Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

čia jau išsidirbinėjimas - iki 6 ryto g.gif Mes buvom pasakę, kad išlydim jaunuosius, ir mūsų darbas baigtas iki ryto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2009 03 20, 09:33)
čia jau išsidirbinėjimas - iki 6 ryto  g.gif Mes buvom pasakę, kad išlydim jaunuosius, ir mūsų darbas baigtas iki ryto  schmoll.gif

mes ir islydejom jaunuosius kokia 3 ir po to jau laisva tema patys sokom iki 5 ryto smile.gif bet tos 3 valandos atleke taip nezmoniskia greitai.. verysad.gif verysad.gif
ypac blogas dalykas sakyciau karstas valgis 12 val,. nes ziauriai daug laiko "sueda" prie stalo min 1,5 val., o naudos jokios, ne sir taip visi sotus nuo visko buna.., o kai zmones valgo, kazko daug ir neprigalvosi, nes visiems ne tas galvoj doh.gif

nemanau, kad reikia nuolat kazka organizuoti iki tu 6 ryto.. juk zmonems gana bus ir pasokti, nebent muzkantu nebutu... tada jau liudnoka, tikrai reiktu kazka idomesnio paorganizuoti, bet velgi ne iki 6 ryto doh.gif ... blink.gif juk ne klounai esam, ir taip nuo ankstyvo ryto duodames is peties, o cia dar iki 6 ryto..tai faktiskai atidirbti 24 val. reikia, o jei dar antra diena. dar + min kokios 8 val. zmones juk ne robotai, ir pavargti gali blink.gif
as manau, kad mazu maziausiai yra nepadoru prasysti uzimti svecius iki 6 ryto...
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 19, 22:14)

nieko sau pageidavimas blink.gif

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 20, 09:48)
as manau, kad mazu maziausiai yra nepadoru prasysti uzimti svecius iki 6 ryto...

drinks_cheers.gif

gal kuri žinot visą dainelę - "pabučiuok, pabučiuok tu mane.Bučinių neskaičiuok"...... na, pas man galvoj tik tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 20 kovo 2009 - 08:56
QUOTE(airara* @ 2009 03 20, 09:55)
:
gal kuri žinot visą dainelę  - "pabučiuok, pabučiuok tu mane.Bučinių neskaičiuok"...... na, pas man galvoj tik tiek  doh.gif
žodžiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 20 kovo 2009 - 09:18
QUOTE(Linarte @ 2009 03 20, 00:27)
Jaunikio pusėj ne balius, jei ne iki paryčių, jei 2-3 nakties svečiai skirstosi, vadinas nieko gero, šūds ne balius.
Tai va, vadinas reiks pasiruošt keletą žaidimų, ir kai jaunųjų nebebus, sužaist su svečiais. Užsipirkt daaaaaaug energetinių gėrimų, nes jų mum tikrai prireiks. Bet ilgiau kaip iki 4 tai tikrai nebūsiu, keltis reiks tikrai anksti.
Žodžiu, visus žaidimus taip biški pro pirštus praleisdavau, tai dabar teks eit "lobyną" knisti, pamenu loretita2 daug žaidimų buvo įdėjus senesnėj temoj.

as tai manau tikrai tau nieko nereik uzsiimti, neklausyk ka ta jaunikio mama sneka, po dvyliks visi dazniausiai buna kas sau, pavargsta jau zmones nuo tos veiklos.Bent jau man ax.gif
Per musu vestuves supjaustem torta,tada metem puokste, tada nusege vainikeli, tada isejom atceit miegoti mes ir pabroliai su pamergem, nes filmuotoja turejo isvaziuoti, ir grizom ir sokom iki 4 ryto, o kai mes nuejom miegoti dar kai kurie sveciai liko ir is vis nemiegojo, jiem ir taip linksma buvo biggrin.gif ir nemanau kad reikia kazka organizuoti, neperkrauk saves, juk reks paiilseti nes labai itempta diena bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 20, 10:16)

ačiū 4u.gif

skgreta aš tau pritariu, kad nereikia klausyt, kas ką kalba drinks_cheers.gif va man irgi pasakė, kad dideli buteliai gražiau atrodys papuošti nei maži, o man kas, aš darysiu taip kaip aš galvoju ir mano finansai neša, man gražu ir maži, ir vargo mažiau, aš tausoju biskiuką save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 20, 12:40)
skgreta aš tau pritariu, kad nereikia klausyt, kas ką kalba  drinks_cheers.gif  va man irgi pasakė, kad dideli buteliai gražiau atrodys papuošti nei maži, o man kas, aš darysiu taip kaip aš galvoju ir mano finansai neša, man gražu ir maži, ir vargo mažiau, aš tausoju biskiuką save  blush2.gif

Nesamone tie dideli buteliai butu, nes labai didelis kiekis sampo ir ju neisgertu, ir gerai kad neklausei, graziai atrodo ir mazi papuosti, pas mane per vestuves buvo 6 buteliai mazi papuosti, ir graziai atrode, net pati floriste pasiule kad mazus butelius puosti, nes paskui ju neisgeria.
Atsakyti
sveikos svociukes 4u.gif as naujoke jusu temoje,bet skaiciau beveik visas temas,odarabr nusprendziau ir prisistatyti blush2.gif pirsliausim su vyru liepos 11 diena.taigi tikiuosi priimsit,padesit,patarsit 4u.gif ax.gif
Atsakyti
DEIZZY kartu dirbesim lotuliukas.gif man irgi liepos 11d vestuves thumbup.gif ar jau esi ka paruosusi?scenariju parasius?
Atsakyti
Ačiū už palaikymą ir supratimą.
Bandysim kaip nors suktis, o jei kas priešatraus, kad einam miegot, sakysim o kassakė kad mes miegot? Juk ryte kažkam apie jaunųjų naktį ataskaitą tai reiks pateikt, taip kad einam spoksot pro rakto skylutę. O ryte su pėdutėm padarysim, bus juoko visiems lotuliukas.gif
Atsakyti
svociutes, paaiskinkit man kas yra tie gyvenimo zenklai, jau kelintoj vietoj perskaitau ir niekaip nerandu kas tie zenklai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 03 20, 22:35)
svociutes, paaiskinkit man kas yra tie gyvenimo zenklai, jau kelintoj vietoj perskaitau ir niekaip nerandu kas tie zenklai yra  g.gif

pagooglinau apie tuos ženklus. Jaučiu čia ne tai, bet vis tiek įdomu, kažką tikrai naudosiu.
Laimę nešantys ženklai
Atsakyti