Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Mes ketvirtadienį važiuosim su jaunaisiaisiais viską paliksim,+ dar ir mašiną planuojam ten palikti ax.gif
Atsakyti
As visus daiktus sudesiu jaunosios tevams ir paprasysiu kad nuveztu i vieta, o pati pasiimsiu tik tai, kas reikalinga gamtai.
O iki jaunuju tevu pati nusivesiu kai vaziuosiu i jaunosios islydejima is tevu namu. Dargi galvoju is karto jiems i masiniuka sukrauti, kad nieko nepamirstu ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 10, 15:23)
As visus daiktus sudesiu jaunosios tevams ir paprasysiu kad nuveztu i vieta, o pati pasiimsiu tik tai, kas reikalinga gamtai.
O iki jaunuju tevu pati nusivesiu kai vaziuosiu i jaunosios islydejima is tevu namu. Dargi galvoju is karto jiems i masiniuka sukrauti, kad nieko nepamirstu  ohmy.gif

Mes tai visus daiktus is vakaro i sodyba vesim, o tortus Ragaine pati nuveza i vieta. Tiesa, pirsliausim birzelio 12-13.

Norejau paklausti, gal kuri neseniai perziurinejo visas temas ar siaip prisimena, kur yra gamtos zaidimai? O gal zinot kokiu nauju?

rolleyes.gif
Atsakyti
O aš būsiu be karvojaus tai tada pirksiu sūrį normalų didelį, nes jaunieji pasakė, kad tikrai nereikia, nes ir taip bus daug saldumynų ax.gif ir tortų.
O aš per daug nesiplėšau, tai dabar nupirksiu daugiau dangaus žibintų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 10, 01:13)
jūsų teismui mano nusižiūrėta suknia  ax.gif natūroj gražiau atrodo,po nėriniais aukso spalvos madžiaga ax.gif jei pamergytės bus auksinėm tai manau derėtų visai  rolleyes.gif

Man labai grazus audinukas, o ismeryte butu maza biggrin.gif
Papildyta:
zaidimai anglu kalba
http://www.diwansahe...ding-games.html
http://www.partygame...showergames.htm

http://day.lt/zaidimai
Gal ka ir rasite naujesnio
Atsakyti
QUOTE(Cris @ 2009 03 10, 14:39)
Mes tai visus daiktus is vakaro i sodyba vesim, o tortus Ragaine pati nuveza i vieta. Tiesa, pirsliausim birzelio 12-13.

Norejau paklausti, gal kuri neseniai perziurinejo visas temas ar siaip prisimena, kur yra gamtos zaidimai? O gal zinot kokiu nauju?

rolleyes.gif

parasyk man adresiuka, atsiusiu ka turiu prisirinkus
Atsakyti
sveikutes smile.gif labai daug cia pas jus graziu ir naudingu dalykeliu yra nors as busiu ne svocia o nuotaka vistiek ilindau pasiziureti kas cia gero ax.gif noreciau jums cia toki klausimeli biski ne i tema smile.gif daznai jaunavedziai sventes pobaigoje dovanoja tevelems dovanas ir muzikantams kaip atsidekodami.... o pirsliams dovanoja ka nors?ar liudininkams?nes pas mane tokiu kaip pirsliu nebus tik liudininkai,visa vakara praves du muzikantai ir vakaro vedeja,na mano liudinkai sake kazka isiterps ten vakare per baliu bet ne daug tai nzn ar dovanot jiems ka ar ne? g.gif nes tevam ir muzikantam tikrai dovanosiu.gal jau kas buvo svocia ir gavo kokiu dovaneliu nuo jaunevedziu butu labai smagu jai psidalintumete nuomonemis blush2.gif
Atsakyti
na mes praeita karta gavom nuo jaunuju simboline dovanelia...
skrynelia o ji buvo pilna(kaupina) sokaladiniu litu :Dskrynia pradaryta siek tiek islinde tie pinigeliai super atrode viskas buvo suvyniota i permatoma dovanu popieriu ir surista banteliu thumbup.gif buvo labai malonu gauti tokia dovanelia 4u.gif
Atsakyti
Na o mes gavome ,,medicinos enciklopedija,, biggrin.gif o kai atidarem , ten buvo tipo knyga o joje buteliukas su taurele. Mums laaaabai patiko, nes as kaip medike man dar ir tiko.
Atsakyti
Mano aplinkos svočios gavo dovanų grožio procedūrą, šuolį su prašiutu (čia abiems su piršliu), ir po laikrodį gerą. Viskas priklauso nuo žmonių, kurie piršlauja ir nuo jaunųjų biudžeto.

Svočiutės, o kaip su gėlėm? Ar jūs sakot ko ir kaip norit, ar ką gaunat tas geras? Aš norėčiau mini kompozicijos ant rankos, bet jaunoji kaip ir prieštarauja. O ta standartinė į rankas tai nu net nežinau aš ką su ja darysiu ir kam ją paduosiu, nes rankos ir taip užimtos bus - krepšelis ir scenarijus rulone g.gif O kai reiks kur eit į parankę piršliui įsikibus, tai iš vis nežinau kaip viską susiimt reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 10, 23:23)
Mano aplinkos svočios gavo dovanų grožio procedūrą, šuolį su prašiutu (čia abiems su piršliu), ir po laikrodį gerą. Viskas priklauso nuo žmonių, kurie piršlauja ir nuo jaunųjų biudžeto.

Svočiutės, o kaip su gėlėm? Ar jūs sakot ko ir kaip norit, ar ką gaunat tas geras? Aš norėčiau mini kompozicijos ant rankos, bet jaunoji kaip ir prieštarauja. O ta standartinė į rankas tai nu net nežinau aš ką su ja darysiu ir kam ją paduosiu, nes rankos ir taip užimtos bus - krepšelis ir scenarijus rulone g.gif O kai reiks kur eit į parankę piršliui įsikibus, tai iš vis nežinau kaip viską susiimt reiks g.gif

merginos as tai jusu pasiklausius galvoju kad mano jaunoji labai neorganizuota ji apie geles net nekalbejo dar o ir kvietimus zada tik siust dar g.gif
ir pamergem sukneliu dar net nepsisprende ar visu vienodu nori ar visu vienos spalvos bet skirtingu modeliu doh.gif
Atsakyti
Gal jau esat kuri pasiuvusi sijonus g.gif as galvoju pradet siuti bet nezinau kaip, ar juos siuti taip visai paprastai ar kazkaip biski mandriau
Atsakyti