Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

tai paskykit man prasau tos kurios turit patirties is ko tas efektas didelis turi buti gaunamas?? jei visu tu smulkmenu nereikia?? tai ka veikti per vestuves?? ekspromtu viskas?? visai pasimeciau 

uijujui as tai nerizikuociau, juk nesam atsakomybe uz sventes linksmuma...
As tai, kad ir ruosiuos su visais cackais pacackais, visvien baisiai pergyvenu, kad gali but tokia liaudis, kuri mano jumoro nesupras ar nenores suprast, o dar butu geriau jei suvaldyt neis. Labai bijau, kad "nenusvilptu" blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Pirma syki einu pirsliaut, tai patikekit kaip pergyvenu, bandziau jauniesiems uzsiminti apie savo pamastymus taip labai abstrakciai ir stebejau ju reakcija, na... zinokit ... reakcijos jokios... g.gif ka tai galetu reiksti...
Atsakyti

Sveikos svočiutės 4u.gif

aš vietoj popierinio torto dariau tiesiog dovanėles svečiams. Kiekvienas atsistojęs prisistadydavo, kas toks ir kas jis yra jauniesiems ir perskaitydavo prisižadėjimą. Šiaip visai neužtruko, nes pasižadėjimų kortelės buvo prisegtos išorėje ir nereikėjo laukti kol svečias kažką dar išvynios išlukštens ar panašiai. Dovanėlėje buvo kalendoriukas su jaunųjų foto ir saldainiukai. Mačiau kad svečiams patiko ir iš pasižadėjimų risijuokėm bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 13, 09:18)
Sveikutės, na o aš vakar pradėjau suknelės paieškas, aplankiau 4 salonus, ant manęs labai mažas pasirinkimas, nes reik 44 dydžio o pagrinde yra 42 ir visos suknelės taikomoas 170 cm. mano 182 cm.Bet radau kelias, o tikslaiu vieną, dėl kurios blizga akys.bet nuoma 400lt g.gif

Sakyčiau pusė velnuo ta kaina, nes dabar nuomos kainos bais sukilusios, kai sužinojau kiek dabar jaunosios suknelė kainuoja blink.gif

QUOTE(maze11 @ 2009 03 13, 12:57)
Va ir man idomu, kokie pirslio pasiulymai? Jei jis pats nieko nesiulo, tai daryk kaip tau atrodo, ibruksi papke per vestuves ir tegul skaito savo zodzius. Pamatysi, pats bus issigandes, kad nezino ka sakyt be papkes.

Maniskiui kazkaip irgi dzin tos vestuves (bent jau dabar taip atrodo). Tipo ka padarysi, tas bus gerai. Jis is vakaro pasiskaitys scenariju ir viskas doh.gif

Vava, tą patį noriu pasakyt, rrauzi. Tai gal ten samdytas piršlys o tu tik šalia jo pastovėt turi? Tada nieko nedaryčiau. Bet jei jis tik koks draugas ar pažįstamas, tai tyliai ruoščiaus pati, ką sugalvojus esu - nereiks, nereiks, nu bet jei reiks, o neturėsi, tai jauniesiems nepasakysi kad piršlys pavedė.

Maniškis tai nori perskaityt pats bent kelis kartus, paskui garsiai abu su visom intonacijom skaitysim, kad nebūtų kažkokių didelių liapsusų, nes maniškis prieš jokią didelę auditoriją nebuvo kalbėjęs, tai jis biški nepasitiki savim, bet mes jam tą pasitikėjimą išugdysim, nėr jis toks mėmė, kaip pats galvoja cool.gif

Dar į otrtuko temą, tai aš galvoju pasidarysiu tokias korteles su jaunųjų nuotrauka ant viršelio ir pasižadėjimu viduj, ir tegu prisitatę perskaito, išsitraukę kaip loterijoj kortelę.
O tortuko idėją pasiūlysiu jaunąjai kad "pavaišintų" svečius baigiantis šventei - kažką smulkaus įdėt viduj atminimui.
Atsakyti
labuka...priimkit ir mane i savo bureli 4u.gif uzkviete sesute i svociutes... Blyn..ramiau eiliniu pijokeliu but... bet reikia... ax.gif
vestuves rugpjucio 1d
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 03 13, 13:52)
Sveikos merginos,

noriu į savo scenarijų įtraukti užduotėlę-atrakciją-kompoziciją iš spalvoto smėlio. Tik niekur neradau ar smėlis ką nors reiškią  g.gif  jei reiškia, tai tikiuos kad gera jo esmė smile.gif

parasyk man i AZ as tau viska ka zinau apie ta smeli papasakosiu...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 03 13, 23:07)
labuka...priimkit ir mane i savo bureli  4u.gif  uzkviete sesute i svociutes...  Blyn..ramiau eiliniu pijokeliu but...  bet reikia...  ax.gif
vestuves rugpjucio 1d

Sveikute sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2009 03 13, 21:42)
Sveikos svočiutės  4u.gif

man idomu kiek atsejo kalendoriukus padaryt? ir kur darei? ax.gif
Atsakyti
evesunny man laaabai patiko tavo ideja su kalendoriukais wub.gif wub.gif wub.gif man taip pat idomu ar brangiai tau atsiejo sis malonumas
Atsakyti
Kalendoriukus pati dariau. Atspausdinau foto su Gruodžio mėnesiu ant kietesnio kartono, o kitų mėnesių lapelius ant paprasto popieriaus. Toks čia ale plėšomas kalendoriukas gavosi rolleyes.gif lapelių viršų truputį klijais sausais patepiau ir suklijavau viena ant kito, o nugarėlėj ant kiekvieno dar užklijavau po tokį lipduką, kurie skirti šiaip nuotraukosm į albumą klijuoti ax.gif ...na kad galėtų pvz ant šaldytuvo ar kompiuterio užsiklijuoti jį. Tai va, tai kainavo nedaug, kiek ten juodu rašalu tuos mėnesius atsispausdinti ir tos nuotraukytės nors ir spalvotos, bet gi nedidelės ir popierius....ir kantrybės aišku, tiek prikarpyti doh.gif bet nėr to blogo, vakarais, vietoj meditacijos rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar noriu apie gulbių ežero šokėjų sijonėlius truputį. Skaičiau kad norit, jog būtų tokie labiau pūsti ir apie krakmolinimą galvojat. Siūlau siūti juos iš tokios medžiagos, agro plėvelė ji vadinasi. Jos visokiose sodų parduotuvėse galima įsigyti, Senukuose irgi yra. Labai pigu, labai paprasta pagaminti sijonuką - tiesiog užlenki tą vietą kur guma kišis, parauki daugiau medžiagos ant gumos ir vix. Ir atrodo tikrai gerai, tokie ale pūsti. Pridedu vaizdinės medžiagos 4u.gif Ir tikrai jei žinot kad nors vienas pabrolys pasirašys tam, būtinai darykit, nes nerealiai smagi atrakcija lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2009 03 14, 17:10)
Kalendoriukus pati dariau.

as galvojau, kad cia tik 1 men kalendoriukas, na to kuri vyksta vestuves, bet cia visu metu, saunuole, pasidarbavai is peties 4u.gif
as tikrai taip nedarysiu, nes cia bus labai dideles vestuves ax.gif as ir taip uzsikepus daug padaryt rolleyes.gif
ir gulbinai ciotki thumbup.gif

KUR randat bibi saldainiu - ieskau, nerandu, o reikia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 14 kovo 2009 - 19:37
QUOTE(airara* @ 2009 03 14, 19:34)
KUR randat bibi saldainiu - ieskau, nerandu, o reikia  cool.gif

Jei nerandi Bibi, ieškok Mini griljažo, jie tokio pat dydžio kaip Bibi, tik popierėliai rudai auksiniai. Maximoj tikrai buvo, neseniai mama pirko.

Šiandien nusipirkau knygyne tokias korteles "Meilės žaidimas", ten kur pusėj kortelių klausimas, pusėj atsakymas. Galvojau daryt prie stalo, nu bet bais jau pošlai gaunas (pietaudami su SB išbandėm), tai darysim jaunimui gamtoj, bus smagu, ir vietoj apšilimo bus thumbup.gif
O klausimai tipo
Kaip pasipiršt? Kaip pasiekt orgazmą? Kaip erotiškai sušokt? Kaip pakviest į pasimatymą? ir t.t ir pan.
Atsakyti