Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

google visagalis drinks_cheers.gif

tik kažkodėl pamirštu apie tai kai kyla klausimų doh.gif aš ir esu klausus čia apie tuos ženklus ax.gif

pradėjau daryti saldainių girlianda, rišu su nerta juostele, vaje vaje, net iki pusės nepriartėjau, o jau numečiau atgal į maišą doh.gif pūslę ritryniau ant piršto, nu mat kaip tinginys prie darbo, pūslės ant rankų laugh.gif
Atsakyti
“Jaunosios šeimos kelio ženklai”, humoristiškai aiškinantys šeimos gyvenimo kelyje galinčias pasitaikyti kliūtis ir būdus joms nugalėti" - va ka aš radau pagooglinus, tai gal čia tiesiog tie patys patarimai jauniesiems piršlių g.gif
Atsakyti
o as dabar labai laiko neturiu, mokslais uzsiemiau tai labai mazai cia ilendu, bet kai pabaiksiu reikala su mokslais tai cia sedesiu matomai kiekviena diena
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 03 20, 15:40)
DEIZZY kartu dirbesim lotuliukas.gif man irgi liepos 11d vestuves thumbup.gif ar jau esi ka paruosusi?scenariju parasius?

nea dar nieko nepasiruosus blink.gif neseniai pakviete tai dabar pradejau ziurineti uostineti kas kur biggrin.gif zinoma daugiausia ideju randu cia,bet su zodziais nekas labai kartojasi,o pati tikrai kalbu nesukursiu 4u.gif bet su visu pagalba tikrai viskas bus gerai 4u.gif nes labai jau sauniai jus cia darbuojates ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš į jūsų šaunų būrį ax.gif Pakvietė ir mus piršliauti liepos 25d.Piršliausim pirmą kartą,tai baisu nerealiai,bet tikiuosi su jūsų pagalba viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 03 21, 21:17)
sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš į jūsų šaunų būrį ax.gif Pakvietė ir mus piršliauti liepos 25d.Piršliausim pirmą kartą,tai baisu nerealiai,bet tikiuosi su jūsų pagalba viskas bus ok thumbup.gif

nepergyvenk viskas bus gerai:) as ir pirma kart itk geguzes men eisiu smile.gif tai jau ne tiek daug ir beliko:)
Atsakyti
viskas bus gerai visom mirksiukas.gif

gal žinot kuri, tame žurnale vestuves.lt nuo...iki skelbia sąrašiuką tą mėnesį besituokiančių? ar tik nete visa tai? g.gif būt gerai, kad skelbtų bigsmile.gif

darbininkių sąrašėlis

user posted image
rrauzi-balandžio 23
gutė pinkutė-balandžio 24
maze11-gegužės 2
Linarte-gegužės 9
rugsti uoga-gegužės 16
mergaiciuke_ee-gegužės 23
zeniania-geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
cajole-birželio 6
marimur-birzželio 13
ingiena-birželio 20
airara - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
manilla liepos 25
Romeniukas-rugpjūčio 1
skgreta- rugpjūčio 8
roky-rugpjūčio 8
Kasandra-rugpjūčio 8
miskininkele rugpjūčio 15
Mandra Sandra -rugpjūčio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
inrinke-rugsėjo 26

ax.gif
Papildyta:
ir dar klausimukas :
kada trauksit dainą - ilgiausių.......
vienam scenarijuj skaičiau, kad po pirmų tostų, kol neįkaušę - patiko bigsmile.gif bet po to galvojant apie vidurnaktį - tai atrodo, kaip tik iskilmingiau atrodytų ta daina g.gif du kartus tai jaučiu beryšio būtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 21 kovo 2009 - 21:30
darbininkių sąrašėlis

user posted image
rrauzi-balandžio 23
maze11-gegužės 2
Linarte-gegužės 9
ablydute - gegužės 9
rugsti uoga-gegužės 16
zeniania-geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
cajole-birželio 6
marimur-birzželio 13
ingiena-birželio 20
airara - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
manilla liepos 25
Romeniukas-rugpjūčio 1
skgreta- rugpjūčio 8
roky-rugpjūčio 8
Kasandra-rugpjūčio 8
inrinke-rugsėjo 26
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 21 kovo 2009 - 23:28
mes tai ilgiausiu metu trauksim 24h:)vidurnakti kazkaip efektyviau atrodo biggrin.gif plius tai darysim lauke,beleidziant dangaus zibintus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 21, 23:24)
darbininkių sąrašėlis

user posted image
rrauzi-balandžio 23
maze11-gegužės 2
Linarte-gegužės 9
ablydute - gegužės 9
rugsti uoga-gegužės 16
zeniania-geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
cajole-birželio 6
marimur-birzželio 13
ingiena-birželio 20
airara - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
manilla liepos 25
Romeniukas-rugpjūčio 1
skgreta- rugpjūčio 8
roky-rugpjūčio 8
Kasandra-rugpjūčio 8
inrinke-rugsėjo 26
ax.gif

va ir as sarasiuke ax.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės drinks_cheers.gif

Ir aš noriu prisijungti prie Jūsų gausaus būrio. Deja, man vestuvės jau gegužės 9. Baisiai bijau, tai pirmosios vestuvės, kuriose mes piršliausim.
GAila, kad laiko tiek mažai, bet jaunieji tik neseniai pranešė apie savo laimingąją datą. Taigi, tikiuosi padėsit man, jaunai ir nepatyrusiai svočiai smile.gif Sąžiningai perskaičiau visą šią temą. Galva susisuko...

Ir iškart keletas klausimukų:
Ką simbolizuoja ta keturkampė skarelė?
Mūsų vestuvės bus vienos dienos, tai kada aš galėčiau pateikti svočios karvojų?

Su vyru bandome generuoti įvairias idėjas. Mes tai žinome, kad tikrai darysim iš svečių tokią programėolę: kada bus pagrobta keletą svečių, apvilkti reikiamais kostiumais ir minimaliai parepetavus, bus atliekama daina čiuožki čiuožki, po to bus merginų kankanas, dar tikriausiai Mūsų tik trys milijonai ir kokią operą, kur "dainuos" koks žymus pilvotas vyrukas ir mergina.
Patiko ir jūsų mintis su gulbių ežeru thumbup.gif
O atvažiavimą pas jaunąją ir gi padarysim netradicinį: kadangi jaunoji bus pirmame aukšte, tai i butą prisistatyts visa palyda, tik be jaunojo. Piršlelis siūlys visus pabroliukus, o jaunikis jau bus pas savo jaunąją pro balkoną įlipęswpas jaunąją smile.gif Vis kažkas įdomesnio.
Kol kas tiek.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2009 03 22, 12:28)
Sveikos svočiutės  drinks_cheers.gif

Ir aš noriu prisijungti prie Jūsų gausaus būrio. Deja, man vestuvės jau gegužės 9. Baisiai bijau, tai pirmosios vestuvės, kuriose mes piršliausim.
GAila, kad laiko tiek mažai, bet jaunieji tik neseniai pranešė apie savo laimingąją datą. Taigi, tikiuosi padėsit man, jaunai ir nepatyrusiai svočiai smile.gif Sąžiningai perskaičiau visą šią temą. Galva susisuko...

Ir iškart keletas klausimukų:
Ką simbolizuoja ta keturkampė skarelė?
Mūsų vestuvės bus vienos dienos, tai kada aš galėčiau pateikti svočios karvojų?

Su vyru bandome generuoti įvairias idėjas. Mes tai žinome, kad tikrai darysim iš svečių tokią programėolę: kada bus pagrobta keletą svečių, apvilkti reikiamais kostiumais ir minimaliai parepetavus, bus atliekama daina čiuožki čiuožki, po to bus merginų kankanas, dar tikriausiai Mūsų tik trys milijonai ir kokią operą, kur "dainuos" koks žymus pilvotas vyrukas ir mergina.
Patiko ir jūsų mintis su gulbių ežeru  thumbup.gif
O atvažiavimą pas jaunąją ir gi padarysim netradicinį: kadangi jaunoji bus pirmame aukšte, tai i butą prisistatyts visa palyda, tik be jaunojo. Piršlelis siūlys visus pabroliukus, o jaunikis jau bus pas savo jaunąją pro balkoną įlipęswpas jaunąją smile.gif Vis kažkas įdomesnio.
Kol kas tiek.

Sveikute sveikute. Žiūriu gegužės 9 - populiari data šį pavasarį smile.gif
ėl kampų, tai čia per šeimos židinį piršliai jauniesiems dovanoja varpelį ir skepetaitę su keturiais kampais.
Žodžiai įteikiant:

SVOČIA:
Mieli jaunavedžiai mes dovanojam Jums varpelį. Tai meilės ir laukimo simbolis. Linkime, kad visada, kur bebūtumėt, lauktumėt vienas kito. Linkime, kad nuaidėjęs šis varpelis tyliai kviestų Jus, pavargusius ir nuliūdusius, besidžiaugiančius ir laimingus, prie šeimos židinio, kad širdin įsilietų jo ilgesingas skambesys.

Įteikia varpelį

Mielieji. Šiandien jūs sukūrėte šeimą.
Ta proga įteikiam jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai, kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos – vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje - moneta. Linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje - druska. Sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ją pusiau.
Ketvirtoje kertėje – medžio gabalėlis. Tai šiluma, kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkit tvirti kaip deimantas, būkit savo laimės verti.

Įteikia skarelę

O tu šaunuolė, kokios fainos jūsų idėjos thumbup.gif

Atsakyti