Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(miskininkele @ 2009 03 11, 10:34)
Gal jau esat kuri pasiuvusi sijonus g.gif  as galvoju pradet siuti bet nezinau kaip, ar juos siuti taip visai paprastai ar kazkaip biski mandriau

as is vis nedarysiu gulbiu ezero... nes musu pabroliai tikrai nesutiks.....
ir siaip manau laiko neuzteks smile.gif
Atsakyti

laba 4u.gif

QUOTE(Linarte @ 2009 03 11, 00:23)
Svočiutės, o kaip su gėlėm? Ar jūs sakot ko ir kaip norit, ar ką gaunat tas geras? Aš norėčiau mini kompozicijos ant rankos, bet jaunoji kaip ir prieštarauja. O ta standartinė į rankas tai nu net nežinau aš ką su ja darysiu ir kam ją paduosiu, nes rankos ir taip užimtos bus - krepšelis ir scenarijus rulone g.gif O kai reiks kur eit į parankę piršliui įsikibus, tai iš vis nežinau kaip viską susiimt reiks g.gif

aš ir galvoju apie gėles ant rankos ir jaunoji neprieštaravo. ji derins geles su pamergem, o aš užsisakysiu pati, paderinsiu gėles, kad visai jau pieva nebūtų, bet bus ant rankos, kam man puokšte juk ir taip pilnos rankos darbo bus biggrin.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 03 11, 11:34)
Gal jau esat kuri pasiuvusi sijonus g.gif  as galvoju pradet siuti bet nezinau kaip, ar juos siuti taip visai paprastai ar kazkaip biski mandriau

nieko mandro nesiusiu- keliom min islekti bus gerai ir paprasti sijonai be "vykrutasų" irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 10, 23:55)
merginos as tai jusu pasiklausius galvoju kad mano jaunoji labai neorganizuota ji apie geles net nekalbejo dar o ir kvietimus zada tik siust dar  g.gif
ir pamergem sukneliu dar net nepsisprende ar visu vienodu nori ar visu vienos spalvos bet skirtingu modeliu  doh.gif

Na manąjai dėl gėlių tai kirpėja biški užpakaliuką paspardė, tai ji jau susizgribo, kad reik eiti pas floristę. Bet jau eina eina, ir nežinau kada nueis.
Kvietimų net nemačiau, nors sakė, kad turi kažkokių idėjų. Na, jūsų tai keliom savaitėm vėliau vestuvės, o mūsų - jau už nepilnų dviejų mėnesių, jau ne daryt, o vežiot tuos pakvietimus reikia doh.gif Su gėlėm, tai pamenu kai savo vestuvėm užsakiau likus dviem mėnesiam iki vestuvių, tai floristės vos ne juoktis pradėjo, sako būt užtekę kad ir prieš mėnesį būtumėt atėję. Bet aš tiksliai žinojau ko noriu, papasakojau kaip viską įsivaizduoju, tik jos savo patarimus susakė, kas geriau, kas ne taip trapu, apkalbėjom atsarginius variantus, jei norimų gėlių tam lakui nepavyktų gauti.

Tai va žodžiu, ne tik kad svočia, bet dar vos ne vestuvių koordinatore turiu būt. Nors mergai metų jau užtektinai, bet protas tai kaip kokios -niolikinės doh.gif Man jau iš tų nervų kraujospūdis pradeda kilti, o kas bus kai iki vetsuvių liks mėnuo g.gif
Atsakyti
sveikutės ax.gif net smagiau, kai tiek teigiamų nuomonių sulaukiau del suknios wub.gif
Ingiena,iš šio psl.suknių yra 3 nuomose mirksiukas.gif jei domina parašyk į a.ž.pasakysiu kur ax.gif
Atsakyti
Pernai gavom su pirsliavima grazu didelis paveiksla biggrin.gif

Del geliu, tai jaunoji mums visoms uzsakys pas ta pacia floriste, kad puoksteles butu panasios, is tu paciu gelyciu, su tais paciais akcentais, tik manoji bus mazesne nei jaunosios ir didesne nei pamergiu. Pamergems bus ant rieso po gelyte. O as paprasiau, kad man padarytu normalia puokstele. Nenoriu ant rieso ax.gif Jau geriau pasideti ta puokstele savaja, jei trukdys, nei tampytis ja visur ir visada ant rieso. Pernai buvau su puokstele ir nei kiek man ji nemaise smile.gif
Atvirksiai, man labai smagu buvo tas gelytes tureti, nes buvo laaaabi grazi puokste is mylimu baltu roziu wub.gif
Ir apskritai man asmeniskai graziau puoksteles, nei geles ant rieso, ir nuotraukose grazu, kai gelytes pamergiu matosi. O kai bus ant rieso..tai kaip cia fotkintis ? visur ta ranka su gele kaisioti i kadra . ax.gif
Tik aisku, kiek zmoniu tiek nuomoniu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif g.gif

Del gulbiu ezero, tai as darysiu paprastus sijonelius ir tiek.. tik gal kokiu idemonesniu akcentu dar pridesiu, koki kaspina po kaklu ar plunksna ant galvos biggrin.gif
O pamerges bus geltonos, tai kaip ir anteliu soki gales sokti be spec. drabuziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 11, 11:46)
Na manąjai dėl gėlių tai kirpėja biški užpakaliuką paspardė, tai ji jau susizgribo, kad reik eiti pas floristę. Bet jau eina eina, ir nežinau kada nueis.
Kvietimų net nemačiau, nors sakė, kad turi kažkokių idėjų. Na, jūsų tai keliom savaitėm vėliau vestuvės, o mūsų - jau už nepilnų dviejų mėnesių, jau ne daryt, o vežiot tuos pakvietimus reikia doh.gif Su gėlėm, tai pamenu kai savo vestuvėm užsakiau likus dviem mėnesiam iki vestuvių, tai floristės vos ne juoktis pradėjo, sako būt užtekę kad ir prieš mėnesį būtumėt atėję. Bet aš tiksliai žinojau ko noriu, papasakojau kaip viską įsivaizduoju, tik jos savo patarimus susakė, kas geriau, kas ne taip trapu, apkalbėjom atsarginius variantus, jei norimų gėlių tam lakui nepavyktų gauti.

Tai va žodžiu, ne tik kad svočia, bet dar vos ne vestuvių koordinatore turiu būt. Nors mergai metų  jau užtektinai, bet protas tai kaip kokios -niolikinės doh.gif Man jau iš tų nervų kraujospūdis pradeda kilti, o kas bus kai iki vetsuvių liks mėnuo g.gif

na tai jau rimtai, bet is kur ta neatskomybe tokia nesuprantu as turbut per savo vestuves viska pries pora menesiu busiu pasidarius nes tiksliai zinau ko noriu smile.gif
beliko mokslus baigt ir galesiu igyvendint savo svajines biggrin.gif
Atsakyti
labukas,

siadnien toks geras oras pas mum, net nuotaika palikolo thumbup.gif

o jus taip nesinervuokit del savo jaunuju mirksiukas.gif as tai nesikisu i ju planavimus... nu kazkaip ka as zinau - juk vestuves tai ju, o ne mano lotuliukas.gif as kai savo dariau tai atsimenu man nepatiko kai kiti man aiskino ka ir kaip daryti blush2.gif jei kas iseina is kalbos ir man atrodo kad jie perilgai laukia ar ne taip daro tai as savo nuomone pasakau, bet nesinervuoju visai del ju rolleyes.gif nu neisdalins pakvietimu anksti - maza beda, nu neuzsisakys puoksciu - jie bus be puoksciu lotuliukas.gif as tik klausau ka sneka, pasakau kaip man atrodo ir bandau atsiminti viska ko jie nori, nes svente tai ju - as turiu prisitaikyti drinks_cheers.gif jau geriau sypsokites ir graziai atrodykit thumbup.gif

o gulbinu sijonus as jau pasisiuvau - paprastu visai, juk nieks ten ju neziurines, kad tik pats efektas butu ir viskas rolleyes.gif

geros nuotaikos pavasariskos visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,,
visiskai sutinku su paskutine nuomone. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man nepatiko pries vestuves kai aiskino, ka as turiu daryti. TAI MANO SVENTE. Noriu uzsakau geles, nenoriu neuzsakau. Jei pasirodys kvietimai per velai, pakviesiu zodziu. Kas per tragedija? Kiekvienas dirbkim savo darba mirksiukas.gif
O tesiant i tema. Labai aciu, kad dalinates savo mintimis. Jau lyg ir kazkur minejau, kad reikia suorganizuoti seneliu auksines vestuves birzeli, o kadangi esu vyriausia anuke, tai ir atlikti viska turiu as..Tai vat paskaitau jusu minciu, pridedu savuju ir galvoju, kad viskas bus gerai smile.gif ACIU JUMS.
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 03 10, 20:31)
na mes praeita karta gavom nuo jaunuju simboline dovanelia...
skrynelia o ji buvo pilna(kaupina) sokaladiniu litu :Dskrynia pradaryta siek tiek islinde tie pinigeliai super atrode viskas buvo suvyniota i permatoma dovanu popieriu ir surista banteliu thumbup.gif buvo labai malonu gauti tokia dovanelia 4u.gif

labai fainos jusu dovaneles buvo smile.gif o ka del pamergiu daryti?manau jom nieko nereikia dovanoti,nes as manau nelabai yra uz ka nes pvz mano pamerges visai nieko nedarys ir jokiu darbu netures tik suknele uzsides ir salia manes pastoves smile.gif
as tai savo pamergem ir liudininkei uzskiau puoksteles pamergesm uzsakysiu pagal save o liudininkes paklausiu kokios ji mazdaug nori tik spalvas atitaikysiu pagal pamergiu sukneles ir viskas smile.gif man asmeniskai irgi graziau kai puoksteles o ne geles ant rieso 4u.gif
Atsakyti
Na savo šventę tai buvau galvojus pergalvojus, ir tikrai nesirūpinau. Įvertinau ir sunkumus darbe, sezoniškumą, ir dėl to suknelę labai anksti užsisakiau. Mano svečiai jau prieš 3mėn buvo pakviesti ir darbovietėse kvietimai kabėjo. O kai pradėjo planuotis, ir klausė kada ir ką daryt reiktų, prašė padėt suplanuot šventę, nes mano jaunoji visai be patirties organizuojant renginius, tai ir jaudinuosi.
Atsakyti
Užėjo šiandien įkvėpimas grįžti prie scenarijaus.Ir va iškilo man toks klausimas - o kada teiksit albumą palinkėjimams rašyt? Aš kiek įsivaizduoju, tai reiktų iš ryto, kad svečiai spėtų parašyti. Bet ar iš vis tik atsisėdus prie stalo, ar jau nuėmus veliumą jaunąjai? Kaip jūs manot ir kada darysit?
Atsakyti
As tai galvoju pirma diena teikti knyga, nes antra diena sveciai jau nebe tie, vaiksto apduje, nelabai kas idomu jiems, tai abejoju, ar visi parasys ka.
dar nezinau kada, bet mintis buvo, gal palikt tevams, kad sveciams duotu kol musu lauks, o veliau dar prie stalo paraginsiu, kad parasytu.
Atsakyti