Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Violetine manau tikrai rasi, dabar daug tokio atspalvio rubu visur smile.gif Sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 15, 23:07)
Nu va, biški susiparinus esu. Nors diena tokia gera buvo, ir labai daug pasidariau:
susimaketavau linksmą programėlę, jaunųjų priesaikas, stalo išsipirkimo liudijimą, meilės receptą. Ir meilais susirašinėjau su savo kirpėja, kuri šiek tiek ir stilistė. Bandėm suderint mano ir vyro stilius - kas tinka mums abiems kaip piršliams. Ružava spalva tai mano vyrui visai netinka, nes jis blondinas ir labai švelnių bruožų, jį reikia sugriežtinti. Tai va, teks ieškoti violetinės sunkutės, o jaučiu kol tokią rasiu doh.gif

Ir aš nemanau, kad bus problemų, nes mačiau salonuose tikrai yra violetinių suknių.
O aš nusprendžiau, kad nepirksiu jokių skarų ir kepurių, vis vien po bus niekam jos nereikalingos, ir taip mažai mes laiko antrą dieną turi, tai tik dovanas dovanosim ir viskas.Jaunajai lentelėžširdelė, kočėlas, šaukštas, prijuostė su puodkeliu, o jaunikiuo plaktukas ir įvairiausių vinių.
Ir dar išlydėtuvėm miegot, nupirkau, abiem po gerą didelį frotinį rankšluostį, kaina ta pati kaip apatinių kokių gaunas, bet nusprendžiau kad čia geresnis daiktas kurį galės naudoti, o susakyt žodžius tai susakysiu ax.gif Pasidariau labai jau racionali
Atsakyti
Tai gal Vilniuj ir Kaune yra tų violetinių suknelių, bet pas mus gi kaimas doh.gif Vakar kaip tik žiūrinėjau mūsų salonų internetinius puslapius, tai tik porą suknelių mačiau violetinių, ir tai neaišku kaip man atrodys, ar tilpsiu, ar nekabos.
O dar šokas, kad rožinę suknelę tai turiu savo, o čia - dar papildomos išlaidos, keli šimtai litų doh.gif Aš irgi litukus skaičiuoju verysad.gif
Aš skarelę su prijuostėle nupirkau, mokėjau 10,40Lt blush2.gif Pas mus vienoj pardoutuvėj pavasarinis išpardavimas, tai nuolaidos, už lininį rankšluostį mokėjau tik 16Lt.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 16, 12:45)
Tai gal Vilniuj ir Kaune yra tų violetinių suknelių, bet pas mus gi kaimas doh.gif Vakar kaip tik žiūrinėjau mūsų salonų internetinius puslapius, tai tik porą suknelių mačiau violetinių, ir tai neaišku kaip man atrodys, ar tilpsiu, ar nekabos.
O dar šokas, kad rožinę suknelę tai turiu savo, o čia - dar papildomos išlaidos, keli šimtai litų doh.gif Aš irgi litukus skaičiuoju  verysad.gif
Aš skarelę su prijuostėle nupirkau, mokėjau 10,40Lt  blush2.gif Pas mus vienoj pardoutuvėj pavasarinis išpardavimas, tai nuolaidos, už lininį rankšluostį mokėjau tik 16Lt.

O tas lininis rankšluostis, kam reikalingas?
O tai jai tu turi suknelę, tai kam suki galvą, vyras neprivalo savo kostiumo ir visų aksesuarų derinti prie žmonos suknelės(pagal protokolo taisykles, o šiaip vestuvės pagal protokolą yra prilyginama karnavalo baliui, ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 16, 13:41)
O tas lininis rankšluostis, kam reikalingas?
O tai jai tu turi suknelę, tai kam suki galvą, vyras neprivalo savo kostiumo ir visų aksesuarų derinti prie žmonos suknelės(pagal protokolo taisykles, o šiaip vestuvės pagal protokolą yra prilyginama karnavalo baliui,  ax.gif )

Ant rankšluosčio siuvinėsiu jaunųjų raides, pakabinimui prie stalo. Jaunoji žadėjo nupirkt, bet tai niekaip nesulaukiu, tai pati nusipirkau, paskui galiu nespėti.
Dėl rūbų, vyro detalės derinamos prie žmonos suknelės. Gi bent jau šlipsą tai tokios pat spalvos kaip savo suknelė vyrui rišat. Ar einat į poras, ar į eilinius pijokus. O kai piršliai, tai turi matytis kas su kuo poroj. Piršliams irgi yra rengimosi taisyklės. Tuo labiau, kad visais laikais iš visos svitos piršliai išsiskirdavo savo apranga.
Pas mus jei pamergės nebūtų raudonos, tai mums labai tiktų klasikinis variantas svočia raudona, tada vyrui dėtume raudonus baltinius.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 16, 14:48)
Ant rankšluosčio siuvinėsiu jaunųjų raides, pakabinimui prie stalo. Jaunoji žadėjo nupirkt, bet tai niekaip nesulaukiu, tai pati nusipirkau, paskui galiu nespėti.
Dėl rūbų, vyro detalės derinamos prie žmonos suknelės. Gi bent jau šlipsą tai tokios pat spalvos kaip savo suknelė vyrui rišat. Ar einat į poras, ar į eilinius pijokus. O kai piršliai, tai turi matytis kas su kuo poroj. Piršliams irgi yra rengimosi taisyklės. Tuo labiau, kad visais laikais iš visos svitos piršliai išsiskirdavo savo apranga.
Pas mus jei pamergės nebūtų raudonos, tai mums labai tiktų klasikinis variantas svočia raudona, tada vyrui dėtume raudonus baltinius.

[QUOTE]sveikutes visos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif , noriu prisijungti prie jusu pulkelio. Pirma karta pirsliausime, tai ir baugu ir smagu smile.gif
Su MB pirsliausime birzelio 13 d.
Forume pirma karta blush2.gif tai jei ka netaip issiusiu tai sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 16, 10:45)

O tu "Birutes" salone ziurejai? Tu nueik gyvai paziuret ka pasiulys. Paskui ten uz visinskio bibliotekos toliau einant yra tokia naujesne nuoma atsidarius. Ten tokiu visai graziu sukneliu budavo. Ir tikrai ne visos sukneles tera sukeltos i interneta. Pabandyk apsilankyti mirksiukas.gif Kitas variantas - ieskok parsisiusti is uzsienio kur nors.Bet velgi, jei bijai kad negraziai ziuresis ir pan..
As pati kai ieskojau progines sukneles tai privargau, nuomoj kainos dideles, o be to esu per didele iprastiems standartams, tai konorejau nebuvo mano dydzio, tai siunciausi is interneto. Atrode thumbup.gif o kainavo su visais parsiuntimais gal 150 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 03 16, 14:53)
O tu "Birutes" salone ziurejai? Tu nueik gyvai paziuret ka pasiulys. Paskui ten uz visinskio bibliotekos toliau einant yra tokia naujesne nuoma atsidarius. Ten tokiu visai graziu sukneliu budavo. Ir tikrai ne visos sukneles tera sukeltos i interneta. Pabandyk apsilankyti  mirksiukas.gif Kitas variantas - ieskok parsisiusti is uzsienio kur nors.Bet velgi, jei bijai kad negraziai ziuresis ir pan..
As pati kai ieskojau progines sukneles tai privargau, nuomoj kainos dideles, o be to esu per didele iprastiems standartams, tai konorejau nebuvo mano dydzio, tai siunciausi is interneto. Atrode  thumbup.gif o kainavo su visais parsiuntimais gal 150 Lt.

Pas Birutę tai tikrai neisiu, nors pati esu nuomavusis pas ją, man buvo pusė velnio. Bet tom pačiom vestuvėm dabartinė jaunoji kur išsirinko suknelę, tai žadėjo karoliukus sutavrkyt - nė velnio. Per puskės vestuves piršlienė buvo iš Birutės suknele, tai irgi pasiėmus suknutę verkė, nes niekas nebuvo sutvarkyta, kas buvo žadėta, ir dar per balių nutrūko suvarstymai, aj žodžiu, košmaras.
O nuo biblės Perlą turi omeny ar Deivę? Deivėj sakė labai suprastėjo aptarnavimas, tipo žiūri į tave kaip į kokią nesveiką, siūlo tik tai, ką reikia įsiūlyt, ir neklauso ko tu pati nori. Žadu eit į Perlą ir į Graciją. Bet dar galvoju, kad vis tik reik aprengt tą mano vyrą ir pažiūrėt ar tikrai jau jis taip baisiai su rožiniais akcentais atrodo, gal mes blogai piešiam viziją g.gif

Dar radau vieną gan neblogą scenarijų
Išlydėjimai iš namų
Stalo išpirkimas, Valdžios rinkimas, Pirmas šokis
Ilgiausių metų, Šeimos židinys, Meilės priesaika, Jaunųjų išlydėjimas
Vainikėlio nuėmimas
Loterija jauniesiems
Atsakyti

user posted image

rrauzi-balandzio 23
gutė pinkutė-balandžio 24
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
mergaiciuke_ee-gegužes 23
zeniania-geguzes 30
Varėnė - gegužės 30
marimur-birzelio 13
ingiena-birželio 20
airara - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
Romeniukas-rugpjucio 1
skgreta- rugpjutcio 8
roky-rugpjūcio 8
Kasandra-rugpjucio 8
miskininkele rugpjutcio 15
Mandra Sandra -rugpjūtcio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
inrinke-rugsėjo 26

na va kaip cia graziai musu sarasiukas dideja thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes svociutes biggrin.gif kaip graziai rimuojasi ax.gif

visos uzsioemusios, tik plusa tik darbuojasi thumbup.gif saunuoles!
Linarte, tu neskubek, as siulau tau savo brangiausiaji renkt ne visa ruzava lotuliukas.gif o tik akcentus - kostiumas juodas, marskiniai balti - sena gera klasika mano galva ir visiems vyrams tinka drinks_cheers.gif nu cia as taip manau
tada bangyk jam ta slipsa ar kaklaskare nunezinau ka desi det savo suknios spalvos - man atrod nebustaip baisiai kaip tu galvovi... juk cia tik akcentas mirksiukas.gif pabandyk thumbup.gif butinai, nes gali buti visai gerai bigsmile.gif

as tai nebezinau nuo kurio galo darbuotis, nu tikrai doh.gif vis paziuriu kas ka raso ir vis atrodo kad kitu idejos ir mintys geresnes nei mano ax.gif nu bet nieko, as vis save itikineju, kad visi vienodi negali buti bigsmile.gif tai va papkes pasidariau, nu ir ka cia dar.... nieko - tiesiog bandau susirasyti viska kaip jau segsiu i papkes. jus man dabar sakykit - kiek smulkiai jus ten viska rasot? rasot eit i kire i desne, ar tik zodzius kuriuos sakysit g.gif dabar man atrodo kad as viska atsimenu, bet gal isstrioko pamirsiu??? bet paskui dar pagalvoju ir manau juk nestovesi i papke nosies ikises, tai turi vsika atsimint g.gif nu nezinau net

ingiene, nu tu saunuole drinks_cheers.gif ale tas sarasas tikrai ilgeja - jauciasi kad pavasaris arteja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 16 kovo 2009 - 15:32
Tai va, su rūbais pirminis šokas praėjo, apsiraminau, ir visokius variantus galvoju, gal ir išsisuksim. Nu jei ką - eisiu nuomotis, bet tada ir vyrui visai ką kitą reiks derint, vėl ieškot ax.gif MB ir taip su tamsiu kostiumu bus, bet galvojom jam rožinius marškinius užvilkt, bet va pradėjo kalbėt, kad jis ir taip labai švelnus ir gerietis atrodo, tai jį sugriežtint tam vaidmeniui reikia. Bet nu kodėl reikia daryt taip, kaip nėra? Nu švelnus jis, nu gerai, nu tegu būna gerietis - piršlys, tuo labiau jaunosios brolis, gi jai nieko blogo nelinki.

pelze, aš scenarijuj tarp žodžių pasirašau pasviruoju šriftu ką paduot, ką parodyt, kas kam paduoda, nes ir MB bus lengviau viską sekti, juk ne tik sau daraus scenarijų rolleyes.gif
Atsakyti
Per kurį šoną rišasi piršlio juosta?
Atsakyti