Linarte bet kiek tu daug rankdarbiu darysi pati , ot saunuole
O jus laikrasti ant kazkokio kitokio popieriaus spausdinat?
As tai visada ant paprasto spausdindavau.
As ir darysiu klausimus sveciams apie jaunuosius, juos uzduosiu renkant komendantus, jei bus komendantas is jaunojo puses tai uzduosiu klausima apie jaunaja ir atvirksciai. Klausimus duosiu su variantais, jei teisingai atsakys, tai bus vyresnysis komendantas, o jei neteisingai tai tada jaunesnysis na ir atributika atitinkama jauniasniajam ir vyriasniaja komendantui duosiu.
As tai be variantu, bet tas, kuris nezino teisingo atsakymo, tures isgerti iki dugno. Pavadinimo dar nesugalvojau, gal "Pazink artima savo", gal " Zinai atsakyma, gauni priza"? O gal " Gyvenimas pagal...( cia jaunuju pavarde)"? Na, dar yra laiko, ka nors sumastysiu.
QUOTE(inrinke @ 2009 03 04, 14:03)
As tai be variantu, bet tas, kuris nezino teisingo atsakymo, tures isgerti iki dugno. Pavadinimo dar nesugalvojau, gal "Pazink artima savo", gal " Zinai atsakyma, gauni priza"? O gal " Gyvenimas pagal...( cia jaunuju pavarde)"? Na, dar yra laiko, ka nors sumastysiu.
dar galima taip padaryti
INTELEKTO KOEFICIENTO NUSTATYMO TURNYRAS
1.Kokia santuoka tvirčiausia?
(kai vyras būna kurčias, o žmona akla)
dovana - Vinis Jūsų santuokai sutvirtinti dar labiau
2.Kas pasaulyje neįmanoma?
(sudeginti ugnies, paskandinti vandens, užpūsti vėjo)
dovana - Stiprybės eleksyras mažiukas buteliukas - kad neįmanoma paverstumėte įmanomu.
3.Kuo skiriasi palmė nuo peruko?
( po palme slepiasi daug beždžionių, o po peruku viena)
dovana - Mažytė beždžionėlė mūsų protėvių atvaizdas.
4. Ką žmona turi pasakyti vyrui, kai šis grįžta pragėręs pinigus?
(ne piniguose laimė)
dovana - Pinigėlis kad primintų, jog ne piniguose laimė, o jų kiekyje
5. Kas pučia prieš vėją?
(dūdų orkestras)
dovana - Dūdelė suteikiame galimybę pabandyti papūsti prieš vėją
6.Kodėl gaidys neturi rankų?
(nes višta be kelnių)
dovana - Dirbtiniai dantys kai ką galima apdaryti ne rankomis, o dantimis arba snapu.
7.Kodėl nuotakos suknelė balta, o jaunojo kostiumas juodas?
(kam santuoka džiaugsmas, o kam liūdesys)
dovana - Juoko saldainiukas kad gyvenimas būtų linksmesnis ir džiaugsmingesnis.
Rugsti uoga, labai saunus klausimai ir atsakymai. Ypac patiko dovaneles uz atsakymus. Butinai panaudosiu.
Skgreta, mano kleckuciai aplink sukinedamiesi tas katytes mato, pirstukais rodo ir daziaugiasi: mau, mau... ( nepykit, kad ne i tema, bet labai norejosi pasakyti ).
Skgreta, mano kleckuciai aplink sukinedamiesi tas katytes mato, pirstukais rodo ir daziaugiasi: mau, mau... ( nepykit, kad ne i tema, bet labai norejosi pasakyti ).
QUOTE(inrinke @ 2009 03 04, 15:24)
Rugsti uoga, labai saunus klausimai ir atsakymai. Ypac patiko dovaneles uz atsakymus. Butinai panaudosiu.
nu labai dziugu, kad kazkam patiko ir kazkam naudinga
QUOTE(skgreta @ 2009 03 04, 12:55)
O jus laikrasti ant kazkokio kitokio popieriaus spausdinat?
As tai visada ant paprasto spausdindavau.
Na laikraštį spausdinsiu ant paprasto, bet torto gabaliukus darysiu iš spalvoto ir šiek tiek storesnio.
Labai fainus lapus nusipirkau vaikučių vardų rašymui, tastamentui ir ten visokiems įsakymams
QUOTE(inrinke @ 2009 03 04, 15:24)
oi kaip fainai , patiko tavo maziukui mano avatras su kaciukais
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 04, 15:55)
Na laikraštį spausdinsiu ant paprasto, bet torto gabaliukus darysiu iš spalvoto ir šiek tiek storesnio.
Labai fainus lapus nusipirkau vaikučių vardų rašymui, tastamentui ir ten visokiems įsakymams
Tai as tortui irgi galvoju nusipirkti storesni popieriu, o kazin vatmanas ne per storas? Net neisivaizduoju is kokio popieriaus geriausia torta butu daryti.
QUOTE(skgreta @ 2009 03 04, 15:42)
oi kaip fainai , patiko tavo maziukui mano avatras su kaciukais
Tai as tortui irgi galvoju nusipirkti storesni popieriu, o kazin vatmanas ne per storas? Net neisivaizduoju is kokio popieriaus geriausia torta butu daryti.
na as namie bandziau kelis gfabaliukus is visokio popieriaus daryt kas zinot koki pirkt tai spalvotas storesnis kur yra truputi labai normaliai atrode.
as ir zadu pradet i rankdarbius nertis visa galva jau si savaitgali
Sveikutes prisijungsiu prie jusu svociutes mano debiutas birzelio 6 d. tik va man biskuti sunkiau su pasiruosimu... siuo metu esu airijoje... bet ka imanoma bandysiu cia pasidaryti, o kitus dalykus tikiuosi speti lt susitvarkyt
laba
rugsti_uoga labai fainas testas
o dabar pasakykit kaip su tuo tortu popieriniu- kada ji dalinsit?
dar zaidimuka imetu, gal kam patiks - reikia skrybeles ir obuoliu ar apelsinu, gali tikt it kamuoliukai . skrybele ant galvos, obuolys rankoje, kita ranka uz nugaros. metam obuoli, imam nuo galvos skrybele ir gaudom obuoli - viskas atliekama viena ranka - jei pulkas nedidelis galima laimetoju skirti kuris pagaus 3 kartus cia gamtoj pazaist
gal galit padet su pretendentais i medalius?zmoniu bus daug noretusi kuo daugiau uz visokius nuopelnus ir nenuopelnus apdovanoti
rugsti_uoga labai fainas testas
o dabar pasakykit kaip su tuo tortu popieriniu- kada ji dalinsit?
dar zaidimuka imetu, gal kam patiks - reikia skrybeles ir obuoliu ar apelsinu, gali tikt it kamuoliukai . skrybele ant galvos, obuolys rankoje, kita ranka uz nugaros. metam obuoli, imam nuo galvos skrybele ir gaudom obuoli - viskas atliekama viena ranka - jei pulkas nedidelis galima laimetoju skirti kuris pagaus 3 kartus cia gamtoj pazaist
gal galit padet su pretendentais i medalius?zmoniu bus daug noretusi kuo daugiau uz visokius nuopelnus ir nenuopelnus apdovanoti
kada pateikt tortuka irgi dar neapsisprendziau, o su apdovanojimais mazdaug baigta
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius:
Pirmiausia MAMYTĖMS .Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
TĖVELIAMS Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs sūnaus ar marčios. Jaunosios TĖČIUI dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ). Abiem pusėm įteikiami medaliai TĖVELIAMS.
JAUNAJAI dovanojam (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI jinai griauš tave kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau ( pjūklą).
Dovaną norėtume įteikti ir GERIAUSIEM ŠOKĖJAMS už miklias kojas.
2vnt šokdinės
Apdovanojame ir pačius balsingiausius, ŠAUNIAUSIUS DAINININKUS.
tuščias kompaktas
Šį tą gaus ir didžiausias MIEGALIUS.
laikrodrį kad kitą kart nepramiegotu
Taip pat neliks nuskriaustas ir LINKSMIAUSIAS svečias.
medalis
MUZIKANTUI dovanojame ausų krapštukus, kad klausos neprarastų ir viską girdėtų.
Medalis ir ausų krapštukai
Medalius įteiksime ir LINKSMIAUSIAI PAMERGEI su ŠAUNIAUSIU PABROLIU.
Medaliai
Taip pat dėkojam stalo valdžiai, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą tvarką prižiūrėjo, medaliai: GAISRININKUI, MEILĖS MINISTRUI, SVEIKATOS MINISTRUI, STALO KOMENDANTUI ir aišku visus prižiūrėjusiam KONTROLĖS DEPARTAMENTUI šerifo ženklelis-medalis.ŠINKORIAMS Musgaudžiai
tikiuosi pades...
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius:
Pirmiausia MAMYTĖMS .Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
TĖVELIAMS Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs sūnaus ar marčios. Jaunosios TĖČIUI dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ). Abiem pusėm įteikiami medaliai TĖVELIAMS.
JAUNAJAI dovanojam (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI jinai griauš tave kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau ( pjūklą).
Dovaną norėtume įteikti ir GERIAUSIEM ŠOKĖJAMS už miklias kojas.
2vnt šokdinės
Apdovanojame ir pačius balsingiausius, ŠAUNIAUSIUS DAINININKUS.
tuščias kompaktas
Šį tą gaus ir didžiausias MIEGALIUS.
laikrodrį kad kitą kart nepramiegotu
Taip pat neliks nuskriaustas ir LINKSMIAUSIAS svečias.
medalis
MUZIKANTUI dovanojame ausų krapštukus, kad klausos neprarastų ir viską girdėtų.
Medalis ir ausų krapštukai
Medalius įteiksime ir LINKSMIAUSIAI PAMERGEI su ŠAUNIAUSIU PABROLIU.
Medaliai
Taip pat dėkojam stalo valdžiai, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą tvarką prižiūrėjo, medaliai: GAISRININKUI, MEILĖS MINISTRUI, SVEIKATOS MINISTRUI, STALO KOMENDANTUI ir aišku visus prižiūrėjusiam KONTROLĖS DEPARTAMENTUI šerifo ženklelis-medalis.ŠINKORIAMS Musgaudžiai
tikiuosi pades...
QUOTE(cajole @ 2009 03 04, 16:08)
Sveikutes prisijungsiu prie jusu svociutes mano debiutas birzelio 6 d. tik va man biskuti sunkiau su pasiruosimu... siuo metu esu airijoje... bet ka imanoma bandysiu cia pasidaryti, o kitus dalykus tikiuosi speti lt susitvarkyt
spesi viska, jei ka padesim kiek galesim