Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

O as dar niekur neuzsirasius ax.gif doh.gif Esu giliam nezinojime pas kokia kirpeja eiti, nes labai bijau, kad blogai padarys, esu kelias isbandzius su sukuosenom, bet su mano garbanotais plaukais nelabai jos moka elgtis.
Man is namu reikia isvaziuoti 10 val., nes valanda kelio iki jaunuju doh.gif
tai kiek valandu jus skiriate pasiruosimui? Manau kirpykloj (kartu sukuosena su makiazu) kokiu 3 val tai reikia, ane g.gif O dar nuvaziavimas, parvaziavimas is kirpyklos, apsirengimas, dar namie vistiek kazkiek uztruksiu. tai man jauciu nuo 6 reikia butinai rasytis. Kaip jus manot?
Atsakyti
paskambini i kirpykla ir pasakai, kad man reikia iseiti is kirpyklos tokia ir tokia valanda jau pasiruosus. ir jos apcios tau isdelios laika kiek sukuosenai, kiek makiazui ar kt dalykam smile.gif
tau tereikia psiskaicuoti kiek laiko kelionems ir t.t. uzims..
ir aisku but gerai pasidaryti bandoma sukuosena.. ir matysi kiek laiko uzima, kokia sukuosena, patinka ar nepatinka smile.gif

As pernai dariausi ir labai rami buvau smile.gif
Siemet ir darysiuosi, ir kipejai reikia 0apziureti kokie plaukai, ar paklusnus, kokia sukuosena parinkti.. ir man paziureti ko as noriu ir ar graziai padarys smile.gif

Papildyta:
O del jaunuju.. tai as jiems patiems leidziu viska organizuoti, bet vistiek tyliai vykdau savo kontrole ir dar paklausiu ir primenu, ar ta susiorganizavo, ar ta pasidare. Jie man pasakoja ko nori, tariasi su manimi, klausia patarimo. As jiems nenurodineju, o tik pasakau savo nuomone, jie ja isklauso, ir jei nori pritaria, jei nenori - nepritaria. No problems. smile.gif

Be to, man ir paciai reikia zinoti, ka jie organiuzojasi, ko nori, kaip nori, juk viskas susije su tuo paciu mano scenarijumi.
As kazkaip nelabai isivazduoju kaip galima vestuves organizuoti atskirai, o scenariju rasyti atskirai ir visai nedalyvauti jokiame organizavime. Juk viskas turetu buti suderinta, apsitarta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 12, 13:02)
paskambini i kirpykla ir pasakai, kad man reikia iseiti is kirpyklos tokia ir tokia valanda jau pasiruosus. ir jos apcios tau isdelios laika kiek sukuosenai, kiek makiazui ar kt dalykam smile.gif
tau tereikia psiskaicuoti kiek laiko kelionems ir t.t. uzims..
ir aisku but gerai pasidaryti bandoma sukuosena.. ir matysi kiek laiko uzima, kokia sukuosena, patinka ar nepatinka smile.gif

tai taip ir reiks man daryt. aciu 4u.gif

As jauniesiems irgi perdaug neaiskinu, bet visada pasiteirauju ka jie jau padare, primenu, kad nepamirstu kokiu tai dalyku.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 12, 13:35)
o del kisimosi i jaunuju reikalus tai as asmeniskai nieko jiem nesakau tik savy pergynu ar jie spes viska pasidaryt nes pirmus tokius jaunuosiu matau.....

Tai va tau gaunasi bereikalingi rupesciai, ir taip turi del ko jaudintis, tikrai jie viska spes pasidaryti ka reikia, nepergyvenk, nes ir taip turi del ko jaudintis mirksiukas.gif

QUOTE(maze11 @ 2009 03 12, 13:39)
O as dar niekur neuzsirasius ax.gif  doh.gif Esu giliam nezinojime pas kokia kirpeja eiti, nes labai bijau, kad blogai padarys, esu kelias isbandzius su sukuosenom, bet su mano garbanotais plaukais nelabai jos moka elgtis.
Man is namu reikia isvaziuoti 10 val., nes valanda kelio iki jaunuju  doh.gif
tai kiek valandu jus skiriate pasiruosimui? Manau kirpykloj (kartu sukuosena su makiazu) kokiu 3 val tai reikia, ane  g.gif  O dar nuvaziavimas, parvaziavimas is kirpyklos, apsirengimas, dar namie vistiek kazkiek uztruksiu. tai man jauciu nuo 6 reikia butinai rasytis. Kaip jus manot?

As irgi dar niekur nesirasiau, tik dabar skaiciuojuosi laika. As pas kirpeja planuoju rasytis 5 ryto nes mano plaukai garbanoti ilgi ir ju daug yra tai man sukuosena uztrunka 2 val daryti kad ir kokia darytu, jau daug kartu patikrinta i pusantros valandos niekaip nespeja, nes ilgai reikia zaisti su mano plaukais,nebent reiktu tik istiesint, bet ir tai ilgai uztrunka. O makiazui tai apie valanda reiktu skirti,pas ta kur as darausi visada tai man padaro per pusvalandi, bet nezinau ar ji mane gales priimti.Ta su makiazu ir sukuosena is vis uztrunka 3 val (daug kartu patikrinta) ir grizus namo noriu ramiai apsirengti ir isgerti arbatos, kad galeciau atsipalaiduoti ir susikoncentruoti sventei, kad neliktu jokios itampos ir nerimo.
Mum baznycia 12 val, tai as skaiciuoju kad 9-9.30 reik but pas jauniki, ten islydim, tada pas jaunaja 10-10.30 islydejimas iki 11.30 ir i baznycia.
Na nezinau gal ir kvailai cia tas mano laiko paskirstymas atrodo, bet taip dariau ir per savo vestuves, ir per kitus renginius ir viska spejau laiku, nereikejo niekur veluoti ir niekur lekti, del to ir dabar taip deliojosi laika.
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 12, 14:02)

Papildyta:
O del jaunuju.. tai as jiems patiems leidziu viska organizuoti, bet vistiek tyliai vykdau savo kontrole ir dar paklausiu ir primenu, ar ta susiorganizavo, ar ta pasidare. Jie man pasakoja ko nori, tariasi su manimi, klausia patarimo. As jiems nenurodineju, o tik pasakau savo nuomone, jie ja isklauso, ir jei nori pritaria, jei nenori - nepritaria. No problems. smile.gif

Be to, man ir paciai reikia zinoti, ka jie organiuzojasi, ko nori, kaip nori, juk viskas susije su tuo paciu mano scenarijumi.
As kazkaip nelabai isivazduoju kaip galima vestuves organizuoti atskirai, o scenariju rasyti atskirai ir visai nedalyvauti jokiame organizavime. Juk viskas turetu buti suderinta, apsitarta smile.gif

Kad tartis reikia tai as pritariu,as ir tariuosi ka jie planuoja 12 val daryti, kur i gamta planuoja vaziuoti, sakau ka darysiu ar jiem patinka ar ne, ka noretu kad padaryciau, del scenarijaus viska kalbam, bet tikrai neklausiu ar jie jau susitare su muzkantais, ar su fotografu, ar su floristem ir nesakau kad jau jum laikas butu, jie man patys papasakoja ka padare ir ka ruosiasi daryti.
Atsakyti
Mane su jaunąja kirps ir veidukus lipdys ta pati kirpėja. Tai sakė jaunoji nuo 6 ryto pas ją, o aš jau po jaunosios, bet su pilna ekipiruote - suknelė, bateliai, etc. Tada mane sutvarko ir lekiu pas jaunąją. Jaunojo išlydėjimo tikrai nedarysim, nes iš Šiaulių reiktų važiuot į Rozalimą, iš ten vėl atgal į Šiaulius, tai mum diena turėtų prasidėt 4 ryto, ir tikrai neatlaikytume iki išnaktų. O dar vaiką pas mano mamą nuvežt, palikt, atsibučiuot..
Mano diena maždaug tokia bus:
7:00 nuvežu vaiką pas mamą, ten apsirengiu
8:00 - 8:30 pas kirpėją
10:00 pas jaunąją
10:15 atvažiuoja jaunasis su tėvais ir pabroliais.
10:20 piršlys atveda jaunąjį su pabroliais, palaiminimai, šampanas, išvažiuojam
11:30 fotoatelje
ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 03 12, 13:27)
jie man patys papasakoja ka padare ir ka ruosiasi daryti.

Tai vat, kad nieko nepasakoja, o kai paklausi - aj nežinau, laiko nėr ir pan.. Arba jo, eisiu, klausiu kada - nežinau. Nu su tokiu požiūriu,bet sorry, ir nežinos kada vestuvės turi būti g.gif
Atsakyti
aš irgi niekaip nesusidelioju laiko,ir dar net nezinau kur man reiketu veideli lipdytis smile.gif .jau man per vestuves kaip padarė tai vos neverkiau verysad.gif .O dar ir jaunoji prašė kad ja kur nors užrasyčiau,tai visai nemalonu tokia atsakomybę užsikrauti doh.gif .Gal kas žinot Kaune kokiąpatikimą visažistę?
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 03 12, 15:11)
aš irgi niekaip nesusidelioju laiko,ir dar net nezinau kur man reiketu veideli lipdytis smile.gif .jau man per vestuves kaip padarė tai vos neverkiau verysad.gif .O dar ir jaunoji prašė kad ja kur nors užrasyčiau,tai visai nemalonu tokia atsakomybę užsikrauti doh.gif .Gal kas žinot Kaune kokiąpatikimą visažistę?

as kaune uzsirasiusi, bet ar patikima nezinau.. drauge rekomendavo.
taciau esu ne kauniete, nieko nepazistu, nezinau, tai teko drauge pasikliauti.
O kada tau vestuves ? jei man gerai padarys, galesiu nr. duoti.. nes kitaip bijau rekomenduoti tau, kai pati neisivaizudoju kaip man padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 03 12, 14:11)

del makiazo tai man viena labai patiko, kai liudininke buvau pries 3 metus maliavojo. Kaune donelaicio gatvej "pilnatis" kirpykloj Ausra. Sakiau ir sioms vestuvems ten rasysiuos. Tik dar nesidomejau ar ji ten pat dirba, ir ar isvis dirba doh.gif , nes per 3 metus daug kas gali pasikeist. Man patiko jos makiazas, bet jis toks gan ryskus buvo, na bet nuotraukose labai liuks atrode. Galeciau foto ideti, bet labai neilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 12, 16:29)
del makiazo tai man viena labai patiko, kai liudininke buvau pries 3 metus maliavojo. Kaune donelaicio gatvej "pilnatis" kirpykloj Ausra. Sakiau ir sioms vestuvems ten rasysiuos. Tik dar nesidomejau ar ji ten pat dirba, ir ar isvis dirba  doh.gif , nes per 3 metus daug kas gali pasikeist. Man patiko jos makiazas, bet jis toks gan ryskus buvo, na bet nuotraukose labai liuks atrode. Galeciau foto ideti, bet labai neilgam  mirksiukas.gif

idek, kam reikes, tas pamatys smile.gif mes cia per diena po kelis kartus uzeinam (arba nuolat uzeinam) biggrin.gif bigsmile.gif , tai tikrai spesim pamatyti smile.gif
Atsakyti
Svočios ir turi būt ryškus makiažas, nes jos rūbai ryškūs. Mano liudininkei kai darė, tai jai nepatiko, kad ryškus, bet kai pamatė save nuotraukose, liko be galo patenkinta.
Atsakyti
rodausi makiaza blush2.gif

http://public.fotki....dre82/makiazas/

buvau liudininke. Idejau viena nuotrauka kartu su jaunaja, kad skirtumas matytusi (pas ja makiazo nerasta turbut)
na ir sukuosena matosi, bet vakaro eigoje pradejo spilkos kristi, nespejau atgal kaisioti.
Atsakyti
maze11 nu šaunus makiažas, ir pagrindas gerai uždėtas,ir akys tinkamai išryškintos. Linkiu susirasti tą pačią visažistę
Atsakyti