Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 19, 09:18)
Aš naudosiu irgi trečią tastamentą.
Prieš kiek laiko susiskambinti su muzikantais?Nebus per anksti jai dabar jau skambinsiu su jais pasiderint, nepamirš jie visko prieš mėnesį? g.gif

as tai galvoju, kad ne per anksti. siaip as planuoju likus menesiui su jais susitikt (nebedaug ir liko blink.gif ) iduosiu savo scenariju jiems, kad nepamirstu.
Atsakyti
Nu va paklabėjau su muzikantu, tai išsiiaiškinau, kad organizuoja žaidimus tik prie stalo, o salėje ne.Tipo jai nori tai daryk g.gif
Aš kankano ir gulbių ežero nedarau, nes jiems jau žinoma, tai dabar reik poros žaidimų g.gif
Atsakyti
mes testamento išvis neskaitėm, nes neįdomu svečiams klausyt, pasakė keletą žodžių piršlys savais žodžiais ir buvo thumbup.gif Ir išvis kuo mažiau eilių reiktų, o daugiau judesio, atrakcijų biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai irigi neskaitysim testamento schmoll.gif , kazka kita galvosiu su tuo karimu, nes niekas neklauso kas ten ka skaito, ir niekam neidomu, net per savo vestuves neatsimenu ka ten tas pirslys skaite.
Atsakyti
na manau mes irgi neskaitysim tastamento,tikrai niekam neidomu ir ilgu
gal reik su muzikantais kokia dainuska sutraukti biggrin.gif
na kad jie pagrotu padainuotu o pirslelis ka biski pavaidintu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Su testamentais tikrai sunkiai, nes sunkiai klausosi, nors ištikrųjų ir žodžiai faini ir linksmi. Tiesiog veiksmas vyksta jau ne už stalo, visi šėlsta, juda. ištikrųjų džiaugiuosi, kad jaunieji nenorėjo piršlio korimo, tai ir nebus thumbup.gif
Atsakyti
pas mus tai bus ir korimas ir testamentas,jaunieji nori visu tradiciju,sako taip liksmiau bus smile.gif .man tai trecias variantas toks labiausiai prie sirdies atrodo,ir girdtas maziau,nes tie pirmi du tai jau labai girdeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 03 19, 18:08)
pas mus tai bus ir  korimas ir testamentas,jaunieji nori visu tradiciju,sako taip liksmiau bus smile.gif .man tai trecias variantas toks labiausiai prie sirdies atrodo,ir girdtas maziau,nes tie pirmi du tai jau labai girdeti smile.gif

Visos tos tradicijos, tai irgi iš vienos pusės gerai, nes bent jau aišku ką reiks veikti ir kuom užimti svečius. O kai tokios, ai biški šio, biški ano- irgi toks. va mes buvom, tai antra diena tipo laisvu stiliumi, pašokam, pavalgom ir pan. Susėdom prie stalo- visi žiūri į mus, nes tipo piršliai, o sutarę, kad antrą diena nieko. maždaug antroji diena tik pasibendravimui. tai teko suktis iš padėties. bet geriau jau būti pasiruošus
Atsakyti
Patarimas kas organizuoja vienos dienos vestuves.
Paprastai tokiose vestuvėse jaunieji lieka su svečiais "iki pergalės", tad ir veiklos po dvylikos lieka daug. Vietoj išlydėjimo miegoti, galima padaryti vainikėlio nuėmimą, įšventinimą į šeimininkus, ir pan, ką daroma antros dienos ryte. Tikrai bus ką veikti, o ir jaunieji bus užimti.
Kai vestuvės vienos dienos, tai galima antrai dienai pasiruošti žaidimukų, jei svečiai norėtų aktyvesnės veiklos.

O man vėl šokas - jauniko tėvai išreiškė pageidavimą, kad piršliai svečius užiminėtų iki 6 ryto doh.gif Man už tai niekas nemoka, o ir antra diena su tradicijom... Norėsis ir pailsėti, dieve dieve, kur mes papuolėm doh.gif
Atsakyti
Tai kokiu ten zmoniu vestuves, jei jie visi zada iki 6 ryto dar atrakcionuose dalyvauti? ax.gif As suprantu, kad ne visi 1 val eis miegoti, bet juk iki 6 irgi ne visi bus. Ir nemanau, kad tau reiktu pergyventi ka veiks keli like baliauninkai iki 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 03 19, 23:04)
Tai kokiu ten zmoniu vestuves, jei jie visi zada iki 6 ryto dar atrakcionuose dalyvauti?  ax.gif As suprantu, kad ne visi 1 val eis miegoti, bet juk iki 6 irgi ne visi bus. Ir nemanau, kad tau reiktu pergyventi ka veiks keli like baliauninkai iki 6 smile.gif

Jaunikio pusėj ne balius, jei ne iki paryčių, jei 2-3 nakties svečiai skirstosi, vadinas nieko gero, šūds ne balius.
Tai va, vadinas reiks pasiruošt keletą žaidimų, ir kai jaunųjų nebebus, sužaist su svečiais. Užsipirkt daaaaaaug energetinių gėrimų, nes jų mum tikrai prireiks. Bet ilgiau kaip iki 4 tai tikrai nebūsiu, keltis reiks tikrai anksti.
Žodžiu, visus žaidimus taip biški pro pirštus praleisdavau, tai dabar teks eit "lobyną" knisti, pamenu loretita2 daug žaidimų buvo įdėjus senesnėj temoj.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 19, 21:14)
Patarimas kas organizuoja vienos dienos vestuves.
Paprastai tokiose vestuvėse jaunieji lieka su svečiais "iki pergalės", tad ir veiklos po dvylikos lieka daug. Vietoj išlydėjimo miegoti, galima padaryti vainikėlio nuėmimą, įšventinimą į šeimininkus, ir pan, ką daroma antros dienos ryte. Tikrai bus ką veikti, o ir jaunieji bus užimti.
Kai vestuvės vienos dienos, tai galima antrai dienai pasiruošti žaidimukų, jei svečiai norėtų aktyvesnės veiklos.

O man vėl šokas - jauniko tėvai išreiškė pageidavimą, kad piršliai svečius užiminėtų iki  6 ryto doh.gif Man už tai niekas nemoka, o ir antra diena su tradicijom... Norėsis ir pailsėti, dieve dieve, kur mes papuolėm doh.gif

nu jo, užuojauta jums. Bet šiaip suprantu vienas kitas žaidimas, o paskui kas kur grupelėmis bendrauja, kas šoka, kas kalbasi. Bet kad reikalauti užėmimo iki 6 ryto, čia jau tėvukai perlenkia
Atsakyti