Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Nu aš tai prie jaunųjų norėčiau šitą atrakciją pradėti, nes į tą albumą sudėsiu nuotraukytes iš jų vaikystės, iš pirmo pasimatymo, jie susipažino per kompą, tai padarysiu improvizuotą pokalbį, nu tipo jų pirmąjį, iš sužadėtuvių kokią fotkę. Nors gal ir gerai sakai, kad kol lauks jaunųjų tegu ką nors parašo, bus užsiėmimas, nes jaučiu, kad mūsų svečiai, ypač kas iš toliau bus, anksti sodyboj susirinks g.gif
Atsakyti
Labas visoms svočiutėms. Kitą savaitę ir aš turėsiu progą biškį svočiauti. Aš pasidariau tortą popierinį su pasižadėjimais ir nežinau kaip jį pritvirtinti, kad neišlakstytų tie gabaliukai. Kaip jūs darote? Bijau, kad su dvipuse lipnia juosta per stipriai sulips ir imant suplyš visas gabaliukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LeKrista @ 2009 03 11, 22:52)
Labas visoms svočiutėms. Kitą savaitę ir aš turėsiu progą biškį svočiauti. Aš pasidariau tortą popierinį su pasižadėjimais ir nežinau kaip jį pritvirtinti, kad neišlakstytų tie gabaliukai. Kaip jūs darote? Bijau, kad su dvipuse lipnia juosta per stipriai sulips ir imant suplyš visas gabaliukas  tongue.gif

Tai ten tos dvipusės juostos tai labai nedaug tereikia, mažučio gabalėlio, kad tik vos prilaikytų.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 12, 00:04)
Tai ten tos dvipusės juostos tai labai nedaug tereikia, mažučio gabalėlio, kad tik vos prilaikytų.

O ant kokio padėkliuko darote? ir kaip reikia gražiai sudėti jį kad nebūtų kreivai? tongue.gif Braižotės linijas ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(LeKrista @ 2009 03 11, 23:59)
O ant kokio padėkliuko darote? ir kaip reikia gražiai sudėti jį kad nebūtų kreivai? tongue.gif Braižotės linijas ar kaip?

Na, aš dar nesu darius, bet kiek įsivaizduoju, tai dedi gabaliuką prie gabaliuko ir gaunas apskritimas, o sudėti galima ant kokio nors apvalaus skardinio padėkliuko, įklojus servetėlę. Gali paieškot švarios torto dėžutės tam dalykui. Arba panaudoti turimą tortinę. Čia jau ko negaila ir kiek neša fantazija.

Dar radau ir šiek tiek pakoregavau žodžius, kai nuotaka meta puoštę:

Ir vėl mane mėto
Iš delno i delną.
Ir tiki ir nori ir laukia.
Kad atnešiu aš viltį
Ir meilę ir laimę.
Jos rėkia, kvatoja
Jos gaudo savo svajonę.
Svajonę ir kūną kurį iš palaukės
gėlių ir žolių suskabiojo.

Gal kuriai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2009 03 10, 21:58)
sveikutes  smile.gif labai daug cia pas jus graziu ir naudingu dalykeliu yra nors as busiu ne svocia o nuotaka vistiek ilindau pasiziureti kas cia gero ax.gif noreciau jums cia toki klausimeli biski ne i tema smile.gif daznai jaunavedziai sventes pobaigoje dovanoja tevelems dovanas ir muzikantams kaip atsidekodami.... o pirsliams dovanoja ka nors?ar liudininkams?nes pas mane tokiu kaip pirsliu nebus tik liudininkai,visa vakara praves du muzikantai ir vakaro vedeja,na mano liudinkai sake kazka isiterps ten vakare per baliu bet ne daug tai nzn ar dovanot jiems ka ar ne? g.gif nes tevam ir muzikantam tikrai dovanosiu.gal jau kas buvo svocia ir gavo kokiu dovaneliu nuo jaunevedziu butu labai smagu jai psidalintumete nuomonemis blush2.gif

Pas mus tradicija, kad pirsliams paprastai i vestuviu pabaiga, kai isvaziuoja pirsliai, tevai dekuoja, kad jaunuosius suvede ir dovanuoja su jaunais grazu torta, kuri pirsliai pasiima namo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cris @ 2009 03 12, 07:26)
Pas mus tradicija, kad pirsliams paprastai i vestuviu pabaiga, kai isvaziuoja pirsliai, tevai dekuoja, kad jaunuosius suvede ir dovanuoja su jaunais grazu torta, kuri pirsliai pasiima namo bigsmile.gif

o visai gerai ,po to yra su kuo pavaisinti spaudziancius vestuviniu biggrin.gif
nes man asmeniskai nelabai patinka visokios statuleles na jas reik turet kur padet ir kad tiktu,tas pats ir su paveikslais ax.gif tai man geriau jau ka nors neutralaus kad manes neipareigotu... ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

QUOTE(Linarte @ 2009 03 11, 20:58)
Užėjo šiandien įkvėpimas grįžti prie scenarijaus.Ir va iškilo man toks klausimas - o kada teiksit albumą palinkėjimams rašyt? Aš kiek įsivaizduoju, tai reiktų iš ryto, kad svečiai spėtų parašyti. Bet ar iš vis tik atsisėdus prie stalo, ar jau nuėmus veliumą jaunąjai? Kaip jūs manot ir kada darysit?

QUOTE(maze11 @ 2009 03 11, 21:08)
As tai galvoju pirma diena teikti knyga, nes antra diena sveciai jau nebe tie, vaiksto apduje, nelabai kas idomu jiems, tai abejoju, ar visi parasys ka.
dar nezinau kada, bet mintis buvo, gal palikt tevams, kad sveciams duotu kol musu lauks, o veliau dar prie stalo paraginsiu, kad parasytu.

aš ir galvojau kada ir kaip su ta knyga, tai nusprendžiau kaip ir maze11 palikt tėvams, lai kai rinksis svečiai ir rašo kas jiems ant dūšios rolleyes.gif nes prie stalo nelabai bus patogu rašinėt, o dar mano bus balta, tai į kokią mišrainę įkiš doh.gif
tai tegu sau pasitardami be skubos ir parašo, kelis pirmus lapus paliksiu poroms, kai grįšime ir parašys, kol jaunuosius sveikins ar kada ten laiko išpuls laisvesnio. ir dar galvoju, kad ten ne tik sveikinimų, bet visokių minčių ir skundų, kad prirašytų, juk po kiek laiko kaip smagu bus paskaityt, kokie svečiai buvo ir kas vyko ax.gif o ne tik sveikinu, linkiu ir viskas biggrin.gif

LeKriste kažkurioj temoj buvo parodyta, kad tą tortuką perrišo kaspinu, tai gražiai atrodė ir nekrito dalys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

As norejau paklausti kelinta valanda jus rasotes pas kirpeja ar makiaza darytis, ir kelinta turite buti jau sventeje, ar pas jaunuosius islydejime? Kiek laiko pasiliekat pasiruosimui? As taip paskaiciavau kad man pas kirpeja 5 ryto reiktu buti, as cia gal sau biski laiko per daug ruosimuisi uzsimeciau, bet man visada taip baisu kad tik speciau laiku ir nereiktu lekti, tai kokia valanda virsaus palieku. Tik nezinau kaip as nuo 5 ryto iki 1 ar 2 val nakties atlaikysiu g.gif
QUOTE(Linarte @ 2009 03 11, 00:23)
Svočiutės, o kaip su gėlėm? Ar jūs sakot ko ir kaip norit, ar ką gaunat tas geras? Aš norėčiau mini kompozicijos ant rankos, bet jaunoji kaip ir prieštarauja. O ta standartinė į rankas tai nu net nežinau aš ką su ja darysiu ir kam ją paduosiu, nes rankos ir taip užimtos bus - krepšelis ir scenarijus rulone g.gif O kai reiks kur eit į parankę piršliui įsikibus, tai iš vis nežinau kaip viską susiimt reiks g.gif

as tai darysiuosi is tokiu paciu geliu kaip ir jaunoji, pasirinksim kartu kad atspalvis tiktu ir prie pamergiu sukneliu. Darysiuosi puoukste o ne ant rankos kompozicija, nes man ant rankos tai labai maisytusi ir kliutu visur, o kai rankoj puokstele nesiesi tai ja gali isideti ir i saldainiu krepsi, o pasiimti tik nuotraukoms. O scenarijus tai bus reikalingas tik per islydejima ir grizus i sale, gamtoj zaidimus susirasysiu atskirai, kad nereiktu man tos papkes nesiotis.

QUOTE(pelze @ 2009 03 11, 17:57)
o jus taip nesinervuokit del savo jaunuju  mirksiukas.gif  as tai nesikisu i ju planavimus... nu kazkaip ka as zinau - juk vestuves tai ju, o ne mano  lotuliukas.gif  as kai savo dariau tai atsimenu man nepatiko kai kiti man aiskino ka ir kaip daryti  blush2.gif  jei kas iseina is kalbos ir man atrodo kad jie perilgai laukia ar ne taip daro tai as savo nuomone pasakau, bet nesinervuoju visai del ju  rolleyes.gif nu neisdalins pakvietimu anksti - maza beda, nu neuzsisakys puoksciu - jie bus be puoksciu  lotuliukas.gif  as tik klausau ka sneka, pasakau kaip man atrodo ir bandau atsiminti viska ko jie nori, nes svente tai ju - as turiu prisitaikyti  drinks_cheers.gif  jau geriau sypsokites ir graziai atrodykit  thumbup.gif
geros nuotaikos pavasariskos visoms  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif butent as ir pritariu sitai nuomonei. Svociutes maziau kiskites i jaunuju reikalus, tegul jie patys planuojasi taip kaip jiems patinka, man labai nepatiko kai man kazkas aiskino kai as ruosiausi vestuvems, viska organizavau pati nieko neklausiau, gal kazkam ir kvailai atrode.Juk tai ju svente kaip jie nori taip ir daro, ir as nematau cia jokios neatsakomybes kad kazka per velai uzsisako schmoll.gif . Atsipalaiduokit ir maziau stresuokit del to kas jums neprikaluso daryti, rupinkites kitais reikalais. As savo jauniesiems nieko stengiuosi nesakyti, kad ir man kas nepatinka ar kad as galvoju kitaip tiesiog nutyliu, juk tai ju svente, jei jie bus laimingi ir as busiu laiminga.

QUOTE(Linarte @ 2009 03 11, 20:58)
Užėjo šiandien įkvėpimas grįžti prie scenarijaus.Ir va iškilo man toks klausimas - o kada teiksit albumą palinkėjimams rašyt? Aš kiek įsivaizduoju, tai reiktų iš ryto, kad svečiai spėtų parašyti. Bet ar iš vis tik atsisėdus prie stalo, ar jau nuėmus veliumą jaunąjai? Kaip jūs manot ir kada darysit?

As tai knyga pasiusiu pirma diena per pirma uzsedima, po sveciu prisistatymo.

QUOTE(LeKrista @ 2009 03 11, 23:52)
Labas visoms svočiutėms. Kitą savaitę ir aš turėsiu progą biškį svočiauti. Aš pasidariau tortą popierinį su pasižadėjimais ir nežinau kaip jį pritvirtinti, kad neišlakstytų tie gabaliukai. Kaip jūs darote? Bijau, kad su dvipuse lipnia juosta per stipriai sulips ir imant suplyš visas gabaliukas  tongue.gif

As namuose turiu isisaugojusi nuotrauka kaip tortukas atrodo sutvirtinas su kaspinu, vakare galesiu ideti.
Atsakyti
LeKrista Va radau tas nuotraukas torto, cia kazkuri forumiete taip dare kad neslydinetu tie gabaliukai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
As pas kirpeja uzsirasiusi esu 7 va. ryto, o iskart po to makiazas. Zodziu, paprasiau, kad mane iki 9,30 val. paruostu biggrin.gif tuomet greitai vaziuoju persirengti ir is karto pas jaunaja. Juk nieko jau namie enreikes daryti, tik apsirengiu suknia ir viskas smile.gif
Pagal mano paskaiciavimus, juanikio islydejimas 11, jaunosios - 11,30. Trukmė 12,30. CMB 13,10. Manau tikrai viska spesim smile.gif
Papildyta:
o tortukai tai faini wub.gif tik as ju nedarysiu, labai daug laiko uzims, sveciu daug...po to ir metysis tie popieriia ir korteles per visa sale. Nemanua, akd viis susirinks juos ir atminciia pasides smile.gif
As per sveciu prisidtatyma paprasysiu, kad prisistatytu, pasisakytu is kokios gimines ir kas yra jaunajai ar jaunajam, ir palinketu kazko, kas prasideda ir jo vardo pirmos raides.
Nu pvz. marija - meiles, jonas - juoko ir pan. kas kiek kieno fantazija leidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 12, 12:28)
As pas kirpeja uzsirasiusi esu 7 va. ryto, o iskart po to makiazas. Zodziu, paprasiau, kad mane iki 9,30 val. paruostu  biggrin.gif tuomet greitai vaziuoju persirengti ir is karto pas jaunaja. Juk nieko jau namie enreikes daryti, tik apsirengiu suknia ir viskas smile.gif
Pagal mano paskaiciavimus, juanikio islydejimas 11, jaunosios - 11,30. Trukmė 12,30. CMB 13,10. Manau tikrai viska spesim smile.gif
Papildyta:
o tortukai tai faini  wub.gif tik as ju nedarysiu, labai daug laiko uzims, sveciu daug...po to ir metysis tie popieriia ir korteles per visa sale. Nemanua, akd viis susirinks juos ir atminciia pasides smile.gif
As per sveciu prisidtatyma paprasysiu, kad prisistatytu, pasisakytu is kokios gimines ir kas yra jaunajai ar jaunajam, ir palinketu kazko, kas prasideda ir jo vardo pirmos raides.
Nu pvz. marija - meiles, jonas - juoko  ir pan. kas kiek kieno fantazija leidzia smile.gif

as pas kirpeja 6 val ryto ji man i makiaza darys tai sake kokia 8 -8.30 busiu jau liasva o pas jaunuju rinksimes 10 val.... bet iki man dar apie puse valandos kelio nuo mano namu. tai manu pats tas bus..... tikiuosi nes mum 11.40 reik CMB buti.o

o del kisimosi i jaunuju reikalus tai as asmeniskai nieko jiem nesakau tik savy pergynu ar jie spes viska pasidaryt nes pirmus tokius jaunuosiu matau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 12 kovo 2009 - 12:38