QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 10, 23:55)
merginos as tai jusu pasiklausius galvoju kad mano jaunoji labai neorganizuota ji apie geles net nekalbejo dar o ir kvietimus zada tik siust dar
ir pamergem sukneliu dar net nepsisprende ar visu vienodu nori ar visu vienos spalvos bet skirtingu modeliu
Na manąjai dėl gėlių tai kirpėja biški užpakaliuką paspardė, tai ji jau susizgribo, kad reik eiti pas floristę. Bet jau eina eina, ir nežinau kada nueis.
Kvietimų net nemačiau, nors sakė, kad turi kažkokių idėjų. Na, jūsų tai keliom savaitėm vėliau vestuvės, o mūsų - jau už nepilnų dviejų mėnesių, jau ne daryt, o vežiot tuos pakvietimus reikia
Su gėlėm, tai pamenu kai savo vestuvėm užsakiau likus dviem mėnesiam iki vestuvių, tai floristės vos ne juoktis pradėjo, sako būt užtekę kad ir prieš mėnesį būtumėt atėję. Bet aš tiksliai žinojau ko noriu, papasakojau kaip viską įsivaizduoju, tik jos savo patarimus susakė, kas geriau, kas ne taip trapu, apkalbėjom atsarginius variantus, jei norimų gėlių tam lakui nepavyktų gauti.
Tai va žodžiu, ne tik kad svočia, bet dar vos ne vestuvių koordinatore turiu būt. Nors mergai metų jau užtektinai, bet protas tai kaip kokios -niolikinės
Man jau iš tų nervų kraujospūdis pradeda kilti, o kas bus kai iki vetsuvių liks mėnuo