai kad persigers, nes visos kurios vyniojo, tai sakė, tik prieš kelias dienas reik daryt, nes popierius riebalinas pasidaro

as pries dvi savaites vyniojau saldainiukus mamos 50-meciui. dar ir dabar kelis turiu. super issilaike, niekas nepersigere, nors pirkau toki plonesni popiereli kad lankstyti butu geriau.

O i koki jus popieriu vyniojate ? As vyniojai i paprasta spausdinimui skirta, tik parinkau siek tiek plonesni, nei iprasti balti popieriai buna.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 23, 16:35)
as pries dvi savaites vyniojau saldainiukus mamos 50-meciui. dar ir dabar kelis turiu. super issilaike, niekas nepersigere, nors pirkau toki plonesni popiereli kad lankstyti butu geriau.

O i koki jus popieriu vyniojate ? As vyniojai i paprasta spausdinimui skirta, tik parinkau siek tiek plonesni, nei iprasti balti popieriai buna.

As tai paprasta spausdinimo popieriu naudojau, ne plonesni o toki kaip visada, normaliai viskas vyniojosi.
Atsakyti
as tai irgi pasidariau popierelius, bet dar prisibijau vynioti, kelis pabandymui suvyniojau. As vyniosiu i paprasta spausdinimo popieriu, man gerai gaunasi. O pirkau extra saldainius, nes man jie skanus (is 3 kg beliko gal 2 ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 20, 23:15)
pagooglinau apie tuos ženklus. Jaučiu čia ne tai, bet vis tiek įdomu, kažką tikrai naudosiu.
Laimę nešantys ženklai

labai idomi info thumbup.gif

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 23, 14:02)
na va, is dvieju dienu vestuviu liko tik viena.. krize.. smile.gif
Zodziu, merginos, kada jus darote perrengima i seimininkus, jei vestuves 1 diena ?

As galvoju kad po 12 val. ceremoniju ir pavalgius torto vestuvinio, padarysiu zaidimu, po to perrrengsui jaunuosius, tuomet pasakysiu, kad nauju  seimininku atvyko pasveikinti garsus sokiu kolektyvas..ir iplaukia mano gulbes smile.gif... tuomet vel sokiai pokiai, ir i pabaiga, puokstes metimas bei islydejimas miegoti...
kazkaip kitaip man neisipaiso tie visi dalykai i viena diena..
o kokia jusiske patirtis?

mano "planas" toks:
• prieš dvyliktą IŠKILMINGAS ŠEIMOS ŽIDINIO ĮŽIEBIMAS (su šokių kolektyvo pagalba cool.gif )
• JAUNŲJŲ PADĖKOS TĖVAMS (DOVANOS)
• TORTO PJAUSTYMAS
• PUOKŠTĖS IR KELIARAIŠČIO METIMAS (JAUNOSIOS BATELIO APŽIŪRA)
• RŪTŲ VAINIKĖLIO DEGINIMAS (GĖLYTĖS IR RŪTŲ NUSEGIMAS)
• NUOMETO UŽSEGIMAS PIRMAI PAMERGEI, "ĮŠVENTINIMAS" Į GASPADORIUS
• SVEČIŲ APDOVANOJIMAS ???
• JAUNŲJŲ PARUOŠIMAS PIRMAJAI NAKČIAI

Tarpuose tarp torto pjaustymo ir puokštės metimo bei nuometo nusegimo dar keli šokėjų pasirodymai thumbup.gif tikiuosi ši staigmena mūsų jauniesiems patiks, nes ketinu slėpti šitą planą-chuliganą iki pat vidurnakčio smile.gif

beje, savaitgali buvau Ysk'e tai nupirkau sakyciau nebrangiai vandens pistoletus (reikes atrakcijai - kas seimoj gesins aistru sukeltus gaisrus) ir toki medini pedu pasazuokli (bus prizas kokia nors su sokiais susijusiam zaidime) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitux: 23 kovo 2009 - 16:22