Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 17, 16:18)
mes antra diena dejom svocios ir pamergiu tortus..
as ipyniau taip, kad aprengiau jaunaja seimininke ir pasakiau, kad dabar turi irodyti, kokia tu gera seimininke. Ji tada pasieme pagalbininkes, ir trumpam isejo.. ir jau iejo visos su tortais nesinos, o as pasakiau, kad stai kokia gera seimininke, ir kiek graziu tortu taip greitai prikepe smile.gif

tik velgi, kadangi buvau liudininke, o ne svocia, tai tas mano tortas nebuvo kaip koks svocios tortas ar karvojus..tiesiog grazus tortas ir tiek..neivardijom jo kaip svocios torto.. tik kad as ji pirkau pati.. smile.gif
Papildyta:
man toks klausimas iskilo.. o tai kai tas juostas risa, tai jauniesiems gi sokti truko..ar kaip cia tas viskas vyksta..? . na soka soka jaunieji, sustoja, uzrisi jiems juosta..ir vel soka...? man kazkoks kaip balaganas atrodo gausis...
as galvoju leisiu jiems normaliai graziai pasokti ta savo sokti ir nelisiu raisioti niekuo smile.gif juk ir vestuviniame filme bus labai grazu, kai kadre jie vieni tik soks
na gal dar muilo burbulu pamergems duosiu papusti, kad nuotraukose grazu butu smile.gif

as tai kai gyvai maciau jokio balagano nebuvo tiesiog poros ejo palei zodzius ejo ir uzdejo an ju ranku juosteles.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 17, 16:18)
man toks klausimas iskilo.. o tai kai tas juostas risa, tai jauniesiems gi sokti truko..ar kaip cia tas viskas vyksta..? . na soka soka jaunieji, sustoja, uzrisi jiems juosta..ir vel soka...? man kazkoks kaip balaganas atrodo gausis...
as galvoju leisiu jiems normaliai graziai pasokti ta savo sokti ir nelisiu raisioti niekuo smile.gif juk ir vestuviniame filme bus labai grazu, kai kadre jie vieni tik soks
na gal dar muilo burbulu pamergems duosiu papusti, kad nuotraukose grazu butu smile.gif

Čia ne per valsą, o šiaip per kokį lėtą šokį, jie nenusoja šokti, tik juda vietoj, kol užriši.
Mačiau įrašą, tikrai gražiai atrodo ir jokio balagano.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 17, 16:56)
Žaidimui įtraukaima ne tik poros, bet ir visi svečiai

ačiū, skamba smagiai bigsmile.gif
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 17, 17:18)
mes antra diena dejom svocios ir pamergiu tortus..
as ipyniau taip, kad aprengiau jaunaja seimininke ir pasakiau, kad dabar turi irodyti, kokia tu gera seimininke.

gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 17, 17:44)
ačiū, skamba smagiai  bigsmile.gif

O žaidžiasi dar smagiau, ypač kai visokiais būdais bandai nulaikyt, ypač antram ir trečiam ratuose.
Jaučiu ir pati tą žaidimą darysiu, buvau aš jį užmiršus, ačiū, kad priminei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Iš jūsų turimų kokybiškų foto galiu pasiūlyt va taip
http://public.fotki.com/black-black/j/

Galiu ir plakatų ax.gif

Prašom neįsižeiskit už tokį poelgį. blush2.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,kreipiuosi ir as i jus su prasymu padeti!drauge pakviete i vestuves kaip liudininkus,bet tai ka turi daryt tie liudininkai jei vestuvese nebus nei poru,nei pirsliu,o balius tai vistiek bus ir gan ne mazas(50zmoniu),nejaugi mums sedet ir nieko nedaryt?ar atvirksciai ruostis kaip pirsliams!padekit labai prasau blush2.gif beje visa svente viena diena!jei galit kas padet ir patart,brukstelkit i az,nes prie kompo retai bunu!is anksto didelis ACIU
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2009 03 17, 22:27)
sveikos svociutes,kreipiuosi ir as i jus su prasymu padeti!drauge pakviete i vestuves kaip liudininkus,bet tai ka turi daryt tie liudininkai jei vestuvese nebus nei poru,nei pirsliu,o balius tai vistiek bus ir gan ne mazas(50zmoniu),nejaugi mums sedet ir nieko nedaryt?ar atvirksciai ruostis kaip pirsliams!padekit labai prasau blush2.gif beje visa svente viena diena!jei galit kas padet ir patart,brukstelkit i az,nes prie kompo retai bunu!is anksto didelis ACIU

O vat čia tai mes niekuo tau nepadėsim. Reikia kalbėtis su drauge, ko ji iš jūsų tikisi, ir tada derintis prie jos pageidavimų.
Žinau vienas vetsuves, kur nebuvo porų, bet jas planavo vestuvių planuotoja, buvo ir vedantieji, ir tiems liudininkams absoliučiai nieko nereikėjo daryti apart uždėti parašus po jaunųjų parašais.
Atsakyti
Laba diena svociutes,wa kaip tik rasiau scenariju ir susimasciau ,ar gerai tokia tvarka jog per antra uzsedima pasakau tewam padekos zodzius ,tada gal koks zaidimukas,po to seimos zidinys,is karto ilgiausiu metu lauke beleidziant dangaus zibintus,o tik atejus atgal i sale nuometo nuemimas rutu vainikelio ir.t.t?
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 03 18, 12:24)
Laba diena svociutes,wa kaip tik rasiau scenariju ir susimasciau ,ar gerai tokia tvarka jog per antra uzsedima pasakau tewam padekos zodzius ,tada gal koks zaidimukas,po to seimos zidinys,is karto ilgiausiu metu lauke beleidziant dangaus zibintus,o tik atejus atgal i sale nuometo nuemimas rutu vainikelio ir.t.t?

as planuoju pradet židinio įnešimu, kad nereiktu tevam nuo stalo pakilt ir eit kažkur, tiesiog po šokių jie negrįš prie stao, o svečiam susėdus įneš ugnelę ax.gif
tada tostas uz tevus, jaunieji nuo saves dar kazka, tada zaidimai ir zibintai lauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 18 kovo 2009 - 11:36
QUOTE(airara* @ 2009 03 18, 11:34)
as planuoju pradet židinio įnešimu, kad nereiktu tevam nuo stalo pakilt ir eit kažkur, tiesiog po šokių jie negrįš prie stao, o svečiam susėdus  įneš ugnelę  ax.gif
tada tostas uz tevus, jaunieji nuo saves dar kazka, tada zaidimai ir zibintai lauke smile.gif

o pas mus kai grisim bus ant stalo sudeta viskas tevam reikes tik uyzdegt vaiku zidini ir nereikes vaikciot visu. tada irgi tostas uz tevus, tada dar skarele su 4 kampasi padovanosiu ir eisim sokt ir pora zaidimu tada 2 uzsedimas, 12val i lauka zibintai ilgiausiu metu ir puokstes metimas. o nuometa nuimsim ir rutu vainikeli deginsim is ryto antra diena.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 18, 12:44)
o pas mus kai grisim bus ant stalo sudeta viskas tevam reikes tik uyzdegt vaiku zidini ir nereikes vaikciot

aš galvoju, kad mamos turi atnest ugni ( iš savo šeimų židinių), nuo jos nprisidegt vaikai ir uždegt savo židinį g.gif židinį, tai mes irgi planuojam palikt, kad būtų pastatytas iš anksto ant stalo.
nors gal gerai ir nevaikštant, vietoj uždegt žvakeles g.gif na, dar pagenneruosiu, kai aplankysiu salę, kur švesim, nes sunku ką planuot kokios, ten erdvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 18, 11:53)
aš galvoju, kad mamos turi atnest ugni ( iš savo šeimų židinių), nuo jos nprisidegt vaikai ir uždegt savo židinį  g.gif  židinį, tai mes irgi planuojam palikt, kad būtų pastatytas iš anksto ant stalo.
nors gal gerai ir nevaikštant, vietoj uždegt žvakeles  g.gif na, dar pagenneruosiu, kai aplankysiu salę, kur švesim, nes sunku ką planuot kokios, ten erdvės  ax.gif

tai pas mus irgi tevai uzdegs tik tiek kad viskas bus jau paruosta kad nereiketu vaikscioti.
Atsakyti