čia jau išsidirbinėjimas - iki 6 ryto Mes buvom pasakę, kad išlydim jaunuosius, ir mūsų darbas baigtas iki ryto
QUOTE(vaiduuse @ 2009 03 20, 09:33)
čia jau išsidirbinėjimas - iki 6 ryto Mes buvom pasakę, kad išlydim jaunuosius, ir mūsų darbas baigtas iki ryto
mes ir islydejom jaunuosius kokia 3 ir po to jau laisva tema patys sokom iki 5 ryto bet tos 3 valandos atleke taip nezmoniskia greitai..
ypac blogas dalykas sakyciau karstas valgis 12 val,. nes ziauriai daug laiko "sueda" prie stalo min 1,5 val., o naudos jokios, ne sir taip visi sotus nuo visko buna.., o kai zmones valgo, kazko daug ir neprigalvosi, nes visiems ne tas galvoj
nemanau, kad reikia nuolat kazka organizuoti iki tu 6 ryto.. juk zmonems gana bus ir pasokti, nebent muzkantu nebutu... tada jau liudnoka, tikrai reiktu kazka idomesnio paorganizuoti, bet velgi ne iki 6 ryto ... juk ne klounai esam, ir taip nuo ankstyvo ryto duodames is peties, o cia dar iki 6 ryto..tai faktiskai atidirbti 24 val. reikia, o jei dar antra diena. dar + min kokios 8 val. zmones juk ne robotai, ir pavargti gali
as manau, kad mazu maziausiai yra nepadoru prasysti uzimti svecius iki 6 ryto...
QUOTE(Linarte @ 2009 03 19, 22:14)
nieko sau pageidavimas
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 20, 09:48)
as manau, kad mazu maziausiai yra nepadoru prasysti uzimti svecius iki 6 ryto...
gal kuri žinot visą dainelę - "pabučiuok, pabučiuok tu mane.Bučinių neskaičiuok"...... na, pas man galvoj tik tiek
QUOTE(airara* @ 2009 03 20, 09:55)
:
gal kuri žinot visą dainelę - "pabučiuok, pabučiuok tu mane.Bučinių neskaičiuok"...... na, pas man galvoj tik tiek
žodžiai
QUOTE(Linarte @ 2009 03 20, 00:27)
Jaunikio pusėj ne balius, jei ne iki paryčių, jei 2-3 nakties svečiai skirstosi, vadinas nieko gero, šūds ne balius.
Tai va, vadinas reiks pasiruošt keletą žaidimų, ir kai jaunųjų nebebus, sužaist su svečiais. Užsipirkt daaaaaaug energetinių gėrimų, nes jų mum tikrai prireiks. Bet ilgiau kaip iki 4 tai tikrai nebūsiu, keltis reiks tikrai anksti.
Žodžiu, visus žaidimus taip biški pro pirštus praleisdavau, tai dabar teks eit "lobyną" knisti, pamenu loretita2 daug žaidimų buvo įdėjus senesnėj temoj.
Tai va, vadinas reiks pasiruošt keletą žaidimų, ir kai jaunųjų nebebus, sužaist su svečiais. Užsipirkt daaaaaaug energetinių gėrimų, nes jų mum tikrai prireiks. Bet ilgiau kaip iki 4 tai tikrai nebūsiu, keltis reiks tikrai anksti.
Žodžiu, visus žaidimus taip biški pro pirštus praleisdavau, tai dabar teks eit "lobyną" knisti, pamenu loretita2 daug žaidimų buvo įdėjus senesnėj temoj.
as tai manau tikrai tau nieko nereik uzsiimti, neklausyk ka ta jaunikio mama sneka, po dvyliks visi dazniausiai buna kas sau, pavargsta jau zmones nuo tos veiklos.Bent jau man
Per musu vestuves supjaustem torta,tada metem puokste, tada nusege vainikeli, tada isejom atceit miegoti mes ir pabroliai su pamergem, nes filmuotoja turejo isvaziuoti, ir grizom ir sokom iki 4 ryto, o kai mes nuejom miegoti dar kai kurie sveciai liko ir is vis nemiegojo, jiem ir taip linksma buvo ir nemanau kad reikia kazka organizuoti, neperkrauk saves, juk reks paiilseti nes labai itempta diena bus
QUOTE(pekutis @ 2009 03 20, 10:16)
ačiū
skgreta aš tau pritariu, kad nereikia klausyt, kas ką kalba va man irgi pasakė, kad dideli buteliai gražiau atrodys papuošti nei maži, o man kas, aš darysiu taip kaip aš galvoju ir mano finansai neša, man gražu ir maži, ir vargo mažiau, aš tausoju biskiuką save
QUOTE(airara* @ 2009 03 20, 12:40)
skgreta aš tau pritariu, kad nereikia klausyt, kas ką kalba va man irgi pasakė, kad dideli buteliai gražiau atrodys papuošti nei maži, o man kas, aš darysiu taip kaip aš galvoju ir mano finansai neša, man gražu ir maži, ir vargo mažiau, aš tausoju biskiuką save
Nesamone tie dideli buteliai butu, nes labai didelis kiekis sampo ir ju neisgertu, ir gerai kad neklausei, graziai atrodo ir mazi papuosti, pas mane per vestuves buvo 6 buteliai mazi papuosti, ir graziai atrode, net pati floriste pasiule kad mazus butelius puosti, nes paskui ju neisgeria.
sveikos svociukes as naujoke jusu temoje,bet skaiciau beveik visas temas,odarabr nusprendziau ir prisistatyti pirsliausim su vyru liepos 11 diena.taigi tikiuosi priimsit,padesit,patarsit
Ačiū už palaikymą ir supratimą.
Bandysim kaip nors suktis, o jei kas priešatraus, kad einam miegot, sakysim o kassakė kad mes miegot? Juk ryte kažkam apie jaunųjų naktį ataskaitą tai reiks pateikt, taip kad einam spoksot pro rakto skylutę. O ryte su pėdutėm padarysim, bus juoko visiems
Bandysim kaip nors suktis, o jei kas priešatraus, kad einam miegot, sakysim o kassakė kad mes miegot? Juk ryte kažkam apie jaunųjų naktį ataskaitą tai reiks pateikt, taip kad einam spoksot pro rakto skylutę. O ryte su pėdutėm padarysim, bus juoko visiems
svociutes, paaiskinkit man kas yra tie gyvenimo zenklai, jau kelintoj vietoj perskaitau ir niekaip nerandu kas tie zenklai yra
QUOTE(skgreta @ 2009 03 20, 22:35)
svociutes, paaiskinkit man kas yra tie gyvenimo zenklai, jau kelintoj vietoj perskaitau ir niekaip nerandu kas tie zenklai yra
pagooglinau apie tuos ženklus. Jaučiu čia ne tai, bet vis tiek įdomu, kažką tikrai naudosiu.
Laimę nešantys ženklai