Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

svočiutė thumbup.gif Tokia gyva, makiažas nuotraukoj ypač liuksiškas biggrin.gif
Atsakyti
Moterys, o gal galit kas nors imesti tortuko schema? Nes kur as turiu tai visai ne taip kazkaip uzsilenkia ir kazkas ne taip ziurisi. Gabaliukai gaunasi labai dideli sad.gif
Atsakyti
as neturiu skemutes schmoll.gif bet kazka turi, tikrai pades.
Einu dabar va i baznycia ir pasimeciau - kokioj vietoj ir su kuo pirsliai eina i baznycia? pirmi? paskutiniai? ar gal kai ieina pasisneket su kunigeliu ir nebeiseina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 03 12, 18:45)
as neturiu skemutes  schmoll.gif  bet kazka turi, tikrai pades.
Einu dabar va i baznycia ir pasimeciau - kokioj vietoj ir su kuo pirsliai eina i baznycia? pirmi? paskutiniai? ar gal kai ieina pasisneket su kunigeliu ir nebeiseina?  g.gif

Bažnyčioj viską paaiškina kunigas. Kiekvienoj bažnyčioj sava tvarka - ar leidžia kaip nori jaunieji, ar būna taip kaip pasako kunigas. Pvz per mano vestuves kunigas neleido kad nuotaką atvestų tėtis, o turjo jaunikis atsivest pats, tai ėjo kunigas, mes jaunieji, po mūsų liudininkai ir poros. O kur leidžia atvesti tėčiui, tai jau kaip pasakys. Būna, kad duoda žiedus piršliams prie altoriaus nunešt.
Aš zagse ir bažnyčioj visiškai nieko nesiruošiu, nes darysiu tai, ką man lieps. Na tik po ceremonijų ten ką nors sugalvosiu. Prie zagso gal nelabai bus laiko, bet va prie bažnyčios, dar kai ateis visokie draugai ir bendradarbiai sveikint, ką nors sugalvosiu bažnyčios šone.
Atsakyti
g.gif nu as ir nieko kaip ir nesiruosiu, bet galvoju jaunasis su mama galetu ateit, tada porors ieitu ir toki kaip tuneli padarytu, tada vaikai su ziedas ir ziedlapiais... ir tada jaunoji su tevais... sakai gali neleisti taip g.gif netikiu - kazkaip ziauriai... nu bet lietuvoj baznycios grieztos blush2.gif man anglijoj labiau patinka, cia kazkaip labiau atsipalaidave ir zmogumi atrodo ruoinasi ir dziaugiasi kad atejo o ne bara kad priestai nebuvo doh.gif
nu nesvarbu - aisku man dabar rasau baznycia ir viskas - kaip kunigelis pasakys, taip ir bus lotuliukas.gif
o ka darysi su sveciais prie baznycios? jie nepaslaptis? as tai galvoju, kad nebus ten daug laiko tik tik sampana ir saldainiu bet... juk ne prie baznycios, nu nebent raudona vyna gertume mirksiukas.gif tai nebent jau uz vartu? ar kaip ten buna?

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 03 12, 19:07)
g.gif  nu as ir nieko kaip ir nesiruosiu, bet galvoju jaunasis su mama galetu ateit, tada porors ieitu ir toki kaip tuneli padarytu, tada vaikai su ziedas ir ziedlapiais... ir tada jaunoji su tevais... sakai gali neleisti taip g.gif  netikiu - kazkaip  ziauriai... nu bet lietuvoj baznycios grieztos  blush2.gif  man anglijoj labiau patinka, cia kazkaip labiau atsipalaidave ir zmogumi atrodo ruoinasi ir dziaugiasi kad atejo o ne bara kad priestai nebuvo  doh.gif
nu nesvarbu - aisku man dabar rasau baznycia ir viskas - kaip kunigelis pasakys, taip ir bus  lotuliukas.gif
o ka darysi su sveciais prie baznycios? jie nepaslaptis? as tai galvoju, kad nebus ten daug laiko tik tik sampana ir saldainiu bet... juk ne prie baznycios, nu nebent raudona vyna gertume  mirksiukas.gif  tai nebent jau uz vartu? ar kaip ten buna?

rolleyes.gif

Nu žinok kai mes bažnyčioj prieš savo vestuves pildėm anketą, ir buvoklausimas kiek draugaujam ir kiek kartu gyvenam, tai klebonėlis net rūtų vainikėlio neleido dėtis - sako kokios dar rūtos kai tiek laiko vienoj lovoj miegat doh.gif Taip kad kaip kur pataikysi. Šioj vietoj su jaunaisiais pašnekėk, jie kai užsakinėjo bažnyčią, apie tokius dalykus turėjo su kunigu pakalbėt.
O prie bažnyčios tai bus sveikinimai kas nedalyvaus baliuj, pasifotkins jaunieji su jais, pavaišinsiu saldainukais su jaunųjų paveikslėliais atminimui, išgersim šampės. Dar mano jaunieji į Kryžių kalną nevažiuos, tai paprašysiu kad šventoriui prie kryžiaus tegu pabūna tyliai ir pasimeldžia, kad Dievas globotų jų šeimą.
Dar palieku erdvės ekspromtui,nes po bažnyčios mum bus laisvas laikas gamtoj, tai galim ir neskubėt.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 12, 16:16)
as kaune uzsirasiusi, bet ar patikima nezinau.. drauge rekomendavo.
taciau esu ne kauniete, nieko nepazistu, nezinau, tai teko drauge pasikliauti.
O kada tau vestuves ? jei man gerai padarys, galesiu nr. duoti.. nes kitaip bijau rekomenduoti tau, kai pati neisivaizudoju kaip man padarys smile.gif

Mano darbelis tai rugpjūčio8d,o kada tau?Būtų įdomu tavo nuomone išgirsti kas ir kaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maze11 @ 2009 03 12, 17:37)
rodausi makiaza  blush2.gif

http://public.fotki....dre82/makiazas/

buvau liudininke. Idejau viena nuotrauka kartu su jaunaja, kad skirtumas matytusi (pas ja makiazo nerasta turbut)
na ir sukuosena matosi, bet vakaro eigoje pradejo spilkos kristi, nespejau atgal kaisioti.

labai graži svočiutė ir koks liuks makiažas thumbup.gif tik kažin ar vis dar dirbs ta moteriškė g.gif
Atsakyti
Susiradau smile.gif Jei kam reikes rasykit a.z. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 11, 00:23)
Mano aplinkos svočios gavo dovanų grožio procedūrą, šuolį su prašiutu (čia abiems su piršliu), ir po laikrodį gerą. Viskas priklauso nuo žmonių, kurie piršlauja ir nuo jaunųjų biudžeto.

Svočiutės, o kaip su gėlėm? Ar jūs sakot ko ir kaip norit, ar ką gaunat tas geras? Aš norėčiau mini kompozicijos ant rankos, bet jaunoji kaip ir prieštarauja. O ta standartinė į rankas tai nu net nežinau aš ką su ja darysiu ir kam ją paduosiu, nes rankos ir taip užimtos bus - krepšelis ir scenarijus rulone g.gif O kai reiks kur eit į parankę piršliui įsikibus, tai iš vis nežinau kaip viską susiimt reiks g.gif

Mano jaunuoji tai man padare pagal savo skoni puokste , tik pasakiau kokia sukneles spalva bus, ir kokiu geliu noreciau, o visa kita palikau jos fantazijai. Puokste buvo nuostabi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 11, 00:55)
merginos as tai jusu pasiklausius galvoju kad mano jaunoji labai neorganizuota ji apie geles net nekalbejo dar o ir kvietimus zada tik siust dar  g.gif
ir pamergem sukneliu dar net nepsisprende ar visu vienodu nori ar visu vienos spalvos bet skirtingu modeliu  doh.gif

Zinok mano abi dukros ejo i poras, ir pamerges buvo raudonos spalvos tik skirtingu modeliu, tai graziai atrode ir foto grazios.
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 03 11, 11:34)
Gal jau esat kuri pasiuvusi sijonus g.gif  as galvoju pradet siuti bet nezinau kaip, ar juos siuti taip visai paprastai ar kazkaip biski mandriau

Tu turi omeni gulbiu ezerui, tai labai ten pusto nedaryk, vienos eilutes tiulis su guma, dar gali ant ranku mazus raukinukus padaryti. Jei darysi is tiulio tai jis ir taip gerai puciasi.
Atsakyti
maze11 liuks makiazas thumbup.gif labai graziai akytes isdazytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 03 12, 19:18)
Moterys, o gal galit kas nors imesti tortuko schema? Nes kur as turiu tai visai ne taip kazkaip uzsilenkia ir kazkas ne taip ziurisi. Gabaliukai gaunasi labai dideli sad.gif

parasyk kur siusti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2009 03 12, 21:52)
Susiradau smile.gif Jei kam reikes rasykit a.z.  ax.gif

nepastebejau ,kad radai. bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visosm už pagalbą, jau ryt gal klijuosiu ir darysiu i ki galo tortuką. Nes jau gabaliukus turiu susiklijavusi ir saldainius turiu ir pasižadėjimus, tik reikai viska sudėti į vietas biggrin.gif . Ačiū dar kartelį visoms aciuks.gif
Atsakyti