QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 13, 09:18)
Sveikutės, na o aš vakar pradėjau suknelės paieškas, aplankiau 4 salonus, ant manęs labai mažas pasirinkimas, nes reik 44 dydžio o pagrinde yra 42 ir visos suknelės taikomoas 170 cm. mano 182 cm.Bet radau kelias, o tikslaiu vieną, dėl kurios blizga akys.bet nuoma
400lt
Sakyčiau pusė velnuo ta kaina, nes dabar nuomos kainos bais sukilusios, kai sužinojau kiek dabar jaunosios suknelė kainuoja
QUOTE(maze11 @ 2009 03 13, 12:57)
Va ir man idomu, kokie pirslio pasiulymai? Jei jis pats nieko nesiulo, tai daryk kaip tau atrodo, ibruksi papke per vestuves ir tegul skaito savo zodzius. Pamatysi, pats bus issigandes, kad nezino ka sakyt be papkes.
Maniskiui kazkaip irgi dzin tos vestuves (bent jau dabar taip atrodo). Tipo ka padarysi, tas bus gerai. Jis is vakaro pasiskaitys scenariju ir viskas
Vava, tą patį noriu pasakyt, rrauzi. Tai gal ten samdytas piršlys o tu tik šalia jo pastovėt turi? Tada nieko nedaryčiau. Bet jei jis tik koks draugas ar pažįstamas, tai tyliai ruoščiaus pati, ką sugalvojus esu - nereiks, nereiks, nu bet jei reiks, o neturėsi, tai jauniesiems nepasakysi kad piršlys pavedė.
Maniškis tai nori perskaityt pats bent kelis kartus, paskui garsiai abu su visom intonacijom skaitysim, kad nebūtų kažkokių didelių liapsusų, nes maniškis prieš jokią didelę auditoriją nebuvo kalbėjęs, tai jis biški nepasitiki savim, bet mes jam tą pasitikėjimą išugdysim, nėr jis toks mėmė, kaip pats galvoja
Dar į otrtuko temą, tai aš galvoju pasidarysiu tokias korteles su jaunųjų nuotrauka ant viršelio ir pasižadėjimu viduj, ir tegu prisitatę perskaito, išsitraukę kaip loterijoj kortelę.
O tortuko idėją pasiūlysiu jaunąjai kad "pavaišintų" svečius baigiantis šventei - kažką smulkaus įdėt viduj atminimui.