Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Sveikos,

Cia dabar pamenu kazkuriai svociutei reikejo plunksnu geltonu gulbiu ezerui, kad pries tai pamerges soktu anciuku soki, tai maciau plunksnu yra pirkti Rimi geltonu, ir nelabai brangiai. Maciau Kaune, "Megoje", bet manau ir kitose Rimi parduotuvese yra.
QUOTE(Linarte @ 2009 03 21, 00:15)
pagooglinau apie tuos ženklus. Jaučiu čia ne tai, bet vis tiek įdomu, kažką tikrai naudosiu.
Laimę nešantys ženklai

dekui labai 4u.gif

QUOTE(Deimante Mazute @ 2009 03 22, 13:28)
Sveikos svočiutės  drinks_cheers.gif

Ir aš noriu prisijungti prie Jūsų gausaus būrio. Deja, man vestuvės jau gegužės 9. Baisiai bijau, tai pirmosios vestuvės, kuriose mes piršliausim.
GAila, kad laiko tiek mažai, bet jaunieji tik neseniai pranešė apie savo laimingąją datą. Taigi, tikiuosi padėsit man, jaunai ir nepatyrusiai svočiai smile.gif Sąžiningai perskaičiau visą šią temą. Galva susisuko...

Ir iškart keletas klausimukų:
Ką simbolizuoja ta keturkampė skarelė?
Mūsų vestuvės bus vienos dienos, tai kada aš galėčiau pateikti svočios karvojų?

Su vyru bandome generuoti įvairias idėjas. Mes tai žinome, kad tikrai darysim iš svečių tokią programėolę: kada bus pagrobta keletą svečių, apvilkti reikiamais kostiumais ir minimaliai parepetavus, bus atliekama daina čiuožki čiuožki, po to bus merginų kankanas, dar tikriausiai Mūsų tik trys milijonai ir kokią operą, kur "dainuos" koks žymus pilvotas vyrukas ir mergina.
Patiko ir jūsų mintis su gulbių ežeru  thumbup.gif
O atvažiavimą pas jaunąją ir gi padarysim netradicinį: kadangi jaunoji bus pirmame aukšte, tai i butą prisistatyts visa palyda, tik be jaunojo. Piršlelis siūlys visus pabroliukus, o jaunikis jau bus pas savo jaunąją pro balkoną įlipęswpas jaunąją smile.gif Vis kažkas įdomesnio.
Kol kas tiek.

wow kokios saunios idejos bigsmile.gif
Atsakyti
skgreta, man reikejo tu plunksnu smile.gif
Aciu tau clap.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,norejau pasiteirauti gal kas daret saldainiu popierelius ir zinot kur vilniuje kokybiskai ir nebrangiai juos galima atsispausdint? 4u.gif labai lauksiu atsakymo!galit ir i az rasyt!aciu smile.gif
Atsakyti
prie medicinos universiteto yra biuro paslaugos, tai man ten pigu, aš kopijas dariau už 8cnt, įrišau knyga sveikinimu iki 50lapų 3 lt
Atsakyti
aciu! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vis paskaitau kiek jūs jau visko prisidarėt,o aš tai tik paskaitau ir visokiausias mintis į kompą persikeliu ir deliojuosi.Vis kažkaip viską atidėlioju g.gif Reikia pagaliau ir man susiimt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 03 23, 11:26)
Sveikos 4u.gif vis paskaitau kiek jūs jau visko prisidarėt,o aš tai tik paskaitau ir visokiausias mintis į kompą persikeliu ir deliojuosi.Vis kažkaip viską atidėlioju g.gif Reikia pagaliau ir man susiimt blush2.gif 
user posted image

nepergyvenk, as ir znok dar nieko nesidaria, tik kelias smulkmeneles nusipirkau,spesi dar pasidaryti, as tik persiskaiciau viska ir geras mintis rasausi sau kad nepamirsciau. O vis darbai turbut prasides kai man mokslai baigsis, nes dabar nera laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 23, 11:36)
nepergyvenk, as ir znok dar nieko nesidaria, tik kelias smulkmeneles nusipirkau,spesi dar pasidaryti, as tik persiskaiciau viska ir geras mintis rasausi sau kad nepamirsciau. O vis darbai turbut prasides kai man mokslai baigsis, nes dabar nera laiko  doh.gif

tai ir aš taip:tai vaikai,tai darbai vis laukiu laisvesnės minutėlės biggrin.gif o dar mūsų jaunieji,kai paklausinėju tai nieko kaip ir nesiruošia g.gif irgi kažko dar laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 23, 11:21)
prie medicinos universiteto yra biuro paslaugos, tai man ten pigu, aš kopijas dariau už 8cnt, įrišau knyga sveikinimu iki 50lapų 3 lt

atsiprasau, o gal galima tiksliau, kur tas medicinos universitetas ? cia gal kaune ? o mat man reiktu zinoti kur vilniuje spausdina pigiau biggrin.gif

nes ir man jau reiktu popierelius vyniotis pradetis, gal koki grazu saldainiu "sniura" pasidaryciau vakarais blush2.gif

o kie saldainiu kg jus imat ? as galvoju gal kokius 3 kg. fortuna saldainiu
Atsakyti
Sveikos mielosios,as tai galvoju su jaunu foto saldainiu priviniot apie 2kg,o dar viena kilograma tai siaip tureti . galvoju APIE EXTROS salaidnius,berots jie taip vadinasi. g.gif
Atsakyti
man extra nelabai skanus. Noriis kad ir skanus pavalgyti butu rolleyes.gif
Fortuna pirksiu, jie nera labai brangus, apie 12 lt kainuoja, ir skanus, o ir i kg ieina nemazas kiekis smile.gif
bet aisku cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 23, 12:17)
man extra nelabai skanus. Noriis kad ir skanus pavalgyti butu rolleyes.gif
Fortuna pirksiu, jie nera labai brangus, apie 12 lt kainuoja, ir skanus, o ir i kg ieina nemazas kiekis smile.gif
bet aisku cia skonio reikalas smile.gif

as jau susivyniojau saldainius. emiau extra ir kazkur apie 2,5 kg. aisku ap0ie puse ju dar i torta sudesiu tai jei mazokai liks dar darysiu.
Atsakyti