Mano tostas už tėvus:
PIRŠLYS:
Mes visus linkėjimus skiriame Jauniesiems ir lyg primiršome svarbiausius žmones, be kurių būtų neįmanoma ši šventė tai Tėveliai.
Mes nenukrentame ant Žemės, kaip obuoliai, neatsirandame, kaip rasos lašai. Mus sukuria, išpuoselėja, užaugina ir išleidžia į gyvenimą švelnios, mylinčios tėvų širdys ir rankos. Nors tos mielos rankos jau sukietėjo nuo gyvenimo darbų, tačiau vaikams jos visada lieka švelnios ir numalšinančios bet kokį skausmą
SVOČIA:
Už tėvelius - mylinčius,
Už tėvelius - laukiančius,
Už tėvelius - barančius,
Už tėvelius - glaudžiančius.
Visi išgeria, muzikantai groja dainą tėvams. Jaunieji po jo sveikins savo tėvelius ir teiks jiems dovanas. Jauniesiems esu paruošus šiuos žodžius, bet gal jie ką nors savo norės, jei nepatiks.
Mieli tėveliai... Sukasi gyvenimo ratas. Yra laikas ateiti, pabūti, išeiti. Niekas nestovi vietoje: jūros banga užlieja krantą ir vėl nutolsta, paukštis užauga, išmoksta skraidyti ir palieka gimtąjį lizdą. Šiandieną mes ruošiamės iš gimtųjų namų išskristi. Mieli tėveliai, gimti namai mums visada bus tuo švyturiu, kai į juos skubėsime, bus tuo židiniu, prie kurio sušilsime. Meilės išmokome iš jūsų, todėl savo širdies dalelę paliksime Jūsų namuose. Brangus tėveliai, išauginote mus, ir mes šiandiena išeiname, tačiau visada liksime jūsų vaikais, visada glausimės prie jūsų širdies ir šilumos. Tikime, kad mūsų Meilė ir Laimė bus didelė, o mūsų naujas gyvenimo kelias bus lygus. Tikime ir stengsimės, nes ir Jūs šituo taip pat tikite.
Brolis su žmona per savo vestuves sakė tokius žodžius:
Iš Jūsų išmokome kantrybės.
Iš Jūsų išmokome tiesos.
Ąžuolo ir geležies stiprybės,
Meilės darbui, duonai pagarbos.
Šiandien norim ačiū Jums ištarti,
Laime ir Džiaugsmu pasidalint.
Ir su pagarba žemai Jums nusilenkę,
Norim prisiglausti prie Jūsų rankų.
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2009 03 16, 22:49)
sveikos, svociutes, na ir saunuoles jus, grazu ziuret (ilindau is smalsumo, nors ne svociute, o jaunoji
).. norejau jusu patarimo is patirties sprendziant toki klausima - pas mus labai anksti bus CMB - 9.45 (negavom kito laiko, o kitom dienom negalim - sesute is JAV
) , baznycioje - 13 val. kaip susiplanuoti laika is ryto iki CMB?? as esu panikoje, nes galvoju, kad mes nieko nespesim
tikriausiai reikia atsisakyt tu islydetuviu, ar kaip? juk dar kirpykla, makiazas ir t.t.
gal kam kokia panasi situacija yra buvusi? labai dekinga uz bet koki atsakyma
Per mano pačios vestuves irgi buvo anksti, tik mum fotoatelje, tai mes tėvų palaiminimą padarėm tarpe tarp atelje ir bažnyčios, irgi buvo daugiau laiko. O jūs prie to paties pas tėvukus dar ir kokių sumušinių užvalgyt galėsit, juk tą dieną BŪTINA bent šį tą į burną įsidėt.
Kirpykla ir makiažas tau idealu būtų, kad galėtų į namus ateiti padaryti, sutaupytum ant važinėjimų, bet jei neįmanoma,tada jauteks labai anksti gražintis, nuo kokių 5 ryto.