maze11 super atrodai... liuksiskas makiazas
o del eisenos banzycioje kazkuri cia klause. tai mes ejom tokia tvarka: pirmas eina kunigas, po jo is karto liudininkai, poros.. kunigas atsistoja aisku per viduri, poros sustojo dalis priekyje kaireje, dalis desineje... ne mergaites i kaire, berniukai i desine, bet poromis... pora i kaire, pora i deisne, pora i kaire, pora idesine.. labai gerai gavosi, jokio stumdymosi
o po to ejo berniukas, nesantis pagalvele su ziedais, ir uz jo abu jaunieji suskabine...
Papildyta:
roky, del makiazistes, tai man vestuves geguzes 16, tad po visko, pasirodysiu savo veideli ir galesi nuspresti, ar tau patinka ar ne
tuomet galesiu duoti jos kontaktus dar laiko tau daug yra
Sveikutės, na o aš vakar pradėjau suknelės paieškas, aplankiau 4 salonus, ant manęs labai mažas pasirinkimas, nes reik 44 dydžio o pagrinde yra 42 ir visos suknelės taikomoas 170 cm. mano 182 cm.Bet radau kelias, o tikslaiu vieną, dėl kurios blizga akys.bet nuoma 400lt
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 13, 10:18)
Sveikutės, na o aš vakar pradėjau suknelės paieškas, aplankiau 4 salonus, ant manęs labai mažas pasirinkimas, nes reik 44 dydžio o pagrinde yra 42 ir visos suknelės taikomoas 170 cm. mano 182 cm.Bet radau kelias, o tikslaiu vieną, dėl kurios blizga akys.bet nuoma 400lt
nu jo, kainele tai didoka kaip nuomai bet jei blizga akys, tai sakyciau mat ji velnias.. juk taip norim buti grazios, kad ir ne jaunosios, bet antros po jaunosios esam..
o as radau uz 200 Kaune, gal ji ir nera tokia ispudinga, kokios noreciau ir apiekokia svajociau..bet tenka rinktis is to, kas yra, ir ka galima pritaikyti prie pamergiu sukneliu ... bet siaip man ji grazi...
beje, juk ne drabuzis moteri puosia, o moteris drabuzi.. tad bukim grazios ir puoksim sukneles
tuo labiau kad iki visisko grozio vien sukneles neuztenka, reikia sukuosenos, makiazo... ir musu graziu sypsenu
nu prisnekejau as cia ne i tema, bet kadangi siandien tokia grazi sauleta diena, tai matyt pavasaris jau ir mane pradejo veikti
QUOTE(Skinte @ 2009 03 12, 20:18)
Moterys, o gal galit kas nors imesti tortuko schema? Nes kur as turiu tai visai ne taip kazkaip uzsilenkia ir kazkas ne taip ziurisi. Gabaliukai gaunasi labai dideli
http://www.stampingt...plate_cake.html
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 13, 11:13)
beje, juk ne drabuzis moteri puosia, o moteris drabuzi.. tad bukim grazios ir puoksim sukneles
pritariu tau rugsti_uoga
oi mergaites as nevilty didziausioj del scenarijaus, nes su pirsliu kazkaip nesusikalbam...mano visus pasiulymus atmeta kaip nereiksmingus, tai nebezinau jau ir ko griebtis... gerimu su vestuvinem etiketem nereikia, stalo ispirkimui nereikia ju taip pat nereikia, dar nemaciau nei vienose vestuvese, kad stala be buteliu issipirktu, saldainiu jaunuju nereikia, medaliai tik moliniai, prizu nereikia, torto su darbu pasiskirstymais nereikia, sveciu knygos nereikia ir t.t. ir apskritai viskam per daug ideti reikia triuso, o efektas mazas... buvau pilna entuziazmo ruosimuisi, o po pasikalbejimo pasijutau kaip kokia nesusipratele
tai paskykit man prasau tos kurios turit patirties is ko tas efektas didelis turi buti gaunamas?? jei visu tu smulkmenu nereikia?? tai ka veikti per vestuves?? ekspromtu viskas?? visai pasimeciau
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 13, 13:31)
pritariu tau rugsti_uoga
oi mergaites as nevilty didziausioj del scenarijaus, nes su pirsliu kazkaip nesusikalbam...mano visus pasiulymus atmeta kaip nereiksmingus, tai nebezinau jau ir ko griebtis... gerimu su vestuvinem etiketem nereikia, stalo ispirkimui nereikia ju taip pat nereikia, dar nemaciau nei vienose vestuvese, kad stala be buteliu issipirktu, saldainiu jaunuju nereikia, medaliai tik moliniai, prizu nereikia, torto su darbu pasiskirstymais nereikia, sveciu knygos nereikia ir t.t. ir apskritai viskam per daug ideti reikia triuso, o efektas mazas... buvau pilna entuziazmo ruosimuisi, o po pasikalbejimo pasijutau kaip kokia nesusipratele
tai paskykit man prasau tos kurios turit patirties is ko tas efektas didelis turi buti gaunamas?? jei visu tu smulkmenu nereikia?? tai ka veikti per vestuves?? ekspromtu viskas?? visai pasimeciau
tai cia tavo pirslys kazkoks nesusprates ? nepyk bet jei jau taip visko nereikia, tai nejau mano, kad jis vienas toks nuostabus, kad tik i ji pazvelgus ir jo paklausius, vestuves bus superines ?
taip nebuvo ir nebus... vestuvems reikia ruostis, ekspromtu gali kalba pasakyti, o ne vestuves pravesti..na nebent jis koks soumenas su 25 metu patirtimi vesti vestuves
arba isivuozduoja, kad vestuves stai eiline "pjanke".. ir dar viena proga pagerti ir pavalgyti nemokamai.
tuomet as tyliu... be komentaru
bet linkiu tau stiprybes, ir jeigu jam nieko nereikia, tai ka jis siulo ? ? ?
Va ir man idomu, kokie pirslio pasiulymai? Jei jis pats nieko nesiulo, tai daryk kaip tau atrodo, ibruksi papke per vestuves ir tegul skaito savo zodzius. Pamatysi, pats bus issigandes, kad nezino ka sakyt be papkes.
Maniskiui kazkaip irgi dzin tos vestuves (bent jau dabar taip atrodo). Tipo ka padarysi, tas bus gerai. Jis is vakaro pasiskaitys scenariju ir viskas
Maniskiui kazkaip irgi dzin tos vestuves (bent jau dabar taip atrodo). Tipo ka padarysi, tas bus gerai. Jis is vakaro pasiskaitys scenariju ir viskas
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 13, 13:51)
tai cia tavo pirslys kazkoks nesusprates ? nepyk bet jei jau taip visko nereikia, tai nejau mano, kad jis vienas toks nuostabus, kad tik i ji pazvelgus ir jo paklausius, vestuves bus superines ?
taip nebuvo ir nebus... vestuvems reikia ruostis, ekspromtu gali kalba pasakyti, o ne vestuves pravesti..na nebent jis koks soumenas su 25 metu patirtimi vesti vestuves
arba isivuozduoja, kad vestuves stai eiline "pjanke".. ir dar viena proga pagerti ir pavalgyti nemokamai.
iseitis tokia:
1. na , juk tu svocia, daryk viska savarankiskai ir pateik kaip svocios :-) buteliai.."svocios gerimas" . saldainiai..pati pasidaryk ir kadangi esi svocia, ir juos dalinsi is savo krepselio, tai tavo reikalas, kokius saldainius duosi
sveciu knyga - cia jaunuju reikalas, paklausk jaunuju ar nori tos knygos - stai tau ir variantas atmesti tavo pirslio "nereikia"...
o del tu tu korteliu ar ten to torto - pateik kaip viena is ziadimu vakaro eigoje ipink i koki soki
arba pasitark ko nori jaunieji, pasakyk savo idejas, ir jei tavo idejoms jaunieji pritaria - tai taip ir daryk.. juk turi patikti jauniesiems,s o ne pirlsiui neismaneliui
Papildyta:
o as saviskiam pernai buvau pries savaite iteikusi i rankas asmeniskai scenariju ir paprasiau, kad bent perskaitytu.. nes savaite pries vestuves buvom atskirai, tai nespejau jo pakontroliuoti
Jis i mano scenarijaus kuryba labai nesikiso. o jo argumentas - tu vistiek viska sauniai padarysi nors ir norejau, kad bent ka patartu
bet... spekit ar jis per ta savaite perskaite tuos 20 psl. ? ? nea.... ir kad neskaite suzinojau tik po vestuviu..pats prisipazino.. .
O taip sauniai su viskuo susitvarke, kad nesupratau, jog neskaites...
gerai, kad ir nepasake pries, nes buciau supanikavusi..
todel sikart visiskai neisjaudinu zinau, kad galiu pasikliauti, leidzia man paciai viska kurti, daryti, kontroliuoti ir mane palaiko..ir jeigu kas blogai, issuks mane is situacijos
Sveikos merginos,
noriu į savo scenarijų įtraukti užduotėlę-atrakciją-kompoziciją iš spalvoto smėlio. Tik niekur neradau ar smėlis ką nors reiškią jei reiškia, tai tikiuos kad gera jo esmė
noriu į savo scenarijų įtraukti užduotėlę-atrakciją-kompoziciją iš spalvoto smėlio. Tik niekur neradau ar smėlis ką nors reiškią jei reiškia, tai tikiuos kad gera jo esmė
aciu uz palaikyma
taip ir darysiu - susirasysiu detaliai viska ir supazindinsiu su faktu . o jei kas nepatiks tai eina...
tie jo pasiulymai nelabai man aiskus, nes pasakymas tai as padarysiu lieka su klaustuku
gal as per daug atsakingai ziuriu-man geriau pasiruosti daugiau ir ne viska padaryti, negu varnas gaudyti ir ekspromtu galvoti, ir taip netiketumu bus, kaip ir visda
butu mano diedas tai gautu niuksa o dabar lieka neuzmirsti tolerancijos
taip ir darysiu - susirasysiu detaliai viska ir supazindinsiu su faktu . o jei kas nepatiks tai eina...
tie jo pasiulymai nelabai man aiskus, nes pasakymas tai as padarysiu lieka su klaustuku
gal as per daug atsakingai ziuriu-man geriau pasiruosti daugiau ir ne viska padaryti, negu varnas gaudyti ir ekspromtu galvoti, ir taip netiketumu bus, kaip ir visda
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 13, 14:59)
aciu uz palaikyma
nu dazniausiia tokie, kurie sako, as viska padarysiu, nieko ir nepadaro..arba padaro kazka "maziuko", o galvoja, kad cia "daug"..
del sventos ramybes as pasidaryciau daug visko, o jei neprireiks, tai neprireiks svarbu, kad ne per mazai butu ir jei negali pasitiketi tuo zmogumi, tai ir nepasitikek... niekas taves del to neklatins
o gal net po to padekos