Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

maze11 super atrodai... liuksiskas makiazas thumbup.gif

o del eisenos banzycioje kazkuri cia klause. tai mes ejom tokia tvarka: pirmas eina kunigas, po jo is karto liudininkai, poros.. kunigas atsistoja aisku per viduri, poros sustojo dalis priekyje kaireje, dalis desineje... ne mergaites i kaire, berniukai i desine, bet poromis... pora i kaire, pora i deisne, pora i kaire, pora idesine.. labai gerai gavosi, jokio stumdymosi smile.gif
o po to ejo berniukas, nesantis pagalvele su ziedais, ir uz jo abu jaunieji suskabine...

Papildyta:
roky, del makiazistes, tai man vestuves geguzes 16, tad po visko, pasirodysiu savo veideli ir galesi nuspresti, ar tau patinka ar ne smile.gif
tuomet galesiu duoti jos kontaktus smile.gif dar laiko tau daug yra smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, na o aš vakar pradėjau suknelės paieškas, aplankiau 4 salonus, ant manęs labai mažas pasirinkimas, nes reik 44 dydžio o pagrinde yra 42 ir visos suknelės taikomoas 170 cm. mano 182 cm.Bet radau kelias, o tikslaiu vieną, dėl kurios blizga akys.bet nuoma 400lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 13, 10:18)
Sveikutės, na o aš vakar pradėjau suknelės paieškas, aplankiau 4 salonus, ant manęs labai mažas pasirinkimas, nes reik 44 dydžio o pagrinde yra 42 ir visos suknelės taikomoas 170 cm. mano 182 cm.Bet radau kelias, o tikslaiu vieną, dėl kurios blizga akys.bet nuoma 400lt g.gif

nu jo, kainele tai didoka kaip nuomai blink.gif bet jei blizga akys, tai sakyciau mat ji velnias.. smile.gif juk taip norim buti grazios, kad ir ne jaunosios, bet antros po jaunosios esam.. 4u.gif

o as radau uz 200 Kaune, gal ji ir nera tokia ispudinga, kokios noreciau ir apiekokia svajociau..bet tenka rinktis is to, kas yra, ir ka galima pritaikyti prie pamergiu sukneliu ... bet siaip man ji grazi... wub.gif
beje, juk ne drabuzis moteri puosia, o moteris drabuzi.. tad bukim grazios ir puoksim sukneles wub.gif 4u.gif 4u.gif

tuo labiau kad iki visisko grozio vien sukneles neuztenka, reikia sukuosenos, makiazo... ir musu graziu sypsenu biggrin.gif

nu prisnekejau as cia ne i tema, bet kadangi siandien tokia grazi sauleta diena, tai matyt pavasaris jau ir mane pradejo veikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 03 12, 20:18)
Moterys, o gal galit kas nors imesti tortuko schema? Nes kur as turiu tai visai ne taip kazkaip uzsilenkia ir kazkas ne taip ziurisi. Gabaliukai gaunasi labai dideli sad.gif

http://www.stampingt...plate_cake.html
4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 13, 11:13)

beje, juk ne drabuzis moteri puosia, o moteris drabuzi.. tad bukim grazios ir puoksim sukneles  wub.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif pritariu tau rugsti_uoga

oi mergaites as nevilty didziausioj del scenarijaus, nes su pirsliu kazkaip nesusikalbam...mano visus pasiulymus atmeta kaip nereiksmingus, tai nebezinau jau ir ko griebtis... gerimu su vestuvinem etiketem nereikia, stalo ispirkimui nereikia ju taip pat nereikia, dar nemaciau nei vienose vestuvese, kad stala be buteliu issipirktu, saldainiu jaunuju nereikia, medaliai tik moliniai, prizu nereikia, torto su darbu pasiskirstymais nereikia, sveciu knygos nereikia ir t.t. ir apskritai viskam per daug ideti reikia triuso, o efektas mazas... buvau pilna entuziazmo ruosimuisi, o po pasikalbejimo pasijutau kaip kokia nesusipratele verysad.gif

tai paskykit man prasau tos kurios turit patirties is ko tas efektas didelis turi buti gaunamas?? jei visu tu smulkmenu nereikia?? tai ka veikti per vestuves?? ekspromtu viskas?? visai pasimeciau g.gif verysad.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
nu va, pražiopsojau maze11 fotke doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 13, 13:31)
4u.gif  pritariu tau rugsti_uoga

oi mergaites as nevilty didziausioj del scenarijaus, nes su pirsliu kazkaip nesusikalbam...mano visus pasiulymus atmeta kaip nereiksmingus, tai nebezinau jau ir ko griebtis... gerimu su vestuvinem etiketem nereikia, stalo ispirkimui nereikia ju taip pat nereikia, dar nemaciau nei vienose vestuvese, kad stala be buteliu issipirktu, saldainiu jaunuju nereikia, medaliai tik moliniai, prizu nereikia, torto su darbu pasiskirstymais nereikia, sveciu knygos nereikia ir t.t. ir apskritai viskam per daug ideti reikia triuso, o efektas mazas... buvau pilna entuziazmo ruosimuisi, o po pasikalbejimo pasijutau kaip kokia nesusipratele  verysad.gif

tai paskykit man prasau tos kurios turit patirties is ko tas efektas didelis turi buti gaunamas?? jei visu tu smulkmenu nereikia?? tai ka veikti per vestuves?? ekspromtu viskas?? visai pasimeciau  g.gif  verysad.gif

tai cia tavo pirslys kazkoks nesusprates ? bigsmile.gif nepyk blush2.gif bet jei jau taip visko nereikia, tai nejau mano, kad jis vienas toks nuostabus, kad tik i ji pazvelgus ir jo paklausius, vestuves bus superines ?
taip nebuvo ir nebus... vestuvems reikia ruostis, ekspromtu gali kalba pasakyti, o ne vestuves pravesti..na nebent jis koks soumenas su 25 metu patirtimi vesti vestuves g.gif
arba isivuozduoja, kad vestuves stai eiline "pjanke".. ir dar viena proga pagerti ir pavalgyti nemokamai. doh.gif
tuomet as tyliu... be komentaru bigsmile.gif
bet linkiu tau stiprybes, ir jeigu jam nieko nereikia, tai ka jis siulo ? ? ?
Atsakyti
Va ir man idomu, kokie pirslio pasiulymai? Jei jis pats nieko nesiulo, tai daryk kaip tau atrodo, ibruksi papke per vestuves ir tegul skaito savo zodzius. Pamatysi, pats bus issigandes, kad nezino ka sakyt be papkes.

Maniskiui kazkaip irgi dzin tos vestuves (bent jau dabar taip atrodo). Tipo ka padarysi, tas bus gerai. Jis is vakaro pasiskaitys scenariju ir viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maze11: 13 kovo 2009 - 12:58
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 13, 13:51)
tai cia tavo pirslys kazkoks nesusprates ?  bigsmile.gif  nepyk  blush2.gif  bet jei jau taip visko nereikia, tai nejau mano, kad jis vienas toks nuostabus, kad tik i ji pazvelgus ir jo paklausius, vestuves bus superines ?
taip nebuvo ir nebus... vestuvems reikia ruostis, ekspromtu gali kalba pasakyti, o ne vestuves pravesti..na nebent jis koks soumenas su 25 metu patirtimi vesti vestuves  g.gif
arba isivuozduoja, kad vestuves stai eiline "pjanke".. ir dar viena proga pagerti ir pavalgyti nemokamai.  doh.gif
tuomet as tyliu... be komentaru  bigsmile.gif
bet linkiu tau stiprybes, ir jeigu jam nieko nereikia, tai ka jis siulo ? ? ?

iseitis tokia:
1. na , juk tu svocia, daryk viska savarankiskai ir pateik kaip svocios :-) buteliai.."svocios gerimas" . saldainiai..pati pasidaryk ir kadangi esi svocia, ir juos dalinsi is savo krepselio, tai tavo reikalas, kokius saldainius duosi smile.gif
sveciu knyga - cia jaunuju reikalas, paklausk jaunuju ar nori tos knygos - stai tau ir variantas atmesti tavo pirslio "nereikia"...
o del tu tu korteliu ar ten to torto - pateik kaip viena is ziadimu vakaro eigoje smile.gif ipink i koki soki smile.gif

arba pasitark ko nori jaunieji, pasakyk savo idejas, ir jei tavo idejoms jaunieji pritaria - tai taip ir daryk.. juk turi patikti jauniesiems,s o ne pirlsiui neismaneliui verysad.gif
Papildyta:
o as saviskiam pernai buvau pries savaite iteikusi i rankas asmeniskai scenariju ir paprasiau, kad bent perskaitytu.. nes savaite pries vestuves buvom atskirai, tai nespejau jo pakontroliuoti smile.gif

Jis i mano scenarijaus kuryba labai nesikiso. o jo argumentas - tu vistiek viska sauniai padarysi wink.gif nors ir norejau, kad bent ka patartu smile.gif

bet... spekit ar jis per ta savaite perskaite tuos 20 psl. ? ? nea.... ir kad neskaite suzinojau tik po vestuviu..pats prisipazino.. .
O taip sauniai su viskuo susitvarke, kad nesupratau, jog neskaites...
gerai, kad ir nepasake pries, nes buciau supanikavusi..
todel sikart visiskai neisjaudinu smile.gif zinau, kad galiu pasikliauti, leidzia man paciai viska kurti, daryti, kontroliuoti ir mane palaiko..ir jeigu kas blogai, issuks mane is situacijos smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,

noriu į savo scenarijų įtraukti užduotėlę-atrakciją-kompoziciją iš spalvoto smėlio. Tik niekur neradau ar smėlis ką nors reiškią g.gif jei reiškia, tai tikiuos kad gera jo esmė smile.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif

taip ir darysiu - susirasysiu detaliai viska ir supazindinsiu su faktu . o jei kas nepatiks tai eina... beee.gif
tie jo pasiulymai nelabai man aiskus, nes pasakymas tai as padarysiu lieka su klaustuku

gal as per daug atsakingai ziuriu-man geriau pasiruosti daugiau ir ne viska padaryti, negu varnas gaudyti ir ekspromtu galvoti, ir taip netiketumu bus, kaip ir visda

butu mano diedas tai gautu niuksa smile.gif o dabar lieka neuzmirsti tolerancijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 13, 14:59)
aciu uz palaikyma 4u.gif

taip ir darysiu - susirasysiu detaliai viska ir supazindinsiu su faktu . o jei kas nepatiks tai eina... beee.gif
tie jo pasiulymai nelabai man aiskus, nes pasakymas tai as padarysiu lieka su klaustuku

gal as per daug atsakingai ziuriu-man geriau pasiruosti daugiau ir ne viska padaryti, negu varnas gaudyti ir ekspromtu galvoti, ir taip netiketumu bus, kaip ir visda

butu mano diedas tai gautu niuksa smile.gif o dabar lieka neuzmirsti tolerancijos smile.gif

nu dazniausiia tokie, kurie sako, as viska padarysiu, nieko ir nepadaro..arba padaro kazka "maziuko", o galvoja, kad cia "daug".. smile.gif
del sventos ramybes as pasidaryciau daug visko, o jei neprireiks, tai neprireiks smile.gif svarbu, kad ne per mazai butu smile.gif ir jei negali pasitiketi tuo zmogumi, tai ir nepasitikek... niekas taves del to neklatins smile.gif
o gal net po to padekos 4u.gif
Atsakyti