Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 16, 21:25)
Per kurį šoną rišasi piršlio juosta?

Per kairį petį, mazgas po dešine ranka, gėlytė dešiniam atlape.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 16, 21:42)
Per kairį petį, mazgas po dešine ranka, gėlytė dešiniam atlape.

Ačiukas, bandau galutinai sudėlioti viską ir pradėsiu spausdinti.
Laikraščio pirmas puslapis nepatinka, vis koreguoju, nerandu tinkamo tosto už tėvus dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 16, 21:59)
Laikraščio pirmas puslapis nepatinka, vis koreguoju, nerandu tinkamo tosto už tėvus dar g.gif

as siek tiek turiu visokiu tostu ir sveikinimu parasyk email atsiusiu gal rasi ka nors...
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
Noriu jungtis prie sumanaus ir šmaikštaus jūsų būrio mirksiukas.gif Istorija tokia, kad piršliausim 09-05-09. Tuokiasi draugai. Turim kol kas tik vestuvių planą, bet šiaip nepergyvenu. Pačiai net keista. Tiesa, pačios vestuvės buvo 2007m. rugpjūtį, piršliavome 2008m. rugpjūtį, tai čia bus antrasis blynas. tikiuosi čia su jumis kartu ruoštis ir dalintis mintimis, tik kad kažkaip atrodo nieko originalaus neišgalvosiu jau. bet jei ką- pasidalinsiu mirksiukas.gif
Tiesa, priimsit į savo būrį?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 16, 21:59)

Pavyzduolė tu mūsų thumbup.gif
Aš visokių tostų ir sveikinimų ieškau www.tostai.lt Dar paieškosiu kur ką pati esu susirankiojus. Įkelsiu.

QUOTE(ablydute @ 2009 03 16, 22:15)
labas vakaras  smile.gif
Noriu jungtis prie sumanaus ir šmaikštaus jūsų būrio  mirksiukas.gif  Istorija tokia, kad piršliausim 09-05-09. Tuokiasi draugai. Turim kol kas tik vestuvių planą, bet šiaip nepergyvenu. Pačiai net keista. Tiesa, pačios vestuvės buvo 2007m. rugpjūtį, piršliavome 2008m. rugpjūtį, tai čia bus antrasis blynas. tikiuosi čia su jumis kartu ruoštis ir dalintis mintimis, tik kad kažkaip atrodo nieko originalaus neišgalvosiu jau. bet jei ką- pasidalinsiu  mirksiukas.gif
Tiesa, priimsit į savo būrį?

Sveika sveika. Žinoma priimsim, o ir mudvi darbuosimės tą pačią dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, svociutes, na ir saunuoles jus, grazu ziuret (ilindau is smalsumo, nors ne svociute, o jaunoji blush2.gif ).. norejau jusu patarimo is patirties sprendziant toki klausima - pas mus labai anksti bus CMB - 9.45 (negavom kito laiko, o kitom dienom negalim - sesute is JAV doh.gif ) , baznycioje - 13 val. kaip susiplanuoti laika is ryto iki CMB?? as esu panikoje, nes galvoju, kad mes nieko nespesim verysad.gif tikriausiai reikia atsisakyt tu islydetuviu, ar kaip? juk dar kirpykla, makiazas ir t.t. doh.gif
gal kam kokia panasi situacija yra buvusi? labai dekinga uz bet koki atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Mano tostas už tėvus:

PIRŠLYS:
Mes visus linkėjimus skiriame Jauniesiems ir lyg primiršome svarbiausius žmones, be kurių būtų neįmanoma ši šventė – tai Tėveliai.
Mes nenukrentame ant Žemės, kaip obuoliai, neatsirandame, kaip rasos lašai. Mus sukuria, išpuoselėja, užaugina ir išleidžia į gyvenimą švelnios, mylinčios tėvų širdys ir rankos. Nors tos mielos rankos jau sukietėjo nuo gyvenimo darbų, tačiau vaikams jos visada lieka švelnios ir numalšinančios bet kokį skausmą

SVOČIA:
Už tėvelius - mylinčius,
Už tėvelius - laukiančius,
Už tėvelius - barančius,
Už tėvelius - glaudžiančius.

Visi išgeria, muzikantai groja dainą tėvams. Jaunieji po jo sveikins savo tėvelius ir teiks jiems dovanas. Jauniesiems esu paruošus šiuos žodžius, bet gal jie ką nors savo norės, jei nepatiks.

Mieli tėveliai... Sukasi gyvenimo ratas. Yra laikas ateiti, pabūti, išeiti. Niekas nestovi vietoje: jūros banga užlieja krantą ir vėl nutolsta, paukštis užauga, išmoksta skraidyti ir palieka gimtąjį lizdą. Šiandieną mes ruošiamės iš gimtųjų namų išskristi. Mieli tėveliai, gimti namai mums visada bus tuo švyturiu, kai į juos skubėsime, bus tuo židiniu, prie kurio sušilsime. Meilės išmokome iš jūsų, todėl savo širdies dalelę paliksime Jūsų namuose. Brangus tėveliai, išauginote mus, ir mes šiandiena išeiname, tačiau visada liksime jūsų vaikais, visada glausimės prie jūsų širdies ir šilumos. Tikime, kad mūsų Meilė ir Laimė bus didelė, o mūsų naujas gyvenimo kelias bus lygus. Tikime ir stengsimės, nes ir Jūs šituo taip pat tikite.

Brolis su žmona per savo vestuves sakė tokius žodžius:

Iš Jūsų išmokome kantrybės.
Iš Jūsų išmokome tiesos.
Ąžuolo ir geležies stiprybės,
Meilės darbui, duonai pagarbos.

Šiandien norim ačiū Jums ištarti,
Laime ir Džiaugsmu pasidalint.
Ir su pagarba žemai Jums nusilenkę,
Norim prisiglausti prie Jūsų rankų.
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2009 03 16, 22:49)
sveikos, svociutes, na ir saunuoles jus, grazu ziuret (ilindau is smalsumo, nors ne svociute, o jaunoji  blush2.gif ).. norejau jusu patarimo is patirties sprendziant toki klausima - pas mus labai anksti bus CMB - 9.45 (negavom kito laiko, o kitom dienom negalim - sesute is JAV  doh.gif ) , baznycioje - 13 val. kaip susiplanuoti laika is ryto iki CMB?? as esu panikoje, nes galvoju, kad mes nieko nespesim  verysad.gif tikriausiai reikia atsisakyt tu islydetuviu, ar kaip? juk dar kirpykla, makiazas ir t.t.  doh.gif
gal kam kokia panasi situacija yra buvusi? labai dekinga uz bet koki atsakyma  blush2.gif

Per mano pačios vestuves irgi buvo anksti, tik mum fotoatelje, tai mes tėvų palaiminimą padarėm tarpe tarp atelje ir bažnyčios, irgi buvo daugiau laiko. O jūs prie to paties pas tėvukus dar ir kokių sumušinių užvalgyt galėsit, juk tą dieną BŪTINA bent šį tą į burną įsidėt.
Kirpykla ir makiažas tau idealu būtų, kad galėtų į namus ateiti padaryti, sutaupytum ant važinėjimų, bet jei neįmanoma,tada jauteks labai anksti gražintis, nuo kokių 5 ryto.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 16, 22:55)
Per mano pačios vestuves irgi buvo anksti, tik mum fotoatelje, tai mes tėvų palaiminimą padarėm tarpe tarp atelje ir bažnyčios, irgi buvo daugiau laiko. O jūs prie to paties pas tėvukus dar ir kokių sumušinių užvalgyt galėsit, juk tą dieną BŪTINA bent šį tą į burną įsidėt.
Kirpykla ir makiažas tau idealu būtų, kad galėtų į namus ateiti padaryti, sutaupytum ant važinėjimų, bet jei neįmanoma,tada jauteks labai anksti gražintis, nuo kokių 5 ryto.

aciu labai uz atsakyma, tai cia gautusi kaip ir tarp CMB ir baznycios?.. o kaip Jus darot islydetuves, jei jaunieji gyvena kartu ir nera galimybes jaunaji islydet is kitur? blush2.gif nes jei laikantis tradiciju, mums sunkiai iseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 16, 22:49)
sveikos, svociutes, na ir saunuoles jus, grazu ziuret (ilindau is smalsumo, nors ne svociute, o jaunoji  blush2.gif ).. norejau jusu patarimo is patirties sprendziant toki klausima - pas mus labai anksti bus CMB - 9.45 (negavom kito laiko, o kitom dienom negalim - sesute is JAV  doh.gif ) , baznycioje - 13 val. kaip susiplanuoti laika is ryto iki CMB?? as esu panikoje, nes galvoju, kad mes nieko nespesim  verysad.gif tikriausiai reikia atsisakyt tu islydetuviu, ar kaip? juk dar kirpykla, makiazas ir t.t.  doh.gif
gal kam kokia panasi situacija yra buvusi? labai dekinga uz bet koki atsakyma  blush2.gif

Mūsų jauniesiems ir buvo panašiai, kad būtų reikėję anksti susirinkti ir paskui kažkur praleisti laiką iki bažnyčioj. tai išeitį rado tokią, kad CMB atsisakė, užtenka ten per kelias dienas pateikti bažnyčioj išduota liudijimą. Bet čia tik kaip viena išeitis, nes labai jau anksti ir pačiai reiks ruoštis pradėti. nors galbūt ir gerai, viena tokai diena, tad norisi kuo ilgiau ja džiaugtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 16, 22:59)
aciu labai uz atsakyma, tai cia gautusi kaip ir tarp CMB ir baznycios?..  o kaip Jus darot islydetuves, jei jaunieji gyvena kartu ir nera galimybes jaunaji islydet is kitur?  blush2.gif nes jei laikantis tradiciju, mums sunkiai iseina  verysad.gif

Mes jau kartu gyvenom. Tai jaunojo tėvai atvažiavo pas mano mamą, ir ten viskas vyko kaip pas jaunąją. Tiesiog nebuvo jaunojo išlydėjimo ir viskas. Bet tiek vieni tiek kiti tėvai buvo be galo susijaudinę, nes mes su vyru pirmi vaikai, pirmos vestuvės, jaudulys neapsakomas..

QUOTE(ablydute @ 2009 03 16, 23:02)
Mūsų jauniesiems ir buvo panašiai, kad būtų reikėję anksti susirinkti ir paskui kažkur praleisti laiką iki bažnyčioj. tai išeitį rado tokią, kad CMB atsisakė, užtenka ten per kelias dienas pateikti bažnyčioj išduota liudijimą. Bet čia tik kaip viena išeitis, nes labai jau anksti ir pačiai reiks ruoštis pradėti. nors galbūt ir gerai, viena tokai diena, tad norisi kuo ilgiau ja džiaugtis wink.gif

Na su CMB tai toks niuansėlis, kad jie tik įregistruoja santuoka, bet tokiu atveju jau tikrai santuoka iki grabo lentos, jokių skyrybų. Teismas gali tik padalinti turtą. Jei tikrai tikit, kad tai TAS žmogus, tada ok, bet jei nors kažkokia abejonė, geriau ne. O dėl CMB gi galima nueiti ketvirtadienį tik su liudininkais ir neoficialią ceremoniją pasidaryti, o jau šeštadienį - bažnyčia. Na nebent sesutė ir bus liudininkė unsure.gif
Atsakyti
LILLITA per mano vestuves lygiai tokia pati situacija buwo,bet as viska kuo puikiausiai suspejau,is dalies net geriau gal buwo bigsmile.gif per ta gavojima kaip suspeti sukuosena ir makiaza pasidaryt wisai pamirsau jaudintis del sawo vestuviu,kad isteku ir .t.t biggrin.gif Svociutes norejau paklaustar yra tokiu kurios pacios makiaza darysis?
Atsakyti
laba svočiūtės 4u.gif

sėdėjau vakar prie scenarijaus ir kadangi daugiausiai pavyzdėlių turėjau vienos dienos vestuvių, tai labai man viskas susipynė doh.gif
vaiko lytis ir vardo rinkimai kada vyksta? 1 ar 2 diena?
ir jei mes i sodybą renkames 18 val tai gal reiktų planuot 3 užsėdimus? tarp 1 ir 2 uzsėdimo - jaunųujų valsas, o kaip vėl visus išprašyt šokiams ir žaidimams? g.gif
kada pjaustomas jaunųjų tortas? puokštė metama einant gult?
4u.gif va kiek man klausimų ir turbūt dar ne pabaiga

Atsakyti